Essence 24h Hand Protection Balm Repair recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Essence 24h Hand Protection Balm Repair
Krémy na ruce Essence 24h Hand Protection Balm Repair - obrázek 1
Krémy na ruce Essence 24h Hand Protection Balm Repair - obrázek 2
Krémy na ruce Essence 24h Hand Protection Balm Repair - obrázek 3
5 4.1 13
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 40 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence 24h Hand Protection Balm Repair

věk
25-34

Tento krém na ruce patří mezi ty lepší, které jsem zkoušela. Dobře hydratuje, ale na velmi suchou pokožku to nebude pravé. Ruce jsou po něm jemné. I vůně mi je příjemná (i když někomu může vadit). Taky oceňuji, že po něm nejsou ruce mastné nebo ulepené. To opravdu nesnáším! Před tímto krémem jsem zkoušela i Balzám na ruce a nehty 2v1 a také spokojenost. Přemýšlím, co vytknout, ale asi nemám co. Za tu cenu....:-)

  • cena
  • hydratace
  • nemastí a nelepí
  • příjemná vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2014 21:51:39

Za nízkou cenu hodně muziky :D vůně těchto ochranných krémů na ruce jsou božské, ruce nijak zvlášť extra nezregenerují, ale celkem rychle si vstřebávají a nejsou přehnaně mastné. Ruce jsou krásně hebké a pokožka je jemná, rozhodně vyzkouším i další druhy. Doporučuji. Pokud ale máte suché ruce, zaměřte se spíše na regenerační krémy na ruce.

  • cena - kvalita
  • vůně


věk
35-44

Další recenze od 18.4.2014 01:39:34

Tento krém není žádný zázrak, ale ani žádná katastrofa. Velice dobře a rychle se vsakuje, což vyhovuje těm z nás, které nemají čas nebo trpělivost čekat a chtějí hlavně okamžitou úlevu od suchých rukou. Na druhou stranu, hydratace a výživa není nijak valná. Jinak, obal je pěkný, roztomilý, s odklápěcím víčkem. Vůně je výraznější, ale příjemná. Za tu cenu to jde.

  • Rychle se vsakuje
  • Okamžitá úleva od suchých rukou
  • Žádný pocit ulepenosti
  • Dobrá cena
  • Pěkná vůně
  • Příliš nevyživuje ani nehydratuje


věk
15-24

Další recenze od 13.4.2014 20:16:09

Všichni o tom hrozně moc básnili a když jsem ho viděla v Douglasu za 35 Kč, tak jsem ho tam nemohla nechat! Balení se mi moc líbí.. Takové jednoduché, ale hezké. Dobře se zavírá i otevírá a nemusím si při tom zlomit nehet. Parfemace je příjemná. Já si ho dávám na noc a to z toho důvodu, že se celkem pomalu vstřebává. Ráno jsou ruce hebčí a nejsou suché. Jinak ho mám ráda!

  • Balení
  • Vůně
  • Cena vs výkon
  • Cena
  • Dostupnost
  • Pomalu se vstřebává


věk
45-54

Další recenze od 24.3.2014 20:52:25

tento krém mi byl dnes víceméně vnucen v parfumerii. duglas.jsem mile překvapena,za tu cenu,je opravdu výborný a nádherně voní,připadám jsi jako bych se ocitla mezi tropickými květinami.Kupuji hodně krémy na ruce loccitane a jsem velmi zhýčkaná,ale není špatné občas změnit :-)do kabelky tak akorát.pro mě příjemná změna.

  • vůně
  • konzistence
  • cena
  • málo atraktivní obal


věk
25-34

Další recenze od 10.2.2014 21:35:31

Tento krém je veľmi vhodný do práce, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na rukách mastný film. Má veľmi peknú vôňu bambuckého masla, kotrú je z rúk cítiť ešte dlho po nanesení krému. No a o obale sa už hádam ani netreba vyjadrovať, práve ten ma totiž o kúpe presvedčil, essence vie ako zaujať spotrebiteľa, tieto krémy patria v drogérii medzi mnou najviac obdivované krémy, akurát ruky až tak výrazne nehydratujú, skôr sú vhodné na jar a leto, v zime si za efektom treba dlhšie počkať.

  • nádherný obal
  • skvelá vôňa bambuckého masla
  • rýchlo sa vstrebáva
  • slabšia hydratácia


věk
25-34

Další recenze od 5.1.2014 04:12:54

Tento krém mám strašně moc ráda. Od té doby, co ho ho značka Essence uvedla na trh tak si ho kupuji. Je dostupný v Tescu. Stojí pár korun a je skvělý. Moc hezky voní, vůni nedokáži moc dobře identifikovat, ale přijde mi, že cítím směs kokosu, banánů a nějaké květiny, ale je to opravdu velmi individuální. Každopádně je to vůně moc krásná. Je ve 3 variantách, tento růžový a pak je ještě modrý a žlutý, které jsou zas na něco jiného, ale tento je nejlepší a také nejlépe voní. Co se hydratace týče, tak hydratuje nadprůměrně. Stačí mi se s ním namazat 1x denně a ruce mám krásně jemné, hydratované a voňavé. Používám ho i přes zimu a ruce hydratuje i ve velkých mrazech, sice je potřeba se s ním namazat vícekrát, ale v zimě obstojí. Doporučuji, minimálně za vyzkoušení stojí.

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 8.11.2013 21:53:06

Fajn krém na ruce za pár korun, ale nesežete ho všude, já na něj narazila náhodou v drogerii Pemi. Za tu cenu je dobrý, konzistence ja na první pohled hutnější, ale snadno se roztírá a rychle vstřebává, nezanechává mastný povlak. Hydratace je slušná, ruce jsou po něm hezky jemné a vláčné, ale 24 hodin to nevydrží, je třeba během dne zopakovat. Vůně je zvláštní, trošku chemická a sladká, nevim, k čemu bych jí přirovnala, ale není nepříjemná. Líbí se mi design a balení praktické do kabelky. Znovu už ale asi nekoupím.

  • cena
  • snadno se roztírá a rychle vstřebává
  • nezanechává mastný film
  • design a praktické balení vhodné např. do kabelky
  • horší dostupnost
  • nevydrží avizovaných 24 hodin


Další recenze od 10.9.2013 11:00:44

Prvy krát som si ho kúpila na vyskúšanie a iný už nekupujem. Nemám rada mastne krémy ktoré sa nevsakujú. Tento je presne to čo som hľadala. Krásne vonia, rýchlo sa vstrebáva, hydratuje ruky. Ruky zostanú prijemne hebké. Kúpila som si ich hneď niekoľko. V práci ho tiež používam. Na moje odporúčanie a vyskúšanie si ho kúpila aj kamarátka a je tiež veľmi spokojná. Dostupný je v dm aj douglas. Potešila ma aj zimná limitovaná edícia jablko-škorica.

  • cena
  • hydratácia
  • vôňa
  • dostupnosť
  • rýchle vstrebanie
  • nemá


věk
15-24

Pro mě je tenhle krém na ruce velkým překvapením. Má 75 ml, což mi připadá jako docela dobrá velikost do kabelky. Ruce pěkně hydratuje, docela rychle se vsakuje, takže po něm nejsou nepříjemně ulepené, mastné ruce. Co se týče vůně, je hodně výrazná, což by někomu mohlo vadit, mě to ale nějak zvlášť neobtěžuje. Naopak, nemůžu si pomoct, ale cítím banány :) Určitě dopuručuji, za tu cenu je to kvalitní výrobek.

  • rychlost vsakování
  • hydratace
  • velikost
  • cena
  • vůně
  • žádné :)


věk
25-34

Další recenze od 31.7.2012 19:40:55

Balzám neurazí ani nenadchne. Je to takový průměrný výrobek, bez nějakého oslňujícího efektu. Není úplně nefunkční, ale na hodně suché ruce je slabý. Co se mi na něj nelíbilo, je i jeho vůně, která mě obtěžovala. Cena je, ale velice příjemní a může někomu jinému vyhovovat.

  • cena
  • parfemace
  • žádný účinek


věk
25-34

Tento balzám jsem měla také možnost vyzkoušet....A musím říct, že mě moc nenadchnul, ale ani nezklamal. Ruce sice hydratuje a je dobrý na suché ruce, ale moc mi teda nevoní, i když většinou mám kokos a bambucké máslo ráda. Také se rychle vstřebává a není moc mastný.

  • rychle se vstřebává
  • hydratuje
  • moc mi nevoněl


věk
35-44

Další recenze od 12.5.2012 21:29:30

Tento ochranný balzám na ruce pěkně hydratuje díky bambuckému máslu a kokosovému oleji. Je výborný na suché a popraskané ruce. Krásně voní po ovoci, rychle se vztřebává, zanechává jemnou vrstvičku na rukách a hlavně nezanechává umaštěné ruce, jen krásně hebké. Balení je malé, takže ideální na nošení sebou v kabelce.

  • voní
  • vydratuje
  • rychlé vztřebání
  • cena
  • nic


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Cien SOS Hand Concentrate

4.2 80% 21 recenzí

Hůře hodnocené