Balea Krém na ruce oliva recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Balea Krém na ruce oliva
Krémy na ruce Balea Krém na ruce oliva - obrázek 1
Krémy na ruce Balea Krém na ruce oliva - obrázek 2
5 4 20
  • Průměrné hodnocení 4
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Krém na ruce oliva

věk
25-34

Další recenze od 3.12.2017 17:54:35

Veľmi príjemný krém od Balei. Má hutnejšiu konzistenciu, ktorá sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva pocit mastných rúk, ale len v prípade, ak to s ním nepreženiete. Veľmi pekne voňal po olivách. hydratoval dostatočne normálnu pokožku rúk, ako by pôsobil na suché povedať bohužiaľ neviem. Balenie mal klasické ako každé iné krémy, Akurát mi prekáža (a to všeobecne čo sa týka všetkých krémov), že po aplikácií krému musím vždy prstom poutierať viečko krému, pretože nenávidím zapatlané a obschnuté celé viečko krémom, pôsobí to na mňa divno keď to niekde vidím :)

  • - vôňa
  • - cena
  • - hydratácia
  • - dostupnosť


Další recenze od 2.4.2015 22:10:12

Jsem s ním spokojená. Za přijatelnou cenu splní očekávání. Hydratuje i opravdu vysušené ruce, jeho konzistence je příjemná a dobře se vstřebává. Koupím si ho určitě znovu a vřele doporučuji, ostatně jako i mnoho dalších výrobků Balea. Opravdu je vidět, že německé značky patří mezi ty nejkvalitnější. Spokojenost!

  • hydratuje
  • cena
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 14.8.2014 10:26:59

V zimě mám strašně suché ruce a dlouho jsme hledala krém, který by to alespoň trochu zmírnil. Po dlouhém hledání jsem sáhla po tomto krému a nemůžu si ho vynachválit. Má příjemnou, lehkou a rychle se vstřebávající konzistenci, která však výborně hydratuje a vyživuje. Balea za 40 Kč moje problémy vyřešila, takže drahé krémy už nekupuju. Jediným negativem je, že obsahuje parabeny.

  • obsahuje olivový olej
  • výživa
  • hydratace
  • rychle se vstřebává
  • příjemná a lehká konzistence
  • vůně
  • obsahuje parabeny


Další recenze od 20.3.2014 22:16:50

Tento krém mě opravdu mile překvapil.Moc jsem od něj neočekávala,ale docela dobře hydratuje.Krásně a rychle se vpíjí do pokožky,ruce jsou po něm jemné.Jediné ,co bych mu vytkla ,že mi pocit hydratace nevydrží dlouho,ale lepší jsem zatím nenašla a docela často si máčím ruce a ruce mažu tak 5x denně,takže to tolik nevadí

  • hydratace
  • trochu smrdí


věk
25-34

Další recenze od 5.1.2014 04:03:15

Tento krém mě zklamal. Čekala jsem od něj, že bude hydratovat. O to více, když je olivový. Bohužel se tak nestalo. Ano chvíli ruce hydratuje, ovšem po nějakém čase mám pocit, že mi ruce spíše vysušil, než aby je hydratoval. Je potřeba se s ním během dne namazat několikrát. Na teplejší období je vhodné, protože to nevysušuje. Ovšem během podzimu a zimy, kdy mám ruce trochu sušší, tak mi je vysuší ještě více. Vsakuje se rychle a voní hezky, ale kupovat určitě znovu nebudu.

  • cena
  • vůně
  • v chladnějším období ruce vysušuje
  • hydratuje málo


Další recenze od 22.5.2013 23:55:09

Tento krém má takovou zvláštně umělou a poměrně silnou parfemaci. Na rukách sice vytvoří vcelku příjemný film, vcelku i hydratoval, ale občas při silnější vrstvě jsem měla pocit, že lepí. Navíc krátce po nanesení jsem zaznamenala štípání a pálení. Jakmile byla nějaká ranka na ruce, tak pálil silně. Už si tento produkt nekoupím

  • hydratace
  • cena
  • pocit že lepí
  • štípání a pálení


věk
25-34

Stále skúšam a kupujem nové krémy na ruky a takisto som sa prepracovala aj k tejto značke. Toto bol môj prvý krém od tejto značky a teraz mám s mangom. Ale k veci, vôňa nie je nič moc a ja si potrpím aby mi ruky krásne voňali po nakrémovaní. Krém robí mastný film ktorý trošku trvá kým sa vstrebe ale nijak moc. Mne osobne to nevyhovuje ako konzistencia tak vôňa. Cena je veľmi prijateľná ale viem si za ňu zohnať lepší krém. Obal je z tých horších a ja som mala problém konkrétne s otváraním. Už nekúpim

  • cena
  • kúpite v každej dm
  • moc tekutá konzistencia
  • problémové otváranie
  • vôňa


věk
25-34

Další recenze od 14.2.2013 12:20:05

Koupila jsem si ho po návratu z Řecka, když jsem chtěla všechno olivové a rozhodně jse neprohloupila. Krém sice nemá nijak omamnou vůni, ale snadné rozetření s dobrou hydratací to vynahradí. Prsty se nelepí, takže si ho můžu nanášet třeba pětkrát denně.

  • Nešroubovací víčko
  • Cena
  • Hydratace
  • Vsakování
  • Dostupný pouze v DM


věk
25-34

Tento krém není vzhledem k velmi příjemné ceně vůbec špatný. Není zbytečně mastný, dá se používat během dne aniž by vás pak nějak obtěžoval. Je ideální pro někoho, kdo je zvyklý si krémovat ruce prakticky pořád. Ruce hezky ošetří a zjemní. Na hodně suché ruce bude slabý, ale moje očekávání splnil.

  • cena
  • kvalita
  • vůně
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 5.9.2012 18:15:21

Olivový krém na ruce Balea mám ráda, je mi moc příjemná jeho svěží vůně, sympatická je mi i konzistence krému. Je lehký, snadno se roztírá a do pokožky se hned vsákne, ruce zanechá osvěžené a hydratované. Příjemný krém i na léto. V zimě, kdy mám ruce mnohem sušší, po něm ale často nesáhnu, to mám radši hutnější a výživnější krémy. Celkově ale za mne ano, je moc příjemný.

  • příjemná svěží vůně
  • sympatická konzistence
  • lehce se roztírá
  • hned se vstřebá
  • ruce osvěží a hydratuje
  • žádné


věk
45-54

Další recenze od 16.4.2012 18:37:08

Ačkoliv tuto značku velice často používám a mam ji ráda,tento krém se mi vůbec neosvědčil i když je mastný,za chvíli mám pocit,že jsem si ruce ani nenamazala a mám je suché.Měl by hydratovat,ale u mě se tak nestalo a vůně se mi také moc nelíbí

  • cena
  • není moc hydratační


Další recenze od 16.4.2012 17:32:15

Příjemný krém na ruce s lehkou texturou. Většinou ho nosím v kabelce na běžné denní mazání. Je opravdu lehoučký, takže vhodný spíše do teplejších dnů a pro někoho, kdo nemá úplně suché ruce. Má také jemnou nevtíravou parfemaci. Vzhledem k ceně rozhodně doporučuji vyzkoušet. Já ho kupuji pravidelně a ještě nějakou dobu určitě budu.

  • lehká textura
  • jemná vůně
  • vhodný i na léto
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 4.4.2012 20:08:41

Tento krém na ruce se mi příliš neosvědčil. Mám je dost suché a i při častém mazání jsem nepocítila žádnou velkou hydrataci. Uvítala bych hutnější složení. Jinak má hezkou vůni a velmi rychle se vsakuje, takže pro někoho, kdo nemá tak suché ruce jako já bude ideální.

  • rychle se vstřebává
  • příjemná vůně
  • malá hydratace


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 19:22:42

Krém na ruce je celkem příjemné konzistence, rychlé se vstřebává, ale nedostatěčně hydratuje. Mám pocit, že ruce musím mazat neustále. Také vůně se mi postupem času zprotivila.

  • cena
  • rychlé vstřebávání
  • hydratace
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 14:12:05

Jeden z mých nejoblíbenějších! Používám hlavně přes den, nelepí, hezky hydratuje, vyživuje a příjemně voní. Na noc používám mastnější. Za tu cenu opravdu dobrá kvalita. Je ho 100 ml takže vydrží opravdu dlouho - alespoň mně :)

  • Hydratuje, vyživuje
  • Není "lepivý"
  • rychle se vsakuje
  • krásně voní
  • nelíbí se mi obal :))


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 10:04:59

Přes zimu se mi udělala vyrážka na rukách a tento krém vše urovnal. Mám ho moc ráda, je příjemný a krásně voní. Ruce hydratuje a je v praktickém balení. Určitě bych ho doporučila.

  • hydratuje
  • dá ruce "do kopy"
  • nic


Další recenze od 18.3.2012 21:10:00

Tento krém je rychlá pomoc pro moje suché ruce. Nosím ho stále v kabelce, je poměrně malý. Stačí jej dát malé množství, protože se velice stadno roztířá. Vůně je taky příjemná.

  • Roztíratelnost
  • Hydratace
  • žádné


Další recenze od 18.3.2012 18:43:48

Musím často měnit krémy na ruce, mám totiž atopický ekzém a velmi často mi začne jeden krém vadit. Tenhle mám ale už po třetí a jsem pořád spokojená. Cena je super.

  • Vůně
  • Hydratuje
  • Nenašla jsem


věk
35-44

Další recenze od 18.3.2012 11:48:45

Krém na ruce Balea olivový jsem měla už několikrát A jsem s ním moc spokojená.Je velmi příjemný za dobrou cenu.Hydratuje,ruce po něm nejsou ulepené.Určitě doporučuji.

  • cena
  • hydratuje
  • o žádném nevím


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 11:30:47

Příjemný krém na ruce s olivovým máslem a panthenolem. Hrozně mi tento krém voní, hlavně proto ho i kupuju :-) Ale nejen proto, krém slušně hydratuje, rychle se vsakuje, takže ho nosím většinou v kabelce. Na doma mám mastnější krémy (moje ruce jsou hodně suché). Tento krém poskytne suché pokožce opravdu rychlou úlevu během dne.

  • příjemná vůně
  • rychlé vstřebání
  • hydratace
  • dobrá dostupnost (DM drogerie)
  • cena
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Indulona Original

3.8 71% 12 recenzí