Isispharma Glyco A krém recenze a zkušenosti

Kůže Isispharma Glyco A krém
Kůže Isispharma Glyco A krém - obrázek 1
Kůže Isispharma Glyco A krém - obrázek 2
Kůže Isispharma Glyco A krém - obrázek 3
5 4.2 14
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 72% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 260 - 450 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Isispharma

Recenze produktu
Isispharma Glyco A krém

věk
45-54

Další recenze od 2.10.2015 12:15:01

Krém s 12% kyselinou glykolovou (ph 3 - 3,5) patří k těm silnějším s AHA kyselinami na domácí použití. Dělá co má jako chemický peeling, a je jasné, že při této koncentraci dráždí pokožku, proto je dobře začít pozvolna. Jinak používala jsem pouze místně - po 3 měsících jsem vyhladila mílii. Co mně osobně vadí, že krém obsahuje dost parfemace, a k tomu hodně dráždivých látek (Buthylphenyl Methylpropional, Geraniol, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Citronellol, Alpha-Isomethylionone). Není divu, že je pak pokožka podrážděná ještě víc než nutno. Proto na celý obličej volím jiné krémy s AHA.

  • 12% kyselina glykolová ph 3 -3,5
  • parfemace
  • obsahuje hodně dráždivých látek


věk
25-34

Další recenze od 13.11.2014 01:09:58

Vynikajuce. Asi pred 4 rokmi som absolvovala liecbu Roacutanom (co uplne zmenilo moju extremne "problemovu" plet) no nejake to akne sa stale objavilo.Glyco A mi v tomto smere uzasne pomohol. Akne sa objavi uz len vynimocne. 1. az 2. tyzden som ho aplikovala kazdy druhy den a kedze nenastala ziadna neprijemna reakcia tak 3. a 4. tyzden som ho pouzila raz denne, vzdy na noc na cistu plet. Miestami sa objavila nejaka ta supinka ale nic neobvikle, takze v 5.tom tyzdni som presla na aplikaciu 2x denne, rano pod make up a vecer pred spanim. Krem pouzivam uz 6 mesiacov. Neviem zial posudit ci sa moje (uz aj tak velke) pory zmensili ale akne zmilo, co je v 28. rokoch velmi vitane. Rozhodne kupim znovu a vrelo odporucan vsetkym, co mali hlbkove a problemove akne. Na Slovensku som Glyco A nezohnala ale nastastie v CR kde zijem s tym nie je problem.

  • obnova pokozky
  • jemna plet
  • vyrazne zmiernuje prejavy akne
  • ziadne - pre problemovu plet
  • moze vysusovat suchu pokozku


věk
25-34

Další recenze od 30.11.2013 11:48:18

Asi 2 měsíce jsem se odhodlávala si Glyco koupit, další minimálně měsíc mi trvalo, než jsem se odvážila ho otevřít a začít používat :D Bála jsem se, že mi pleť spíš minimálně dočasně dost zhorší. Nakonec jsem po něm sáhla v období, kdy se mi dost zhoršilo akné, pleť byla hodně zanesená a já už nevěděla kudy kam. Glyco mě zachránilo :-) Aplikace sice dvakrát příjemná nebyla - nesedí mi vůně ( zvlášt teď, kdy už krém používám dlouho) a ze začátku mě na obličeji dost štípal ( to časem odeznělo, pleť si asi zvykla a teď už to štípe jen sem tam :-) ). Akné už se mi nedělá - jen sem tam 1-2 pupínky, póry se dost vyčistily, jizvičky jsou o dost vybledlejší. Používám jen na noc a zatím mám stále první balení ( používám už přes 4 měsíce ), až mi dojde, určitě si koupím další.

  • zlepšuje celkový stav pleti
  • nevysušuje, spíše se mi zdá, že hydratuje :-)
  • vůně
  • hlavně ze začátku nepříliš příjemná aplikace :-)


věk
25-34

Samotný krém nie je zlý, avšak podľa môjho nepomohol mi ani na akné a ani na jazvy. Pleť je síce hladšia ale popravde, hladkú pleť viem dosiahnuť aj s iným produktom ktorý nebude stáť okolo 15 eur. Pri aplikácii zozačiatku môže na niektorých miestach akoby štípať, ale to po chvíli prejde. Ale určite by som ho neodporúčala ľuďom s citlivou alebo suchou pleťou.

  • vyhladenie a zjemnenie pleti
  • nepomáha na jazvy


věk
25-34

Krém používám asi měsíc na záda, kde trpím akné a jizvičkami. Stav se malinko zlepšil, rychle zahojí boláčky. Bohužel jsem vzhledem k ceně čekala ještě o malinko lepší účinky. Krém se imho nehodí na oličej, protože je hodně agresivní a občas mě i na zádech, kde je obecně hrubší kůže, trochu pálí. Dá se sehnat na internetu.

  • pomáhá léčit
  • dost agresivní
  • pálí mě z něj občas kůže


věk
25-34

Krému je v tubě maličko (30ml), přesto vydrží dlouho, stačí ho opravdu malé množství. Zpočátku je vhodné aplikovat pouze obden, než si pokožka zvykne. Používám jej na jizvy po akné. Ty menší zmizely, větší zatím ne. Póry nezatáhl. Krém jsem po 14 dnech používání obden začala používat každý večer. Snáším jej dobře, po aplikaci chvíli štípe, ale dá se to vydržet. Plusem je, že ráno mám pleť bez pupínků. Pokožku je nutné během používání promašťovat, krém mi ji vysouší. Konzistence je lehčí, vstřebatelnost blesková. Subjektivně mi smrdí. Používám 3. měsíc.

  • menší jizvy zmizely nebo jsou alespoň méně viditelné
  • vysušuje
  • chvilkově štípe


věk
15-24

Další recenze od 17.9.2012 20:02:54

Já jsem s Glycem moc spokojená, mám už druhé balení a klidně bych si ho koupila znovu. Zpočátku jsem se hodně bála, že bude štípat a kdesi cosi, nic hrozného se nekonalo. Krém občas lehce poštipkával, když jsem měla období horší pleti, jinak jsem nikdy nic necítila, neloupala jsem se. Mám sušší pleť a sedí mi, určitě můžu říct, že nevysušuje, naopak mi přijde, že docela hezky hydratuje. Funguje na mě perfektně, ucpané póry mi zmizely, pleť je hladší, rozjasněná, pořád se čistí a zlepšuje. Účinek na akné nedokážu posoudit, aknózní pleť jsem neměla. Na černé tečky nepůsobí, ale v to jsem ani moc nedoufala. Nemám výhrady.

  • vyhlazuje pleť
  • neštípe ani nepálí
  • cena
  • pro mě žádné


věk
25-34

Samozřejmě se s Glykem musí opatrně, aby se pleť neloupala, ale to je jasné. Každopádně hlavním mým zjištěním je, že (moji) pleť nárazově rapidně zlepší, ale po poměrně krátkém čase se vše zase vrátí do normálu (tedy "vše" = akné). Měla jsem 2 balení a jak zde již někdo psal, při druhém balení byla již má pleť zcela imunní.

  • přechodně výrazné zlepšení pleti
  • pouze přechodný efekt
  • při neopatrném používání nebo při přecitlivělé pleti hrozí podráždění a loupání


Další recenze od 28.3.2012 10:27:35

Zázračný přípravek pro mou pleť zničenou od letitého akné. Krásně pleť vyhladí, i flíčky postupně mizí. Používám jen na noc, malé množství, občas pleť chvilinku lehce štípe, což je vzhledem k obsahu kys.glycolové normální. Akné se mi už téměř netvoří, nevím, jestli zásluhou právě tohoto výrobku, ale každopádně u něj vydržím. Doporučuji!

  • Vyhlazení pleti
  • Vybělení barevných nedokonalostí
  • Lehc štípe


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 15:50:18

Po tom, jaké kladné ohlasy jsem na něj všude četla, jsem si ho koupila také. Už po týdnu mi kamarádka řekla, že opravdu vidí zlepšení ;) Co mi na něm vadí, je "vůně" - absolutně se mi nelíbí. Každopádně to není tak strašné a dá se to přežít, za ty výsledky to stojí.

  • vybělí pigmentové skvrny
  • cena
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 19:44:05

Mám mastnou pleť s jizvičkami a flíčky po akné. Tento krém jí pěkně sjednotil a vyhladil. Na začátku pleť sice pořádně štípala ale stálo to zato. Dost mi pomohl ale musí se s ním opatrně.

  • Účinný
  • Cena


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 10:45:16

Jednu dobu jsem používala asi dva měsíce, první balení mi hodně pomohlo, ale proti tomu druhému byla již moje pleť celkem imuní. Vůbec mi to pak už nezabíralo. Celkem dost se po něm loupe kůže.

  • účinkuje ale nesmí se pouužívat moc často
  • cena
  • vůně
  • trochu štípe


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 12:17:32

Glyco A byl můj první krém s kyselinou glykolovou a byla jsem s ním opravdu moc spokojená. moje pleť (mastná, citlivější, ucpané póry) byla v té době posetá červenými flíčky po akné, naštěstí už bez větších pupínků. Glyco mi se zmizíkováním všech těch potvor skvěle pomohlo. navíc jsem po pár týdnech používání dostávala komplimenty, že vypadám mladší (je to kompliment, když je vám čerstvých 26?:)). každopádně při denním používání se mi objevovala suchá ekzematická místečka na čele a na jedné tváři. nejlepší pro mě bylo dávat si od Glyca každý 3.-4. den oraz. nakonec jsem skončila u TriAcnealu (6% kyseliny), který je pro mě "bezpečnější" a můžu ho vrstvit na gel s 2,5% benzoyl peroxidu, což se mi osvědčilo mnohem víc, než prostřídávání přípravků po dnech. každopádně, Glyco můžu doporučit a sama bych neměla problém se k němu vrátit.

  • zmizíkuje drobné mimické vrásky
  • znatelně zesvěluje skvrnky po akné
  • nevysušuje
  • pleť je ráno po použití hezky jemná a napnutá
  • musí se s ním opravdu opatrně
  • jako každý "olupující" přípravek může způsobit přechodné zhošení pleti


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 10:59:35

Glyco A je krém, který obsahuje 12 % kyseliny glykolové. Je třeba ho používat opatrně a ze začátku mazat spíš každý druhý den. Krém jsem si koupila hlavně z důvodu vyhlazení mé hrbolaté pleti (hodně zanesené póry). Po dlouhodobém používání pleť opravdu vyhladil. Bohužel nic nezmohl s mým akné, to se naopak ještě zhoršilo, a tak jsem krém po 3/4 raději přestala používat. Nicméně hodnotím ho velice kladně, určitě bych si ho koupila znovu, pokud by byla třeba. Balení (30 ml) mi vydrželo po celou dobu mazání, používala jsem ho jen na T-zónu. Stačí používat opravdu malé množství. Krém mě vůbec nevysušoval, dokonce mi přišlo, že příjemně hydratoval (má pleť je mastná/smíšená)

  • nevysušuje pleť
  • dostupnost v lékárnách
  • vyhlazení pleti
  • hydratace
  • stačí mazat tenká vrstva
  • balení vydrží dlouho
  • zhoršení stavu problematické pleti
  • nepomáhá v léčbě akné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Merck Contractubex gel

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Wake HemaGel

4.3 84% 6 recenzí

Zentiva Framykoin mast

4.3 84% 3 recenze

Hůře hodnocené