Alverde Odličovací balzám očního make-upu měsíček recenze a zkušenosti

Odlíčení Alverde Odličovací balzám očního make-upu měsíček
Odlíčení Alverde Odličovací balzám očního make-upu měsíček - obrázek 1
Odlíčení Alverde Odličovací balzám očního make-upu měsíček - obrázek 2
Odlíčení Alverde Odličovací balzám očního make-upu měsíček - obrázek 3
5 3 18
  • Průměrné hodnocení 3
  • 39% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Odličovací balzám očního make-upu měsíček

věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.3.2012 18:39:00

Koupila jsem si na zkoušku tento odličovač a jsem z něj úplně nadšená, příjemná vůně i konzistence. Stačí opravdu jen kapička na odličovací tamponek. Mám citlivé oči a oproti ostatním odličovačům, mě po jeho použití neštípou oči.

  • vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.3.2012 01:43:35

velice příjemné odličovadlo za ještě příjemnější cenu. něštípe v očích, odličuje i voděodolnou řasenku. používala jsem ho neskutečně dlouho. časem jsem přešla na odličování ricinovým olejem, ale k tomuto mlíčku bych neměla problém se vrátit. oceňuji přírodní složení.

  • neštípe v očích
  • nevysušuje oční okolí
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.4.2012 20:25:31

Mě tento produkt zklamal. Měl takovou hustější konzistenci, což mi nevyhovovalo. Ale především mě štípal v očích. Taky voděodolnou řasenku nezvládl odlíčit. Škoda, těšila jsem se, že budu mít přírodní odličovač za pár kaček, ale bohužel. Už si ho nekoupím.

  • cena
  • přírodní složení
  • dráždí oči
  • neodličuje voděodolnou řasenku


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.4.2012 09:10:51

Odličovací balzám mi moc nevyhovoval hutnější konzistencí. Trochu mne pálil v očích a neměla jsem pocit dokonalého odlíčení - zvláště při používání voděodolné řasenky. Není vyloženě nepříjemný, ale znám i lepší a znovu už si ho nekoupím. Moc mi nevyhovovala ani vůně, i když měsíčková asi taková má být.

  • žádné
  • hutná konzistence


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.5.2012 19:43:36

Nalákala mě jeho příznivá cena, ale samotný odličovač mě zklamal. Neodlíčil pořádně ani obyčejnou nevoděodolnou řasenku, což by pro něj neměl být problém. Navíc mě pálil, dokonce mě z něj štípaly oči, a to se mi do té doby u žádného jiného odličovače nestalo. Navíc po čase z něj byl problém mléko dostat, takže jsem ho ve finále vyhodila jak pro nepoužitelnost a nesnášenlivost na oči, tak pro nemožnost obalu. Rozhodně bych si ho nekoupila znovu :-(

  • vůně
  • štípe v očích
  • neodlíčí ani nevoděodolnou řasenku
  • špatný obal - nelze z něj dobře produkt dostat


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento odličovací balzám jsem měla jednou a víckrát bych si ho nekoupila.Za prvé moc dobře neodličoval a to jsem nepoužívala žádnou voděodolnou řasenku a za druhé hrozně mě pálil v očích.Ani jeho vůně nebyla nijak vábná.Takže já bych tento výrobek určitě nedoporučila.

  • žádné
  • vůně-nebo spíše zápach
  • pálí v očích
  • špatně odličuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2012 00:37:27

Po tomto odličovači mě neskutečně pálily oči a opuchly mi. Koupila jsem si ho kvůli složení a také vůni, která je mi příjemná. Nakonec jsem s ním odličovala jen tvář. Nestačí na větší nános líčidel ani na voděodolné linky. Přišla jsem si po něm hodně upatlaná.

  • vůně
  • hodně dráždí
  • skoro neodličuje
  • upatlaný pocit


Další recenze od 27.9.2012 08:27:36

tenhle odličovač mě zklamal. Líbilo se mi roztomilé malé balení, cena a přírodní složení, vůně taky nebyla špatná. Bohužel odličování s ním se mi zdálo upatlané, štípal v očích a hlavně jsem se ráno budila s černýma šmouhama pod očima, ačkoli jsem se snažila se odlíčit co nejlépe. Říkala jsem si, že ho dopotřebuju, ale pak jsem si přečetla složení a zjistila, že obsahuje alkohol, což moje oči ani řasy rozhodně nepotřebují, tak letěl do koše.

  • hezký obal
  • vůně
  • cena
  • obsah alkoholu
  • špatně odličuje
  • ulepený pocit


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento výrobek mě zklamal a už si jej znovu nekoupím. Nutně jsem potřebovala nový odličovač, a protože mám Alverde ráda, tak jsem si jej pořídila. To byla ale chyba. Emulze mě štípe v očích a hlavně vůbec neodlíčí. Design a obal jsou pěkné, líbí se mi, cena je také příznivá, ale to je asi vše. Je mi líto jej vyhodit, takže ho zkusím upotřebit na odlíčení obličeje, ale na oči už si jej nedám. Znovu rozhodně nekoupím.

  • hezký obal
  • příjemná vůně
  • štípe
  • neodlíčí vše


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.3.2013 19:44:47

Nepáči sa mi, že produkty tejto kozmetiky často obsahujú alkohol, ale vzhľadom k cene sa asi netreba čudovať. Odličuje slabšie, neskutočne štípe v očiach (a to ich nemám vôbec citlivé) a má konzistenciu ako klasický krém, takže sa aj ťažšie dostáva z fľaštičky, keď je ho menej ako polovica. Neodporúčam.

  • cena
  • slabé odlíčenie
  • obsah alkoholu
  • štípe


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.6.2013 22:43:38

Odličovač očí jsem si koupila kvůli vůni, která mi je příjemná a také kvůli tomu, že má přírodní složení. Nebyla to vůbec chyba a jsem z něj nadšená. Oči mám citlivé a máloco snesou, nicméně, přestože obsahuje alkohol mi naprosto sedí a oči vůbec nedráždí. Navíc odličuje opravdu dobře a za tu cenu mu nemám co vytknout

  • vůně
  • přírodní složení
  • nedráždí
  • účinnost
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Poslední dobou njíždím na přírodní kosmetiku a snažím se najít produkty, které fungují a přitom mají přírodní složení. Tento odličovák je přesně to, co jsme hledala. Nejenže krásně odlíčí a (mě) neštípe v očích, ale taky příjemně a nevtíravě voní. Značce Alverde pomalu ale jistě začínám přicházet na chuť. Tento produkt určitě doporučuju!

  • odlíčí bez problémů
  • neštípe v očích
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 3.11.2013 21:16:17

Tento odličovač má peknú vôňu, celkom dobre odličuje, ale také veci ako gélové linky s tým moc nejdu dole. Veľký problém je ,že strašne štípu oči, ešte viac ako keď som si niekedy odličovala oči indulónu. Možno je to kvôli hustej konzistencii. Ale na odličovanie make-up z tváre. Dosť dlho vydrží. Tiež poteší, že je to prírodná kozmetika.

  • vôňa
  • prírodná kozmetika
  • štípe


věk
15-24


dehydratace
střední

Další recenze od 11.11.2013 17:15:55

Tenhle měsíčkový odličovač jsem si koupila jen pro to že jsem chtěla zkusit z přírodní kosmetiky.Odličuje dobře až na voděodolný make-up tam má trochu problémy.Hodně dráždí oči. Jeho konsistence je hooodně hutná a vysušuje jelikož je tam přidán alkohol.Balení není ta špatné až na to že když už je ho tam méně hůř se vymačkává.

  • vůně
  • cena
  • hutná konsistence
  • alkohol
  • neodličije voděodolný make-up
  • balení
  • dráždí oči


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.11.2013 11:47:42

Bohužel, ačkoliv kosmetiku Alverde zbožňuji a většinou mi velmi vyhovuje, tento oční odličovač se velmi nepovedl. Sice hezky voní, má přírodní složení a roztomilý obal, ale absolutně neodlíčí a co je nejhorší, velmi mě štípe v očích. Navíc je velmi hutný a to mi prostě nevyhovuje. Nechci ho vyhazovat, tak ho dopotřebuji alespoň na odlíčení obličeje, i když i na to je celkem slabý. Velká škoda, už rozhodně znovu nekoupím.

  • roztomilý obal
  • přírodní složení
  • vůně
  • příliš hutná konzistence
  • špatně odličuje
  • štípe v očích


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.3.2014 18:27:53

Po sklamaní s dvojfázovým odličovačom od Alverde som sa rozhodla vyskúšať tento nechtíkový. A milo ma prekvapil. Má príjemnú vôňu a konzistenciu. Na odličovanie ho stačí málo a aj tak si s make upom celkom dobre poradí. Či odlíči aj vodeodolný make up to neviem pretože nepoužívam ale ja som s ním spokojná. Konečne som našla odličovač, ktorý neštípe v očiah takže odporúčam. Jedniné mínus (ako u všetkých produktov od Alverde) je len to, že obsahuje alkohol.

  • konzistencia
  • vôňa
  • dobre odličuje
  • alkohol


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 9.10.2014 19:11:58

Nic moc odličovač, v očích mě děsne pálil a bylo třeba dost drhnout, než si poradil s obyčejnou řasenkou. Je docela hutný, takže dostat ho z obalu není zrovna hračka, hlavně když je produkt už u konce. Je dobře dostupný za nízkou cenu, navíc přírodního složení, ale jinak je fakt nanic. Naštěstí ho kupovala ségra a já jsem si ho jen párkrát půjčila, jinak bych ho musela vyhodit.

  • nic
  • pálí
  • neodlíčí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.11.2014 17:15:02

Můj nejoblíbenější odličovač očního makeupu. Bez problémů odlíčí i voděodolnou řasenku a oční linky, v očích mě vůbec neštípe. Má moc příjemnou konzistenci a vůni a po odlíčení zanechá na pleti příjemný chladivý pocit. Navíc je to přírodní kosmetika a s výborným poměrem cena/výkon. Jednoznačně budu kupovat dál.

  • odlíčí i voděodolnou řasenku
  • pěkně voní
  • cena
  • přírodní kosmetika
  • nic