Iseree jemné čistící ubrousky recenze a zkušenosti

Odlíčení Iseree jemné čistící ubrousky
Odlíčení Iseree jemné čistící ubrousky - obrázek 1
Odlíčení Iseree jemné čistící ubrousky - obrázek 2
Iseree (5)
4.4 z 5 5 4.4 10
Celkem 10 recenzí


5 hvězd
70%
4 hvězdy
20%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
10%

Koupilo by znovu
90 %

Recenze produktu
Iseree jemné čistící ubrousky

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.11.2017 20:44:44

Tieto odličovacie pleťové obrúsky sa dali kedysi kúpiť v Lidl, mala som ružovú, aj modrú verziu a obidve boli veľmi dobré. Používala som ich zriedka keďže odličovacími obrúskami sa neodličujem. Pekne pleť odlíčili, nie úplne ale väčšiu časť zvládli. Pleť nedráždili anii nespôsobovali nepríjemné reakcie.Balenie mali kvalitné, lepiaca časť držala až do vypotrebovania posledného obrúsku. Teraz sa už zohnať nedajú, Lidl má v ponuke obrúsky Cien, ktoré som tiež skúsila a myslím, že sú to tieto len pod iným názvom a z Iseree sú Cien, inak žiadne rozdiely nevidím :)

  • -nedráždia
  • -väčšiu časť make-upu odlči
  • -cena
  • -balenie
  • -jemné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.12.2016 18:38:27

S produkty z Lidlu jsem víceméně spokojená, s většinou z nich, tak jsem chtěla zkusit tyto odličovací ubrousky na odlíčení obličeje. Na oči jsem je naštěstí nezkoušela, jen na obličej a jsem za to ráda, protože se mi z nich na obličeji objevila alergická reakce - zčervenání. Bůhví, jak by na to mohlo reagovat citlivější oční okolí. A to nemám nějakou extra citlivou pleť. Už znovu nekupím, bohužel.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Alergická reakce


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Super kvalita za extra super cenu. Opravdu krásně odlíčí oči, makeup a celou pleť, nádherně jemně voní a balení je luxusní za tu cenu i na výlety přibalit do kosmetické tašky. při odlíčení mi stačí 1 ubrousek, poněvadž se příliš nemaluji. Při použití již nedočišťuji, pouze opláchnu obličej čistou vodou. jediná nevýhoda, mají je pouze v Lidlu.

  • krásně odličuje
  • super kvalita za super cenu
  • dostupné pouze v řetězci Lidl


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.9.2015 09:59:03

Používám ty růžové a za mě jsou bezkonkurenčně nejlepší.Odličí make-up i řasenku.Na odlíčení mě stačí 1 maximálně 2 ubrousky ,podle make-upu.Pleť už pak jenom doočistím pleť.vodou.Jsou dostatečně vlhčené,nedráždí,nevysušují a v očích neštípou.Mám zkušenost i s jinými značkami,ale žádné nebyli tak dobré,abych si je koupila znova.Nejsem mlíčkový tip,takže pro mě jsou ideální.Mám už 5 balení a určitě je koupím zas...

  • jemná parfemace
  • balení je super i při cestování
  • jemná textura
  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.3.2015 21:14:37

Ubrousky nejsou úplně nejlepší, ale mám je ráda, mají příjemný materiál, který na obličeji neškrábe, mám růžové, mají být bez parfemace, ale voní, docela hezky, jsou hodně napuštěné krémem, odličují dobře, ale používám je na dočištění, pleť mě po nich nepne a nevysušují, dokonce ani nelepí, takže dobrý, co se mi nelíbí je balení, nemá plastové víčko, ale to bych chtěla moc, když jsou tak levné

  • vůně
  • cena
  • materiál
  • nedráždí
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.10.2014 18:59:22

Přidávám se k pozitivním recenzím, tyhle odličovací obrousky jsou skvělé. Používám jenom na cesty, nebo když přijdu domů pozdě v noci/brzy ráno a s make-upem si bez problémů poradí. Navíc jsou opravdu pevné, netrhají se, jsou dostatečně napušťené odličovačem. Na pleti nedřou a ani ji nedráždí. Vyzkoušené mám obě dvě varianty a víc mi vyhovují modré (kvůli jejich vůni, jinak mi přijdou stejné).

  • cena
  • kvalita
  • nic


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 8.9.2013 17:42:39

Tyto čistící ubrousky na pleť, jsou opravdu super. Perfektně odlíčí pleť včetně očí. Jsou hodně vlhčené což mi taky vyhovovalo a cena je super. Dříve jsem používala pouze tyto. V nynější době jsem je vyměnila za čistící ubrousky z DM drogerie, protože jsem se přestěhovala a do Lidlu se již nedostanu, tak často. Pokud ano, tak k nákupu přidávám vždy tyto ubrousky + lak na vlasy, který je z Lidlu za super cenu, taky perfektní.

  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.9.2013 16:25:36

Bezkonkurenční čistící ubrousky na pleť. Dokonale odstraní i večerní make-up a vůbec nedráždí pokožku. Jsou velice jemné a oční okolí si jen čvachtá. Hodně je používám na cesty, když nemám možnost se odlíčit tamponky a odličovací vodou a tyhle ubrousky tak svojí funkci plní dokonale. Průhledná samolepka lepí dlouho a tak nehrozí, že by ubrousky vyschnuly. Nejlepší na nich je i nízká cena.

  • jemné a šetrné
  • dobře odlíčí
  • cena
  • vůně
  • není pocit ulepenosti
  • asi dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.9.2013 13:35:20

Naprosto bezkonkurenční odličovací ubrousky. Jsou velice jemné, dostatečně napuštěné odličovačem a mají jemnou parfemaci. Odlíčí skvěle oční make-up, který nosím dost výrazný, poté už stačí pouze dočistit pleťovou vodou. Za tuto cenu jsou opravdu úžasné a kdykoliv jsem v Lidlu, tak je koupím. Všem vřele doporučuji :)

  • Nedráždí pleť
  • Dostatečně napuštěné odličovačem
  • Lehká parfemace
  • Cena
  • K dostání pouze v řetězci Lidl



věk
35-44

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Používám ty růžové ubrousky - jsou určeny na suchou a citlivou pleť. Tyto jsou bez parfému, alkoholu a barviv. Vůně je nevtíravá, jemná. Mám pocit, že jsou vlhčí než ubrousky zn. Balea, z toho důvodu je poslední dobou tedy upřednostňuji. Vyhovují mi a těší mě, že jsou dermatologicky testované. Balení je šikovné, samolepka uzavírající balení vydrží dlouho lepivá a ubrousky jsou tak vlhké i po delší době (nepoužívám je každý den, jen nárazově, když nemám sílu pozdě v noci odličovat klasicky). Doporučuji vyzkoušet, jsou vážně skvělé - v očích neštípou a pleť není ulepená.

  • bez parfemace, bez alkoholu, bez barviv
  • dermatologicky testované
  • nízká cena
  • výběr ze 2 druhů
  • šikovné balení, které udrží ubrousky vlhké dlouho
  • dostupnost jen v Rossmann - jejich privátní značka


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené