Indulona Měsíčková recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Indulona Měsíčková
Krémy na ruce Indulona Měsíčková - obrázek 1
Krémy na ruce Indulona Měsíčková - obrázek 2
5 3.2 17
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 65% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 27 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Indulona

Recenze produktu
Indulona Měsíčková

věk
25-34

Klasika mezi krémy na ruce, která mě osobně nikdy moc nenadchla a používám jí pouze z nouze. Nesmí se to přehnat s množstvím, jakmile ho totiž dáte víc, budete mít mastné a lepkavé ruce. Příjde mi, že má takovou zvláštní konzistenci, nevím jak to popsat, ale prostě není jako ostatní krémy na ruce. Co mi ale vadí nejvíc je vůně - nemůžu si pomoct, ale mně prostě hrozně smrdí. Obal je průměrný, víčko se musí odšroubat, není "vyklápěcí".

  • pro mě žádné
  • nesmí se to přehnat s množstvím, jinak budete mít mastné a lepkavé ruce
  • zvláštní konzistence
  • nepříjemná vůně
  • víčko se musí celé odšroubovat


věk
35-44

Další recenze od 10.5.2012 16:40:32

Ani já bych si tuto Indulonu znovu nepořídila. Vůbec mi není příjemná její vůně ani konzistence, která je opravdu dost divná. Nevím, jak to výstižně popsat, ale při roztírání na rukách prostě není příjemná, nedodá rukám takový ten hebký a jemný pocit, který od dobrého krému na ruce očekávám. Hydratace taky nic moc.

  • bohužel žádné
  • nepříjemná vůně
  • divná konzistence - nepříjemná při roztírání
  • slabá hydratace


Další recenze od 10.5.2012 22:52:44

Já naopak byla moc překvapená. Indulonu jsem měla naposledy v předpotopním balení a teď až po letech zrovna tuto. Hydratuje hezky ruce, je trochu mastněšjí ale mě to právě vyhovuje. Voní hezky a ta tuba je pro mě lepší než kelímky. Cena je skvělá. A celkově myslím že to je takový hezký průměrný krém...a tím že je levný tak se stává pro mne nadprůměrným

  • cena
  • balení
  • promastí a vsákne se
  • nepřekvapí


věk
25-34

Další recenze od 11.5.2012 08:28:08

Tento krém na ruce miluju (což je asi vidět i z mého nicku). Je to jediný krém na ruce, který je ozdraví v zimě, když je mám naprosto suché a popraskané. Konzistenci má dle mě dobrou, takovou lehkou, dobře se roztírá a pro mě nádherně voní. Jsem na ní tak trochu závislá, opravdu neznám lepší krém na ruce.

  • Cena
  • Dobrá na suché ruce
  • Hydratace
  • Vůně
  • Žádné


věk
35-44

Další recenze od 11.5.2012 11:07:22

Tuto indulonu ráda střídám s modrou.je to perfektní krém,který mi ruce promastí a měsíčkovou používám i na promazání paty,mám potom nohy hebké a nepraská kůže.Na ruce ji používám do rukavic jako zábal a všem to moc doporučuji.

  • voní
  • hydratuje
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 24.7.2012 12:30:21

Krém používám už roky celá rodina a jen tak jej nezměníme. Má své stálé místo v naší koupelně. Je příjemný, není nijak zbytečně mastný a dá se používat i přes den, protože se krásně vstřebá. Vůně je charakteristická pro všechny Indulony téměř stejná, ale mě se moc líbí. Cena je jen další pozitivum

  • cena
  • účinek
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 3.8.2012 16:45:01

I s minimálním množstvím ruce neskutečně umastí, používala má babička celý život, mazala i mě a dneska když jí z nouze zkusím, lituji. Ruce mám mastné několik hodin, nejde otřít z dlaní např. do nohou nebo kamkoliv, aby nebyly tolik nasáklé a efekt ani po hodinách nevidím. Je to už trochu přežitek, za cca 40Kč se dají sehnat mnohem lepší krémy na ruce. Využití Indulony opravdu nevidím, ani zábaly s ní na noc nejsou k ničemu.

  • vůně
  • umastí ruce na spoustu hodin
  • nevsakuje se


věk
15-24

Další recenze od 17.8.2012 11:44:02

Tento krém na ruce je jeden z nejhorších, co jsem kdy zkoušela, opravdu nechápu, co na tom ostatní vidí za zázrak. Máme ho občas doma (mamka fasuje v práci) a když se s ním občas natřu, vůbec se nevstřebává, mám pocit, jako by byl ředěný vodou. Pocit hydratovaných rukou žádný.

  • nic
  • nevstřebává se
  • nehydratuje
  • vodová konzistence
  • zastaralost


věk
25-34

Další recenze od 18.8.2012 16:34:20

Za mě můj neoblíbenější krém na ruce! A navíc za ty peníze! Prostě paráda :) Hezky se roztírá, opravdu rychle se vstřebává a nezanechává žádný mastný film, což je pro mě nejdůležitější při výběru krému. Navíc tahle měsíčková opravdu příjemně voní. Nemám ji opravdu co vytknout. Ráda se k ní vracím.

  • rychle se vstřebává
  • cena
  • příjemná vůně
  • dostupnost
  • nezanechává mastný film
  • šroubovací víčko může někomu vadit


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2013 07:56:21

Tahle Indulona mne trochu zklamala svou vůní. Přeci jen jsem čekala trochu byllinkovou vůni nebo vůni květů, tahle Indulona prakticky voní stejně jako ta klasická, ale její vůně není tak intenzivní. Co se týče vlastností, není tak hutná ani mastná jako klasická Indulona, svou konzistencí a vlastnostmi připomíná spíše tu olivovou. Stejně jako ona se poměrně rychle vsakuje a není ani moc mastná. Nezanechává upatlaný pocit. Za ty peníze stojí za vyzkoušení, ale vzhledem k tomu, že má stejnou vůni jako klasická Indulona, není ničím výjimečná, raději si koupím olivovou a tuhle jen v nouzi.

  • cena
  • moc nemastí
  • celkem rychle se vsakuje
  • stejná vůně jako u klasické Indulony


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2013 09:45:44

Indulona už nějaký ten pátek na české trhu je, což svědčí o její oblíbenosti. I u mě má bod a to hlavně za hydrataci, snadné roztírání a rychlé vstřebávání. Vůně by mohla být klidně trochu jiná. Moc se mi nezamlouvá šroubovací víčko, ale to je detail. Podle mě je to kvalitní krém, který má u mě místo. Další plus je za cenu nebo dostupnost.

  • Hydratace
  • Vstřebávání
  • Vůně


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2013 14:09:36

Tato indulona mě bohužel moc nenadchla. Chtěla jsem si ji mazat na suché klouby, lokty a na ruce, ale je na mě příliš mastná, špatně se roztírá a vpíjí. Na pokožce dlouho zůstává mastný film a ani mi nepřijde, že by byla pokožka nějaká vyživenější. To už mi více pomáhají normální pleťová mléka, které alespoň voní. Indulonu používám občas na rozpraskané paty jen proto, abych jí už dopotřebovala.

  • cena
  • ruce jsou mastné a na omak nepříjemné
  • špatně s vpíjí
  • moc nevoní
  • hutná konzistence
  • nevidím žádné zlepšení, akorát mastná pokožka


věk
35-44

Další recenze od 30.9.2013 12:08:41

K induloně se vždycky ráda vracím, hlavně v zimním období, kdy moje pokožka rukou opravdu trpí a je vysušená. Vyzkoušela jsem už různé a vždy spokojenost. Navíc i příjemně voní. Pokožku rukou zvláčnuje, regeneruje a to na docela dlouho. Používám i na nohy. Jen ta hutná konzistence by nemusela někomu vyhovovat, déle se proto vstřebává. Cena nízká.

  • vůně
  • zvláčnuje
  • cena
  • déle se vstřebává


věk
15-24

Indulona krémy na ruce jsou asi nejlepší. S modrou indulonou jsem spokojená a tak jsem vyzkoušela i tuto. Moc mě ale nezaujala, je trochu horší než ta modrá. Hodně mi vadí vůně tohoto krému. Indulony mi sice moc nevoní, ale tahle vůně mi fakt vadí. Jinak ruce celkem dobře hydratuje, vyživuje, jsou hebčí. Kromě té vůně je fajn, ale ta modrá indulona je lepší.

  • pomáhá na suché ruce
  • cena
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 20.9.2014 16:08:31

Klasická modrá Indulona je hodně mastná a hutná, tuto považuji za její pravý opak. Na můj vkus je krém příliš vodnatý, řídký, moc příjemně mi nevoní. Po použití jsou ruce nějakou dobu lepkavé, pak jsou až moc jemné. Myslím, že jsou mnohem kvalitnější a účinnější krémy na ruce, než je tenhle. Další balení už si nekoupím.

  • balení
  • hodně obyčejný krém


věk
25-34

Další recenze od 18.12.2014 04:08:15

K Induloně jsem se vrátila po letech, koupila jsem si ji z nouze v supermarketu a byla jsem nadšená. Ruce nádherně zvláční, rychle se vstřebá a hezky voní. Není mastná jako třeba modrá Indulona. Chápu, že někomu může připadat lepivá, mně ale vyhovuje. Určitě se vyrovná i mnohem dražším krémům, takže si ji ráda koupím znovu.

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • dobře ruce hydratuje
  • není mastná


věk
25-34

Další recenze od 25.1.2015 15:11:58

Tento krém na ruce je jeden z mých oblíbených. Chápu, že vůně krému může být někomu nepříjemná, mně ale nevadí, i když dokážu si představit hezčí vůni :-) Co ale nechápu je to, jak někdo může říct, že se nevstřebá do pokožky, protože mně v tomto přijde až magická. Pár vteřin po natření na ruce je hodně mastná a i vodnatá, ale během jedné chvilky (vteřinky) se najednou magicky vstřebá. V tu chvíli, i když ji na rukou chvilku vnímám, můžu pokračovat v tom, co dělám, protože nemám ruce mastné. Prostě kouzlo :-)

  • rychle se vstřebá
  • hydratace
  • cena
  • vůně, která může někomu být nepříjemná