Revlon ColorStay Make-up pro smíšenou/mastnou pleť recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Revlon ColorStay Make-up pro smíšenou/mastnou pleť
Tekutý makeup Revlon ColorStay Make-up pro smíšenou/mastnou pleť - obrázek 1
Tekutý makeup Revlon ColorStay Make-up pro smíšenou/mastnou pleť - obrázek 2
Tekutý makeup Revlon ColorStay Make-up pro smíšenou/mastnou pleť - obrázek 3
5 4.4 86
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 84% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 400 Kč
  • Kvalita obalu 3.2
  • Celkem 86 recenzí
  • Výrobce Revlon

Recenze produktu
Revlon ColorStay Make-up pro smíšenou/mastnou pleť

věk
35-44


dehydratace
střední

Další recenze od 2.4.2018 10:06:10

Hledala jsem krycí make-up na zimu pro bledou pleť, na základě kladných recenzí jsem zakoupila tento v odstínu 150 Buff. Nejprve jsem byla nadšená, odstín mi přesně sedl, make-up se hezky nanášel. Krytí jsem čekala větší, v podstatě mi jen sjednotil odstín, nic nezakryl. Ale s korektorem to vypadalo dobře. Bohužel jen pár hodin. Nejprve se mi jakoby vpil do pórů, tvář vypadala, jak kdybych na ni nanesla tvaroh a ne make-up. Odstín se změnil na světle šedou, což mi také nedodalo. K večeru už z make-upu nezbylo skoro nic. Je pravda, že v zimě hodně make-upy otírám oblečením, ale toto se mi ještě s žádným make-upem nestalo. Za mě tedy propadák, koupila jsem místo něj Rimmel 25h a ten je nesrovnatelně lepší, navíc levnější. Dříve jsem používala Estee Lauder Double Wear, což je top, bohužel dost drahý.

  • výběr světlých odstínů
  • dobře se nanáší
  • vpíjí se do pórů
  • nevydrží


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.11.2017 15:10:58

Tak za tento make up tri krát áno. Dlho som zháňala make up, ktorý bude mať prirodzený odtieň, vysokú kryciu schopnosť, a aj napriek tomu bude na pleti vyzerať prirodzene. Mám odtieň Buff, a výborne sa prispôsobí mojej pleti. Doteraz som mávala vždy problém, že všetky make upy mali neprirodzené farby do oranžova, popríp časom na pleti oxidovali, a ak aj boli nejaké svetlejšie odtiene na výber, tak mali ružový podtón, čo mi nesedelo, keďže mám svetlú pleť so žltým podtónom. Ďalšia vec z ktorej som u tohto make upu nadšená je, že tvár mi vydrží dlhšie matná. Mám problém hlavne s mastnou T-zónou, a ani rôzne púdre nepomáhali. Jediná nevýhoda bolo balenie bez pumpičky ale momentálne už Revlon aj tento posledný nedostatok odstránil.

  • široký výber odtieňov
  • prirodzené farby
  • zmatňuje
  • celkom vysoká krycia schopnosť
  • na pleti vyzerá prirodzene
  • dostupnosť


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.7.2017 16:40:34

Najlepší make-up na svete! Úplne úžasne kryje nedokonalosti a dokáže výborne zamaskovať aj vyrážky. :) Navyše vydrží celý deň :) ..... v obchodoch býva poväčšine drahší (16€) , avšak cez internet sa dá kúpiť aj o polovicu lacnejšie (7-8€) :) Kedysi to vyrábali bez pumpičky, ale aj tak sa to dalo pohodlne nabrať - chytila som po výške fľaštičku medzi prst a ukazovák, zatriasla som a to, čo mi ostalo na ukazováku, som si aplikovala na tvár :) Teraz to už začali vyrábať s pumpičkami :) Dievčatá, ak máte problém s akné, určite by som po ňom siahla, fakt dobre kryje.

  • široká škála odtiaňov
  • krycia schopnosť
  • výdrž
  • ťažšia dostupnosť


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tak jsem dlouhé měsíce četla chválu na tento zázrak, a tak jsem si řekla, že ho taky vyzkouším.. Popravdě nechápu, co na něm ženy vidí tak zázračného. První, co mě vyloženě nenadchlo je fakt, že se vylívá na ruku, a nemá pumpičku. Proboha proč? Za další. Vybrala jsem si odstín 180 s tím, že nemám úplně světlou pleť a byl na mě jak běloba. Takže další špatně. A za další: měla jsem pocit, že vůbec nekryl, jen se roztahal po obličeji a víc nic. Takže za mě jeden velký průser. E-shopu jsem jej vrátila, není to nic, z čeho bych byla unešená. Znám min. 5 make-upů, které jsou mnohem lepší, než tento. Mnoho povyku pro nic.

  • snad ani žádné
  • špatně kryje
  • moc světlé odstíny
  • absence pumpičky


S tímto make upem mám skvělé zkušenosti a už jiný nekupuji. Má široký výběr odstínů i pro bledulky, balení je s pumpičkou. S pudrem vydrží spolehlivě 8 hodin, nezapáchá, hezky se roztírá,nezalézá do pórů. Chodím s ním i plavat a má vysokou voděodolnost. Mínus je, že se musí kupovat přes eshop. Všem moc doporučuji.

  • velký výběr odstínů
  • výdrž
  • cena
  • nízká dostupnost


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento make-up jsem si koupila na základě dobrých recenzí a musím říct, že jsem od něho očekávala víc. Krycí schopnost je lehká až střední. Mám tmavé jizvičky po akné a ty přes make-up lehce prosvítají. Není úplně matný, takže se musí přepudrovat. Výdrž bez dalšího zapudrování je na mojí pleti asi 3 hodiny. Což je takový průměr. Obal by mohl mít pumpičku.

  • krytí
  • cena
  • odstíny
  • bez pumpičky
  • výdrž na mojí pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.7.2016 16:07:55

Jednou jsem v Rossmanu objevila jejich stojan, tak jsem samozřejmě něco musela hned vyzkoušet. Na netu jsem všude četla, jak je tenhle make-up strašně úžasný, a vzhledem k tomu, že můj mi už docházel,vtak tento letěl do košíku. Z počátku jsem z něho vsak byla úplně nešťastná. Zvýrazňoval mi póry a dělal mapy. Jenže pak jsem si někde na netu přečetla, ze se musí do pleti vklepat, a ja ho vždy jen roztírala. Musím říct, ze od te doby, je můj nejoblíbenější. Dobře kryje i pupinky i jizvičky po nich. A na tváři vydrží celou noc, coz fakt oceňuji, vzhledem k tomu, že dělám noční. Navíc, teď už ma i pumpičku, neumím se představit jo používat bez pumpička. Za mě tedy jeden z nejlepších, možná i nejlepší, make-upu, co jsem kdy měla

  • Zakryje drobné jizvičky i pupinky
  • Vydrží opravdu dlouho na obličeji, stačí jen během dne občas přepudrovat
  • Vypadá přirozeně, když se dobře zapracuje
  • Chvili mi trvalo, než jsem jo naučila na tváři zapracovat


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.6.2016 20:56:04

Po tomto makeupu sem pokukovala uz na aukru, ale nechtelo se mi objednavat odstin naslepo a tak sem vyrazila do rossmana pro svuj oblibeny makeup od catrice. A on tam stal misto stojanu s catrice stojan s revlonem:) takze jsem si zakoupila tento makeup na normalni/smisenou plet v odstini 240 medium beige a sem nadsena. Odstin mi sedi uplne perfektne, zapracovavam houbickou, vydrz 10h bez absolutniho lesku a i po 14 hodinach stale perfektni. Stal me nejakych 300kc(mela sem kuponek na 10%slevu) ma baleni s pumpickou a SPF15. Koupim urcite znovu pro me zatim nejlepsi makeup co sem mela.

  • Mnohomodstinu, vydrz, slusne kryti
  • Horsi dostupnost


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.4.2016 09:18:51

Tento make up jsem si zakoupila na základě doporučení. A nezklamal mě. Balení bez pumpičky se nyní dá již sehnat nově i s pumpičkou, nabídka odstínů je také myslím dostačující. Konzistence se krémová, dobře se mi nanáší beuty blenderem i štětcem a dobře se roztírá. krásně kryje a drží na pleti. Vydrží na mé smíšené pleti celý den, nedělá šupinky a nesráží se. Pro mě se tento make up stal číslem 1 a určitě si jej koupím znovu.

  • příznivá cena
  • dobré krytí
  • dobře se nanáší
  • dobrá výdrž
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.4.2016 16:20:44

koupila jsem si od Revlonu i Photoready i Colorstay a musim rict ze Colorstay o hodne vic kryje. Rovnez lip drzi na obliceji a nestira se jako Photoready. Photoready je sice zarivejsi ale me taky po par hodinach aplikace zvyraznuje pory. Coz je nepochopitelny tak u Colorstay chybi pumicka takze make up je jen ve sklenene doze ze ktere se musi make up nalit na ruku. Dost neprakticky. Jinak jsem s make upem spokojena.

  • dobre kryje
  • docela prirozeny
  • drzi lepe na obliceji nez Photoready
  • ma vetsi vydrz
  • chybi pumpicka


Další recenze od 29.2.2016 21:56:38

Tento make-up jsem si koupila na základě dobrých recenzí a jsem s ním velice spokojená. Největší problém byl odhadnout odstín, jeden byl světlý a druhý zase tmavý, ale není problém si je namíchat dle potřeby. (konkrétně odstíny 180 a 150) Mám už 3tí balení a rozhodně si koupím další. Nedostatek vidím ve špatné dostupnosti- jen na internetu, a také v dávkování- balení bez pumpičky. Na obličeji mi vydrží bez problému celý den, jen je potřeba přepudrovat. Krytí je dostatečné. Balení mi vydrží minimálně 4 měsíce s každodenním používáním. Roztírá se dobře a nezanechává šmouhy. Zanechává přirozený vzhled, bez efektu masky.

  • Sjednocení
  • Výdrž
  • Přirozený vzhled
  • Konzistence
  • Krytí
  • Dostupnost
  • Odstíny
  • Dávkování


Na základě recenzí jsem šla s davem a podlehla koupi tohoto makeupu a udělala jsem jen dobře. Kolik let jsem se nahledala, než jsem našla svůj number one :-) Pokud se správně a rovnoměrně nanese, tak působí přirozeně, netvoří na pleti masku a barvu krásně sjednotí. Netvoří se mi po něm pupínky, neucpává nijak enormně póry.... a dokud ho večer neodlíčím, ani se nehne. Anu pumpičku moc nepostrádám. Naučila jsem se s lahvičkou zacházet.

  • krásně sjednotí pleť
  • neucpává póry
  • do odlíčení drží jak přibitý
  • velký výběr odstínů
  • žádné jsem zatím nenašla


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.11.2015 16:45:47

Výborný make-up se skvělou krycí schopností, na obličeji vydrží opravdu dlouho i v případě, že se člověk zapotí. Oceňuji velký výběr přirozených odstínů. Dobře se roztírá a nedělá mapy ani na velmi suché pokožce jako některé make-upy. Škoda, že není na pultech obchodů. Rozhodně ho doporučuji vyzkoušet, je skvělý.

  • Velký výběr odstínů
  • Skvělá krycí schopnost
  • Dlouhotrvající
  • Dobře roztíratelný
  • Nesehnatelný v kamenných prodejnách


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.11.2015 09:37:50

Přidávám se k nadšeným uživatelům tohoto výrobku :-) Opravdu je to nejlepší makeup, který jsem kdy vyzkoušela, protože poprvé má stejnou barvu jako moje kůže, tudíž na mně vypadá přirozeně. Používám odstín Buff, který je pro mou žlutou a bledou pleť ideální. Pro mě je nejlepší nanášet ho silikonovým vajíčkem, osvědčilo se mi to víc než štětce nebo prsty. Je pravda, že je dostupný pouze na internetu a špatně se tak odhaduje barva (pro mě je to vždy ta nejsvětlejší, takže rozhodování jsem měla lehké), ale pokud už odstín víte, objednat ho je v pohodě (objednávám na aukru a mám ho za dva dny). Velkým problémem je absence pumpičky. Myslela jsem si, že to překousnu, ale jak v lahvičce produktu ubývalo, bylo to horší a horší a já prostě ráno nemůžu čekat 5 minut na to, až něco vyteče, tak si makeup přelévám do jiné lahvičky od vypotřebovaného makeupu. Netrvá to dlouho a mám klid :-) Pumpičku neucpává (bála jsem se, že je moc hustý a z toho důvodu se to prodává takto). Fakt doporučuju :-)

  • jednoduše se nanáší a není s ním práce
  • nedělá masku a vypadá přirozeně
  • krásně kryje
  • velký výběr odstínů
  • vydrží celkem dlouho i na mastnější pleti, ale určitě ne 24 hodin
  • přirozené odstíny (žluté i růžové)
  • balení


Další recenze od 16.11.2015 20:53:34

Skvelý krycí makeup, mám problematickú pleť, tak nanášam 2 vrstvy, na niektorých miestach ešte tretiu, napriek tomu to nakoniec nevypadá ako maska. Vydrží celý deň, aj keď sa potím a pleť sa mastí. Za tú cenu výborné. Nevýhoda je, že nie je bežne dostupný v drogériách, takže výber odtieňu je problematickejší, ale podľa obrázkov na internete som bola schopná dobre vybrať. Niekomu môže vadiť, že nemá pumpičku, ale aj na to som si už zvykla, vždy si na chrbát ruky vylejem malé množstvo a nanesiem na tvár. Používam odtieň 150 na totálne neopálenú pleť, 330 na opálenie, 180 keď blednem po lete. Občas si odtieň namixujem na chrbáte ruky ako je potreba.

  • skvelé krytie
  • cena
  • veľa odtieňov
  • nedostupný v drogériách a tým pádom zložitý výber odtieňa
  • absencia pumpičky


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Perfektní krycí makeup, dá se vrstvit a dlouho vydrží i v horkých dnech. Velmi dobře se roztírá. Přesto se nějaké mouchy také najdou, je hodně těžký, řekla bych, že trošku ucpává póry, ale to až cca po 2 měsíčním používání. Poté jsem jej spotřebovala a musela vyměnit za jiný. Škoda , že obal je bez pumpičky, ale je mnohem lepší, než makeupy drogérkové. Velmi dobře pleť matuje, ale myslím, že se hodí pro dokonalejší pleť. Znovu si jej koupím, ale používám již pouze tehdy, kdy má pleť je dokonalá bez pupínků.

  • hezky matuje
  • velký výběr odstínů
  • nádherná konzistence
  • velmi dobře se roztírá
  • skvělá cena
  • nesehnatelný v běžné drogerii
  • trochu ucpává póry při dlouhodobém při dlouhodobějším používání


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tento makeup jsem si koupila na základě zdejších recenzí. Má poměrně dobrou konzistenci takže dobře kryje, na druhou stranu si občas připadnu mírně umělá a to jsem si koupila světlý odstín. Na obličeji vydrží dlouho, dobře se odličuje. Trošku mě štve že balení neobsahuje pumpičku, takže manipulace je trošku náročnější.

  • Dobře kryje
  • Cena
  • Dlouho vydrží
  • Absence pumpičky
  • Občas si připadnu jako umělá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.3.2015 20:52:15

Tento makeup jsem si koupila ze zvědavosti po kladných recenzích a jelikož je na normální až mastnou pleť, čekala jsem, že mi bude víc sedět. Na pleť se sice nanáší dobře, skvěle se roztírá, výborně kryje a vypadá přirozeně, ale... Po několika hodinách už tak přirozeně nevypadám. Na pleti mi z nej vznikne vrstva jakoby oleje a na nose vysušené šupinky. Zkoušela jsem samozřejmě podkladové báze a krémy, ale nic. Mám ho schovaný jen na nějaké příležitosti, kde chci vypadat chvíli opravdu hezky, ale na každodenní líčení to nejde. Určitě ale vyzkouším ještě jiné makeupy od revlonu.

  • velmi dobře kryje
  • dokonale sjednocuje
  • cena na aukru
  • výdrž
  • moc vysušuje


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.3.2015 15:12:54

Tento make-up je opravdu úžasný!Bezvadné, dokonalé krytí,nedělá dojem masky,krásně vyhladí pleť a může se vrstvit.Odstíny -obrovský výběr,žádné tvoření fleků,žádné oranžové nebo žluté zbarvení během dne.Make-up opravdu hodně dlouho vydrží,zvládne být na svém místě celý den a celou noc i potom vypadá na pleti,jako když jsem se právě nalíčila!Co se týká pumpičky,vůbec mi nevadí,že chybí.Na prst si nanesu otočením lahvičky jenom takové množství,jaké opravdu potřebuji.Zatím se mi nestalo,abych vylila větší množství,než potřebuji.Naopak u některých make-upů se mi stává,že z pumpičky vyleze hodně velké množství obsahu,které musím v podstatě vyhodit.Takže budu u Revlonu klidně bez pumpičky.Jedinou nevýhodu vidím ve špatné dostupnosti make-upu,musí se objednat.Určitě doporučuji!!!!!

  • dobré krytí
  • výdrž
  • dobré odstíny
  • nemá!


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.1.2015 21:09:18

Konečně ho taky používám. Tolik let jsem přicházela o nejlepší make up na trhu! Objednávám z internetu. Potřebuju krycí make up a tenhle je naprostá hvězda! Dá se vrstvit, což je nejlepší. Odstín jsem vybírala přes fotografie na internetu a hned napoprvé jsem se trefila. Jak na léto tak i na zimu. Bezpumpičkové balení není tak hrozné, člověk si zvykne. A když ho nanášíte štětcem, tak pumpička je k ničemu. Tak nejlepšímu make upu mu absenci odpustit musíte :-D Akorát když jsem měla tmavší odstín, byl rychle suchý a když mám světlejší odstín, musím přepudrovat, jinak už není tak suchý na pleti. Nevím jestli je to ta změna SPF nebo ne, ale nevadí.

  • cena
  • krytí
  • odstíny
  • práce s ním
  • vrstvení
  • jen na internetu


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.11.2014 16:31:30

Make up som si kupila na zaklade kladnych rezencii tu na omlazeni. Mam odtien buff ktory mi viac menej sedi.Popravde som cakala viac od tohto produktu. Nie je zly ale krytie nema az take skvele ako sa tu uvadza a ani vydrz nie je uplne super- poobede uz mam polku make upu fuc a zvysny sa zleje dokopy.Na vacsie nedokonalosti urcite treba korektor.Flasticka bez aplikatora mi az tak nevadi. Priemerny make up, nabuduce si urcite kupim nieco ine aj ked nevylucujem zeby som sa k nemu este niekedy v buducnosti vratila.

  • velky vyber odtienov
  • neupchava pory
  • cena
  • slaba vydrz
  • treba este pouzit korektor


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.11.2014 10:30:32

Musím sa priznať, že aj ja patrím k početným fanúšikom tohto make up-u. Spočiatku som bola skeptická a myslela si, že blogerky až preháňajú, keď ho ospevovali.. našťastie som sa mýlila. :) Moju pleť zmatní aj bez použitia púdru na niekoľko hodín aj v T-zóne, čo sa mi ešte pri žiadnom inom nestalo. Farebné škály mi tiež vyhovujú. Snáď jedného dňa bude aj v slovenských obchodoch, aby som ho nemusela objednávať. :

  • všetko :)
  • bez pumpičky


Další recenze od 7.11.2014 16:33:58

Já na něj slyšela ódy, samou chválu, jak je to výborný a nejlepší makeup pro mastnou a smíšenou pleť.. nó tak asi ne u mě :) Koupila jsem na ebay takže jsem neviděla odstín. Snesla bych trochu tmavší ale to není vina makeupu :) Je voňavý, balení mi taky nevadí, konzistenčně je tak akorát na štětec... ale ! každou minipidi šupinku na obličeji mi zvýraznil.. to se zatím v takové míře nepodařilo žádnému makeupu. I když si dám bázi, není to lepší... použila jsem třikrát a asi ho daruji... nic pro mne

  • snad jedině obal, který mně osobně vyhovuje
  • zvýrazní šupinky na pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.11.2014 16:22:48

Jedním slovem - boží! Koupila jsem jej na základě mnoha kladných recenzí, neboť se zdálo, že to je přesně to, co hledám. Problém byl jen vybrat odstín po internetu, ale měla jsem šťastnou ruku (č.240 je super!). Opravdu mile překvapil. Konzistence, odstín, výdrž, krytí - vše super! Dělá na pleti moc pěkný finish, takový fotogenický :) Nic extra matujícího, takže nedělá masku, je velmi přirozený. Pravda, balení není to nejpohodlnější, co jsem kdy viděla, ale pokud to má být jeho jediné mínus, tak mi to vůbec neva:) Líbí se mi moc i konzistence, není vůbec tuhá, jak tady někteří komentují (nebo mám řidčí várku :), mě se nanáší úžasně i prsty. Několik recenzí tady lamentovalo nad novým složením, že není tak dobré jako původní - to by mě zajímalo, co mohlo být ještě lepší než toto, je vážně boží! :D

  • přirozené odstíny
  • konzistence
  • krytí
  • finish na pleti
  • výdrž
  • cena!
  • balení bez dávkovače
  • nutnost vybrat odstíny "naslepo"
  • dostupnost jen na netu


Další recenze od 17.10.2014 02:30:10

Mam tento make up ve verzi pro suchou a normalni plet. Sedl mi teda hodne. Kryje stredne, takze drobne nedostatky schova,ale na zacervenala mista mista musim pouzit jeste korektor. Nezvyraznil mi pory ani se mi po nem nemasti plet, cely den byla krasne matna s pudrem i bez. Akorat to baleni mi dalo zabrat, nez jsem si zvykla to davkovat, ze zacatku jsem toho vylila vzdycky hodne.

  • svetle odstiny
  • matny vzhled
  • prijemne stredni kryti
  • baleni


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.10.2014 14:39:06

Mám docela problematickou pleť, musela jsem proto používat tuhé krycí make-upy, tekutých jsem vystřídala tuny a nekryjí. Revlon mě velmi mile překvapil, týden si na něj sice moje pleť zvykala a už jsem to chtěla vzdát ale teď už jiný asi nepoužiji. Konzistence je dobrá, pro větší krytí nanesu dvě vrstvy. Doporučuji

  • krytí
  • dlouhá trvanlivost
  • sametová plet
  • dloouho vydrží
  • dostupnost
  • obal


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Naprostá hvězda mezi make-upy této cenové kategorie. Nepřeberné množství odstínů, které poladíte dle odtínu své pleti či ročního období. Kryje i velké nedostatky pleti. Matuje, pleť se neleskne! Je hustší konzistence, tudíž stačí malé množství, jinak tvoří efekt masky. Nejlépe je ho nanášet a roztírat štětcem. Příjemně voní. Nevýhodou je obal - nemá pumpičku ani štětec tzn. musí se vylévat, což není při jeho konzistenci úplně jednoduché, ke konci ho musíte postavit "na hlavu" a také je bohužel k sehnání pouze na internetu.

  • Krycí schopnosti
  • Velké množství odstínů
  • Obal-bez štětce i pumpičky
  • Dostupnost pouze přes internet


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento makeup kupuju znovu a znovu. Krásně kryje, většinou nemusím používat ani korektor. Dávám pod něj hydratační krém nebo bázi a pleť pak vypadá ještě lépe, je jemnější a make up na ní dlouho vydrží. Líbí se mi, že přestože má lehkou texturu, vůbec se neslévá. Někdy jsem na brigádě 11 hodin. Ráno nanesu, přepudruju a makeup do večera drží. Můžu se na něj spolehnout :-). Dalším bonusem je super cena. Kupuju ho většinou na aukru. Teď v létě mám odstín 240 medium beige - je to moooc pěkný neutrální odstín :-) Dříve jsem používala 180, ale ten mi tolik neseděl, byla jsem po něm dost žlutá. Makeup každopádně doporučuju. Jediné mínus je nepřirozená chemická vůně, ale už jsem si na ni zvykla.

  • krytí
  • dlouhá výdrž
  • nezhoršuje se mi po něm pleť
  • dobrá cena
  • 240 - super odstín :-)
  • chemická vůně


Další recenze od 9.8.2014 13:17:34

Makeup jsem si pořídila,že na něj byly hodně dobré recenze. Mám variantu pro smíšenou a mastící se pleť. Odstíny mám 2 buff a sand beige.Odstíny sedí dobře-buff na zimu a sand beige na léto. Kupovala jsem přes český e-shop-tak snad to nebyl nějaký fake..Mně se pleť mastí dost,i přes používání kosmetiky na tento typ pleti. Z makeupu nijak zvlášť unešená nejsem. Hezky se s ním pracuje, na nanášení používám štětce od real techniques expert face a nebo stippling brush. Kryje dobře, dá se pěkně vrstvit. Hezky sjednotí. Na mé pleti dlouho nevydrží,tak 5h a to se stejně musím přepudrovat.... zkoušela jsem i bez pudrování,ale výdrž byla ještě slabší a začal se pak jakoby slévat do masky.................čekala jsem daleko víc po tak kladných recenzích. škoda,že nemá lahvička pumpičku

  • sjednotí pleť
  • hezky se s ním pracuje
  • kryje
  • nematuje
  • dlouho nevydrží
  • lahvička bez pumpičky


Další recenze od 8.8.2014 22:06:44

Též jsem podlehla kladným recenzím /nejen na Omlazení/ a objednala jsem na slepo, odstín Buff. Odstín teda sedne perfekně, ale make-up jako takový absolutně ne. I když jsem objednala variantu pro suchou pleť, zvýraznil mně vrásky, o kterých jsem ani netušila, že existují. A šílený pocit stažené pleti. Použila jsem ho jen 1x, někdy ho třeba zkusím jako make-up na nohy, držák je to fakt dobrý.

  • odstín
  • drží fest
  • zvýrazňuje vrásky
  • drží až moc :)


věk
25-34


dehydratace
střední

Další recenze od 25.7.2014 08:31:02

Vyzkoušela sem opravdu hodně makeupů, žádný jsem si nekoupila znovu. Tohle je první make up, který pořídím znovu. Příště vyberu jen jiný odstín. Velké překvapení bylo pro mě když jsem si ho rána napatlala a přišla večer domů a zůstal téměř v neměnné podobě, přes den stačí jen přepudrovat sypkým pudrem pro lepší efekt. Nedělá masku, v podstatě není poznat, že nějaký makeup mám a přitom je pleť hezká. Má nejhorší balení, jaké jsem kdy viděla, ve skle bez pumpičky...no ale to se dá přežít :-D

  • výdrž
  • nedělá masku
  • kryje
  • jednoznačně balení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Nejlepší make-up co jsem kdy měla. Mám hodně mastnou pleť s jizvičkami po akné z puberty. I ve svých 24 letech se sklonem k pupínkům. Tento make-up vydrží celý den, krásně matuje, kryje i jizvičky a přesto se mi nezdá, že by dělal efekt masky, nestírá se ani při hodně otravné rýmě :D . Má spoustu odstínu, které se dají dobře vybrat i na internetu. Jen to balení by mohlo být s pumpičkou vždy se mi vylije moc. Nanáším prsty protože rychle schne, ale možná, že z lehce navlhčeným štětcem nebo houbičkou by to šlo také. Cena skvělá na tak super make-up jen se nedá koupit v kamenných obchodech. Pozn. mám odstín 180 sand beige.

  • Kryje
  • Dostupnost pouze na internetu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Koupila jsem si ho po recenzích zde. Dobrý make up. Dobře se vrství. Neviděla sem ho v drogerkách, na netu poměrně levný. Docela rychle se vyplácá a má nepraktické balení bez pumpičky. Kryje dobře, póry příliš neucpává, mírně vysušuje. myslela sem si že jsem bledule, ale odstín 150BUFF je i na mě hodně světlý (žlutý podtón). Celkem hezky sjednotí. Výdrž je dobrá:) (ujde to i po celém dni!,) Pokud seženu lepší odstín, který si nebudu muset míchat tak koupim znovu.

  • pro lehké i větší krytí
  • nedělá viditelné póry ale celkem hezky je zakreje
  • výdrž skoro celý den
  • rychle se vyplácá
  • odstín vybrat lze jen odhadem přes net
  • balení bez pumpičky
  • trochu vysušuje


Další recenze od 5.5.2014 17:03:15

Mám tento make up pár mesiacov, dala som na vaše recenzie tak som si ho kúpila a je fakt dobrý. No neodhadla som odtieň, mám ivory no nabudúce si kúpim buff. Vydrží na pleti naozaj dlho a to potrebujem. No čítala som o SPF 6 a technológii SoftFlex. Prosím vás dajú sa ešte niekde zohnať v odtieni buff alebo ich už nevyrábajú?

  • vydrží
  • cena
  • veľa odtieňov
  • kryje
  • nevyzerá ako maska
  • dostupnosť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento makeup používám už dobrých 5 let. Je to jediný makeup, který je (resp BYL) odolný vůči otěru, potu, vlhku a prostě na pleti držel jako přibitý, vypadal přirozeně, no mohla bych básnit nadále. Bohužel změnili formulaci (na lahvičce to poznáte pouze změnou SPF, pokud ji zkoumáte). A se změnou formulace to šlo celé do trapu. Makeup na pleti nedrží, po hodině vypadám příšerně, vysušuje, jde MNOHEM hůře dostat z lahvičky i zapracovat do pleti. Takže se vydávám na hon za starou verzí, což nevím jestli se mi povede. Pokud nelze sehnat starou verzi s SPF 6, znovu nekoupím a rozhodně nedoporučuji kupovat.

  • teď už vlastně žádné
  • hutný
  • nelze zapracovat do pleti
  • výdrž
  • dostupnost
  • nemá pumpičku


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.4.2014 00:07:33

Jako asi většina uživatelek jsem si tento make-up koupila na základě chvalozpěvů tady na Omlazení. Kupovala jsem ho na Aukru, kde byl asi za nejvýhodnější cenu a příznivé poštovné. Bohužel z něj ani po několika použitích nejsem nijak nadšená - a to zejména výdrží: na mě sotva 4 hodiny. Krycí schopnost je podle mě taky spíš menší, ale dá se vrstvit. Na lahvičku bez pumpičky jsem si bez problému zvykla - odlévám potřebné množství na hřbet ruky. Make-up se mi zdá spíše řidší konzistence, roztíral se mi bez problému, ani zasychání se mi nezdálo nějak zvlášť rychlé oproti jiným make-upům, které jsem používala. Colorstay za sebe hodnotím jako průměrný a znova si ho kupovat nebudu.

  • poměrně přirozený vzhled
  • krycí schopnost se dá regulovat vrstvením
  • velký výběr odstínů
  • na Aukru k sehnání za příznivou cenu
  • nevysušoval mi pleť (verze n/d)
  • slabá výdrž
  • lahvička bez pumpičky/aplikátoru


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.3.2014 11:26:44

Pro mě zatím nejlepší make-up, který jsem vyzkoušela. Mám spíš sušší až smíšenou plať a jako jeden z mála mi nedělá na pleti šupinky. Krásně kryje a hlavně vydrží na pleti celkem dlouhou dobu a večer mám co odličovat. Po nanesení sice vytvoří celkem matný finish, ale i přesto t-zonu přepudruji a během dne většinou nemám potřebu předpudrovávat.

  • Vydrží dlouho
  • Nešupinkuje
  • Zmatňuje
  • Balení - lahvička bez pumpičky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.1.2014 23:39:35

Na "drogérkový" makeup musím uznat, že je nadprůměrný. Hezky kryje a vydrží na svém místě.Sice ne 24 hod jak uvádí výrobce, ale 10 hodin určitě. Označila bych ho za levnější variantu double wear od EL, ke kterému má hodně blízko, ale nevyrovná se mu. Má trochu tendenci dělat mapy a to i přesto, že ho nanáším štětcem. Zřejmě si ho koupím znovu.

  • krytí
  • výdrž
  • super cena
  • horší nedostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.1.2014 14:12:00

Vydrží opravdu cokoliv. Využívám na plesy a různé večerní akce. Působí přirozeně. Mnoho odstínů na výběr. Bála jsem se koupě přes internet, když nikde normálně k sehnání není. Prodávající slečna mi poslala popisky odstínů , já si vybrala a trefila jsem se skvěle. Zakryje i menší nedostatky. Jediné, co bych změnila, je balení bez pumpičky.

  • odolnost
  • mnoho odstínů
  • cena
  • vypadá přirozeně
  • kryje
  • balení
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.11.2013 19:40:04

Tento makeup mám doma pár týdnů, ale nepřijde mi moc dobrý, tedy na mou pleť. Docela se mi mastí a do pár hodin se mi pleť i přes zapudrování leskne. Co mi ale na něm vadí nejvíce je jeho "zápach". Vyloženě nesmrdí, ale dost z něj cítím alkohol a to mi nepřijde moc dobré pro pleť. Mám ho doma, ale už asi nevyužiji. Musí se prostě vyzkoušet, někomu sedne a někomu ne. Samozřejmě mi chybí i pumpička.

  • hodně odstínů na výběr
  • páchne alkoholem
  • do chvíli se i přes pudr lesknu
  • nemá pumpičku


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.11.2013 19:02:15

Tento makeup používám už pár let. Líbí se mi, že absolutně vůbec nezalézá do vrásek ani pórů a vůbec nevysušuje pleť. Na pleti vydrží celý den a nemusí se ani zapudrovávat. Kryje velmi dobře. Dá se dobře vrstvit a na pleti vypadá opravdu přirozeně. Dostupný je jak na internetu tak už i v různých obchodech. Na výběr je celkem dost odstínů a i s různými podtóny, takže si vybere opravdu každý. Jediným malým mínusem může být pro někoho, že mu chybí pumpička, ale to mi nevadí.

  • cena
  • výdrž na pleti
  • krytí
  • nezalézá do vrásek
  • nezalézá do pórů
  • nevysušuje pleť
  • absence pumpičky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.9.2013 13:25:46

Po dlouhém vybírání obměny po MFE HD jsem se rozhodla práve pro Revlon. Sice jsem se netrefila presne do ostín, mam žlutý podton s nadechem do olivova a vybrat vubec neco je opravdu záhul. Co se týče samotného makeupu, nejlepší co jsem mela. Drží jako přibytý, opravdu mi nejde otřít ničím pokud nepoužiju odličovač, takže na rýmičkové období je mým oblíbeným. Vydrží opravdu celý den, človek nemusí ani prepudrovávat, neleskne se. No parááda a 250 i s poštou. K naštvání je obal, vylejvat to z toho je opravdu neekonomické, nešikovné a buh ví kolik dalších NE bych našla. Pumpičky vládnou svetu. Další nevýhodou je jen koupě na internetu, nemožnost vyzkoušet odstín. Nevím proč ho nekteré parfumerky nezařadí do výberu o zvýšení navstevnosti z mé strany by nebyl pochyb.

  • krytí
  • cena
  • vydrž
  • obal
  • nedostupnost v obchodech
  • jen na internetu
  • nelehký ukol pri vybrání odstinu


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.8.2013 15:31:54

Také sem podlehla recenzím na Omlazení a musela jsem si ho koupit. Ale nelituju. Nejlepší makeup co jsem zatím měla. Výborná krycí schopnost, dlouho vydrží. Doporučuju nanášet prsty. Nevýhodou je lahvička bez pumpičky. Snadno se tak dá makeup vylít. Ale na to se dá zvyknout :) Dá se sehnat i do 200,- + poštovné :) U tohoto makeupu rozhodně zůstanu :)

  • Krycí schopnost
  • Výdrž
  • Velký výběr odstínů
  • Lahvička bez pumpičky - snadno se vylije
  • Není dostupný v ČR


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento hodně chválený makeup jsem prostě musela vyzkoušet. A možná jsem díky oslavným recenzím čekala nějakou pecku. No, makeup je fajn, ale za zázrak ho nepovažuju. Krytí je na můj vkus horší. Hezky voní, to se musí nechat. Na tváři mi ale místy dělá mapy. A slibovanou dobu určitě nevydrží. U mě bylo nutné 3x za den přepudrovat. Neskutečně mě vytáčí absence dávkovače. Hned po prvním použití tak byla celá lahvička dopatlaná. To Revloňáci fakt nevychytali.

  • voní
  • dělá mapy
  • ach ten chybějící dávkovač


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.6.2013 15:52:45

Neodolala jsem tolika kladným recenzím na tento makeup a koupila jsem, a rozhodně nelituji. Makeup mi na pleti vydrží celý den a pořád vypadá dobře. Mám dost mastnou pleť a jediný makeup, který mi na pleti vydržel do odpoledne, byl Double Wear od Estee Lauder. Troufám si říct, že tento makeup je o fous lepší než Double Wear, a stojí třikrát méně. Oceňuji, že má výbornou krycí schopnost, dá se vrstvit, zakryje vše, co je potřeba. Případné nedostatky a suchá místa nezvýrazňuje, nezalézá do pórů a linek pleti. Po nanesení vytvoří zvláštní jakoby sametový film, vypadá to pěkně. Vybrala jsem si ten úplně nejsvětlejší odstín, je pěkný, s hledáním dostatečně světlého odstínem mám odjakživa problém. Pleť se mi po něm tolik neleskne, je mírně matující, ale nevysušuje. Pravděpodobně u něj zůstanu. Jediné minus je balení bez pumpičky, ale to mají i několikrát dražší makeupy viz zmiňovaný Double Wear. Jsem překvapená tím, jak dobrý je za tuto cenu a že takový výrobek mají za mořem normálně v drogerii. Když porovnám, co máme my v drogerii, no nic.

  • výdrž na pleti
  • dá se skvěle vrstvit
  • matuje a nevysušuje
  • nezvýrazňuje nedostatky pleti
  • cena
  • balení bez pumpičky


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.4.2013 00:46:29

Kdysi před lety jsem tento make-up zavrhla, byl spíš šedý než žlutý (odstín Buff) a vypadala jsem jako maska. Netuším, zda ho tak dobře inovovali (to by se stal snad zázrak, inovace většinou výrobec totálně pohřbí) nebo se mi tak změnila pleť, ale v současnosti nemohu vynachválit. Dokonce snad by mohl být i trochu světlejší než Buff, ale světlý pudr tmavost zredukuje. Dostala jsem se do mastného období, kdy se mi všechny make-upy roztékaly a nepěkně zvětšovaly póry. Tento make-up momentálně hodnotím jako malý zázrak, žádný, ani drahý, make-up nebyl schopen zmatnit, nebo snad vydržet (mastná pleť opravdu pěkně sama o sobě nevypadá). Až tento. Ale protože náct už mi dávno není, bála jsem se zalézání do vrásek a jejich zvýrazňování apod., které se ale nekoná. U make-upu sice blogerky doporučují už nepudrovat, ale s pudrem se mi zdá ještě lepší. Za neuvěřitelnou cenu vynikající make-up, konečně se připadám trochu jako člověk. Ušetřila bych si zbytečné investice do drahých make-upů, kdybych rovnou sáhla po tomto. Rozhodně doporučuju.

  • drží
  • vypadá přirozeně
  • nezvýrazňuje vrásky
  • kryje
  • zmatňuje
  • překryje póry, které většina make-upů nezvládá
  • lepší než třikrát dražší krycí Illamasqua rich liquid (tu pro mastnou pleť moc nedoporučuji)
  • předčí většinu tzv. luxusních značek
  • balení bez pumpičky = zbytečně vysoká spotřeba
  • chemický zápach
  • uvítala bych ještě jeden světlý odstín navíc - mezi Buff a Ivory


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.3.2013 12:39:59

Super make-up, dá se skvěle vrstvit, tudíž si mohu zvolit stupeň krytí, který potřebuji. Na pleti zůstává opravdu dlouho, i večer je stále co odličovat. Dokonce i po cvičení na pleti stále zůstává. :) I když mám smíšenou pleť , tak musím použít pod make-up krém, jinak mi na čele celkem táhne a vysušuje. Dá se sehnat levně např. na Aukru

  • krytí
  • odstíny
  • cena
  • dávkování


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.3.2013 23:21:56

Po přečtení mnoha recenzí a videí jsem se také rozhodla pro tento makeup. Ještě, že jsem to udělala, protože je fantastický! Mám akné a mastnou pleť , na které nikdy dlouho nic nevydrželo, ale tento makeup odolává i celý den. Perfektně kryje, ale přitom nejde na pleti vůbec cítit a neucpává póry ! Balení je vážně hrozné, dost se s obsahem plýtvá, nebo vám vyteče mimo štětec (to se stalo mě :D). Jsem hodně bledá, tak jsem si pořídila nejsvětlejší odstín Ivory a jsem z něj nadšená. Dřív jsem si kupovala Maibelline satin Liquid odstín Ivory pro jeho krycí schopnost, ale nedá se srovnat (jak funkcí, tak barevností). Revlon je prostě jednička!

  • výdrž
  • neucpává póry
  • lehký
  • cena
  • hodně krycí
  • objednání pouze přes internet
  • balení bez pumpičky


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.3.2013 14:37:45

Tento make-up je jeden z nejlepších co jsem kdy měla. Nedělá mi na pleti vůbec šupinky, nádherně se roztírá, dá se vrstvit i cena je přijatelná. Jeho krycí schopnost je také velmi dobrá. Na výběr je mnoho odstínů, takže si každý vybere. Já mám Ivory a dokonale mi sedne. Jediná nevýhoda je ta, že nemá pumpičku. U tohoto make-upu určitě zůstanu. Škoda, že se neprodává běžně i u nás.

  • Nedělá šupinky
  • Krytí
  • Dobře se roztírá
  • Dá se vrstvit
  • Cena
  • Veliký výběr odstínů
  • U nás se běžně neprodává


Jeden z nejlepších make-upů, co se týče krytí akné a pozůstatků po akné (jizviček, stroupků, hrbolků, ďolíčků), neotírá se ani pod moto přilbou, má báječnou výdrž. Jeden jsem si koupila normálně po internetu z ofiko obchodu, s tím jsem byla maximálně spokojená a pak jsem si koupila jeden pouze ozkoušený od uživatelky na nejmenovaném bazárku a ten trošku zvláštně smrdí a je více vodnatý. Nevím, jestli ho ta uživatelka s něčím nemíchala, s originálním Revlonem jsem byla nadmíru spokojená

  • výdrž
  • cena
  • perfektní krytí
  • nemá


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.3.2013 22:14:38

Tento make-up jsem si pořídila ze zvědavosti,díky velice kladným ohlasům, vyčetla jsem,že by měl být voděodolný,nestiratelný a dobře krycí, ale bohužel jsem byla zklamaná, na pleti vydržel pouze cca 5hodin , čekala jsem mnohem víc od tohoto make-up, ale to jen díky recenzím. Jediná výhoda je ten obrovský výběr odstínů.

  • velký výběr odstínů
  • výdrž
  • aplikace
  • zvláštní vůně


Tento make up me hodne zklamal. Ale tak co jsem pri teto cene mohla ocekavat. Dobre se rozmaze, ale nezakryje nedostatky, proto aplikuji dve slabe vrstvy. Make up potom pusobi hodne neprirozene a navic je tezky, coz se mi napr. u meho oblibence bourjois 123 perfect ani pri dvou silnych vrstvach nikdy nestane. Prijde mi, ze je urcen pro suchou plet, protoze ji po tomto make upu mam hodne mastnou a nepomuze ani kvalitni pudr. Nesmim se o nic otrit - ihned obtisk. Takze revlon colorstay uz nikdy!

  • Dobre se rozmaze
  • Cena
  • Spatna aplikace
  • Prevoneny
  • Pusobi neprirozene
  • Nekryje nedostatky
  • Mastny


Další recenze od 19.2.2013 22:01:13

Mám mastnější T-zónu a tohle je opravdu první make-up, který mi pleť hezky zmatní. Vyzkoušela jsem už několik make-upů, co taky slibovaly zmatnění, ale jen tento to splňuje. V porovnání s cenami ostatních make-upů se tento dá sehnat za rozumnou cenu. Vůbec mi nevadí, že má balení bez pumpičky. Aplikuje se mi stejně dobře, jako make-upy s pumpičkou, chce to jen trochu cviku. Malinko mi dělá šupinky na obličeji, ale nevím, jestli to není špatným krémem. Jsem ráda, že jsem konečně našla první make-up, který mi pleť opravdu zmatní a nemusím utrácet další peníze za hledání:-).

  • neotírá se
  • dlouho vydrží
  • opravdu zmatňuje
  • za málo peněz hodně muziky
  • žádné


Zatím nejlepší make up jaký jsem měla. Mám klasickou mastnou T-zónu, takže každý make up musím přepudrovat, ale za hodinu dvě už cítím, jak mám mastnou bradu a nos. U tohohle make upu (taky přes něj používám pudr) mastnou bradu ani nos nemám ani po 8 hodinách. Líbí se mi velký výběr odstínů a to, že se dá dobře vrstvit, tudíž s ním dobře zakryjete nedostatky pleti. Jinak mi vadí jen to balení a to, že ho nekoupím v parfumérii nebo drogérii, ale jen na aukru. Pro mě to teda až takový problém není jelikož na aukru nakupuji celkem dost, ale někomu by to mohlo vadit.

  • cena
  • výběr odstínů
  • neotírá se
  • nedělá efekt masky
  • dobře kryje
  • pohlcuje mastnotu pleti
  • vypadá přirozeně
  • nezalézá do pórů
  • balení bez pumpičky
  • není volně dostupný


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.2.2013 11:36:37

Make-up jsem koupila na základě diskuzí na omlazení a jsem naprosto spokojená. Vyzkoušela jsem spoustu jiných, ale tento drží opravdu celý den, a to se můžu potit smrkat a pořád super :)Vypadá velmi přirozeně, a přitom se dá vrstvit pro větší krytí. Nemusím přes den 10x pudrovat jako dříve. Nanáší se a roztírá bez problému, pumpička by byla ideál, ale i tak mi to nevadí. Cena je luxusní, na aukru i s dopravou kolem 250 Kč. Zabere sice trochu času probrat se na netu obrázkama s odstíny, ale i to se dá. Nejlepší make-up co jsem měla.

  • cena
  • výdrž a vzhled
  • hezké odstíny
  • bez pumpičky
  • nutnost výbírat odstíny na netu


Obal má jednu výraznou nevýhodu - chybí pumpička, produkt je potřeba lít např. na hřbet ruky a až odtud aplikovat. Po čase si na to člověk zvykne, ale je to nepraktické. Odstíny jsou do žluta. Chválím naprosto vynikající krytí - ideální pro problematickou pleť, dobře schová nedokonalosti a sjednotí, tomto ohledu malý zázrak :) Navíc drží celý den. Roztírá se dobře, má tendenci rychleji schnout. Ve srovnání s verzí na suchou pleť se mi tato zdá lepší, pro suchou pleť byl jakoby pleť byla pogumovaná a nebyl mi příjemný.

  • výborné krytí
  • vydrží celý den
  • chybí pumpička


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.1.2013 15:32:45

Musím mit nakeup spešl na mastnou pleť a ještě do žluta a v drogérii jsou samé na suchou a do růžova, takže jsem si objednala tento v odstínu sand beige a je super. Moc pěkně voní, dobře kryje, nedělá masku, má opravdu širokou škálu odstínů i pro světlé žluté typy jako já :) např Buff.. Sehnala jsem ho na mimibazar.cz za krasnou cenu a rozhodně budu kupovat už jen Revlon, je super.

  • cena/kvalita
  • jemná vůně
  • krytí
  • horší dostupnost
  • lahvička (jde o zvyk)


Další recenze od 18.1.2013 17:08:57

Make up, který jsem si poprvé koupila kvůli skvělým světlým odstínům, které v běžných drogérkách nejsou k sehnání, např. odstín Buff, Sand Beige, které jsou dožluta. Od té doby jsem si jich koupila několik. Make up se krásně nanáší, dokonale kryje, není potřeba korektor, do pěti minut se do pleti vstřebá a vytvoří pokrytí, které u mě vydrží až do večera. Make up se vůbec neusazuje v pórech, snad jediný make up, který není na pleti vidět. Pleť se neleskne, make up nedělá masku. Ideální od jara do podzimu, v zimě trochu vysušuje, možná by bylo dobré na zimu zvolit stejný make up, ale pro suchou pleť.

  • skvěle kryje
  • na obličeji neviditelný
  • zápach přípravku
  • v zimě trochu vysušuje
  • špatně se vylévá z lahvičky


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Jeden z nejlepších make-upů, co jsem kdy měla :)) má krásné přirozené odstíny, jemnou nevtíravou vůni, roztírá se hezky a na pleti je příjemný. Vydrží mi od rána do večera, a to i když se trochu spotím. Koupila jsem si ho v zimě, tak nemohu posoudit jak drží v létě, ale prozatím jsem naprosto spokojená. Kryje asi středně, jinak mám variantu pro suchou pleť a vůbec nevysušuje :) takže doporučuji. S dostupností je to sice horší, ale dá se sehnat na internetu a koupě se Vám určitě vyplatí. :) Rozhodně si ho pořídím znovu. Jediné co bych vytkla, je asi absence pumpičky, ale to je maličkost...

  • přirozené odstíny
  • roztíratelnost
  • balení


Další recenze od 9.12.2012 01:40:42

Jiný make up už ani nepoužívám a už ani mé kolegyně, kterým ho vždy musím objednat spolu s mojí objednávkou. Dobře se nanáší, nedělá mapy, pěkně kryje a dlouho vydrží. Na různé nedokonalosti pleti ještě štětečkem nanesu druhou vrstvu a je to. Jediné co by bylo fajn, tak kdyby měl pumpičku, ale to už je pro mě malý detail.

  • dobře se nanáší
  • cena
  • dobře kryje
  • dlouho vydrží
  • dostupnost
  • nemá pumpičku


Další recenze od 26.11.2012 08:13:10

Já jsem z Revlonem moc spokojená. Problémé je dostupnost. Sháním kde se dá. Naštěstí vydrží hodně dlouho. Konzistence je příjemná. Není hutný ale zakryje nedostatky, tak jak si představuji. Odstíny mi vyhovují taktéž. Jak už bylo zmiňováno, obal je nepraktický ale zas takový problém to není. Spíše mi vadí, že lahvička je těžká. Ale určitě ho doporučuji.

  • pěkně kryje
  • vydrží celý den
  • horší dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Nedá mi to,abych sem také nenapsala recenzi...VYzkoušela jsem hodně makeupů,ale tento od Revlonu řádím mezi nej,které jsem zatím měla v ruce.Krásně kryje nedokonalosti,zmatňuje,dlouhatánsky vydrží,má spoustu odstínů a tedy si se hodí snad pro každý tón pleti.Já osobně jsem s ním moc spokojená.Hodně z dam tu nadávají na balení bez pumpičky,mě ale zrovna opravdu vyhovuje,protože můžu použít jen množství které chci.Přeženu-li to,mohu prstem přebytečný makeup z ruky snadno vrátit zpět do lahvičky

  • -opravdu velmi dobře kryje
  • -má spoustu odstínů
  • -matuje
  • -lze nanést větší vrstvu a stále to vypadá přirozeně
  • -balení bez pumpičky
  • -divná parfemace


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.10.2012 11:34:23

Tento tekutý make up je nabízen ve dvou variantách - pro suchou pleť a pro smíšenou až mastnou. Já jsem si vzala pro smíšenou a rozhodně nelituji. Jelikož jsem velmi bledá, mám odstín BUFF, který je možná víc do oranžova, než bych potřebovala, ale je téměř shodný s odstínem mé pleti, což můžu říct o make upu poprvé. Samotná aplikace je trošku náročnější, Colorstay je velmi hustý a poměrně rychle na pleti zasychá, takže je potřeba být rychlejší. Kryje velmi slušně, někomu by mohlo vadit, že vám udělá lehce masku (mně se líbí). Co se výdrže týče - průměr. Mám klasicky mastnou T-Zónu a na ní mi prostě žádný make up nevydrží déle, než 5 hodin, ať hlásí co chce. Co mě neskutečně irituje je absence pumpičky. Jinak je to skvělý make up za super cenu.

  • odstíny
  • krytí
  • cena
  • balení bez pumpičky
  • celkem rychle zasychá


Další recenze od 18.9.2012 21:02:12

Nejlepší makeup jaký jsem kdy vyzkoušela. Na moji mastnou pleť jednička, krásně zmatní a na pleti vydrží až do odlíčení. Při otření ubrouskem se nestírá, drží úžasně. Chválím také velký výběr odstínů až o úplně nejsvětlejších. Na aplikaci doporučuji houbičku podobnou beauty blender (ale nemusí být originál) - nevlhčit a ďupkovat. Přestože obal není nic moc, dávám makeupu 5 hvězdiček, protože si to určitě zaslouží. Lepší sem neměla, je to pro mě opravdu malý zázrak a cena super :)

  • nestírá se
  • zmatní pleť na dlouhou dobu
  • netvoří masku na obličeji
  • velký výběr odstínů
  • dá se dobře vrstvit - pokud je potřeba větší krytí
  • balení
  • dostupnost


Tento makeup je zatím tím nejlepším co se týče krytí , neobjevila jsem ještě jiný, který by ho převálcoval, i přesto nemám pocit, že mam na sobě masku.. Připadám si s ním taková příjemně vyretušovaná :) Ale strašně mě štve, že jakoby ničí můj Kabuki štětec, vůbec mi z něj nejde umýt.. Z toho důvodu ho moc nepoužívám.. Jinak až na to, že je takový težší na obličeji, je fakt super,zakryje snad vše

  • velmi krycí
  • super výber přirozených barev i pro bledule
  • dlouho vydrží
  • cena
  • jde špatně smýt ze všeho jak z obličeje tak se štětce
  • pumpička chybí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.8.2012 15:53:52

Tento make up mi sedl skvěle.. Mám ho v odstínu Buff který je pro mě naprosto ideální. Do dvou minut se skvěle přizpůsobil barvě moji pleti. Hodně holek si stěžuje na absenci pumpičky (ale mě to nijak zvlášt nevadí) a na rychlé zasychání, což jsem nezpozorovala (možná proto, že jsem zvyklá líčit se rychle).. Našla jsem obchod na internetu s výdejním místem v Havířově a Ostravě, takže super :))

  • odstíny
  • cena
  • kryje
  • výdrž
  • možná aplikace


Další recenze od 23.7.2012 19:13:05

Jeden z nejlepších makeupů co do krycí schopnosti, má super barvy, takže se přizpůsobí snad každému tónu pleti. Pumpička by byla určitě lepší, ale zas tak mě to netrápí, vždycky si trochu odleju na hřbet ruky a funguje to dobře. Mám ale trošku obavy, jestli se mi z něj nedělá akné, co jsem na něj zase po dlouhé době přešla mám horší pleť. Ale nevím jestli je to z toho. Ve stejné době jsem začala používat i nový denní a noční krém 7 Effects od Olay. Uvidím, jak se to bude vyvíjet.

  • vydrží celý den
  • roztíratelnost
  • barevná škála
  • krycí schopnost
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.7.2012 17:04:02

Doporučuji.Make- up se hezky roztírá a ,á krycí schopnost, dokonce mi zakryje i pihy, co mi vylezly po nose a tvářích od sluníčka.Jen balení mi přije trochu nepraktické, vždy si musím trošku z lahvičky vylít na prst, není pumpička a nebo lepší dávkování.

  • Výborně kryje
  • Bez efektu masky
  • Po použití sametová plet
  • Lahvička je nedomyšlená


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2012 01:30:42

Musím říct, že je to jeden z mých nejoblíbenějších makeupů. Kryje opravdu perfektně, dá se vrstvit a hlavně vydrží od rána do večera na obličeji a ani se nehne. Takto dlouho mi nikdy žádný makeup nevydržel. Na druhou stranu je tento makeup na mě docela těžký. Není to vidět, ale já mám pocit masky na obličeji a vždycky už se těším, až si ho budu moct smýt. Mám prostě radši lehčí, méně krycí makeupy. Každopádně tento Revlon je perfektní na akce nebo na dny, kdy nemám zrovna perfektní pleť. Taky dobře pleť matuje. Trošku hůř se odličuje, tím jak je hutný a dlouhotrvající.

  • vydrží celý den
  • matuje
  • perfektně kryje
  • mám pocit masky
  • hůř se odličuje
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.6.2012 14:45:40

Pro mě nejlepší make-up. Vyzkoušela jsem jich už opravdu hodně, ale na tento žádný nemá. Ideální konzistence, přirozený vzhled díky možnosti vrstvení - je možno dosáhnout i plného krytí bez efektu masky. Je naprosto ideální pro mastnou pleť, dokáže ji zmatnit na celý den a po zapudrování se nehne z místa, neotírá se. Velkou výhodou je široká škála odstínů i pro bledule.

  • zmatňuje
  • neroztéká se
  • dobře kryje
  • přirozený vzhled
  • voděodolný
  • velký výběr odstínů
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Colorstay je středně až plně krycí makeup, jeho výdrž je snad nepřekonatelná. Na lahvičce stojí 24h a s tím se dá jen souhlasit. Krytí lze zvyšovat postupným vrstvením makeupu, nejlepšího efektu se dosáhne opět s bází a nanášením pomocí štětce, ale ani při nanášení prsty snad nelze docílit efektu masky. Makeup drží opravdu perfektně i na mastné pleti, proto nelze očekávat vytváření map nebo skvrn na obličeji. O to horší je pak odlíčení, mělo by být opravdu důkladné!! Jediné, co bych mohla vytknout, je nepraktická lahvička s široký hrdlem (takže pozor na plýtvání) a výrazná vůně pigmentů. Většina odstínů ma SPF6, to se také hodí!

  • SPF 6
  • neucpává póry
  • nízká cena
  • velmi dobré krytí
  • 100% výdrž
  • nezvyklá vůně
  • lahvička s širokým hrdlem


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Výborný make-up, který vydrží po celý den. Konečně jsem objevila make-up, který splyne s mým odstínem pleti. Vypadá velmi přirozeně - jak na venkovním světle, tak i v interiéru. Vadí mi jen obal, byla by potřeba pumpička. Také mi vadí jeho jakoby ropný zápach.

  • velká škála odstínů
  • výdrž
  • matuje
  • dobře se vrství
  • kryje
  • obal
  • zápach


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.4.2012 13:09:17

Je to super make up. Pro mě nejlepší ze všech doposud vyzkoušenýCH. Dobře se nanáší (štětcem), výdrž je hodně slušná. Meke up krásně přilne k pleti a vypadá velmi přirozeně. Vadí mi, že jej musí vylít na hřbet ruky, když jej chci nanést, chybí mu pumpička.

  • dobře kryje
  • dlouhá výdrž
  • hodně odstínů
  • balení bez pumpičky


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.4.2012 15:01:28

Make-up jsem koupila na základě doporučení zde z Omlazení. Potřebuji krýt pigmentovou skvrnu, tento make-up ji dokonale nezakryje po první vrstvě - musím vrstvit, ale jde to. Pleť krásně sjednotí, zmatní a opravdu drží. Velkou výhodou je velký výběr ostínů, já mám Buff a super.

  • krytí
  • zmatnění
  • nedostupnost v ČR


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.4.2012 14:38:40

Nechala jsem sama sebe přemluvit zdejšími příspěvky na Omlazení a můžu být jen ráda. Je to první make-up, co mi nedělá masku na obličeji, nedělá šupinky, výborně kryje, spolu s transparentním pudrem velmi dobře zmatní pleť na celý den. Nevýhoda , že je bez pumpičky. Balení vydrží při každodenním používání a krytí ankózní pleti cca 4 měsíce. Velký výběr barev. Za mne palec nahoru.

  • CENA
  • není maskoidní
  • zmatňuje
  • SPF
  • krycí
  • velký výběr odstínů
  • balení bez pumpičky
  • k sehnání pouze na internetu


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.4.2012 21:45:12

Po nanesení make-up vydrží opravdu velmi dlouho. Co je nelepší tak to jsou barevné odstíny, jak do růžova tak do žluta. Pleť se po něm neleskne. S použitím báze nezalézá do pórů / bez báze jsem ho nikdy nepoužila. Jedinou nevýhodou je balení kde není pumpička

  • výdrž
  • barevné odstíny
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.3.2012 14:44:15

Mám smíšenou pleť a velice mi vyhovuje (nenanáším ale na celý obličej, ale místně). Make-upy mají perfektní odstíny (i se žlutými podtóny - juchů), dobře kryjí a přitom nedělají vrstvy. Revlon nezalézá do pórů a nezvýrazňuje nedokonalosti. Drží celý den, neslévá se. Cena za tu službu je fajn. Jediné, co mě mrzí, je trošku nepraktické balení a to, že Revlon je v ČR v běžné prodejní síti nesehnatelný, takže jej musíte objednávat z ciziny, což se trochu prodraží. Ale v Pze je naštěstí jedna parfumerka, kde je mají, i když jen omezený výběr odstínů. :)

  • vypadá přirozeně
  • lehce zmatňuje
  • přirozené odstíny a jejich velký výběr
  • neucpává póry
  • dobře kryje a přitom vypadá přirozeně
  • dostupnost v ČR


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.3.2012 23:06:53

Make-up jsem si, jak jinak, pořídila na základě omlazení, ale nebylo to nic pro mě. Mám smíšenou pleť s rozšířenými póry a make-up je zbytečně zvýraznil. Také aplikace není nejlepší, mám pocit, že rychle zasychá a ta "vůně". Přirovnala bych to snad jedině k čerstvé omítce. O hrozném skleněném balení bez pumpičky ani nemluvím.

  • výběr odstínů
  • zvýrazňuje póry a šupiny
  • hrozný obal
  • dostupnost
  • ryhle zasychá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.3.2012 09:30:34

Průměrný make-up, který nikoho neurazí ale ani neoslní. Výhodou je široká paleta nejrůznější odstínu, s aplikací to bývá horší. Kryje dobře ale ne uplně 100%, tak kdo má horší formu akné, pravděpodobně bude muset použít jiný korektor.

  • matuje
  • lehký
  • příjemná konzistence
  • nemá 100% krytí
  • skleněná lahvička bez pumpičky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.3.2012 14:02:12

Nejlepší make-up, který jsem kdy vyzkoušela. Snadno se nanáší(jen by to chtělo aplikátor), perfektně kryje a vypadá velmi přirozeně, nedělá efekt "masky". A také dlouho vydrží, stačí nanést ráno a do večera máte vystaráno. Je lehký, neucpává póry. Doporučuji koupit na aukru, ceny jsou tam bezkonkurenční, okolo 200 Kč.

  • perfektně kryje
  • lehký
  • neucpává póry
  • k dispozici v mnoha odstínech
  • cena
  • vypadá velmi přirozeně
  • drží celý den
  • není dostupný v běžných drogériích
  • absence aplikátoru


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.3.2012 13:57:49

Nejlepší make-up co jsem kdy měla a jen tak ho zřejmě nevyměním. Dokonale zakryje nedokonalosti na mé pleti, pleť vydrží dlooouho bezchybná, neleskne se, neotírá se....vydrží mi prostě celé dny.

  • velký výběr odstínů
  • výborná konzistence
  • parfemace
  • lahvička bez pumpičky
  • špatná dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.3.2012 00:42:28

Colorstay jsem pořídila po oslavných chvalozpěvech tady na Omlazení. a je to zásah! po letech trápení s vybíráním make upu, který by neucpával póry, seděl mi odstínem, nebyl odpudivě parfémovaný, neděla masku, kryl a dal se vrstvit, jsem ho konečně našla. jediné mínus je balení bez pumpičky. "díky" tomu jsem první lahvičku neskutečně vyplýtvala:)

  • dá se skvěle vrstvit
  • neucpává póry
  • výběr odstínů
  • cena
  • balení bez pumpičky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2012 14:12:59

Je výborný, na mastnější ale zároveň sušší pleť, je důležitý ale podkladová báze a hydratační krém, a vždy počkat před nanesením. Není moc vhodný pro nanášení štětcem nebo houbičkou, spíše prsty a poťupkávat, chce to trochu cviku, nevím zda vydrží celých 16 hodin, ale každopádně těch osm určitě, výborný je výběr odstínů, které jsou velice přirozené, také neucpává póry a dobře a lehce kryje, zatím můj nej make-up co jsem kdy měla. Jen by mohly vyrobit dávkování pomocí pumpičky, protože to jediné mi vadí.

  • konzistence
  • cena
  • krycí efekt
  • přirozené barvy
  • výborný na mastější a problematickou pleť
  • dávkování


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.3.2012 13:27:24

Také jsem podlehla velké oblíbenosti makeupu zde na Omlazení. Mám smíšenou pleť, takže na mastnější T-zóně je makeup dokonalý, zmatňuje, a maskuje nedokonalosti pleti. Naopak na tvářích mi ale trošku "pne". Velikou výhodu vidím v mnoha odstínech, konečně nemám žádné viditelné přechody od tváře ke krku a u uší. Mám velmi světlý odstín Buff a maximálně vyhovuje mé světlé pleti. Vydrží celý den, i když se mírně zpotím, zůstane pleť matná a makeup se vůbec nerozpije. S odlíčením také nemám problém, jde krásně dolů. Jediné co mi vadí, že si musím makeup trochu vylít, abych ho aplikovala, nemá žádnou pumpičku, ani není v tubě, jen ve skleněné dózičce s širokým hrdlem. A taky mi vadí zvláštní vůně, ale dá se přežít. :)

  • dlouhá výdrž
  • široká škála odstínů
  • cena
  • krytí a zmatnění
  • velmi nízká dostupnost
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.3.2012 20:06:09

Podlehla jsem vychvalování Revlonu zde na Omlazení a make-up si objednala. Bohužel mi příliš nevyhovoval, ale nemůžeme čekat, že všechny produkty budou vyhovovat všem. V první řadě mi vadilo, že balení je bez pumpičky, takže vždy jsem si make-upu vylila až moc a zbytečně se s ním plýtvalo a špatně se mi aplikoval. Taky asi vršek příliš netěsnil, takže (zvláště při převážení) byla celá lahvička ušpiněná od make-upu. Na druhou stranu musím pochválit, že na pleti vydržel opravdu dlouho. Navíc Revlon má velikou řadu odstínů, na pleti působí naprosto přirozeně. Bohužel v ČR není Revlon běžně dostupný, takže se musí objednávat z internetu, což může být pro některé problém kvůli výběru správného odstínu.

  • velký výběr odstínů
  • cena
  • výdrž
  • balení bez pumpičky
  • špatné nanášení
  • v ČR běžně nedostupný


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 3.3.2012 10:02:59

Tento make-up má výbornou krycí schopnost (vlastním verzi pro mastnou/smíšenou pleť) a zároveň nedělá efekt masky. V první vrstvě poskytuje lehčí krytí, ale výhodou je, že jde výborně vrstvit na problémových partiích, a tak dosáhnete plného krytí. Make-up je voděodolný - zvádne zpocený obličej nebo třeba bazén. Jeho výdrž je rovněž nepřekonatelná. Na tváři vydrží i celý den a celou noc. Další výhodou je velký výběr z odstínů, vyberou si i bledulky.

  • výdrž
  • dostatek odstínů
  • cena
  • vhodný i na problematickou pleť
  • krytí
  • voděodolnost
  • balení bez pumpičky


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené