L'Oréal Paris Elsève Fibralogy Šampon pro hustotu vlasů recenze a zkušenosti

Šampony L'Oréal Paris Elsève Fibralogy Šampon pro hustotu vlasů
Šampony L'Oréal Paris Elsève Fibralogy Šampon pro hustotu vlasů - obrázek 1
Šampony L'Oréal Paris Elsève Fibralogy Šampon pro hustotu vlasů - obrázek 2
5 3.7 18
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 104 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Elsève Fibralogy Šampon pro hustotu vlasů

věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
černé

Další recenze od 10.12.2013 18:45:36

Šampon jsem koupila v akci, potřebovala jsem do počtu třetí produkt, tak jsem přihodila tuto novinku od Lorealu. A ačkoli to bude znít asi blbě, vybrala jsem si ho také kvůli zajímavému obalu, který se mi barevně moc líbí :) Co se týče šamponu samotného, nepřijde mi ničím zvláštní. Je určen pro jemné vlasy bez hustoty, nicméně já bych ho tomuto typu vlasů nedoporučila, jemné vlasy podle mě zatíží. Vlivu na hustotu vlasů jsem si nevšimla a ani jsem to tedy nečekala. Vůně je silná, nicméně mně příjemná, taková typická pro šampony Loreal. Pokud vám vyhovují vyživující šampony od této značky, určitě zkuste i tento. Ale pro jemné vlasy to nebude to pravé ořechové.

  • vůně
  • nedráždí vlasovou pokožku
  • jemné vlasy může zatížit
  • žádný vliv na hustotu vlasů


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 14.10.2014 15:56:47

Za mě taky jedno velké ne. Měla jsme celou řadu, ale nebyla jsem spokojená s žádným z jeho výrobků. Tahle řada sice krásně voní, šampon pěkně pění, ale zato nehorázně mastí. Už večer jsem měla vlasy jako bych si je dva dny nemyla - splihlé, bez objemu, mastné a bez života. Asi to bude obsahem silikonů, jinak si to nedovedu vysvětlit. Výrobce deklaruje zvětšení vlasového vlákna, ale nic takového jsem nečekala ani nezaznamenala.

  • vůně
  • splihlé vlasy bez objemu
  • rychle se mastící vlasy


Další recenze od 28.1.2014 10:10:09

Já musím lehce nesouhlasit s předchozími recenzemi. Mám vlasy hodně lámavé, suché, špatně se rozčesávají... už po prvním použití se mi vlasy zdály jemnější na dotek. Navíc mě překvapila vlastnost šamponu skvěle zakrýt cigaretový kouř (což u většiny šamponu se projevilo tak prvních pár hodin, ale pak jsem ten smrad cejtila zas)... navíc vůně dlouho drží (cca 2 dny)... takže já jsem spokojená.

  • zjemňuje vlasy
  • příjemně voní- a dlouho- vůně přebije i cigaretový kouř
  • při pravidelném a dlouhodobém používání může vlasy zatížit


Další recenze od 28.1.2014 15:38:45

Ja som s týmto šampónom celkom spokojná a to mam vlasy jemné a väčšinou "prilepené" na hlave takže sa vždy snažím docieliť aspoň nejaký objem. Po tomto šampóne mám pocit, že vlasy sú objemnejšie a na pohľad a pocit aj hustejšie. Pritom som sa bála čo urobia silikóny, ale bola som prekvapená, že urobil väčší objem ako napr. Alverde. Spotrebovala som celú veľkú fľašu a určite kúpim znova.

  • objem
  • vôňa
  • hustota
  • obsahuje silikón


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 31.1.2014 21:13:15

Šampon jsem použila dnes po páté a je zatím relativně dobrý.Vůně je sice trošku silnější a agresivnější,ale to mi nevadí.Myslím si,že nějaký objem udělá,ale není to nic extra.Vlasy si po něm vyloženě musím mýt už třetí den,ale to tak mám u každého šamponu.Hlavní lákadlo této řady je zahuštění vlasů- výsledky pozoruji minimální a ani tomuhle moc nevěřím,šampon jsem kupovala hlavně kvůli tomu,že je na jemné vlasy.Nevíte někdo jestli obsahuje silikony?

  • vlasy mám po něm zdravé a jemné
  • trochu udělá objem
  • dobře pění
  • asi žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 18.3.2014 17:26:04

Tenhle šampon mi docela vysušoval pokožku hlavy, ale poslední dobou s tím mám opravdu docela problém, takže za to třeba nemůže tento šampon. Ale jinak jsem se šamponem byla docela spokojená. Vlasy po něm nebyly zacuchané, byly dobře umyté. Nějaké velké zvětšení objemu jsem nezaznamenala a to jsem již u konce celého balení. Šampon už si na rozdíl od kondicioneru ze stejné řady již s největší pravděpodobností nekoupím.

  • dobře umyje
  • nezacuchává vlasy
  • cena
  • vysušuje pokožku hlavy
  • nezvětšuje objem


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 28.3.2014 15:54:14

Musím říct, že tenhle šampon byl pro mě zezačátku super objev a necelém týdnu používání velké zklamání. Mám poměrně jemné vlasy bez hustoty a objemu, takže podle názvu ideální přípravek pro mě. Po prvních dvou použitích jsem byla moc spokojená, vlasy jsem měla hezky nadýchané a šampon navíc krásně voněl, nicméně s postupem času se to akorát horšilo. Vlasy začínaly být naopak splihlé, těžké a nepříjemné na dotek. Navíc se mi začaly dělat hodně lupy, což mě poměrně vyděsilo a tak jsem radši s používáním přestala. Za mě tedy bohužel musím říct ne.

  • vůně
  • nedělá objem
  • zatěžuje vlasy
  • podrážděná pokožka na hlavě


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Skvělý šampon, moc šamponů mi nesedí, ale tento je super. Mám po něm vlasy hebké, objemné a pokožka hlavy mě nepálí a navíc mi vlasy krásně voní. A hlavní věc pro mě je, že se mi hustota vlasů opravdu změnila. Je pravda, že jsem vždycky měla vlasy husté, ale po tomhle šamponu se mi začli kolem čela a uší tvořit nové mimi vlásky a to hodně. :)

  • Vůně
  • Poměr cena-kvalita
  • Opravdu mi houstnou vlasy
  • Hezky myje
  • Vhodný pro suchou vlasovou pokožku
  • Stačí menší množství i na dlouhé vlasy protože krásně pění
  • Žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 23.8.2014 00:20:48

Tak tohle je veliké zklamání od firmy Loreal Paris. Mám jejich výrobky ráda, ale tohle je jedno velké zacuchávadlo, které vám tak zacuchá a vysuší vlasy, že z nich budete mít dredy a to je asi ten jejich efekt ,,zvětšení objemu a hustoty vlasů. " Šampon je určený pro jemné a splihlé vlasy, což já nemám, takže možná je tento negativní efekt jenom na mně, ale i tak, už si z této modro-zelené řady nic nekoupím. :)

  • Vůně
  • Všechno ostatní


Další recenze od 8.11.2014 22:08:26

O tomto šamponu si myslím že je dobrý. Vlasy krásně umyje a jsou čisté a nezatíží je. Musím vyvrátit poznatek uživatelky pixiegirl která tvrdí že jí s vlasy jen šampon nic neudělal. Nemůže se divit protože samotný šampon tu funkční látku (filloxane) ani neobsahuje. A na zadní části je také napsáno že pro splnění toho účinu (je to tam napsáno jako :instrumentální test*) je potřeba používat bud kombinaci šamponu+balzámu+double séra nebo kombinaci šamponu+balzámu+boosteru+masky. Poté si teprve můžete stěžovat že to nefunguje. Loreal to vzadu sám píše ve složení že tam ta látky ani není. :) látka je tam napsána snad jako triethoxysilane.

  • skvěle umyje
  • pění
  • vůně
  • stačí malé množství
  • žádný


Další recenze od 30.1.2015 20:58:01

Nejlepší šampon co jsem od L'Oréalu doposud měla. Mám vlasy poměrně dost husté a dlouhé a hledala jsem něco, co je trošku "přizvedne" a vytvoří objem už od konečků. A je to přesně tento šampon. Dále, co si nemůžu vynachválit je to, i že při mém každodenním mytí vlasů a pravidelném barvení se mi takřka vůbec netřepí konečky. Má příjemnou vůni a dobře pění. Rozhodně doporučuji.

  • příjemná vůně
  • dodá objem
  • netřepí se po něm konečky
  • hodně pění
  • snad by někomu mohlo vadit složení se silikony


Další recenze od 5.2.2015 13:31:19

Pro mě je L'Oréal Paris Elseve Fibralogy naopak jedním z nejlepších šamponů z drogerie. Mám už několikáté balení (pravidelně střídám ca 4 značky). Na mé jemné vlasy po ramena funguje dobře, objem je větší. (Vlasy si myji každý den nebo obden.) Kondicionér jsem měla jednou, ten už si znovu nepořídím (ale nepoužívám prakticky žádné kondicionéry).

  • objem
  • nemá


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Fibralogy je řada, která má dodat objem zevnitř, zvětšit hustotu vlasového vlákna. V praxi si to moc neumím představit, co to vlastně má udělat, ale sečteno podrženo: velmi dobrý šampon, který dobře vlasy umyje, vytvoří bohatou pěnu a v kombinaci s kondicionérem vážně vlasy nabydou na objemu. Použila jsem obojí, pak vyschnout, vyfénovat a vyžehlit a na pohled jsou vážně hustější, získaly na objemu o takových 30% určitě. Takže za mě: hustě dobrý. :)

  • snadná dostupnost
  • dobře umyje a vyživí
  • vlasy opravdu nabydou na objemu
  • vlasy jsou po použití krásně lesklé
  • žádné


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
černé

Další recenze od 10.6.2016 21:25:32

Výborný šampon pro moje vlasy!Mám dlouhé,rovné, tvrdé vlasy a po mnohých šamponech mám vlasy splihlé.Po umytí tímto šamponem jsou vlasy krásně jemné,hladké,nadýchané a plné objemu.Šampon je příjemný při mytí,vytváří bohatou pěnu a nádherně voní.Nesvědí mě po něm pokožka.Jsem s ním velmi spokojená a doporučuji.

  • jemný
  • dodá objem
  • krásně voní
  • ......................


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 14.2.2017 22:51:27

Když jsem tento šampon kupovala, byla to poměrně novinka na trhu. Kupovala jsem ho hlavně ze zvědavosti. A zase jsem se napálila. Většina kosmetiky bohužel nefunguje tak, jak inzeruje její reklama. Jako třeba tento šampon. Žádný objem a ani hustota vlasů se nekonaly. Vlasy jsem po použití měla hodně splihlé a rychle mastné. Už nekoupím.

  • Dostupnost
  • Obsah silikonů
  • Cena
  • Nazvětšuje objem vlasů
  • Nezahuštuje vlasy
  • Vlasy jsou rychle mastné


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 19.3.2017 22:57:31

Měla jsem velké 400 ml balení tohoto šamponu a byla jsem s ním maximálně spokojená. Používala jsem v kombinaci s kondicionérem ze stejné řady. Samozřejmě jsem při jeho koupi neočekávala zázraky, pokud jde o slibované vytvoření vlasové hmoty, ale měla jsem opravdu pocit, že vlasy jsou po jeho používání objemnější. Obecně mám kosmetiku Elseve ráda. Šampon nádherně voní a vůně i ve vlasech celkem vydrží. Dobře pění. Dlouhé vlasy se mi po něm celkem dobře rozčesávaly, byly hebké a nezatížené. Určitě pořídím zase někdy.

  • krásná vůně
  • dobře pění
  • vlasy jsou objemnější
  • vlasy se dobře rozčesávají
  • nezatěžuje vlasy
  • žádné (ale samozřejmě nesmíte čekat zázraky :-))