L'Oréal Paris Miss Manga Mega Volume Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky L'Oréal Paris Miss Manga Mega Volume Mascara
Řasenky L'Oréal Paris Miss Manga Mega Volume Mascara - obrázek 1
Řasenky L'Oréal Paris Miss Manga Mega Volume Mascara - obrázek 3
5 3.9 26
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 1 - 299 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 26 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Miss Manga Mega Volume Mascara

věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 5.1.2014 20:33:48

Toto je jedna z nejlepších řasenek, které jsem za posledních pár měsíců měla možnost vyzkoušet. Četla jsem recenze na ní na Makeup Alley, ale samozřejmě zde ještě v září dostupná nebyla, tak jsem poprosila sestru, která se v říjnu z USA vracela, jestli by mi jí nepřivezla. Používám jí nepřetržitě každý den od půlky října až do dnešního dne, takže jí mám už opravdu velmi dobře vyzkoušenou. Řasenka je v ČR dostupná tuším od půlky prosince za cenu 229kč. Má moc krásný obal, ten mě zaujal ihned. Kartáček je poněkud zvláštní, ale díky kónickému tvaru se s ní velmi dobře pracuje a krásně namalují řasy. Velké plus má u mě za to, že řasy opravdu velmi dobře prodlouží. Vypadají jak když máte řasy prodloužené a přitom je máte nalíčené řasenkou. Když se s řasenkou nalíčím ráno, tak ještě večer mám řasy krásně prodloužené. Dalším pluse je to, že se vůbec nerozmazává a ani se nedrolí či neopadává pod oči. Až jí vypotřebuji určitě si koupím další balení, vyrovná se s přehledem daleko dražším řasenkám.

  • cena
  • dostupnost
  • hezké balení
  • dobrý kartáček
  • černo-černá barva řasenky
  • krásně prodlouží řasy
  • nerozmazává se ani neopadává pod oči
  • žádné


I já se připojuji k pozitivní recenzi nademnou . Rasence jsem z reklamy nevěrila, ale neodolala jsem a koupila. Krésné řasy, opravdu panenkovske dlouhe , zehustene rasy, musi se s ni aleoptrne, aby se nenanesl zbytecne velky nanos.. Ale to jde o to to vychytat. Velke plus ma u me rasneka za to, ze se neobtiskava nahoru na me spadla víčka, což spousta rasenek me dela . Odlicit jde taky jako normalni rasenka .. bez problemu . Mam z ni radost a určitě koupim znovu .. Jinak jednu nevyhodu to pro me ma a to je ten jejich ,,super" ohybací kartacek, mam diky nemu pocit, že rasenku nedrzim pevne v rukou .. ale taky to jde, pokud se jednoho dne nerozpuli napul :) ale neni to nic, co by mi rasneku zneprijemnilo za jeji ostatni uzasne vlastnosti , asi jsem jeste jen neprisla na to, k cemu se vlastne ten ohebny kartacek poziva a nebo k cemu mi ma pomoct :)

  • dlouhe rasy
  • huste rasy
  • neobtiskava se bna vicko
  • konzistence akorat prijemna
  • ohebny kartacek


věk
15-24

oči
hnědé

Řasenka je supr, dělá dlouhatánské řasy. Nemůžu ji ale zařadit k mým absolutním top, proto nedám 5* ale jen 4. Neznamená to ale, že není dobrá, jsem s ní spokojená, řasy prodlouží, natočí i zahustí, význam ohýbacího kartáčku jsem zatím bohužel nepochytila. Manga look s ní jde opravdu vytvořit, ale já ji používám na klasické líčení. Loreálky mám ráda, doporučuji.

  • dlouhé husté a natočené řasy
  • cena
  • nechápu smysl ohýbacího kartáčku


věk
25-34

oči
modré

Dlouho jsem odolávala reklamě na tuto řasenku jelikož dřívější řasenky před léty od Lorealu byly naprosto vynikající ale např. i předposlední produkt od Loreal řasenka False lash Wings me natolik zklamala že jsem s koupí opravdu váhala,a navíc co si budeme povídat reklamy opravdu lžou a ani jedna ze slečen které vidíme v reklamách nemá za prvé řasy nalíčené vůbec řasenkou na kterou reklamu právě dělá,a navíc se na ní vyzážisté vyřádí a dají si práci s poctivým lepením řas jedné po druhé, .....ale k věci,tuto řasenku jsem objevila v drogérii za akční cenu 199 kč,a byla tam poslední,rozhodla jsem se tedy pro její koupi,co se týče kartáčku tak vypadá tak trochu opelichaně,ale celkem dobře se s ním i přes jeho ohebnost pracuje,řasenka troch slepuje,ale to je vlastně účelem,všichni zde píší že hodně prodlužuje řasy,ale já jsem až takový efekt prodloužení nezaznamenala,spíš ten slibovaný objem,který není nijak závratný,ale neurazí :-), řasenka se nedrolí pod oči,dobře se odličuje,a řasy necítím extra těžké,a jsou celkem i ohebné,konzistence je spíše řídká,ale je spíše otázkou používání kdy trochu vyschne,balení masivní,pěkné,kvalitní,za tuto cenu celkem odpovídá kvalitě,...pro mě spíše průměrná řasenka,která neurazí ale ani nenadchne,...kdo chce opravdu délku bez slepování at sahne po řasence od Maybelline, Great lash a lots of lashes,kterou koupíte cca za 100 kč,a je na délku naprostá bomba,a co se týče kartáčku,sice je menší a širší,ve tvaru srdce,ale zužení na vnitřním konci také má, a na objem zase nejlepší obyč. řasenka Essence extreme volume,černá s růžovým nápisem :-) cena cca 70 kč když to shrnu,průměrná,znám lepší,ale nejhorší také není,je to na každém komu co vyhovuje :-)

  • kvalita obalu
  • konzistence
  • nedrolí se pod oči
  • řasy nezatíží
  • dobře se odličuje
  • průměrný objem řas
  • trochu slepuje


věk
15-24

oči
hnědé

viděla jsem v televizi reklamu na tuto řasenku a jak jsem šla do drogérie,řasenka byla ve slevě a zbyly poslední dvě,neváhala jsem a chtěla ji otestovat.jak jsem si řasy nalíčila,řasenka dodala délku a objem.kartáček mi přijde praktický.řasy odděluje neslepuje a hlavně se neobtiskne na víčko,což dělá většina řasenek.obal je krásný,jen bych víc ocenila,kdyby v takovém velkém balení dali toho obsahu víc.

  • dobrý kartáček
  • neslepuje
  • neobtiskuje
  • hezký obal
  • nejde moc cítět ta chemie
  • na to že je od L'Orealu má docela slušnou cenu
  • nedělá moc žmolky
  • nízký obsah


věk
15-24

oči
hnědé

Skvělá řasenka! Zrovna tady se vyplatí dát na reklamu,) Dělá krásné manga řasy-oddělené, husté, černé^^. Nijak extra se nedrolí ani neobtiskává. Má super obal, který se při konečném otočení zaklapne, takže tolik nevyschne,) Řasenek sem vyzkoušela hodně a tahle je určitě jedna z lepších a sem z ní nadšená:-) Ohebný kartáček je spíš ke škodě.

  • barva
  • dlouhé husté řasy
  • oddělí
  • bezva zavírání a design
  • pozor na velké nánosy (u krajů řas,)
  • radši bych brala pevný kartáček


věk
35-44

oči
šedé

Další recenze od 18.2.2014 08:11:18

Tuto řasenku jsem musela vyzkoušet, protože kosmetiku této značky považuji za kvalitní. Řasenka mě ale celkem zklamala. Otiskuje se, není vhodná pro citlivé oči, které tedy přímo nemám, ale odpoledne mě od ní začnou oči slzet. Tato novinka mě tedy celkem zklamala. Kartáček je celkem v pohodě, celkem i řasy zvýrazní.

  • hezký design
  • otiskuje se


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 18.2.2014 17:11:34

O této řasence jsem dozvěděla až tady v diskuzi. Když jsem ji pak uviděla v drogerii v akci, tak jsem si řekla, že ji zkusím a jsem moc ráda, že jsem si ji koupila. Takhle krásně nalíčený řasy jsem už dlouho neměla, řasy jsou natočené, prodloužené a hodně výrazné. Žádné pavoučí nožky mi nedělá a nemusím použít ani kleštičky na řasy. Vydrží krásná celý den. I moje mamka (63) koukala, jaké mám řasy, tak si ji zkusila a výsledek se jí moc líbil. Věřím, že někomu nemusí vyhovovat, určitě je to typem a délkou řas, každému sedne něco jiného.

  • natočí
  • hodně zvýrazní
  • pěkný obal
  • žádné


Další recenze od 26.2.2014 14:00:06

první den co jsem si donesla řasenku z obchodu domů, jsem byla dost nadšená. řasy mi krásně prodloužila a zahustila. Bohužel asi po dvou týdnech mi řasenka z ničeho nic začala dělat na řasách hrudky a hrozně mi je slepovala. Stala se pro mě naprosto nepoužitelnou. Nevím jestli jsem jen nenarazila na špatný kus protože řasenka byla ve slevě za 150 korun. Každopádně znovu už nekoupím.

  • cena
  • hrudkuje
  • slepuje
  • po krátké době mi hodně vyschla


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 5.3.2014 08:31:55

Slečna Manga mě docela naštvala. Když dám 200 za řasenku, tak bych od ní čekala spokojenost (předchozí řasenky od L'orealu co jsem měla byly výborné a za vyšší cenu byla vyšší kvalita). Je docela tekutá a nechce houstnout (mám ji 10 dní). Moc nenatočí, s kartáčkem se špatně pracuje, trochu slepuje řasy a neudělá z nich hezký vějířek, ale divně je od sebe v některých místech oddělí. Řasy namaluje standardně jako jiné řasenky, takže její výhodu nevidím v ničem. Extra objem se nekoná. Současně s ní jsem si koupila Miss Sporty Pump up extra lash za 70 kč a jsem s ní mnohem spokojenější než s Mangou.

  • leda že je hezky černá
  • hlavně kartáček
  • tekutá náplň
  • nedělá slibovaný objem


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 13.3.2014 08:44:58

S touto řasenkou nejsem vůbec spokojena, je to snad nejhorší řasenka, kterou jsem za tu dobu vyzkoušela. S kartáčkem pomalu ani nejdou řasy nalíčit. Navíc slepuje řasy. Za tu cenu jsem opravdu nespokojená a lituji, že jsem ji koupila. Jediné plus je, že se nerozmazává. Pro příště už radši podobný kartáček brát nebudu.

  • Nerozmazává se
  • Těžko se manipuluje s kartáčkem
  • Slepuje řasy
  • Cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 22.3.2014 12:09:28

Jak vidím, k této řasence jsou hodnocení dosti rozporuplná. Já se bohužel přidávám spíše do skupiny zklamaných slečen. Zpočátku se zdálo že budu spokojená, ale řasenka brzy začala slepovat řasy a dělat žmolky na konečcích, ačkoliv se snaším nenanášet jí moc. Na horních řasách se to ještě dá vychytat, pokud si dám hodně záležet s nanášením. Ale na spodních je to děs, vůbec nejdou nějak mravně nalíčit, takže spodní řasy si už radši líčím s jinou řasenkou..Ke všemu se nedávno začala drolit pod oči, přitom ještě není vyschlá a jiné řasenky mi to po této době (cca 2 měsíce) ještě vůbec nedělaly. Smysl ohebného kartáčku jsem rovněž nějak nepochopila. Objem dodává celkem slušný, i když jsem očekávala trochu více. Nějak už ji dopoužívám, protože je mi líto ji za ty peníze vyhodit, ale znovu už určitě nekoupím

  • krásný obal
  • sytě černá barva
  • slepuje
  • dělá žmolky na koncích řas
  • drolí se pod oči


věk
25-34

oči
zelené

Řasenku už používám skoro 3 měsíce. Bála jsem se slepování řas, čemuž při troše cviku a šikovnosti lze předejít. Řasenka řasy hodně prodloužila, objem nedodává. Po několika hodinách lze vidět, že se řasy trochu narovnají, nejsou již tak natočené, což mi vadí. Není až tak špatná, ale za tu cenu znovu již nekoupím.

  • design
  • prodlouží řasy
  • nedodává objem
  • řasy se po delší době narovnávají


Další recenze od 11.4.2014 21:24:21

Já jsem z této řasenky naprosto nadšená. Řasy mi zhustí i prodlouží, vytvoří mi nádherné mrkačky. Trochu jsem se bála toho pohyblivého kartáčku, ale nemám s ním nejmenší problém. Výdrž obecně u lorealek je skvělá, nikde se mi neobtiskává, nedrolí se a drží. Dokonce i po cvičení je pořád dobrá, ale jak říkám, to mám obecně u lorealek. Tahle mi moc vyhovuje, ale určitě závisí na typu řas. Někomu sedět nemusí. Ale za vyzkoušení myslím určitě stojí.

  • výdrž
  • dodá objem
  • prodlouží
  • krásné balení
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 13.4.2014 01:00:31

Dávam za 3 protože už mám své řasenkové favoritky :-) .Ale že by byla špatná to říct nemůžu.Krásně prodlouží,s trochou cviku se aplikuje dobře.Nemohla jsem si zvyknout na přelomený kartáček ale dostane se rovnoměrně na řasy takže nemusím šermovat okolo oka.Nedrolí se,nerozmazává,nepálí mě po ní oči.Jen mi přijdou řasy i jen po jednom nánosu tvrdé jak hřebíky.

  • prodloužení
  • rovnoměrné nanesení
  • neštípe
  • pocit "tvrdých" řas


Nejlepší řasenka,kterou jsem kdy měla! Neslepuje,prodlužuje,zhušťuje,ten objem tam taky nějaký je,prostě pro mě dokonalá řasenka.Ta cena taky ujde,za ten výsledek opravdu stojí.Ne každému samozřejmě musí vyhovovat.Mé řasy nejsou ani husté ani dlouhé,ale tato řasenka mi udělala řasy jako mrkací panenka vyloženě!!

  • Zhušťuje Neslepuje Prodlužuje Vytváří objem Krásný obal Výborný kartáček
  • Nenašla jsem


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 11.8.2014 19:15:20

Miluji japonskou mangu, takže tato řasenka byla jasná volba. To, jaké mám po ní řasy se každý den mění. Někdy je krásně rozčeše a řasy se táhnou až do nebes (ovšem ne o moc víc, než s jinými mými řasenkami), někdy mi řasy slepí a dost sežmolkovatí. Jako jedinou výhodu bych uvedla to, že se mi ještě s žádnou jinou řasenkou tak dobře nelíčily dolní řasy.

  • dobře líčí spodní řasy
  • žmolkovatění


Řasenka je super přidá parádní objem,pěkný obal,nežmolkovatí,jediné minus že strašně rychle vysychá. Ostatní řasenky mám aspoň 2-3 měsíce,tuhle jsem měla za měsíc vyschlou. Kartáček je zvláštní ale hezky řasy namaluje,ale s Manga bych to asi nesrovnávala. určitě nemáte oči jak z té reklamy,prostě pěkný průměr :)

  • super kartáček
  • mega objem
  • výdrž


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 21.10.2014 21:31:38

Tuto řasenku mám sice jen chvíli, ale jsem s ní spokojená. Tato řasenka je i celkem celosvětově oblíbená, tedy pokud jde o recenze ze zahraničí. A ano, jsou tu i odpůrci, kterým se řasenka v něčem nelíbí, ale je jich málo. Řasenka zvýrazní oči, takže moje po použití nejsou tak zapadlé. Já jsem od ní čekala možná až moc, ale řasy prodlouží, dodá objem a řasy jsou krásně černé. Ale pozor, když to s touto řasenkou přeženete, tak vám malinko slepí řasy. Obal řasenky je taky krásný. Já jsem spokojená.

  • Zvýrazní oči
  • prodlouží
  • Výdrž
  • Obal
  • Někdy slepí řasy
  • Vůně


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 30.1.2015 12:17:58

Tato řasenka je úchvatná! :) Koupila jsem si jí ještě když nebyla v televizi reklama, protože jsem se o ní dočetla na jednom blogu. Řasy zatočí a dodá jim opravdu velký objem. Navíc díky otočnému kartáčku se dostane i k nejmenším řasám. Už mám několikátou a je to jedna z mých nejoblíbenějších řasenek vůbec. Balení je decentní fialovo černé. Jsem s ní opravdu spokojená.

  • otočný kartáček
  • hezké balení
  • opravdu černočerná barva
  • nic


Je to dlouho co jsem viděla řasenku v reklamě, ale ihned mě zaujala. Nedávno ji měli v Tetě v akci za 199Kč a jelikož mi vyschla moje řasenka, řekla jsem si že si teda udělám radost. Po prvním vyzkoušení mi šíleně slepila řasy. Ale mně to nedalo tak jsem ji ten samý den vyzkoušela znovu a byla úžasná! Krásně oddělila řasy a krásně je prodloužila. Dala jsem pod ní i bázi( která mimochodem u všech řasenek šíleně slepila řasy ) a řasy byly krásně dlouhé, skoro jako umělé. Trochu nechápu smysl ohebného kartáčku, ale moc při práci nevadí, takže je to v pohodě. Ale docela mě naštvalo že má jen 8,5ml a stojí přes 2 stovky... Ale za ten efekt to určitě stojí :)

  • neslepuje
  • krásně prodlouží řasy
  • výdrž
  • obsah


věk
25-34

oči
zelené

Za mě nejlepší řasenka, kterou jsem kdy zkusila. Koupila jsem si ji poprvé loni v létě a podruhé ji dostala od kamarádky k Vánocům. Takže až ji teď dodělám, kupuju znovu. Krom toho, že má krásný nápaditý a elegantní obal, dělá mi neskutečné řasy. Výrazný objem i délka, zvýrazní a zahustí všechny řasy, je krásně černá, prostě dvě vrstvy a mám řasy jak mrkací panenka, krásně natočené celý den. Nemám jí skoro co vytknout, má velký kartáček, se kterým se líčí hůř spodní řasy, ale za to řasenka nemůže, kartáček je boží a spodní řasy stejně líčím něčím jiným. I cena je na L´Oreal řasenku skvělá a ještě když se chytne akce - skvost:)

  • Roztomilé a elegantní balení
  • Zahušťuje a zvětšuje objem
  • Zachytává většinu řas (i krátké)
  • Dodává délku
  • Udrží řasy natočené
  • Dobrá cena
  • Větší kartáček znemožňuje dobrou manipulaci se spodními řasami


věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od 24.6.2015 09:20:07

S touto řasenkou jsem naprosto spokojená. Jsem majitelka docela krátkých a řídkých řas a díky této řasence je mám konečně delší a výraznější. Vyrovná se mnohonásobně dražším řasenkám. Jedinou chybou bylo, že poměrně brzo vyschla, ale za akční cenu 199,- není problém si koupit druhou. Za sebe mohu jen doporučit.

  • Aplikace
  • Cena
  • Výdrž na řasách
  • Prodlouží
  • Poměrně rychle vyschla


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 11.2.2017 14:22:29

Na řasenky nejsem nijak extra náročná, stačí mi i obyčejná drogérková řasenka. S touhle řasenkou jsem poměrně spokojena, nemám se svými řasami velký problém, mám je docela dlouhé, tak je potřebuji jen trochu zvýraznit. A to tato řasenka splňuje. Plus mi řasy ještě o něco prodlouží. Smysl ohýbacího kartáčku jsem nepochopila, používám jako jakýkoli jiný klasický kartáček u řasenky. Samotná řasenka mi drží celý den a neobtiskává se mi kolem očí. Odlíčit jde v pohodě.

  • Cena poměr kvalita
  • Prodlužuje řasy
  • Drží celý den
  • Smysl ohýbacího kartáčku


Další recenze od 12.6.2017 19:57:07

Řasenky od L'Oreálu mám ráda a většinou nezklamaly. Tuto kupuji opakovaně a patří k mým nejoblíbenějším. Řasy krásně prodlouží a zahustí. Dělá "muší nohy", což někomu nemusí vyhovovat, ale mně se tento efekt líbí. Občas se líčím ve spěchu a i jedna vrstva řasy zvýrazní. Na očích mi vydrží celý den a dobře se odličuje. V akci se dá sehnat za 199 Kč.

  • vydrží celý den
  • krásně prodlouží
  • dodá objem
  • žádný


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 15.11.2017 09:55:34

Sice si kupuju obvykle levnější řasenky, ale reklama mě zlákala a navíc na ni byla akce, tak jsem si řekla proč ne. A vyplatilo se. První asi dvě aplikace byly trochu rozpačité, asi se musela i náplň smíchat dohromady a já se s ní trochu naučit, ale potom - řasy krásně černé a prodloužené.Teď mi došla a koupila jsem si zpět nějakou levnější....a musím říct, že rozdíl poznat je. Tak si ji půjdu koupit znovu :-))

  • funguje
  • cena (když není v akci)


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené