L'Oréal Paris Infallible 24H Matte matující make-up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup L'Oréal Paris Infallible 24H Matte matující make-up
Tekutý makeup L'Oréal Paris Infallible 24H Matte matující make-up - obrázek 1
Tekutý makeup L'Oréal Paris Infallible 24H Matte matující make-up - obrázek 2
Tekutý makeup L'Oréal Paris Infallible 24H Matte matující make-up - obrázek 3
5 4.4 11
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 91% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 200 - 450 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Infallible 24H Matte matující make-up

Další recenze od 25.1.2016 18:24:27

Tento makeup jsem si koupila, protože mám velmi mastnou pleť a skoro nic mi nevyhovuje. Jsem z něj nadšená! Opravdu hodně moc se mastím a když zůstanu 4 hodiny matná, to je něco. Jediné, co mi trochu vadí je, že dost vysušuje pleť a hodně zvýrazňuje šupinky. Krytí je opravdu skvělé a počet odstínů taky. Škoda že je tak drahý a v nějakých drogeriích nejsou všechny odstíny. Doporučila bych to opravdu jen na mastnou pleť.

  • Krytí
  • Matuje skvěle
  • Mnoho odstínů
  • Vysoká cena
  • Zvýrazňuje suchou pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Jednoznačně nejlepší makeup na mastnou pleť z drogérie! Vyrovná se i cenově dražším makeupům z parfumérie. Dělá dokonalou pleť, skvěle kryje, nezalézá do pórů, matuje a vydrží celý den. Už chápu, proč se o něm tak moc v zahraničí mluvilo. Konečně jsem našla plně vyhovující makeup na mou mastnější pleť. Budu kupovat i nadále.

  • Výdrž
  • Zmatnění
  • Krytí
  • Přirozenost
  • Konzistence
  • Výsledný efekt a pocit na pleti
  • Odstíny
  • Uzávěr


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.1.2016 18:37:37

Musím jen souhlasit s recenzemi výš. Makeupu je dokonalý NA MASTNOU pleť. Když jsem ho použila poprvé, dala jsem jako vždy hydratační krém, makeup a pudr, ale po chvíli mi úplně pnul obličej, a měla jsem pocit suché pleti. Na tento makeup opravdu pudr nedávejte, protože sám má finish zapudrované pleti, která vydrží celý den. Na smíšené pleti bych byla opatrnější a suchá místa namazala vazelínou, bambuckým máslem, nebo použila výživnější krém na celý obličej. Každopáně hydratčních a mastných makeupů je celá řada a konečně je taky drogerkový makeup vyloženě pro lidi, co se neustále lesknou. A to není jediné pozivitum. Jsem unešená i z odstínu, který se špatně shání: světle béžová až světlá se žlutým podtonem a to přesně je 22 Radiant beige (odpovídá cca 180 sand beige Colorstay od Revlonu) , a nenechte se zmást, že makeup je řazený od nejsvětlejšího, např. 20 je o dost tmavší než 22, tak to chce opravdu zkusit z testeru. Ve srovnání s Revlonem tento ale opravdu matuje celý den a žádný jiný makeup mi nevydržel matný i na čele a nose až do večera. Skvěle zahladí i pory a není třeba používat korektor, protože i krásně kryje. Vůbec nevím co bych vytkla, i balení má skvělé se zúženým aplikátorem, cena je za tak dobrý makeup úžasná a myslím, že jsem konečně našla "ten svůj" :)

  • cena
  • kryje
  • pudr můžete vyhodit :D
  • matuje celý den
  • odstíny
  • zvýrazní suchá místa


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2016 13:06:46

Vyskusala som ho a som prekvapena. Je naozaj zmatnujuci a nepotrebujete ziaden puder navyse. Krycia schopnost je tiez velmi dobra a ani sa nestiera z tvare a netecie. Naozaj nie je vhodny pre suchu, supinatejucu a starsiu plet, ale ja som s nim velmi velmi spokojna. Urcite kupujem dalsi. Kupila som si tien 10 a 11 a zdaju sa mi velmi prirodzene na tvari. V okoli oci zvyrazni vrasky. A balenie? Super napad! Chvalim.

  • naozaj zmatni
  • dobra krycia shopnost
  • vydrzi dlho na tvari
  • fantasticke balenie
  • nie je vhodny pre suchu a starsiu plet
  • v okoli oci urcite zvyrazni vrasky


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.3.2016 12:45:16

Tohle je úplně perfektní make-up pro mastnou pleť. Po nanesení vypadá pleť jako by jste ji už zapudrovali, je hrozně jemná a úplně matná. Je to asi jediný make-up s kterým mi stačí pleť zapudrovat ráno a večer ji mám ještě matnou a vůbec ne mastnou. Jediná nevýhoda je, že obrovsky vysušuje, měla jsem pleť normální až mastnou a díky tomuhle make-upu se mi začla loupat a musela jsem ho na nějakou dobu přestat používat. Ale v létě, kdy se mi pleť více mastí ho určitě zase vytáhnu a bude super. Takže opravdu nedoporučuji ani na normalní pleť pouze na mastnou.

  • Krytí
  • Výdrž
  • Opravdu zmatňuje
  • Má i světlé odstíny
  • Vysušuje


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.3.2016 13:30:14

Make up jsem si jen tak koupila, protože byl v rossmannu za super cenu a už mě docela omrzel Revlon, tak proč ne.. Mám teda suchou pleť a nemám ráda, když mi make up na obličeji lepí a je mastný a vyhovuje mi i přesto, že je na mastnější. Je suchý, drží skvěle a dobře kryje což potřebuji. Vůbec mi nevysušuje ačkoliv jsem se toho bála. Barvu jsem si kupodivu taky dobře vybrala, takže za mě jsem spokojená a jak říkám, mám suchou pleť.

  • cena
  • balení
  • výdrž
  • drží na pleti
  • odstín
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2016 17:59:59

Tohle je jeden z nejlepších make-upů, co jsem kdy měla! Moje pleť je normální až mastná a velmi bojuji s lesklou pletí. Problém matných make-upů je ten, že často zvýrazňují sebemenší vrásečku a najednou vypadá o několik let starší a vysušenější. Tenhle makeup to nedělá! Pleť krásně sjednotí, zmatní a vypadá velmi dlouho dobře, i když si během dne čelo nezapudruji. Během dne se sice začnu trochu lesknout, ale furt to nevypadá, jako bych byla chodící diskokoule a neslévá se nijak během dne jako jeho kolega True match. Už jsem si koupila druhé balení. odstín porcelain mi sedí pěkně, i když jsou dny, kdy mi přijde o něco růžovější, než bych potřebovala, ale jindy mi zase sedí dokonale.odstín Vanila je už na mě moc tmavý a žlutý. Pleť vždy a všude pudruji, i když nemusím a tenhle je případ, kdy bych pudrovat nemusela. na mojí pleti vypadá náádherně, když na lícní kosti použiji klidně i výraznější rozjasňovač. prostě pecka tenhle makeup!! Jedinou malou výtku bych měla akorát k obalu - dávala bych přednost balení v pumpičce.

  • výdrž
  • přirozeně matný finiš
  • super pro mastné typy
  • preferuji pumpičku
  • chtělo by to větší výběr odstínů


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Dobrá novinka! Původní Infaillible byla tragédie (táhnul se jak guma) ale tahle verze pro smíšenou pleť se hodně povedla. Mám tenhle make-up velmi ráda, velmi dobře kryje, nechá pleť sametově jemnou a netřeba ji pudrovat. Vydrží tak akorát, min. 6 hodin, což mi bohatě stačí. Nevytváří pocit nepříjemné masky, neucpává póry. Dobrá alternativa k True match, který mám ještě radši.

  • snadná dostupnost
  • příznivá cena
  • dobře kryje
  • zanechává sametový finish
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.7.2016 18:38:26

Mě bohužel tento make- up absolutně nevyhovoval. Mam hodně mastnou pleť a rozšířené póry. Tenhle make-up póry maximálně zvýrazňoval a ucpával je. Taky mi dělal šupiny a hrozné mapy kolem nosu a nad honím rtem. Za dva dny jsem si utíkala koupit jiny make-up, protože tohle se absolutně nedalo nosit. Je mi lito, slyšela jsem na něj ken chvalu a i cena se mi zdá příjemná.

  • Pro mě bohužel žádné
  • Zvýrazňuje póry
  • Ucpává póry
  • Hrozně vysušuje i dost mastnou pleť
  • Dělá ošklivé šupinky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.11.2016 14:43:40

Mám zmiešanú pleť s mastnejšou T- zónou a tento make up je naozaj zmatňujúci ale u mňa aj po použití mastnejšieho podkladu (konkrétne Excipial) mi zvýrazňuje suché miesta. Inak je fajn, konzistencia je tak akurát, obal mi vyhovuje, výber odtieňov by mohol byť lepší (aktuálne mám Radiant Beige a na zimu je trošku tmavý).Výborne sa nanáša štetcom a po prepudrovaní vydrží dosť dlho. A aj krytie má viac než slušné! Myslím, že keby som nemala tie suché miesta bol by to pre mňa vlastne dokonalý make up. Určite odporúčam pre mastnú pleť.

  • konzistencia
  • je naozaj zmatňujúci
  • malý výber odtieňov
  • zvýrazňuje suché miesta


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.11.2017 17:49:44

Jeden z najlepších make-upov pre mastnú pleť z drogérie. Mám ho v dvoch odtieňoch v 10 Porcelain a 11 Vanilla. Odtieň 10 je však s ružovým podtónom a preto pre mňa samostatne nepoužiteľný, preto ho občas miešam s 11, nakoľko 11 samostatne je zasa dosť tmavý :(, ale keď sa ho použije málo a poriadne sa zapracuje do pleti, tak sa nosiť dá. Jeho krytie je vysoké, aj keď pre aknóznu pleť bude treba použiť aj korektor, pleť sa po ňom pudrovať nemusí, nakoľko vytvorí dokonale matný finish. Ja však pudrujem po každom make-upe a konkrétne pri tomto mám na 6-7 hodín s prepudrovávaním pokoj. Výdrž je dobrá, od rána do večera je na pleti, nezlieza, neoxiduje, netvorí fľaky ani mapy. Pre mastnú pleť vrelo odporúčam.

  • - vysoké krytie
  • - zmatňuje
  • - výdrž
  • - cena
  • - dostupnosť
  • - konzistencia
  • - tmavšie odtiene