Maybelline Affinitone Mineral Make-up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Maybelline Affinitone Mineral Make-up
Tekutý makeup Maybelline Affinitone Mineral Make-up - obrázek 1
Tekutý makeup Maybelline Affinitone Mineral Make-up - obrázek 2
Tekutý makeup Maybelline Affinitone Mineral Make-up - obrázek 3
Maybelline (104)
3.3 z 5 5 3.3 14
Celkem 14 recenzí


5 hvězd
33%
4 hvězdy
17%
3 hvězdy
25%
2 hvězdy
8%
1 hvězda
17%

Koupilo by znovu
50 %

Recenze produktu
Maybelline Affinitone Mineral Make-up

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.11.2014 19:31:09

Vyzkoušela jsem odstín 30 - Sand, který je dost tmavý a vůbec nejde do oranžova, co mě potěšilo. Konzistence je tak akorát, dobře se rozetírá a nedělá fleky. Je nutno zapudrovat, jinak jsem se po něm mírně leskla. Jinak moc nekryje, spíš jenom sjednotí barvu. Nevysušuje, ale zvýrazňuje šupinky a zalézá do vrásek.

  • barva
  • lehce sjednotí barvu
  • zvýrazňuje šupinky


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tento makeup jsem si koupila kvůli své obecné spokojenosti se značkou Maybelline a jsem velice spokojená. Mám odstín 01, které sedí mé pleti je středně hustý, konzistentní a příjemný na pleti. Pěkně kryje. Má však i své nedostatky...nevdrží absolutně celý den, ale to bude i tím, že jej nepřekrývám vrstvou pudru a trochu špatně se odličuje.

  • barva
  • konzistence
  • krytí
  • výdrž


Další recenze od 17.4.2013 15:36:25

Keď som si tento make up kupovala myslela som si že to bude kvalitný makeup vzhľadom na značku, ale veľmi som sa sklamala, na moju problematickú a mastnú pleť nie je vôbec vhodný.Nanáša sa jednoducho ale pleť je po ňom veľmi lesklá, po nanesení púdru je to o.k., takže keď som išla do školy vyzerala som celkom v pohode, ale keď som sa cez prestávku pozrela do zrkadla bola som zhrozená.Vyskúšala som už nespočetné množstvo makeupov, ale takto mastiaci som ešte nevidela ! :( zbytočne vyhodené peniaze.Použila som ho ešte párkrát ale potom som naozaj rezignovala, a teraz ho 'dopoužívavam' na vyrovnanie rozdielu medzi tvárou a zvyškom tela -dávam ho tesne pod tvár na krk.

  • vôňa
  • prijateľná cena
  • bledé odtiene
  • nevhodný pre problematickú pleť
  • slabé krytie
  • nehorázne mastný
  • upcháva póry


Další recenze od 15.4.2013 21:39:48

Když jsem si tento make up koupila byla jsem nadšená, bohužel make up nic nevydrží.Mám smíšenou plet a po několika hodinách nošení už ani neni co odličovat-slévá se,dělá mapy, zalezá do pórů. Jinak po nanesení vypadá tak chvilku dobře..dobré odstíny,nanášení taky dobrý, ale velmi mě zklamal,malá až střední krycí schopnost

  • odstíny
  • výdrž
  • krycí schopnost


věk
35-44

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Makeupy od Rimmel jsem dřív měla hodně ráda - jakožto studentka s ne příliš vysokým kapesným. Dá se říci, že mi téměř každý make-up, co jsem měla, vyhovoval. Když se ohlédnu zpětně teď, vidím, že to tak nebylo. U tohoto jsem se naučila používat hydratační krém pod make-up, protože se mi po nanesení na vyčištěnou pleť objevovaly na nose šupinky.... Krycí schopnost byla dobrá - ale já problémy s pletí neměla, tak nevím, jak by si poradil s akné nebo s jizvičkami po akné. Každopádně na svou dobu to byl dobrý make-up, teď jsou v této cenové relaci rozhodně lepší make-upy.

  • dobrá krycí schopnost
  • zmatnění pleti
  • vysušuje - nutno použít krém jako podklad


Další recenze od 19.1.2013 11:03:09

Perfektně se roztírá na pleť, je heboučký a nedělá "masku". Krytí je také velice dobré. Mám pleť spíše suchou, ale tento make up mi sedí perfektně a nijak nevysušuje. Pudr používám spíše podle mastnoty krému, který nanesu pod tento make up. Zatím jsem nenašla žádný nedostatek. Po předčtení některých recenzí jsem měla obavu si ho koupit, ale udělala jsem velice dobře, že jsem dala na svůj úsudek. Rozhodně si ho koupím znovu.

  • roztíratelnost
  • přirozenost na pleti
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.10.2012 15:38:34

Koupila jsem si ho v akci a musím říct, že je můj nejoblíbenější. Je lehnounkej, lehce krycí, ale mám docela pupínky i černé tečky na ty používám korektor, ale užasně sjednotí, nemaskuje, je fakt parádní. Mamce je 45, taky má velké pory a kdyz jsem jela domu, pujcila si ho a hrozne se ji libil, jelikož nikdo nepozná že makeup máte, přitom kryje. Tak jsem jí ho tam nechla a koupila si novej. Já mám 21Nude a je na normální plet s lehounce nazloutlým podtonem, ale tech odstinu maj fakt dost, vybere si kaza i do ruzova atd

  • cena/balení
  • pumpicka
  • žídná maska
  • lehký
  • pro smíšenou/mastnou pleť ok :)
  • za mě nic


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.7.2012 13:39:14

Můj oblíbený make up, ke kterému se často vracím. Perfektně kryje - s použitím zeleného korektoru nejsou vidět ani zarudlá místa na pleti nebo pupínky. Plus vidím taky v tom, že se mi pleť ani po pár hodinách neleskne, zůstává matná jako hned po nanesení.

  • dobře kryje
  • je matný
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2012 15:04:48

Velká škoda. Tolik opěvovaný a levný make up. Bohužel mně vůbec nesedl. Mám suchou pleť, ale i v menší míře akné. Make up mi pleť vysušil ještě více, ale záhadně mi pomohl i k obrazu mastící se pleti. Řekla bych, že vůbec nekryje, ba naopak zviditelní nedostatky, černé tečky byly vidět na míle daleko. Taky mi ucpával póry. Ne každému zkrátka sedne. Za mě ne. A taky odstíny mi přijdou do žluta, nepřirozená barva.

  • pumpička- fajn dávkování
  • relativně nízká cena
  • ucpává póry
  • mapuje
  • nekryje
  • nepřirozená žlutá barva
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Pro mě velmi vyhovující make-up. Hezky se roztírá, dobře kryje. Dávkování naprosto super, díky tomu make-up vydrží opravdu hodně dlouho. Jenom nemám ráda ty skleněné tubičky, raději bych byla za plastovou.

  • Dobře se roztírá
  • Dobře kryje
  • Skvělé dávkování
  • obal
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.3.2012 19:20:49

Mám odstín Cameo. V zimě jsem opravdu BLEDULE takže díky němu mám aspoň trochu nemrtvolnou barvu. Krycí schopnosti ale nejsou silnou stránkou. Také zvýrazňuje šupinky (např. když mám suchou pleť a loupe se mi). Mám smíšenou pleť a ta se po něm bohužel bez přepudrování leskne. Když použiju zmatňující krém (ryor) tak je výsledek o 100% lepší. Je ale velmi lehký a dobře se nanáší. Pumpičkou vymáčknete, kolik potřebujete. Doporučuji tak na léto nebo na lehčí líčení

  • lehký
  • hezky voní
  • dobré nanášení
  • nedělá nepřirozenou masku
  • leskne se po něm pleť
  • moc nekryje



věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.3.2012 17:14:58

Pro mě se smíšenou/sušší pletí je hrozný. Nevydrží, pleť vypadá mastně, zalejzá do pórů a dělá mapy. Taky jsem vypozorovala, že se mi po něm rapidně zhoršuje pleť - pro mě nepoužitelný.

  • přirozené odstíny
  • dělá dojem mastné pleti
  • zalejzá do pórů
  • nedrží na pleti
  • zhoršuje mi pleť


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

NYC All Day Long Make up

3.1 54% 14 recenzí