L'Occitane krém na ruce bambucké máslo recenze a zkušenosti

Krémy na ruce L'Occitane krém na ruce bambucké máslo
Krémy na ruce L'Occitane krém na ruce bambucké máslo - obrázek 1
L'Occitane (28)
4.3 z 5 5 4.3 16
Celkem 16 recenzí


5 hvězd
53%
4 hvězdy
33%
3 hvězdy
13%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
50 %

Recenze produktu
L'Occitane krém na ruce bambucké máslo

věk
15-24

Spolu s čokoládovým je tohle rozhodně nejlepší krém. Kromě toho, že nádherně voní, tak zvláčňuje pokožku. Opravdu jsou po něm ruce krásně hladké! Jako menší nevýhoda je ale ta cena...když je však v nějaké akci, tak je cena celkem dobrá. Celkově mám ráda krémy od L'occitane, takže za mě je to dobrá volba třeba pro někoho jako dárek.

  • Vůně
  • Zvláčňuje
  • Cena


Výborný krém, pomáhá i na opravdu vysušenou a popraskanou kůži, nedráždí, dobře hydratuje, rychle se vstřebává, nezanechává mastný pocit a díky hutné konzistenci ho stačí nanést malé množství, takže dlouho vydrží. Příjemně voní. Rozhodně ho můžu doporučit :-) Nevýhodou je vyšší cena, ale u této značky se vyplatí.

  • účinný na velmi suchou kůži
  • příjemně voní
  • účinná hydratace
  • nezanechává mastný film
  • žádné


věk
25-34

Je to opravdu skvělý krém na ruce, který úžasně hydratuje, ale přitom nemastí a nepíšu to jen proto, že jsem jej dostala dárkem. Ruce jsou už po pár dnech hebounké a vyživené. Taky mám pocit, že se mi po něm méně dělají záděrky okolo nehtů. Jeho jemná vůně mi spíše připadá jako mýdlo než jako bambucké máslo, ale to je jen detail. Proč si ho ale nekoupím? Jedním slovem - cena. Což je škoda, protože je to opravdu skvělý výrobek.

  • hydratuje ale nemastí
  • vyživuje
  • heboulinké ruce
  • netvoří se mi tak často záděrky okolo nehtů
  • cena
  • přijde mi že voní něčím chemickým


věk
35-44

Další recenze od 30.10.2013 07:49:54

Tento krém na ruce jsem si pořídila v jeho zmenšené verzi (30g). Ideální do kabelky. Chtěla jsem ho vyzkoušet na základě kladných recenzí a hlavně proto, že obsahuje bambucké máslo, které mám moc ráda. Krásně jemně voní (po jasmínu) a dobře se roztírá. Se vsáknutím do pokožky je to ale o něco horší. Trvá delší dobu než se úplně vstřebá.

  • obsahuje bambucké máslo
  • krásně voní po jasmínu
  • vyšší cena


věk
25-34

Krém jsem si koupila po dlouhém váhání, odrazovala mne vysoká cena (150 ml - 575 Kč, 30 ml - 195 Kč). Nakonec jsem ale neodolala a na základě skvělých recenzí a doporučení jsem si jej pořídila. Krém má krásný retro obal a příjemnou, jemně nasládlou vůni. Pořídila jsem si jej i v limitované edici s výtažky medu - tento voní příjemně medově. Je velmi hutný, což každý nepreferuje, ale já to mám ráda. Po použití jsou ruce vláčné a hebké, mým přesušeným rukám ovšem uleví bohužel jen krátkodobě. Pokud si ruce namažu večer, ráno se opět probouzím s pocitem pnutí a ruce jsou suché, což je u takto vychvalovaného (a pro mne předraženého krému) docela zklamání.

  • krásný retro obal
  • příliš vysoká cena


věk
25-34

Asi nejlepší krém na ruce, jaký jsem kdy měla. Stačí méně, konzistence je docela hutná, ale rychle se vsakuje. Navíc docela hezky voní. Ruce jsou hebké a úžasně hydratované. Bohužel je výrobek docela drahý a vzhledem k mé spotřebě krému na ruce si ho dopřeji jen občas.

  • Vůně
  • Hydratuje
  • Rychle se vsakuje
  • Cena


věk
25-34

Další recenze od 21.1.2013 14:57:16

Souhlasím v tom, že je to hodně dobrý krém na ruce, ale upřímně, stejnou službu mi dělá Excipial U Lipolotio (červená verze) a za zlomek ceny. Tento krém na ruce s bambuckým máslem se docela hodně rychle vstřebává, dobře roztírá, hezky voní, ruce jsou pak jemné. Obal je kouzelný, mám ráda zajímavý design obalů a tento je na krém na ruce prostě netradiční. Nicméně cena je zbytečně vysoká a znám stejně dobré a velmi levné produkty se stejnými účinky, takže zde opravud platíte hlavně značku a proto já už si nekoupím a nedoporučuji. Komu nezáleží na ceně, je to dobrá volba.

  • design obalu
  • vůně a rychlá vstřebatelnost
  • zanechá ruce jemné
  • cena a dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 21.1.2013 10:35:22

Výživný krém s bambuckým máslem, příjemnou vůní a dlouhou výdrží. Celkem rychle se vsákne a nezanechává mastný film. Ruce jsou velmi rychle jakoby suché, přitom ale není cítit žádné pnutí, jsou krásně hydratované a hebké. Opravdu suchým rukám uleví.

  • obal
  • hyratuje
  • ruce nejsou ulepené
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 21.1.2013 10:06:23

20% krém je nejvýživnější ze všech od LO, troufám si tipovat, že opravdu to bambucké máslo obsahuje, protože po něm voní a trochu déle se vsakuje. Na suché ručky v zimě je to prý ideál, já si ho jednou za čas dopřeju taky, ale moje ruce nejsou vůbec suché, takže nedokážu posoudit nějaký účinek na silně vysušené a rozpraskané ruce, koupila jsme si ho jen tak, kvůli vůni. Moc se mi líbí balení, ačkoliv z hlediska praktičnosti je lepší plastové vyklápěcí víčko a ne šroubovací. Méně už se mi líbí složení - za takovou cenu byhc nečekala laciné ingredience a značka L má u mě za toto mínus.

  • zjemnění rukou
  • obsah bambuckého másla
  • cena za 30ml
  • víčko
  • složení
  • delší vsakování


Další recenze od 30.12.2012 18:14:56

Krém je velmi výživný, ale také velmi hutný. Řekla bych až příliš...nedá se pořádně rozetřít, pokud ho nepoužijete zbytečně velké množství. Není vysloveně špatný, ale stejnou službu mi udělaly i daleko levnější krémy. Bohužel jsem si nevšimla nějaké výrazné změny po použití oproti jiným krémům. Snad jen, že dá ruce do kupy rychleji, tedy "za jedno namazání". Ale ta velká hutnost mi hodně vadí.

  • Velká výživnost
  • Cena
  • Špatná roztíratelnost
  • Pomalé vstřebávání


věk
25-34

Další recenze od 26.12.2012 09:52:37

Konečně jsem vyzkoušela svůj vytoužený krém na ruce od L'Occitane s bambuckým máslem. Krém je opravdu hodně hutný, stačí použít malinko, jinak jsou ruce trochu ulepené. Vůně je krásná, nevtíravá. Bohužel mám taky pocit, že efekt není dlouhodobý, zanedlouho po namazání mám trochu pocit pnutí, což se mi s žádným jiným krémem nestalo. Pravděpodobně si ho znovu nekoupím, cena je opravdu šílená a čekala bych větší zázrak. Myslím, že za daleko nižší cenu se dá najít stejně kvalitní, ne-li kvalitnější krém na ruce. Krém má krásné balení.

  • vůně
  • hydratace
  • krásné balení
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 23.10.2012 12:04:35

Výborný krém, který jsem dostala jako dárek v mini verzi ke koupi několika produktů. Kvalitou mě oslovil a tak jsem si pořídila balení klasické a opravdu jej mohu doporučit. Ruce krásně hydratuje, rychle se vstřebává a příjemně voní.Stačí jej malé množství a tuba vydrží hodně dlouho i při denním používání.

  • splňuje vše co by krém na ruce měl
  • asi cena ale za kvalitu se holt platí


věk
35-44

Krém je fajn, ale za tu cenu bych čekala víc. Tak nějak mi připomíná indulonu a voní jako opalovák. Ruce ale ošetří dobře, i když by se mohl lépe roztírat, je hutnější. Při větším množství jsou už ruce mastnější a krém je na nich znát, takže já tenhle používám raději na noc. Na rozdíl ale od některých jiných krémů po něm ráno už nejsou ani památky, což je pro mě mínus, přesto ale nemám pocit suchých rukou. Líbí se mi obal, který připomíná tubu olejové barvy :)

  • dobrá hydratace
  • vhodný na zimu a při práci kvůli mastnější konzistenci
  • hezké balení
  • praktické velikosti do kabelky
  • cena
  • vůně by mohla být zajímavější


věk
35-44

Další recenze od 10.6.2012 11:30:44

Tento krém na ruce se mi osvědčil zejména v zimě. Ruce hezky zvláční, ale nezanechává pocit mastnoty. Bohužel jsem postrádala dlouhodobější efekt. Krém se vyrábí ve více velikostech, což je praktické. Vůně je příjemná. Není špatný, ale v poměru ceny a kvality jsem čekala více. Našla jsem lepší krémy za nižší ceny.

  • Příjemná vůně
  • Vhodné i pro citlivé ruce
  • Poměr ceny a kvality



Další recenze od 4.6.2012 19:32:52

Opravdu ten nejlepší krém na ruce, který jsem kdy měla. Konzistence je hutnější, ale velmi rychle se vsakuje, uleví pocitu pnutí, popraskaným, suchým rukám. Vůně je příjemná, nevtíravá, není nijak chemická. Cena je sice vyšší, ale zde opravdu platí cena = kvalita. Pocit hebkosti a hydratace vydrží dlouho, není proto třeba ruce neustále mazat.

  • hydratace
  • hebké ruce
  • kvalita
  • rychle se vsakuje
  • pro mě žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené