Bione Cosmetics Regenerační šampón Cannabis recenze a zkušenosti

Šampony Bione Cosmetics Regenerační šampón Cannabis
Šampony Bione Cosmetics Regenerační šampón Cannabis - obrázek 1
Šampony Bione Cosmetics Regenerační šampón Cannabis - obrázek 2
5 3.1 12
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 42% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 65 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Bione Cosmetics

Recenze produktu
Bione Cosmetics Regenerační šampón Cannabis

věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 13.8.2013 17:02:53

Tento šampón jsem si i po krátké době zamilovala. Používám ho společně s regeneračním kondicionérem Cannabis od stejné značky. Vlasy krásně voní, jsou hebké, nadýchané a vypadají zdravě. Co se týče objemu je perfektní. Mám vlasy velmi jemné a slabé a po umytí jsou vážně jakoby nadýchané a volné. Šampón by se však měl používat společně s kondicionérem, neboť se jinak vlasy špatně rozčesávají. Za mě 1* a určitě koupím znova.

  • Objem
  • Hebkost
  • Vůně
  • Zdravý vzhled
  • Bez kondicionéru špatné rozčesávání


Další recenze od 29.4.2014 21:28:43

Bohužel tento šampon mi příliš nesedl. Dostala jsem ho spolu s kondicionérem,šampon poměrně dobře vyčistí vlasovou pokožku,ale vlasy jsem pak měla příliš suché a tvrdé. Spolu i s použitím kondicionéru se mi špatně rozčesávali a musela jsem si je hned druhý den umýt jiným šamponem. Úbytek lupů nemůžu posoudit,kvůli krátké době používání.

  • cena
  • vlasy jsou po umytí příliš suché


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
černé

Další recenze od 12.6.2014 22:01:23

Tak já jsem zase nadšená. Poslední dobou se mi nějak zbláznila pokožka hlavy- hrozně mě svědí a po poškrábání se mi hned objeví lupy. Také mi dřív stačilo mýt 2x týdně, teď musím třikrát. Každopádně u tohoto šamponu mi to nevadí, vůbec mi totiž vlasy nevysušuje! Po smytí pěny jsou vlasy trochu sušší a vržou, kondicionér to ale spraví.

  • lesk
  • jemnost
  • hebkost
  • objem
  • nemastí
  • nic moc vůně


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 12.6.2015 14:48:17

Musím říct, že šampony od Bione jsou ty nejlepší šampony, jaké jsem vyzkoušela. Mají skvělé složení bez sulfátů a silikonů, přesto skvěle pění (i na mastné vlasy stačí použít male množství a napění velmi bohatě) a vlasy jsou hebké, nadýchané, jemné vlasy nezatěžuje, nemastí se pak rychle... Akorát bez kondicionéru se mokré vlasy hůř rozčesávají, ale používám společně s kondicionérem Bione s obilnými klíčky a jsem nadšená. Šampon je čirý, medově zbarvený. Bohužel u této Cannabis řady mi vadí vůně, takže příště zas vyberu šampon z řady s obilnými klíčky (i když ani u toho ta vůně není úplně skvělá, ale dá se to) anebo s arganovým olejem. Všechny tyto šampony mi přijdou co do účinků v podstatě stejné, jsem moc spokojená.

  • složení
  • bohatě pění
  • hebké a vzdušné vlasy
  • jemné vlasy nezatěžuje
  • český výrobce
  • vůně
  • bez kondicionéru horší rozčesávání


Další recenze od 10.7.2015 17:24:52

Neurazil ani nenadchnul, po delší době se mi zdálo, že se mi vlasy tolik nemastí. Bohužel mně vysušoval poměrně dost pokožku hlavu. Někomu by mohla vadit vůně. Jinak dobrý. Minule jsem měla ten s obilnými klíčky a tento mi přišel méně pečující. Navíc bez použití kondicionéru s tímto šamponem vlasy už nikdy nerozčesáte, takže na to pozor.

  • přírodní složení
  • špatně se otevírá
  • nutnost kondicionéru


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 11.7.2015 13:03:48

Šampon jsem koupila pro děti (6 let + 9 let). 9-letý je atopik a i jemu šampon dělá dobře, trpí také na takové pevně ulpělé lupy v hlavě (taky atop) a šampon mu dělá dobře i na to. Spokojenost maximální, budu určitě kupovat znovu. Vlásky mají krásné. Obal se hůře otevírá, ale nám až tak nesejde na obalu, jako na složení a účinnosti. A ta je výborná.

  • nedráždí kůži atopického dítěte
  • pěkně pění
  • dobře čistí
  • žádné výhrady


Šampon mě nadchl. Jak se říká, za málo peněz hodně muziky. Normálně mám suché, třepivé vlasy bez lesku. Po tomto šamponu mám lesklé vlasy, vyživenější, poslušnější, pevnější a zároven se nemastí! Dále mám ekzémy a jen tak mi něco nesedne. Tento šampon mi sedl jako jeden z mála. Rozčesávání i bez kondocionéru v pohodě :) Uzávěr je zcela normální :D Nevím, co špatného na něm tady holky vidí. A jeho obal - je originální "retro" a díky tomu se vymyká ostatním a hned ho najdu! :D Obal je to nejmenší,co mužu kritizovat. Zajímají mě výsledky - a ty on má. Takže doporučuji!!

  • pro atopiky
  • skvěle čistí
  • nedráždí pokožku
  • kvalitnější vlasy
  • výrazná vůně


Další recenze od 16.8.2016 17:29:46

Už po prvním umytí jsem měla vlasy tak nějak divně ,,ulízlé,, a měla jsem pocit, že je mám mastné. Při aplikaci jsem necítila žádnou vůni, naopak. Šampon nepříjemně páchne a to i po umytí a usušení vlasů. Vlasy byly rozlítané, zelektrizované a těžko upravitelné. Hned druhý den jsem měla vlasy opravdu mastné a musela jsem si je umýt znovu jiným přípravkem.

  • Žádné
  • viz.recenze


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Hrůza.. tak jak jsem byla nadšená šamponem z obilnych klíčků, tak jsem zklamaná tímto... Vůně mi nevadí, ale vlasy jsou maximálně krepaté, vysusene a zplihle... A ještě hůř v den dalšího mytí. Vlasy úplně ztrácí objem a jsou vysušené a mastné zároveň. Šampon nedoporučuji a znovu rozhodne nekoupim. Velké zklamání.

  • Přírodní
  • Vše


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 6.5.2017 18:33:06

Za mě katastrofa. Po umytí jsem měla vlasy hrubé, zacuchané a na dotek suché a hrubé. Vyzkoušela jsem spoustu šamponů bez silikonů a parabenů, ale tento mi opravdu nesedl. Nanesla jsem ho jen ke kořínkům, ale i tak mi konce zacuchal a vysušil. To samé kondicionéry jsou bez účinku. Za tu cenu najedete daleko lepší šampon z drogérie.

  • vůně
  • balení
  • cuchá vlasy
  • hrubé vlasy
  • cena


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Výrobky s konopím mám ráda, jelikož trpím na alergie a jsem atopik. Navíc značka Bione Comsetics se mi osvědčila, proto jsem ostatně koupila tento šampon. Vlasy jsem měla v den umytí opravdu hodně vysušené a lítaly mi všude možně. Na druhý den ovšem vypadaly jako bych je polila olejem. Tak mastné byly. Co se týče vůně, ta mi přišla hodně intenzivní a chemická, s konopím nic extra společného neměla. Pěnivost super, cena taky, ale stejně dávám pouze jednu hvězdičku a příště už nekoupím.

  • pěnivost
  • cena
  • v den umytí vysušené a rozlítané vlasy
  • na druhý den vlasy extrémně mastné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 28.11.2017 15:26:30

Došel mi můj předchozí šampon, který byl složen jen z přírodních ingrediencí. Ten mi až na vyšší cenu vyhovoval, jinak bych ho koupila znovu. V Bille jsem ale objevila tento. Neobsahuje silikony a ani parabeny. Na můj vkus při mytí vlasů až moc pění, to většinou přírodní šampon nedělají. Po uschnutí jsou vlasy hebké a nadýchané, i když se hůř rozšesávají. Mám šampon již v novém obalu.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Přírodní složení
  • Moc pění
  • Vlasy se hůře rozčesávají