Got2b Sparkling Shine Styling Spray recenze a zkušenosti

Vlasový styling Got2b Sparkling Shine Styling Spray
Vlasový styling Got2b Sparkling Shine Styling Spray - obrázek 1
5 4.2 10
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Got2b

Recenze produktu
Got2b Sparkling Shine Styling Spray

věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 3.4.2012 16:57:49

Tento stylingový sprej mě příjemně překvapil. Kvůli ne příliš dobrým zkušenostem s řadou Got2b jsem od něj nic nečekala. Ale příjemně voní, vlasy hezky uhladí a i když to bude znít blbě, tak se hrozně hezky rozprašuje. Vytvoří takový mírně třpytivý voňavý obláček. Dávám jej pouze do délek, aby mi vlasy nezmastil. Vlasy se decentně lesknou a jsou hebčí. Navíc mi docela dlouho vydržel - tři čtvrtě roku, přestože jsem jej používala několikrát týdně na dlouhé vlasy.

  • krásně voní
  • vytváří efektní obláček
  • hebké a lesklé vlasy
  • nezatěžuje
  • dostupnost
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 5.4.2012 08:59:21

Ze všech drogérkových sprejů slibujících lesk vlasů, které jsem vyzkoušela, je tento od Got2b nejlepší. Opravdu dodá vlasům krásný lesk, jsou krásně hebké. Navíc má velice příjemnou vůni, která mi připomíná meloun. Jenom se to s ním nesmí přehnat, potom může zmastit vlasy.

  • Dodá vlasům lesk
  • Vůně
  • Žádné


Další recenze od 10.4.2012 17:18:32

Vlasy uhladí a příjemně voní, ale více se hodí na vlasy delší. I když jsem si dávala docela málo, vlasy mi hodně zmastil ( a jen více na konce ).. večer jsem je měla už úplně splihlé. Našla jsem mnohem lepší výrobky za nižší cenu, které udělají to samé.

  • voní
  • uhladí
  • mastí


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 30.7.2012 12:44:16

Tenhle vlasový sprej na dodání lesků vlasům si kupuji už několikátým rokem, protože se mi s ním velmi dobře pracuje - plastový obal je lehký, rozpračovač je přesný, snadné zavírání, hezky ovocně voní, vydrží hodně dlouho a hlavně opravdu dodává vlasům lesk a rozzáří je. Nezpozorovala jsem žádné mštění vlasů po jeho používání. Lesk vlasů je samozřejmě více vidět na tmavších odstínech vlasů než na blond, ale záleží na denním světle.

  • cena vzhledem k výdrži
  • příjemně voní
  • dodává lesk
  • nemastí vlasy
  • šikovné balení
  • žádné


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Tento sprej od GOT2be je moc fajn. Vlasy jsou po něm hezky hebké, lesklé a působí velmi zdravě. Maštění vlasů jsem po něm naštěstí zatím nezpozorovala a to mám vlasy jemné bez objemu. Vůně mi přijde tedy moc chemická, ale po rozležení už je hezky melounová.

  • hebké lesklé zdravě vypadající vlasy
  • cena


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 21.4.2013 18:53:38

Z drogérkového sortimentu jeden z nejlepších sprejů zajišťující lesk vlasům. Miluji ho už jen kvůli jeho dokonalé melounové vůni. Sprej po aplikaci na vlasy nelepí, nemastí a nezatěžuje je. Naopak dodá vlasům krásný lesk a nádherně je provoní. Vlasy jsou lesklé a krásně hebké, snadno se rozčesávají a necuchají se mi tolik.

  • Vůně
  • Lesk vlasů
  • Jemné vlasy
  • Nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Je to skvělá věcička:) Trochu vlasy uhladí a sjednotí roztřepené konečky, vlasy se opravdu více lesknou, vypadají méně zničené,méně se cuchají a jsou jemnější:) Uplně skvěle voní-po melounu:)) Akorát je potřeba dávat pozor aby ste toho nepoužily moc pak to malilinko mastí;P Balení je krásné a praktické:) Takže doporučuji:)

  • Trochu vlasy uhladí a sjednotí roztřepené konečky, vlasy se opravdu více lesknou, vypadají méně zničené,méně se cuchají a jsou jemnějš
  • je potřeba dávat pozor aby ste toho nepoužily moc pak to malilinko mastí


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 1.3.2014 15:03:07

Mám dlouhé, rovné a husté vlasy, přičemž mi od hlavy odstávají stovky nových dorůstajících vlásků. Tenhle sprej je jednou z možností, jak vlasy trochu změkčit a uhladit, aby tolik neodstávaly, nekrepatěly a vypadaly lesklejší a hebčí. Navíc příjemně voní a vlasy zbytečně neslepuje. Nemám vlasy se sklonem k maštění, takže ho můžu nanést větší množství. Mám ho už dlouho a ubyla mi zatím jenom třetina. Pohodlně se používá i rozprašovač, na jedno stisknutí vystříkne tak akorát. Efekt je po použití ale docela krátkodobý, ve špatném počasí moc nevydrží a vlasy vypadají, jako kdybych na ně nic nepoužila.

  • vlasy vypadají lesklejší a jemnější
  • vůně
  • dobře řešený rozprašovač
  • ubývá pomalu
  • efekt je krátkodobý


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 15.7.2014 17:38:53

Jeden z mých nejoblíbenějších vlasových přípravků. Skvělá výdrž produktu! Krásná vůně, velmi mě překvapil... Vlasy jsou hebké, bez cucků a dobře se rozčesávají. Vlasy mi nemastí a můžu ho jen vřele doporučit, hlavně neslepuje vlasy a účes vypadá perfektně přirozeně a uhlazeně. Já už se bez něho neobejdu. Další dobrý výrobek je fixing gel spray ze stejné řady.

  • vůně
  • účinky


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
černé

Další recenze od 13.7.2015 22:06:30

,,Ak máš suché, lámavé a chemicky upravované vlasy, musíš ho mať!'' To je napísané vzadu. Znie to pekne, ale je to taktiež aj pekné klamstvo. Rozbor celého zloženia: silikón (dusí a vysušuje vlas), alcohol denat (ničí štruktúru vlasu pre jeho sťahovacie účinky), parfum, vodu, trisiloxane (snáď jediné pozitívum - chráni pred UV žiarením), benzyl alcohol (necitlivosť pleti). Ak sa mám vyjadriť k jeho efektivite, vážne funguje.. ale je už len na vás, či chcete lesklé vlasy, alebo zdravé vlasy. Obsahuje iba 6 zložiek, no v konečnom dôsledku je to jed pre vlasy.

  • lesk
  • mierna UV ochrana
  • obsahuje látky poškodzujúce vlasy
  • popis produktu šikovne zavádza spotrebiteľov