L'Oréal Paris Elsève Volume Collagen Šampon dodávající objem recenze a zkušenosti

Šampony L'Oréal Paris Elsève Volume Collagen Šampon dodávající objem
Šampony L'Oréal Paris Elsève Volume Collagen Šampon dodávající objem - obrázek 1
Šampony L'Oréal Paris Elsève Volume Collagen Šampon dodávající objem - obrázek 2
5 2.9 10
  • Průměrné hodnocení 2.9
  • 20% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Elsève Volume Collagen Šampon dodávající objem

věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 15.7.2012 10:55:11

Tento šampon s kolagenem je určen pro vlasy, které potřebují dodat objem. Má tvarovat vlasové vlákno a dodávat mu tloušťku, zvedat vlasy od kořínků. Je bez silikonů. Nějaký extra objem vlasům nedává, žádný zázrak to není, vlasy po něm nejsou nijak vzdušné a nadýchané. Připadá mi jako průměr, jsou lepší bezsilikonové šampony, znova si ho už nekoupím. Vlasy jsou dobře rozčesatelné, hebké, šampon pěkně voní.

  • bez silikonů
  • vůně
  • objem vlasů nevytváří


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

S vlasovou kosmetikou Elséve jsem docela spokojená. Jednak je dostupná v drogérii, druhak je za dobrou cenu. Tento šampon hezky voní, vlasy nezatěžuje, protože je bez silikonů a proto vlasy nemastí. Otázka objemu je relativní, protože když má člověk málo vlasů, tak mu z nich lví hřívu neudělá žádný šampon.

  • vůně
  • řada bez silikonů
  • cena
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 30.12.2012 16:21:00

Toto je šampón na objem, ale nepocítila jsem, že by mi nějaký objem dodal. Poměrně rychle se mi po něm zmastí vlasy. Prostě obyčejnej drogérkovej šampón podprůměrné kvality. Určitě jsou lepší drogérkové šampóny. Já ho spotřebuji, ale už si ho asi nikdy nepořídím.

  • nic
  • objem žádný nedodal
  • rychle se vlasy zmastí


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 23.1.2013 22:26:21

Tento výrobek má být objemový - mně tedy žádný nedodal. Vlasy spíše naopak umastil a připlácl k hlavě. S praidelným používáním jsem musela zkrátit interval na mytí vlasů. Což je pro mě tedy velké mínus. Příště rozhodně nekoupím. Navíc se po něm vlasy opravdu špatně rozčesávají

  • asi žádné
  • špatné rozšesání
  • mastí vlasy


věk
25-34

Další recenze od 6.6.2013 21:11:49

Môj ďalší pokus o nájdenie toho pravého šampónu, žiaľ ani tento mi nevyhovoval. Napriek tomu, že som niekde čítala, že neobsahuje silikóny mi nejako nesadol, vlasy zaťažuje a objem som si tiež na vlasoch nevšimla. Ale plus mu dávam za jeho peknú vôňu aj obal. Naviac pení dobre, s tým nebol žiaden problém. Na mastné vlasy ho ale veľmi neodporúčam

  • pekne vonia
  • dobre pení
  • nedodáva objem
  • zaťažuje vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 12.7.2013 18:17:51

Tento šampon jsem dostala již načatý a už vím proč, je k ničemu. Má vlasům dodat objem - u mě se nic takového nedělo. Vlasy se mi po něm velmi rychle zmastí a špatně se rozčesávají. Vůně na mě pro změnu působí celkem lacině. Pění dobře, ale to je asi tak všechno. Dopoužívám ho, ale až se tak stane, tak už se u mě neobjeví. Zbytečnost.

  • Pění
  • Nedodá objem
  • Zmastí vlasy
  • Zatíží vlasy
  • Vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 29.9.2013 20:52:12

Tento šampón som kúpila v rýchlosti v akcii a prekvapil ma. Nato, že mám jemné vlasy mi objem dodal na 1 deň, čo mne úplne stačí, od šampónu tejto cenovej kategórie neočakávam objem na niekoľko dní :) Väčšina drogérkových šampónov na objem mi po umytí veľmi postrapatí vlasy, potom sa ťažko rozčesávajú, s týmto ten problém nemám!

  • vôňa
  • dobre rozčesateľný
  • objem
  • cena
  • dobre pení
  • vlasy sa rýchlejšie mastia


Další recenze od 17.12.2013 17:20:37

Od této značky - volume - jsem měla ještě i sprej na objem vlasů, bohužel jsem ho tu na Omlázku nenašla, proto píšu k šamponu - za sebe zklamání. Žádný objem u mých jemných vlasů se nekonal, naopak, vlasy slepoval, dost zatěžoval, takže vypadaly ještě zplihlejší, byl problém rozčesat, nakonec jsem darovala kamarádce s pevnými hustými vlasy, která žádné spreje na objem nepotřebuje.

  • nejsou
  • nefunguje na objem
  • slepuje


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 31.8.2014 18:39:48

Musím proti všem ostatním názorům napsat, že tohle je jediný šampon z drogerie, který mi objem skutečně vytvoří! Vlasy mám po něm zvedlé od kořínků, mírně zatočené, jakoby "rozvrkočené".), plné života. Zatímco po použití jiných šamponů jen visí dolů:) Objem s Elseve mi vydrží celé dva až tři dny. A to přestože jej používám asi šest. sedm let. Mínus pro někoho může být, že myslím trochu vlasy vysušuje, pro moje vlasy je to ale žádané, můžu s nimi potom jakž takž pracovat. Souhlasím s ostatními jen v tom, že se vlasy možná rychleji mastí, ale ne nijak katastrofálně, vlasy vydrží třeba dva dny místo třech.

  • objem - ano!
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 28.1.2016 18:41:44

Tenhle šampony mi vůbec nevyhovoval. Jelikož mám opravdu hodně jemné, zplihlé a docela řídké vlasy, potřebovala jsem něco, co mi dodá vlasovou hmotu, nebo alespoň ten objem od kořínků, který tento šampon slibuje. Ovšem nic takového se nedělo, zvětšení objemu jsem nezpozorovala žádné, vlasy se mi po něm hodně mastily. Ovšem moc hezky voní a hodně pění, což je fajn. Hodnotím jako průměrný šampon, který vlasy hezky umyje, ale neudělá to, co slibuje.

  • Vůně
  • Pěnění
  • Nedodá slibovaný objem
  • Mastí se mi po něm vlasy


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Syoss Volume Lift šampón

2.9 48% 17 recenzí

Hůře hodnocené

Capillan Šampon

2.6 40% 5 recenzí