Got2b Powder'ful pro objem recenze a zkušenosti

Vlasový styling Got2b Powder'ful pro objem
Vlasový styling Got2b Powder'ful pro objem - obrázek 1
Vlasový styling Got2b Powder'ful pro objem - obrázek 2
Got2b (13)
3.3 z 5 5 3.3 11
Celkem 11 recenzí


5 hvězd
9%
4 hvězdy
45%
3 hvězdy
27%
2 hvězdy
9%
1 hvězda
9%

Koupilo by znovu
55 %

Recenze produktu
Got2b Powder'ful pro objem

věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 23.7.2017 14:46:54

Při mém hledání a testování různách stylistických přípravků pro zvětšení objemu vlasů jsem narazila i na tento pudr pro objem vlasů. Jedná se vlastně o prášek v malé krabičce. Podle výrobce by ho mělo stačit trošku pro zvětšení objemu vlasů. Ale bohužel, realita je jiná, i když jsem pudr zkoušela několikrát a to jak na umyté, tak i na neumyté vlasy, vždy se stejným výsledkem.. Objem mi to neudělalo skoro žádný, jen byly vlas ypak takové slepené, ulepené a hruhé na dotek. No, prostě hrůza. Za mě to jsou jen vyhozené peníze.

  • Nevím
  • Žádný objem
  • Ulepí vlasy
  • Vlays jsou po použití hrubé


věk
25-34

Další recenze od 11.8.2013 14:44:18

Môj prvý púder na objem, ale musím uznať, že som spokojná. Po nanesení stačí vlasy rukami premasírovať a objem je na svete, aj keď po čase objem spadne stačí znova rukami trochu ponadvihovať vlasy a objem je späť. Akurát pozor na množstvo, stačí ho naniesť skutočne málo a po nanesení už veľmi neodporúčam vlasy česať, lebo púder spraví vlasy akoby takými tvrdšími. Páči sa mi jeho vôňa rovnako ako aj obal. Len jeho vymývanie z vlasom je dosť náročné, niekedy musím šampón až 3 krát aby som tento prášok z vlasov dostala. Napriek tomu som spokojná a vrelo odporúčam.

  • dodá vlasom objem
  • pekne vonia
  • pekný obal
  • stačí aplikovať malé množstvo
  • ťažko sa vymýva z vlasov
  • vlasy sú po nanesení akoby tvrdšie


Další recenze od 9.7.2013 19:00:46

Používám ho každý den a nedokážu si to už bez něj přestavit ;D .. Důležiré je, že se s ním musí opatrně, nesmí se to přehnat, protože pak jsou vlasy slepené, ale když to vychytáte, tak je k nezaplacení :)) Ušetří mi s vlasy spooustu práce a jeho aplikace nezabere snad ani dvě minutky. (Vůni žádnou nemá.) Za mně rozhodně ANO! :)

  • rychlá aplikace
  • dodá objem
  • cenově dostupný
  • lepí


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 18.11.2012 16:42:15

Tento produkt, je takové lepidlo v prášku, neblo extra silný tak na valsy v prášku. Nanáší se jako suchý šampon(Alpa) a ten sám o sobě dělá objem akorát tenhle fakt extra drží. Předkloníte hlavu, nasypete do dlaní, procucháte vlasy a oni pak dží nahoru :D proste objem ala 60. léta :) povrch vlasu může být ale takoý našedlý pokud to přeženete. Blbý je, že jde fakt blbě vymýt.. Bud čistící šampon, nebo umýt 2-3x.. ale efekt 100% splněn!

  • splní, co slibuje
  • extra mega objem
  • chce zručnost
  • lepí
  • blbě se vymývá


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 18.11.2012 16:07:42

môJ NÁZOR: výrobok nesklamal ale ani neohúril. Moje vlasy sú husté a dlhé ale tiež mám také dni, že sú splihnutejšie od korienkov. tak ma tento produkt zaujal a kúpila som si ho. je pravda, že keď som ho aplikovala do vlasov hneď sa mi "nafúkli" ale po chvílke sa "odfúkli" :D potom som si znova hrabla do vlasov a objem bol späť..no ale predsa nie som odkázaná na to, aby som tento "rituál "robila celý deň.. čiže ja tento výrobok odporúčam radšej ženám z kratšími a jemnejšími vlasmi

  • rýchla aplikácia
  • slabá výdrž (aspoň v mojom prípade)
  • keď sa nesprávne aplikuje to znamená na povrch vlasov tak to vyzerá ako keby ste mali lupiny


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Z pudru mám smíšené pocity. Velmi dobrou službu mi dělá, když si dělám tzv. "ponytail" a tupíruju si vlasy na temeni hlavy. Tupírovaný účes tohoto stylu perfektně doladí. Na rozpuštěné vlasy ho ale moc aplikovat nemůžu, protože mi potom přijdou spíše rozcuchané a hlavně jsou potom extrémně vysušené. Může to být ale mou špatnou aplikací. Na některé účesy je ale pecka.

  • skvělý na styling určitých účesů
  • Balení
  • nedělá mi hezké rozpuštěné vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 28.3.2012 14:08:12

Tenhle zázrak mě tedy opravdu nenadchl. Neřekla bych, že dodá objem, spíš vlasy rozcuchá a zalepí. A lepí opravdu fest. Za chvíli ,,objem" stejně spadne, přijde mi, že vlasy jsou ještě splihlejší než předtím, musíte prohrábnout znovu, jenže prohrabovat zalepené vlasy se mi bohužel moc nedaří. Přišlo mi, že mastí vlasy, nikomu bych ho nedoporučila, za mě teda určitě NE.

  • žádné bohužel
  • lepí a mastí vlasy
  • objem je krátkodobý
  • cuchá vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 28.3.2012 09:01:45

Tento pudr opravdu dodá vlasům slibovaný objem. Bohužel jen na chvíli a vlasy se musí prohrábnout ruka, aby opět objem dostaly. Co mi ale vadí mnohem více je to, že pudr nepříjemně lepí. Znovu už si ho tedy nekoupím.

  • Opravdu dodá objem
  • Objem je pouze krátkodobý
  • Nepříjemně lepí


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 27.3.2012 20:29:10

Fajn věc na objem vlasů. Nesmí se to s ním sice přehnat, jinak jsou vlasy slepené a po nějaké době se musí vlasy znovu upravit, aby opět získaly objem. Ale jinak si myslím, že je to dobrá věc. Velmi mile mě překvapil.

  • Cena
  • Dodá objem
  • Vydrží dlouho
  • Slepuje


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 26.3.2012 19:13:49

Pudr má dodat vlasům objem a to skutečně umí. Až mě to překvapilo... Člověk se s ním musí naučit pracovat a vyzkoušet, jak s jeho vlasy funguje. Já nejdřív byla zklamaná, že efekt nevidím, bylo to ale tím, že jsem ho použila na vlasy těsně před mytím (už byly lehce mastné). Nejlíp funguje na umyté nebo alespoň ne úplně mastné :-) vlasy. Pudr se nanáší ke kořínkům a mně nahradí tupírování. Nepoužívám ho denně, pouze příležitostně, takže mi ani tolik nevadí trochu nepříjemné zhrubnutí vlasů a ulepenost. Na tom je ten pudr zkrátka založen - zdrsní vlas a to vytvoří požadovaný objem. Balení se může zdát malé, ale vydrží dlouho.

  • cena
  • dodá objem
  • balení vydrží dlouho
  • lepí
  • zdrsní vlasy



věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 26.3.2012 17:05:41

Tento pudr pro objem vlasů mě po prvním použítí velice mile překvapil. Vlasy opravdu dostaly viditelný objem,ale... po chvíli stejně splihnout a vy musíme znovu a znovu prohrabát prsty, aby se nadzvedly. Nelíbí se mi, že trošku lepí a při pozdějším česání jsou vlasy takové drsnější a špatně se rozčesávají. Můžete jej sypat do dlaně a poté v předklonu nanést na kořínky (ovšem pak to cosi lepkavé máte i na rukou) a nebo přímo ke kořínkům nasypat. Ani jsem ho nedopoužívala a už se mi válí doma. Znovu si ho už nekoupím. Ale komu nevadí ta nepřirozená "struktůra" vlasů... Dávám 3, protože nenadchne ani neurazí....

  • viditelný objem i když né na dlouho
  • Bez občasného upravování objem nevydrží
  • Lepí
  • Nepřirozeně zdrsňuje vlasy


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené