L'Oréal Paris Infallible Make-up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup L'Oréal Paris Infallible Make-up
Tekutý makeup L'Oréal Paris Infallible Make-up - obrázek 1
Tekutý makeup L'Oréal Paris Infallible Make-up - obrázek 2
5 3.3 16
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 44% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 200 - 429 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Infallible Make-up

věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tento makeup si kupuji už delší dobu a jsem velmi spokojená . Pěkně kryje , nedělá mapy a příjemně voní . Na obalu je psáno , že vydrží až 16 hodin , ale mně osobně vydrží jen tak 9 hodin . Tento make-up není vhodný pro mastnou pleť - na takové pleti málo vydrží a někdy tvoří tzv. mapy . Nevýhodou je vysoká cena - vždycky jsem na něj narazila v akci , takže netuším kolik přesně stojí , ale i tak je cena vysoká .

  • kryje
  • voní
  • celkem dlouho vydrží
  • vysoká cena
  • Nevhodný pro mastnou pleť


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.3.2012 15:06:49

Příjemně se nanáší, hezké odstíny ale po pár hodinách dělá výrazné mapy, Všimla jsem si toho u mé kamarádky ( před školou měla dokonalý make-up, po 3hod vyšla ven a neměla na sobě skoro nic) a i u mě-musela jsem za odpoledne 3x upravit při focení. Tkž za mě už ne. Mám normální až suchou pleť.

  • balení
  • příjemné nanášení
  • dělá mapy
  • nevydrží ani 3hod


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tento make-up patří podle mě k těm lepším, co se drogérkového prodje týká. Jeho konzistence je příjemná, měla jsem po jeho použití úplně sametovou pleť. Má dobré krycí vlastnosti a na pleti vydrží opravdu dlouho, ikdyž avizovaných 16 hodin opravdu ne. Moc hezky voní. Jediné mínus je trochu nepraktický obal-když už je tam jen zbytek, musíse odšroubovat pumpička a make-up dolovat z lahvičky.

  • Krycí schopnost
  • výdrž
  • vůně
  • Nepraktický obal


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.4.2012 04:16:38

tento make-up jsem používala v době okolo dvacítky a vzhledem k jeho ceně jsem se přemohla a doplácala ho. moje pleť byla mastná, mírně problematická. zhošení pupínků nezpůsoboval, což je určitě plus. jinak katastrofa. vytvářel na pleti mastný vzhled (okamžitě po nanesení), extrémně zvýrazňoval póry a vrásky (i ty, které jsem ještě neměla). výběr odstínů nic moc, ale v té době jsem chodila do solárka, a z tmavších odstínů se něco vybrat dalo. i tak to ale nebyl perfect match. před pár dny jsem tento make-up ze zvědavosti zkusila u kamarádky..a katastrofa. za á jsem rozmlsaná Revlonem, který je přirozeností a výběrem odstínu o několik tříd výš, za bé i ten nejsvětlejší odstín byl nechutně oranžový. na usazování v pórech a mastném finši se nic nezměnilo. na druhou stranu, na mojí kamarádce vypadá prvních pár hodin po aplikaci pěkně. ona má ovšem spíš sušší pleť bez viditelných pórů. po pár hodinách ale i na ní make-up mapkuje a nevypadá hezky. za tu cenu je to absolutní propadák.

  • snad jen poměrně dobré krytí
  • nepřirozený a maskovitý vzhled obličeje
  • prachšpatný výběr odstínů
  • mapkuje
  • zvýrazňuje opravdu hodně póry, vrásky, šupinky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.7.2012 16:43:30

Průměrný drogerkový makeup s vysokou cenou (na drogerii, jinak je cena za makeup fajn). Naštěstí mám odstín, co mi sedí, mám snědou plet a podtony do oranžovožluta mi sedí, ale nevím, jestli by si vybral každý. Na pleti je příjemný, není skoro vidět, ale po pár hodinách už to není ono a nejraději bych se odlíčila a nanesla ho znovu.

  • balení s pumpičkou
  • na drogerku vysoká cena
  • žluté a oranžové odstíny


Další recenze od 21.7.2012 17:16:32

Z levnějších makeupů patřil k mým nej. Výborně kryje, větší výběr barev, nevýhodou za mne velmi důležitou je, že dlouho nevydrží, je třeba se za den několikrát přemakeupovat. Takže nakonec se cena vyšplhlá na úroveň makeupu například esteé lauder. Ale z levnějších patří k mým top.

  • výborně kryje
  • výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.7.2012 17:09:21

Dříve jsem měla tento make up dost ráda, jelikož mi jako jeden z mála drogérkových celkem vyhovoval. Konzistence se mi zdá dobrá, vůně také. Správný odstín se mi rovněž podařilko trefit. Bohužel jsem již nebyla tolik spokojená s jeho výdrži. Po pár hodinách se lesknul a často se mi na tváři i objevovaly mapy. Krycí schopnost byla také průměrná až malinko nadprůměrná. Nyní již ale vím, že za tuto cenu se dá koupit lepší make up, proto ho již nekupuji. Dalším nedostatkem bylo pro mě balení, ze kterého šel make up špatně dostat, když ho tam již bylo méně.

  • Dobrá konzistence a vůně.
  • Vysoká cena vzhledem ke kvalitě.
  • Vyvtváří mapy a pleť se po použití brzy leskne.


věk
15-24


dehydratace
nízká

Tento make-up má celkom dobrú kryciu schopnosť, ale to je asi jediné plus. Je veľmi ťažké ho dokonale rozotrieť, teda zaberie vám to viac času. Výdrž je vcelku dobrá a dalo by sa povedať, že aj odoláva dotyku. Odtieň Vanilla je totálna katastrofa. Má to byť najbledší odtieň, ale sadol by tak možno nejakej aziatke. Je príšerne žltý. Za tú cenu sa určite neoplatí.

  • krytie
  • výdrž
  • cena
  • roztierateľnosť
  • odtieň


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.4.2013 22:29:14

Tento make-up jsem si vůbec neoblíbila. Je na mě příliš hutný, hůře se roztírá a dost zalézá do pórů, které tím zvýrazňuje. Kryje slušně, ale na pleti je vidět, lehoučký a jemný True Match mi od L'Orealu vyhovuje mnohem více. Nesedí mi ani odstín (Vanilla), je strašně žlutý (sice se pleti jakž takž přizpůsobí a ve výsledku nevypadá nejhůř, zvlášť po zjemnění fixačním pudrem, ale není to prostě ono). Pochválit musím výdrž na pleti, která je opravdu dobrá. Make-up docela hezky voní, i když já osobně bych se bez té parfemace určitě obešla. Celkově tento make-up opravdu není nic moc, na to, že z drogerie patří k těm dražším.

  • dobrá výdrž na pleti
  • příliš hutný
  • hůře se roztírá
  • zalézá do pórů
  • je na pleti vidět


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.8.2013 21:29:06

Jeden ze tří mých nejoblíbenějších makeupu. Přijde mi, že odstíny dokonale padnou i světlejší pleti (krom žluté Vanilly). Velmi dlouho vydrží, hezky voní a neotírá se. Několikrát se mi stalo, že mi makeup lidé pochválili. Musí se s ním naučit pracovat, jinak by dělal trochu masku a rukou se trochu špatně nanáší (rychle zaschne a pak jde hůře rozmazat). Na léto ho ředím krémem. V Anglii jsem si koupila novinku se štětcem a tu rozhodně nedoporučuji. Štětec je totiž extrémně nekvalitní

  • výdrž
  • Krytí
  • lehký efekt masky


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.10.2013 20:41:51

Nejsem moc zastáncem tekutých make-upů. Většinou mi moc nevyhovují, protože mám po nanesení pocit "masky". Raději mám pěnové, které sice vysušují pleť ale působí přirozeněji. Tento make-up jsem dostala. A ač je tekutý, tak mě docela mile překvapil. Vyhovuje mi aplikátor ve formě pumpičky. Má perfektní krycí schopnosti a vydržel mi bez problémů celý den. Pleť byla po aplikaci krásně matná. Nedělá fleky a dá se krásně rozetřít do ztracena, takže efekt masky opravdu nehrozí.

  • nedělá efekt masky
  • dobře se roztírá
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.2.2014 18:13:33

Tento makeup jsem si koupila, protože byl ve slevě a kosmetiku L´Oreal mám ráda. Konečně mi sedl odstín, mám nažloutlý podtón pleti a odstín Vanilla je úžasný. Výdrž je akorát, tak jak jsem zvyklá (nic úžasného, ale ani nejhoršího). Dobře se roztírá, tím mě mile překvapil, mám suchou pleť a trochu se mi občas mastí čelo a padne na mou pleť dokonale. Jediné mínus vidím asi v tom, že se obtiskává na telefon a td.. Příště asi koupím znovu, pokud nebudu chtít vyzkoušet nějaký, který by se neobtiskával.

  • Odstín
  • Roztírání
  • Nevysušuje mi pleť
  • Hydratuje
  • 12 h v práci vydrží v pohodě
  • Obtiskává se


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 15.4.2014 12:01:08

Mám ráda tuto značku a zrovna tento make-up není špatný, ale znám i lepší. Je poměrně hutný, což je výhoda v tom, že dobře kryje, ale na druhou stranu, když jsem měla období se sušší pletí, vytvářely se mi na obličeji bohužel šupinky. Miluji make-upy s pumpičkami a tento určitě nezklamal, funguje jak má, do poslední kapky. Cena je možná vyšší, ale v akci je přiměřená, stačí to vychytat. Odstíny jsou přirozené a balení dlouho vydrží.

  • přirozené odstíny
  • dobré krytí
  • pumpička
  • dlouho vydrží
  • trochu vysušuje pleť
  • vyšší cena - vyplatí se v akci


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.5.2014 15:36:36

Mám chuť ho srovnat s make upem Dermacol 24h. Ale to bych tomuto make upu dost křivdila, i když.. Na obličeji nevypadá nejpřirozeněji. Za tu cenu se dají sehnat lepší a stejně dobře krycí make upy. Na pleti celkem držel, ale na oblečení taky. S kombinací s pudrem katastrofa. Ale pleť se mi jak po Dermacolu nezdála alespoň tak ucpaná. A to je vše. Make up, který pro mě stojí za prd, jelikož může mít všechny klady světa, které stejně nemá, ale když vypadám po lehkém vrstvení na světle jako maska i před pudrem, tak to pápá lálá.

  • Kryje
  • Nepřirozený
  • Maska
  • Cena ku kvalitě NE


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Jeden z nejhorších make-upů, co znám. Na mé pleti jaksi gumoval, táhlo se to jako guma, nešlo to pořádně nanést, ani prsty ani štětcem. Zmátlo mě stejné balení s True match, který je na tom kvalitativně o dost líp. Jak je na tom současná inovovaná verze nevím, nechci ho už kupovat, nebudí ve mě dobrý dojem, nechce se mi to riskovat. Radši zůstávám u svého oblíbeného True Match, to je jiná liga. Navíc teda ani odstínově to zde Loreal moc nevychytal. U True Match mi sedí odstín 2N Vanilla, a tady je vanilla strašně moc žlutá, nepřirozeně žlutá... Ne-e.

  • snadná dostupnost
  • na obličeji se táhne jako guma
  • nepřirozené odstíny


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené