Max Factor Ageless Elixir 2in1 Foundation+Serum recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Max Factor Ageless Elixir 2in1 Foundation+Serum
Tekutý makeup Max Factor Ageless Elixir 2in1 Foundation+Serum - obrázek 1
Tekutý makeup Max Factor Ageless Elixir 2in1 Foundation+Serum - obrázek 3
5 4.4 13
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 200 - 450 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Max Factor

Recenze produktu
Max Factor Ageless Elixir 2in1 Foundation+Serum

Další recenze od 18.3.2012 13:42:52

Výborný makeup který okamžitě kryje, krásně voní a krásně se nanáší, při výběru spárvného odstínu vypadá přirozeně...při nanesení tohoto makeupu není potřeba použít pudr - pleť se neleskne (alespoň na mé pleti). Obrovská výhoda je i ta že rychle schne. Takže doporučuji ;-)

  • krytí
  • vůně
  • přirozený vzhled pleti
  • rychle schne
  • žádný jsem neobjevila


Další recenze od 31.8.2012 18:50:11

Moc příjemný make-up. Na mastnější pleti se však trochu leskne a je třeba ho zafixovat pudrem. Jinak je opravdu jemný, příjemný, není hutný. Tak akorát. Snad poprvé se trefil na můj odstín pleti. Není dokonalý ale já ho mám ráda. Pěkně voní a vydrží docela dlouho. Nedělá masku a slušně kryje. Doporučuji

  • pěkně kryje
  • hydratuje
  • vyhovující odstíny
  • pěkně voní
  • jemná konzistence
  • vydrží poměrně dlouho
  • nezatěžuje
  • nevydrží celý den


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.2.2013 07:46:37

Tato značka mě opět nezklamala. Jejich dekorativní kosmetika je prostě super. Tento make up mi naprosto vyhovuje, skvěle drží, krásně kryje a zároveň nevysušuje pokožku. Nemusím použít korektor ani pudr. Má super konzistenci, která se dobře roztírá, nedělá fleky a příjemně voní. Určitě si jej znovu zakoupím.

  • krásně kryje
  • příjemná vůně
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.7.2013 21:26:52

Make-up má krásnou vůni, výborné složení a strukturu, nabízí velkou škálu přirozených odstínů. Lehce se nanáší, nevytváří efekt masky, je lehoučký, ale zároveň dostatečně kryje. Velkou výhodou je SPF 15, který chrání před stárnutím pleti. Vzhledem k tomu, že mám mastnou pleť, musím pleť přepudrovat. Jedinou nevýhodou je, že se make-up otírá.

  • krásná vůně
  • velké množství přirozených odstínů
  • nevytváří efekt masky
  • dostatečné krytí
  • SPF 15
  • otírá se


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Dlouho jsem hledala make up, který by mi vyhovoval. Po přečtení kladných recenzí jsem se rozhodla koupit tento make up a udělala jsem velice dobře. Make up krásně kryje, ale nedělá masku. Vydrží téměř celý den a to nepoužívám podkladovou bázy. Mám odstín beige 55 a je to velmi přirozená barva, která se přizpůsobí. Nedělá hrudky, ani se nežmolkuje na pokožce. Balení je lehké, takže si ho můžete vzít kamkoliv sebou. Rozhodně koupím znovu, jen na léto asi zkusím něco lehčího.

  • kryje
  • přirozené odstíny
  • vydrží
  • lehké balení
  • Asi žádný závratný


Make-up jsem zakoupila po doporučení kamarádky. Make up je středně krycí, krásně se s ním pracuje, díky bázi na pleti tak hezky přistane, je lehký. Akorát by se mohl prodávat ještě světlejší odstín, protože i ten nejsvětlejší,co se prodává, je na mě tmavý. Nesmí se ho dávat moc velký nános, poté dělá trochu masku.

  • dostupnost
  • make-up s bází dohromady
  • super nanášení
  • cena
  • odstíny


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.9.2014 14:36:57

Bohužel nevzhodný pro citlivou pleť se sklonem k dermatitidě. Zkoušela jsem ho několikrát, pokaždé jsem se do dvou dnů osypala. Má příliš "přeplácané" složení, které pro citlivou pleŤ není. Takže doporučuji raději vyzkoušet na vzorcích. Je to škoda, krásně kryl, měla jsem pěknou barvičku, ale odstíny jsou dost tmavé, i nejsvětlejší.

  • hezky kryje
  • výdrž
  • podporuje dermatitidu
  • tmavé odstíny
  • cena


Další recenze od 7.10.2014 17:54:20

Tento make up je veľmi príjemný. Je určený na staršiu pleť ... mám 22 rokov a aj napriek tomu som si ho kúpila a je výborný tým pádom sa ho nemusia báť ani mladšie dievčatá. Balenie je s pumpičkou veľmi praktické, krásne vonia, konzistencia je taká ľahučká skoro až penová a krásne sa rozotiera. Na pleti zanechá taký púdrový zamatový pocit. Na tvári vydrží takmer celý deň, krytie je stredné až silnejšie. Nerobí mapy, žmolky. Mastnejšej pleti odporúčam po par hod prepudrovať na suchú, normálnu pleť je perfektný

  • je výborný
  • pre veľmi bledé typy asi nebude


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.3.2015 17:29:00

Výborný make-up,dobře se nanáší,dobře kryje.Stačí malé množství a krásně Vám sjednotí pleť,make-up můžete i vrstvit,barva je během dne stálá,nedělá fleky.Jediný problém vidím v odstínech,i ten nejsvětlejší odstín je pro mojí pleť tmavší.Momentálně používám make-up Revlon a co se týká odstínů,tato značka má opravdu hodně velký výběr....

  • DOBRÉ KRYTÍ
  • SVĚTLEJŠÍ ODSTÍN


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.11.2015 22:35:04

Tento make up jsem si ihned zamilovala. Balení má praktickou pumpičku, takže si vymáčknu přesně tolik, kolik potřebuju. Make up nádherně voní a skvěle se nanáší. Konzistence je taková lehčí, lehce pěnová, ale i přesto dost slušně kryje a neucpává póry. Odstíny jsou přirozené a pleť krásně rozzáří. Ačkoliv je make up doporučen na zralejší pleť, jsem s ním velmi spokojená, a to je mi 25 let :)

  • krytí
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento makeup jsem si zakoupila na doporučení a po přečtení více recenzí. Žádný mega zázrak se nekonal. Ať si jej dám bez podkladového krému, bez podkladové báze nebo i s nimi, makeup se divně rozmaže na tváři a vytváří jakési mini šupinky, které absolutně nesplynou s pletí. Musím jej domíchat ještě s jiným makeupem. Další věc, po cca hodině neskutečně mastná plať i přes pudr. Dle celkem hezkého obalu jsem také myslela, že bude fajn, ale je to absolutní propadák. Za mne velké NE

  • celkem hezký obal
  • šíleně mastná pleť již cca po hodině nanesení
  • nesplyne s pletí
  • dělá mini šupinky


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.11.2017 22:26:28

Jednoznačne pre mňa TOP na trhu make-up. Skúšala som už veľke množstvo make-up, ale konečne som našla ten správny. Krásne kryje, vonia, pleť vyzera sviežo a nerobí fľaky, neleskne sa. Konečne som sa trafila na odtienu make-up a dokáže sa pekne prispôsobiť pleti. Jedna veľka výhoda je balenie, ktoré pekne vytláčá make-up hore a vydrží mi neskutočne dlho cca 5 mesiacov.

  • ľahko sa rozotiera
  • odtiene super
  • vydrží veľmi dlho, kvôli praktickému baleniu
  • žiadne


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.11.2017 12:06:42

Make-up som kúpila na základe dosť kladných recenzií či už na Omlazení, alebo blogoch. Má nádherné balenie v zlato-čiernej kombinácií, ktoré pôsobí veľmi luxusne. Ďalším plus je jeho nádherná kvetinová vôňa, nikdy som pri žiadnom make-upe necítila tak krásnu vôňu, ktorú je jemne a krátko cítiť na pleti aj po nanesení. Konzistencia je tekutá, ale krásne a jednoducho sa nanáša, len s ním treba pracovať trochu rýchlejšie lebo pomerne rýchlo schne. Po aplikácií nie je pleť mastná a myslím, že niektoré typy by ani nemuseli použiť púder. S výdržou je to tiež v poriadku, do 10 hodín vydrží určite, potom už treba menšie úpravy, ale make-up nezlieza z pleti, netvorí mapy ani fľaky a ak ho aplikujete ráno, večer budete mať stále čo odličovať. Oceňujem aj kombináciu make-upu a séra v jednom, ale nejak nevnímam vplyvy, je to len také ďalšie menšie plus. Čo mi však dosť na tomto make-upe prekáža je to, že po nejakom čase na pleti mierne zoxiduje a tmavne ešte viac, ako je a teda ďalšou nevýhodou je, že Max Factor má všeobecne veľmi tmavé odtiene. Mám ten najsvetlejší 45 Warm Almond a stále je dosť tmavý, kľudne by som prijala aj o odtieň-dva svetlejší. Nie je to niečo hrozné, že by sa nedal nosiť, ale pre bleduľky to nebude to pravé. Moja pleť je zmiešaná až mastná a na tomto type pleti je fajn.

  • - netreba použiť púder
  • - pekný finish
  • - výdrž
  • - make-up a sérum v jednom
  • - nádherná vôňa
  • - obal
  • - počas dňa mierne zoxiduje a tmavne
  • - aj najsvetlejší odtieň je dosť tmavý