Isana odlakovač na nehty bez acetonu recenze a zkušenosti

Tools Isana odlakovač na nehty bez acetonu
Tools Isana odlakovač na nehty bez acetonu - obrázek 1
5 2.3 12
  • Průměrné hodnocení 2.3
  • 17% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 18 - 40 Kč
  • Kvalita obalu 3.2
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Isana

Recenze produktu
Isana odlakovač na nehty bez acetonu

věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 2.12.2014 13:52:19

Nejhorší odlakovač, co jsem kdy měla. Zpravidla si kupuji odlakovač značky Ebelin v DMku, ale když jsem byla v Rossmannu a "ebeliňácký" mi doma zrovna docházel, rozhodla jsem se zkusit tento. Přestože se jedná o odlakovač bez acetonu, je vůči kůži a nehtům velmi agresivní - neskutečně vysušuje a jak psaly holky výše, prsty jsou pak bílé. To bych asi ještě ustála, ale pro mě je tohle propadák především kvůli svému nesmírnému agresivnímu zápachu, který jde občas i těžko vyvětrat. Bohužel se navíc stává, že tampony namočené do odlakovače a vyhozené do koše jsou i z toho zavřeného koše ještě několik hodin cítit, což se mi ještě u žádného odlakovače nestalo. Taky mi přijde, že ho na jedno odlakování spotřebuji docela dost, ale i tak nedopoužívaný vyhazuji.

  • za mě nic
  • velmi silný a agresivní zápach
  • velmi vysušuje
  • poměrně velká spotřeba


Další recenze od 5.5.2014 22:12:26

Tento odlakovač jsem si pořídila po předchozí zkušenosti s jeho zeleným bráchou. Myslela jsem, že kvalita bude stejná. Opak byl ale pravdou. Odlakovač sice lak jakž takž odlakoval, ale nehty po něm byly tak šíleně vysušené, až jsem se zděsila. Letěl do koše a už si jej nikdy nekoupím. Doporučit však můžu ten zelený od Isany....ten je super:)

  • cena
  • hodně vysušuje nehty a nehtovou kůžičku


věk
15-24

nehty
pevné

Tento odlakovač by měl vonět. Trochu nějakou vůni cítím, ale i tak hodně smrdí. Je super, že je bez alkoholu. Odlakovává celkem dobře, ale zaleží na tom, jaký lak mám zrovna na nehtech. Jedna věc mi na něm strašně vadí, jesště více, než to že sprdí a to je ta lahvička. Když odšroubujete vršek, tak to má velkou díru(takové to hrdlo), takže se ten odlakovač hodně špatně lije na vatový tampónek. Všimla jsem si toho bohužel až doma.

  • cena
  • odlakuje
  • aplikátor/hrdlo/moc velká díra
  • vůně


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 30.10.2013 15:21:26

Tento odlakovač jsem kupovala v Německu. Nepřijde mi nejhorší, ale ani nejlepší, že by se z něj měl člověk posadit na zadek... Nehty odlakuje jakštakš, ale znám i lepší odlakovače. Jediné plus je, že se mi nehty zdají po odlakování takové pevnější a trošku "naolejované", že nejsou vysušené. To je sice pozitivum, ale opravdu nevím, jestli si ho koupím znovu...

  • cena
  • nevysušuje nehty
  • znám lepší odlakovače


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 30.10.2013 12:19:31

Naprosto otřesný odlakovač a vůbec nejhorší, co jsem kdy měla. Měla jsem verzi obohacenou o mandlový olej či co. Odlakovává bídně a lak spíš rozpatlá kolem. Zkoušela jsem odlakovat tmavě fialový lak a výsledkem byly namodralé ruce. Barva z rukou nešla odstranit ani mýdlem a tak jsem vesele odlakovávala prsty i dlaně. Ve výsledku jsem spotřebovala hromadu tampónků a musela půl dne větrat, abych se zbavila toho příšerného smradu (tedy "vůně mandlí").Na nehtech se mi vytvořil suchý bílý povlak - asi ten mandlový olej;-). Obal má příliš široké hrdlo, takže vyteče moc produktu, a párkrát jsem si ho i vylila. Odlakovač patří mezi levnější, ale díky množství spotřebovaných tamponků a nutnosti odlakovat vše kolem, se mi koupě šeredně nevyplatila. Nakonec letěl nespotřebovaný do koše

  • cena
  • příliš velké hrdlo obalu
  • lak rozpatlá všude kolem a nezbývá, než si posléze odlakovat celé prsty
  • odlakovává příšerně
  • smrdí
  • vysušuje


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.6.2013 12:26:37

Nemůžu napsat žádnou negativní recenzi. Mně odlakovač vyhovoval. Nějak od odlakovače neočekávám kdo ví co, potřebuji jen odlakovat. Že vysušuje, to podle mě dělá většina odlakovačů, pokud nejsou vyloženě třeba s přídavkem nějakého oleje apod. Takže já si nemůžu stěžovat. Odlakuje dobře, i když trochu pomaleji. Se třpytkami si příliš neporadí, resp. trvá to opravdu hodně dlouho. To je má jediná výtka.

  • dobře odlakuje
  • špatně odlakovává třpytky


věk
25-34

nehty
přírodní

Tento odlakovač jsem si koupila z důvodu nízké ceny. Odlakovává velice dobře, vůně mi nějak nevadí. V případě jakékoliv záděrky štípe a nehty hodně vysušuje, po odlakování zůstává na nehtech bílý povlak, což řeším následným vyživujícím lakem a nakrémováním rukou. Za tu nízkou cenu v poměru velikosti balení si ho koupím i přes nedostatek vysušování znovu.

  • velké balení
  • dobře odlakovává
  • nízká cena
  • vysušuje
  • na poraněných místech v okolí nehtů štípe


věk
25-34

nehty
přírodní

Koupila jsem z nouze, protože v Rossmanu nic lepšího v dané cenové kategorii (kolem 30 Kč) nebylo. Vzala jsem verzi bez acetonu, protože jsem myslela, že bude šetrnější, než acetonový odlakovač. Štípe, nechává hnusný bílý povlak na nehtech, má velké hrdlo bez dávkovače, ten otvor je zbytečně velký a nejde to dobře dávkovat, vždy vyteče zbytečně moc produktu. Už jej nekoupím, možná zkusím verzi s acetonem, ale ještě si to teda rozmyslím.

  • odlakuje
  • štípe
  • nechává bílý povlak na nehtech a prstech
  • velké hrdlo lahvičky bez dávkovače


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.10.2012 12:25:37

Já jsem s tímto odlakovačem spokojená. Odlakuje lak spolehlivě, sice nemá žádnou extra vůni a je pravda, že docela vysušuje nehty, ale to vyřeší krém na ruce a jiná péče. Za tuto cenu perfektní. Jediné, co mi vadí na obalu je nepraktické hrdlo, protože je moc široké. Znovu bych si ho nekoupila jen proto, že odlakovač koupím pokaždé jiný.

  • spolehlivě a rychle odlakuje
  • cena
  • široké hrdlo obalu


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 12.10.2012 21:32:21

Hrůza všech hrůz. Pokud si chcete lak akorát rozmatlat po prstech, pak vám bude tento odlakovač stačit, jinak nebrat. Je to s ním velké trápení, po 1 použití letí do koše. Navíc velmi nepříjemně smrdí. Od značky Isana si po této zkušenosti už nikdy nic nekoupím.

  • nic
  • neodlakovává
  • lak pouze rozmatlá


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Tento odlakovač jsem si koupila proto, že jsem doufala, že bude šetrnější k nehtům a také proto, že jsem nosila gel-lak, tak jsem potřebovala ten bez acetonu. Odlakovač mě ale velmi zklamal a to hlavně z toho důvodu, že nehty strašně moc vysušuje a je na nich opravdu bílý povlak po odlakování. Jediné plus je velké balení.

  • velké balení
  • cena
  • strašně vysušuje nehty


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 28.9.2012 16:51:55

Tento olakovač mě zklamal. Na ten s acetonem jsem četla na omlazení pozitivní recenze, a tak jsem se rozhodla si také jeden koupit. Při výběru jsem se rozhodla pro ten bez acetonu, protože jsem si myslela, že bude jemnější. Ačkoliv odlakuje rychle, nehty dost vysušuje. Mají pak úplně bílý povlak. Navíc docela štípe. Nepraktická se mi zdá být i lahvička - chybí mi tam "usměrňovač" dávkování.

  • cena
  • nevoní
  • vysušuje
  • štípe


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené