Rimmel Scandaleyes Lycra Flex Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Rimmel Scandaleyes Lycra Flex Mascara
Řasenky Rimmel Scandaleyes Lycra Flex Mascara - obrázek 1
Řasenky Rimmel Scandaleyes Lycra Flex Mascara - obrázek 2
5 3.9 18
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 62% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 230 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Scandaleyes Lycra Flex Mascara

věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 18.5.2013 10:52:17

Ako Rimmel agentka dostávam najnovšie produkty na testovanie. Na túto riasenku som sa tešila, lebo mne veľmi vyhovuje oranžova verzia, ktorá mi riasy vytočí, dodá im objem a hlavne predĺži. Zelená ma trošku sklamala, na koľko mi riasy vôbec neprelžila, dodala hlavne veľa výraznej farby a vzhľadom na hutnejšiu konzistenciu riasy trošku zlepila, ale nie je to nič katastrofálne. Považujem ju za taký priemer medzi riasenkami. Čo som sa stretla s reakciami, tak viac vyhovujé dievčatám, ktorým práve oranžová nesadla.

  • obal
  • veľký kartáčik
  • výrazná čierna farba
  • dodá objem
  • dobre sa odličuje
  • nezaťažuje riasy
  • netvorí žmolky pri viacerých vrstvách
  • trocha zlepuje riasy
  • hutnejšia konzistencia
  • nepredĺži riasy


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 1.7.2013 16:39:55

Horší řasenku jsem snad ještě neměla. Obří kartáček neskutečně slepuje řasy. Několikrát jsem se snažila je pročísnout, ale to se prostě nedá. Už při prvním vytažení kartáčku z řasenky je vidět, že jsou na něm cucky, které ne a ne sundat. Možná kdyby místo maxi kartáčku zvolili menší hřebínek, udělali by lépe.

  • žádné
  • obří kartáček
  • slepuje řasy


Další recenze od 12.7.2013 23:08:17

Já půjdu proti proudu jelikož mě tato řasenka velice příjemně překvapila. Od přírody mám dlouhé řasy ale na objemu trochu ztrácí, i když si nemůžu stěžovat. Vždy mi řasenky řasy akorát slepí a vypadá to že jich mám tak polovinu ale tahle mi je naopak nádherně odlepila od sebe a vypadá to jako kdybych řasy měla skoro umělé, jak sou prodloužené a husté. Za mě určitě palec nahoru :)

  • prodloužení
  • neslepuje řasy k sobě i po opětovném nanesení
  • obal
  • neobtiskává se
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 8.9.2013 19:46:30

Moja prvá maskara od Rimmel, pekne zahustí riasy a dodá im naozaj parádny objem, má veľkú kefku, s ktorou sa dobre pracuje a ja osobne mám rada veľké kefky. Kúpila som si ju asi pred 4 mesiacmi a stále je ako nová, nevyschla, dobre sa s ňou pracuje. Po nanesení druhej vrstvy trochu riasy zlepuje, ale pri jednej vrstve som nič také nezaznamenala. Páči sa mi jej obal a na tom lycra flex asi niečo bude, pretože po odlíčení mávam po väčšine maskar riasy zlepené a hrozne tuhé, ale po tejto nie, neviem, čím to je, odličovač používam stále rovnaký. Určite odporúčam

  • veľká kefka
  • pekný obal
  • výdrž
  • dodáva riasam objem
  • po nanesení druhej vrstvy trochu zlepuje riasy


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 20.10.2013 13:00:54

Tato řasenka patří mezi mé oblíbenkyně. Dělá krásné řasy, prodlouží, oddělí a hlavně neslepí. Kartáček je sice větší, ale dobře se s ním pracuje. Náplň řasenky je od počátku spíše sušší, což mi vyhovuje, jelikož se díky tomu neobtiskává na horní víčko. Velkou výhodu vidím také v tom, že řasy jsou po jejím použití měkké a "ohebné". V akci se dá sehnat cca kolem 130 kč, já ji kupovala za 199, ale i přes tuto cenu za to tato řasenka prostě stojí.

  • nevysychá
  • neobtiskává se na horní víčko
  • sušší náplň řasenky => dobře se s ní maluje
  • velký kartáček
  • poněkud vysoká cena pokud není v akci


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 30.10.2013 16:42:08

Jedna z nejlepších řasenek, které jsem kdy měla. Obecně mi tyhle velké a tlusté kartáčky vyhovují, takže mi vyhovuje i tato. Řasenka rychle schne, na řasách nedělá cucky a řasy jsou po použití této řasenky hodně várazné, husté a prodloužené. Vřele všem doporuřuji. Tu původní oranžovou jsem neměla, takže nedokážu posoudit :)

  • velký kartáček
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 10.12.2013 16:04:34

Tahle řasenka dokáže divy. Kvalitou mi připomíná Loreal Volumissime. Dá se hodně vrstvit aniž by řasy slepila, takže vytvoří opravdu luxusní pohled. Doporučuji všem, kterým nevadí si s řasenkou trochu pohrát, výsledek se za pár minut dostaví. Kvůli typu kartáčku je vhodná spíše pro trochu delší řasy. Krásně natočí, zhustí a prodlouží. Lycra je ve složení znát, řasy jsou opravdu lehké a neztvrdlé. Jsem velice spokojená, a to ji mám teprve od včera - třeba časem ještě trochu zhoustne a bude ještě lepší. V akci jsem ji koupila za 100ku, takže super kup. Tahle je nejlepší ze všech Scandaleyes.

  • skvělá černá náplň
  • vůbec neslepuje
  • dá se vrstvit
  • obal by nemusel být tak křiklavý


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 7.2.2014 23:23:38

První věc, která mě na této řasence opravdu překvapila je to, že po ní nejsou řasy tvrdé. Což je opravdu příjemné na celodenní nošení. Kartáček má opravdu velký, klasický a hustý. Řasy prodlouží, zahustí a oddělí během několika tahů a neopadává. Jsem s ní moc spokojená. Jeden bodík jsem strhla za to, že by mohla být víc černá, v tom případě, by udělala opravdu dramatické řasy. Ale zařadila se mezi mé nejoblíbenější řasenky a určitě si jí koupím znovu.

  • řasy nejsou tvrdé
  • oddělí
  • prodlouží
  • zahustí
  • cena
  • neopadává
  • mohla by mít větší pigmentaci


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 30.6.2014 11:45:13

No tak tohle je velká paráda! Vůbec jsem nečekala, že mi z mých krátkých a ne příliš hustých řas udělá tak krásné dlouhé a husté řasy bez žmolků. Opravdu jsem moc spokojená, jediné mínus je, že by mohla být víc pigmetovaná. V obalu je 12 ml a řasenku jsem kupovala v TETĚ v akci za 99,-, takže super :). Po aplikaci opravdu nejsou řasy tvrdé. Určitě koupím znovu :)!

  • Cena
  • Zahustí
  • Prodlouží
  • Neslepuje
  • Neopadává
  • Řasy nejsou "tvrdé"
  • Méně pigmentovaná


věk
25-34

oči
modré

Po dlouhé době řasenka, se kterou jsem dost spokojená. Dlouho jsem si na ni brousila zuby, takže když byla v akci za 100,-, neváhala jsem. Docela se mi líbí i masivní zářivě zelený obal + masivní kartáček. Náplň není vodová, má konzistenci tak akorát. Nejvíce mi je ale sympatický výsledný "nános" na řasách, který je opravdu velice přirozený, řasy nejsou tvrdé, nepůsobí dojmem "jsem maximálně obalená", přesto jsou řasy pěkně zahustěné, prodloužené i trochu natočené. I obsah je docela velký - 12ml, takže vydrží. Během dne neopadává a vydrží ve stejném stavu až do večera. Doporučuji!!!!

  • pěkně zahustí i prodlouží
  • neopadává
  • vydrží až do večera
  • řasy nejsou těžké a tvrdé
  • supr cena v akci
  • nezaznamenala jsem :-)


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 23.7.2014 18:03:53

Těsně před Vánocemi jsem ji viděla v Tetě jen za stovku a tak jsem neodolala a vzala si ji. První dojmy byly docela dobré, řasenka zvedne a prodlouží řasy hned při první vrstvě. Co se během pár týdnů ukázalo jako mínus, byl fakt, že řasenka byla hrozně mokrá, stačilo jedno malé mrknutí při aplikaci a mohla jsem si jít odlíčit celé oční víčko. Nyní, po sedmi měsících (tedy, zlepšení jsem viděla už někdy na jaře) je řasenka mnohem sušší a méně slepuje i po více vrstvách. Ale stále nevyschla, což je super :). Tuhle řasenku řadím mezi své oblíbené a až někdy budu potřebovat novou, určitě se po ní zase poohlédnu.

  • Cena
  • Barva obalu
  • Objem
  • Výrazná černá
  • Nedrolí se
  • Pomalu vysychá
  • Při více vrstvách občas slepuje
  • Ze začátku byla hodně mokrá


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 23.10.2014 17:16:26

Tato Řasenka patří k mým oblíbeným. Dodá krásný objem, neslepuje a má pěknou pigmentaci a líbí se mi že i po několika vrstvení vám neudělá z řas pavoučí nožičky.. Na obale se mi líbí tvar ale barva je taková bláznivá a líbila by se mi jiná. Doporučila bych ji určitě těm děvčatům které maji spíš delší řasy vzhledem k velikosti kartáčku. Nedoporučovala bych ji na krátké řasy, protože se vám bude špatně zacházet opravdu velkým kartáčkem.

  • dodá objem
  • neslepuje
  • pigmentace
  • barva obalu
  • cena ( pokud neni v akci )


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 8.2.2015 01:17:36

Moj prvy velky kartacek a bola som velmi milo prekvapena. Po niekolkych apilkaciach som sa s nim naucila pracovat a mensi kartacek si uz asi nekupim. Akurat v kutiku oka se takmer vzdy trocha zamazem, ale vatova tycinka to lahko napravi. Riasy krasne zvyrazni, neslepuje, nezmolkuje, zhusti a tiez predlzi. Jedine negativum je ze opadava a cca po 3-4 hodinach mam rasenku pod okom - a to sedim cely den v kancelarii.

  • zhusti
  • zvyrazni
  • neslepuje
  • nezmolkuje
  • predlzi
  • opadava :(


věk
25-34

oči
zelené

S řasenkou jsem spokojená, jediné co bych ji vytkla tak se mi na začátku používání hrozně obtiskávala a teď asi kapku vyschla a už to nedělá, malinko mi po celém dni k večeru barví dočerna pod očima, ale je to už těsně před odlíčením, jinak dělá moc hezké řasy, je pěkně černá, odličuje se bez problému, líbí se mi i zelené balení a kartáček mi moc vyhovuje

  • kartáček
  • hezky černá
  • malinko se obtiskává
  • po dlouhé době opadává pod oči


Další recenze od 21.3.2015 10:13:10

Řasenky od Rimmel patří mezi mé oblíbené, ale tahle mě docela zklamala. Asi tím kartáčkem, který mi zdaleka nenatočí řasy tak jako ostatní řasenky a je i dražší než třeba řasenky, které my řasy natočí úplně jinak. Bohužel si ji už nekoupím. Nevyhovuje mi kartáček a vůbec jsem nezaznamenala to, co slibuje :-( Pro mě ne!

  • pěkný obal
  • velice špatný kartáček


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 24.3.2015 16:45:26

Na tuto řasenku jsem se docela těšila i když má velký kartáček,který mým řasám nevyhovuje.Řasy nebyly prodloužené ani zahuštěné a natočení řas,které u řasenek vyhledávám se také nekonalo.Chtěla jsem si řasenku nechat alespoň na spodní řasy,ale bohužel,takové fleky a stíny jsem už dlouho pod očima neměla.Již dlouho používám řasenky MAX FACTOR a jsem zvyklá na to,že se řasenky nikdy nemazaly a opravdu držely krásně celý den.Při pohledu do zrcadla jsem měla u této řasenky Rimmel šok.I kdyby mi řasenka jinak seděla,ohledně rozmazávání jí rozhodně nikdy nekoupím!

  • žádné
  • rozmazávání


Byla by to nejlepší řasenka vůbec, kdyby neopadávala. Řasy krásně zdvihne, dodá objem, řasy vydrží krásně natočené celý den, ale bohužel se mi pod očima dělají šmouhy. Je to velká škoda, protože kartáček je ideální, ale bohužel kvůli tomuto nedostatku již znovu nekoupím. Zkoušela jsem několik balení a všechny dělaly to samé.

  • Objem
  • natočení
  • Opadávání


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 23.4.2016 20:29:07

Tahle řasenka mě docela zklamala, čekala jsem lepší výsledek. Můžu dávat jednu vrstvu, maximálně opatrně druhou, jinak je to až příliš znát, žmolkuje a slepuje a vytváří takový laciný efekt. Takže když potřebuju přes řasy přejet podruhé, abych je od sebe oddělila, musím to udělat hodně rychle, po zaschnutí řasenka nejde rozčesat skoro vůbec. Ve vnějších koutcích mi pouští barvu a bůhví jak odolná není na to, jak špatně se odličuje :D Na spodní řasy ji použít nemůžu vůbec, velký kartáček se mi všude otiskuje. Chce to s ní trochu tréninku a jde to, řasy jsou pak dobře patrné a husté, na délku ale efekt nemá (spíš bych řekla, že řasy zatěžuje natolik, že ani jejich délka nemůže být patrná, ohýbají se dolů). Pokud chcete výrazné černé husté řasy a nevadí vám, že výsledek není příliš přirozený, zkuste to. Je ale spíš na úrovni řasenek kolem 100 Kč.

  • barví pěkně
  • zhušťuje řasy
  • výrazná
  • docela pouští
  • žmolkuje a slepuje
  • moc velký kartáček dělá otisky
  • vhodná v případě, že zvládnete rychle natřít jednu vrstvu a víc nechcete


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Avon Řasenka SuperShock

3.7 69% 63 recenzí