Taft Volume Power lak na vlasy recenze a zkušenosti

Vlasový styling Taft Volume Power lak na vlasy
Vlasový styling Taft Volume Power lak na vlasy - obrázek 1
Vlasový styling Taft Volume Power lak na vlasy - obrázek 2
5 3.3 11
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 55% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Taft

Recenze produktu
Taft Volume Power lak na vlasy

věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 18.11.2012 14:58:46

Tenhle lak na vlasy mě nenadchnul. Je určen pro dosažení a udržení objemu, ale i když jsem si vlasy u kořínků natupírovala a pak přelakovala, tak objem stejně moc dlouho nevydrřel, i když stupeň fixace je 4 - tedy dost silný. Navíc se mi po něm tvořily lupy. Jinak délky zafixuje a zpevní bez problémů, ale má tendenci slepovat. Docela dobře se vyčesává. Bohužel mám pocit, že vlasy vysušuje. Má praktický obal bez víčka. Znovu už nekoupím.

  • dobře zafixuje délky vlasů
  • snadno se vyčesává
  • praktický obal
  • nedodá a neudrží slibovaný objem
  • možný výskyt lupů
  • slepuje vlasy
  • vysušuje


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 16.1.2013 18:13:37

Já mám naopak docela dobrou zkušenost s tímto Taftem. Docela pěkně voní, když to nepřeženete s množstvím. Já jsem tedy s vytvořeným objemem byla docela spokojená, akorát se mi trochu hůř vyčesával ze začátku z vlasů, ale kančákem s tím nemám problém. Moc často nepoužívám laky, takže jsem vysušenou pokožku nezaznamenala, ale obecně každý lak přímo na pokožce hlavy vysušuje.

  • cena a dostupnost
  • dobře drží objem
  • příjemně voní
  • nevím


Další recenze od 25.1.2013 22:53:09

Co se týče fixování a udržení požadovaného tvaru vlasů, je to spíš takový průměr. Neurazí, ale ani nenadchne. Co mě ale nejvíc dostává, je jeho vůně. Naprosto dokonalá vůně, kterou jsem si zamilovala a myslím, že už se bez něj neobejdu, ať plní svou funkci jak chce. Vlasy neslepuje a jak jsem psala, je to průměr, který bych ale (i bez té božské vůně) úplně nezatracovala. Balení mi vyhovuje, je bez víčka, pracuje se s ním dobře.

  • vůně!!!
  • je to průměr


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 26.1.2013 08:33:29

Tenhle lak na vlasy jsem si koupila ve slevě za 39 Kč v Rosmannu. Zaujal mě obal a taky popis výrobku. Bohužel neplní skoro nic z toho co slibuje. Vlasy slepuje, nedodá objem a o nějaké extra dlouhé výdrži účesu nemůže být ani řeč. Takže za mě rozhodně nekupovat!

  • obal
  • cena
  • slepuje vlasy
  • nedrží účes
  • nedodá objem


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Volume? Nekonalo se. Akorát vlasy zatížil, slepil, zmastil. No, trochu provoněl, ale to je to jediné plus, které jsem zaznamenala. Z vlasů jde špatně vyčesat a zanechává v nich kousíčky přípravku, které vypadají jako lupy. V horším počasí neudrží účes tak, jak má být. Lak k ničemu, řekla bych.

  • vůně
  • lepí
  • zatěžuje
  • absolutně nedodá objem


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 6.4.2013 17:52:53

Tak co se týče mě, tak mi tenhle lak od Taftu nepřijde zas tak špatný. Zatím mám zkušenosti s úrovněmi fixace 4 a 5 a musím říct, že když si nadzvednu vlasy a nastříkám od kořínků do poloviny vlasů (mám dlouhé vlasy do pasu) objem rozhodně vytváří a vydrží mi opravdu celý den. A vůni má taky bezva. Avšak, je fakt, že vlasy slepuje, zas tak dobře se nerozčesává a po vyčesání zanechává takový jakoby bílý poprašek a bílé částečky ve vlasech. Těžko říct, má své plusy i mínusy, ale svým způsobem s ním jsem spokojená.. :)

  • vytváří objem
  • moc hezky voní
  • vlasy slepuje
  • po rozčesání zanechává bílé částečky ve vlasech
  • nic moc rozčesávání


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 16.4.2013 23:58:16

Mně tento lak docela vyhovoval. Že by dodal objem, to asi přímo ne, ale každopádně na jemnější vlasy podle mě vhodný je, vlasy nijak nezatěžuje. Úroveň tužení účesu je řekla bych střední, vlasy neslepuje. Oceňuji, že celkem příjemně voní a není to nijak vtíravá a dráždivá vůně, která by mi používání laku znepříjemňovala. Byla jsem s tímto lakem vcelku spokojená a klidně si ho někdy koupím znovu. Fajn je praktické balení bez víčka.

  • docela příjemně voní
  • vůně není příliš silná a dráždivá
  • střední fixace účesu bez zatížení a slepení
  • praktické balení bez víčka
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
zrzavé

Další recenze od 14.1.2014 22:28:58

Můj nejoblíbenější lak na vlasy, kupuji si ho stále a dokola. Zrovna mám "čtyřku" - double volume, ultra silná fixace. Miluju jeho vůni, která se ale těžko popisuje, je taková "ovocně-sladká". Obsahuje kolagen, snadno se vyčesává a nezatěžuje. Chrání před UV paprsky. Obal má hezkou zelenou barvu. Snadno se aplikuje. Cena je příznivá.

  • zvětšuje objem
  • hezky voní
  • vlasy nelepí
  • snadno se rozčesává
  • nic


Další recenze od 29.4.2014 20:30:37

Lak velmi dobře vlasy fixuje,dlouho vydrží a nevytváří mastný efekt,což je jeho velká výhoda pro běžné nošení. Řekla bych, že laky od taftu jsou celkově nejlepší z drogérie,nebo alespoň mě nejvíc vyhovují. Mám doma již několikáté balení a určitě bych si ho koupím znovu. Spousta mých kamarádek si tento lak taky chválí.

  • cena
  • dostupnost
  • nevytváří mastný efekt
  • dlouho vydrží
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 16.3.2015 21:34:37

Tento lak jsem si koupila na doporučení od kamarádky, už je to delší doba, ale spokojená jsem s ním nebyla, po nalakování držel sice, ale udělal takovou krustičku a když jsem ji pročesala tak efekt zmizel, navíc se mi po něm hrozně moc mastily vlasy, zkoušela jsem ho nanést hodně zdálky, aby je malinko zaprášil vlasy jestli to bude lepší, ale nebylo, balení bylo ok, bohužel jsem ho nedopotřebovala

  • balení
  • mastil vlasy
  • dělal krustičku


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Got2b Powder'ful pro objem

3.4 60% 11 recenzí

Hůře hodnocené