L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream recenze a zkušenosti

BB krémy L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream
BB krémy L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream - obrázek 1
BB krémy L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream - obrázek 2
BB krémy L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream - obrázek 3
L'Oréal Paris (220)
2.8 z 5 5 2.8 17
Celkem 17 recenzí


5 hvězd
35%
4 hvězdy
6%
3 hvězdy
6%
2 hvězdy
18%
1 hvězda
35%

Koupilo by znovu
42 %

Recenze produktu
L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream

věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Jak již bylo napsáno v recenzích, krém opravdu dělá fleky a mapy, barevný tón pleti nesjednotí, světlý krém je pro světlou pleť v zimě moc tmavý, má hodně barevných pigmentů, které jsou do oranžova, takže jsem po nanesení vypadala jako mrkev a musela jsem se odlíčit. Mám suchou pleť a po nanesení krému není ani trochu hydratovaná, pleť spíše vysuší a začně šupinkatět. Od této značky a za tyhle peníze bych očekávala mnohem, mnohem více.

  • žádné
  • flekatí
  • oranžový nádech
  • vysušuje


Další recenze od 20.3.2015 16:04:03

Tento BB je naprosto ideální pro mastnější pleť , nečekejte od něj krytí velkých nedostatků, velmi dobře se aplikuje nejlépe štětcem, barva se přizpůsobí a vypadá přirozeně, vydrží půl dne, poté musím pudrovat nebo otřít a znovu nanést. Pozor na tmavší variantu tohoto BB krému, ta může někoho se světlou pletí odradit. Zkusila jsem více BB, ale zůstanu určitě u tohoto.

  • barva
  • dobře se nanáší
  • lehké složení
  • vyšší cena


Další recenze od 23.7.2014 15:24:42

Zatím asi nejlepší BB cream, co jsem zkusila a to jich bylo už hodně. Po prvním použití jsem se trochu lekla, že je moc oranžový, ale po pár minutách se krásně do pleti vsáknul a skvěle se přizpůsobil a to jsem celkem světlý typ. Dokonce i zakryl pupínky a neudělal mi na obličeji suché šupiny. Zatím tedy spokojenost.

  • dobře se roztírá
  • přizpůsobí se barvě pleti
  • netvoří suché šupiny ani mapy na oblíčeji
  • poměrně drahý


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.4.2014 13:21:18

Kam se hrabou BB od Garnieru, Nivei a jiných výrobců. Krásně rozzáří pleť, nezvýrazńuje suchá místa. Sjednocuje a i lehce kryje, dokonce i pupínek (ale ty se mi tvoří málokdy). Z atopického ekzému mám od mala moc rudé tváře a i s tím problémem si poradil. Dokonce i s odřeným nosem od rýmy. Je pravda, že nanáším pomocí stipple štětcem. Za mě nejlepší výrobek (nemám ráda MU, dělá z většiny holek masky) Dokonce i kamarádka se mě ptala, jaktože se mi pleť tak rozzářila, že vypadá, že na ni nic nemám.

  • nezvýrazňuje suchá místa
  • rozzáří pleť
  • kryje rudé tváře


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 6.3.2014 17:21:24

Tento bb cream jsem zakoupila díky mé oblíbené značce a chtěla jsem vyzkoušet také něco jiného než makeup, ale abych na druhou stranu nepůsobila mdle a vybledle bez podkladové báze. BB mě však trošku zklamal - dostupné jsou pouze dva odstíny, kdy i ten světlejší odstín je poměrně hodně tmavý. Pleť není moc sjednocená, dělají se fleky a vysušuje už tak dost mou suchou pleť, díky čemuž se dělají na pleti šupinky. Na druhou stranu se cream dobře roztírá, konzistence není špatná a samotný výrobek je dobře dostupný.

  • konzistence
  • nesjednocuje pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.3.2014 23:10:32

Tento BB krém mi byl doporučen mojí kosmetičkou, reklama hlásá, že se dokonale přizpůsobí vašemu odstínu pleti. Jsou tuším dva odstíny. Samozřejmě jsem si nejdřív přečetla několik recenzí, kde holky psaly přesně to, co teď napíšu. Já jsem tedy krém na obličej vůbec nedávala, v drogerii jsem si ho zkusila jen na ruku. Vymáčkla jsem si ho drobet na ruku, nejdřív je bílý, pak jsem ho rozetřela a rychle začal tmavnout, nakonec byl oranžový. Radši si ani nechci představit, jak bych vypadala, kdybych ho použila na obličej a to jsem už o jiných BB napsala, že po nich vypadám jak pomeranč, nevím, k čemu bych potom přirovnala tohle. A za tu cenu?!...

  • světlý odstín na pleti jde do oranžova
  • cena


tento BB cream mě opravdu velmi zklamal. Na pleti vytvoří odporně oranžovou barvu, dělá fleky, po cca hodině se mi začala plet' šíleně lesknout a ještě ta cena! No za mě už nikdy víc! myslím že existuje spoustu jiných a lepších BB krémů za přijatelnější cenu. Ačkoli mám kosmetiku Loreal hodně ráda, tak tento výrobek je trochu mimo.

  • obal
  • nekryje
  • oranžová barva
  • plet' se leskne
  • cena


Přečetla jsem si o tomto produktu řadu informací, kde slibují zázraky. Nepatří zrovna k nejlevnějším a za tu kvalitu tedy rozhodně již nikdy. Sjednocení pletí jsem nezaznamenala, přišlo mi, že jsem po něm byla flekatá. Pokud chcete zamaskovat nedokonalosti, tak s tímto produktem skutečně nezamaskujete nic. I drobné pupínky naopak zvírazní. Jsem skutečně zklamaná. Žádný efekt.

  • žádné
  • balení
  • cena
  • zvýrazňuje pupínky
  • nulový efekt


Další recenze od 21.8.2013 13:23:51

Mezi BB krémy je to pro mě absolutní propadák! Barvu má takovou kouřově bílou. Roztírá se docela dobře, ale nehydratuje. Po chvíli na pleti zoxiduje do oranžova. Je to tak nepřirozená a do očí bijící barva!! Krytí žádné. L´Oréal sice investoval spoustu peněz do pěkné reklamy a propagace, ale kvalita výrobku opravdu pokulhává, firma asi spoléhá, že prodej zvýši známé topmodelky z reklamy s dokonalou pletí. Nedoporučuji, jsou to vyhozené peníze. Doporučuji shlédnout nějakou recenzi na youtube.

  • žádné
  • žádné krytí
  • otřesná barva
  • cena


Další recenze od 8.8.2013 11:43:23

Doporučuji spíše tmavším typům s lepší pletí nebo těm, kteří se v létě dobře opalují. Je lehký.Na obličeji vypadá přirozeně díky mikročástečkám, které se přizpůsobí barvě pleti. Je lehký. Pleť hezky sjednotí. Skvěle hydratuje. Nedoporučuji bledulím a komukoli v zimě - jeho barva takovému typu pleti neodpovídá.

  • přirozený vzhled
  • střední krytí
  • přizpůsobí se pleti
  • cena


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.3.2013 23:54:10

Tento "BB" mě velmi zklamal. Jelikož je to Loreal a jsem zvyklá na nějakou jejich kvalitu, očekávala jsem od tohoto BB více. Poměrně drahý, já ho měla za tři stovky a už po prvním použití jsem ho dá nechtěla. Měl v sobě ty "pigmenty" takové drsné, vadilo mi to při nanášení. Měla jsem světlý odstín a opět byl do oranžova. Neroztíral se dobŕe a na obličeji mi dělal mapy, což je fatǎlní. Takže skončil u mamky, aby se vyplácal a já už nikdy více.

  • Nic
  • Celkem drahý v poměru s kvalitou
  • Odstín do oranžova
  • Mapy na obličeji!
  • Neroztírá se dobře


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.2.2013 07:52:16

Tato značka mě opět nezklamala. Měla jsem nejprve možnost vyzkoušet vzorek tohoto BB krému z časopisu. A mile mě překvapil. Proto jsem si ho zakoupila.Poměrně dobře kryje, maskuje rozšířené póry, nedělá fleky a má příjemnou vůni i konzistenci. Určitě si ho po vypotřebování zakoupím znovu.

  • maskuje póry
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Tento bb cream jsem si začala kupovat minulý rok v zahraničí a od té doby jsem ho nevyměnila. Mám oba odstíny a střídám je dle roční doby. Kryje, sjednocuje barvu pleti, vyhlazuje pleť, je lehký, dlouhotrvající. Líbí se mi, že je bílý a má jen barevné ampulky, které se rozbijí až při kontaktu s pletí. Mám smíšenou pleť a vyhovuje mi.

  • vyhlazuje pleť
  • sjednocuje barvu
  • dobrý pro smíšenou pleť
  • cena
  • dlouhá výdrž
  • nevím


Další recenze od 13.2.2013 15:33:44

mě tento BB krém naprosto vyhovuje, vyzkoušela jsem jich už mnoho: garnier, skin, misha...Zatím žádný mě nepřesvědčil tak jako tento. Je lehký, aplikace je příjemná, nezanechává šupinky, sice nevydrží celý den, ale který ano?. Jsem s ním velmi spokojená.

  • lehký
  • snadno roztíratelný
  • nevydrží celý den


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.7.2012 23:38:29

Taky jsem si tento BB cream zakoupila na internetu na základě dobrých recenzí. Navíc se mi (kvůli odstínu) hodilo, že je "poevropštěný" - přizpůsobený evropské pleti. Nicméně mě dost zklamal. Odstín mi sice sedl, ale efekt BB creamu se nedostavil. Pleť byla sice sjednocení, ale chybělo mi rozjasnění. Také jsem očekávala vyšší krytí, po použití bylo krytí velmi lehké (téměř nulové). Vadilo mi, že pleť vysušoval a vytvářel tak šupinky. Obal mi vyhovoval, krém se celkově dobře používal. Označila bych ho spíše jako tónovací krém než jako BB cream. Doporučila bych ho těm, kteří hledají výrobek opravdu jenom na sjednocení barvy pleti.

  • aplikace krému
  • obal
  • SPF 12
  • sjednocení
  • odstín mi dobře sedl
  • na BB cream dobrá cena
  • téměř nulové krytí
  • spíše tónovací krém než BB cream
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.7.2012 21:49:54

Ani já nejsem nadšená, na pleti vypadá hrozně, dělá fleky a je vidět (což by BB krém neměl být). Plet moc nesjednotí a nekryje ani drobné vady. Nehodí se na světlou plet, já jsem snědá a jen tak tak mi barva sedí. Také mám sušší tváře a hodně je vysušuje a šupinkují. Doporučuji investovat do opravdového BB krému :-) I hrozný Garnier mi připadal na stovky honů lepší.

  • dostupnost
  • je nepřirorozený
  • nekryje
  • dělá fleky
  • vysušuje



věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Po přečtení recenze od české blogerky jsem tento BB krém zakoupila a byla velmi zklamaná. Zanechává mi fleky. Pleť vypadala spíše vysušená než hydratovaná. Rozjasňující efekt jsem nezaznamenala. Také krycí schopnosti mi přijdou chabé. Zanechává mi bohužel šupinky. Blogerka byla z tohoto výrobku nadšená a znechucená z BB krému od Garnieru, já to mám přesně naopak. Z mého pohledu tedy nedoporučuji těm, které mají suchou pleť jako já, v tom případě by jste nadšené z tohoto "make upu" také nebyly.

  • cena
  • zanechává šupinky
  • vysušuje
  • zanechává fleky


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Essenté BB Cream

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Vichy Idealia BB

3 50% 6 recenzí

Hůře hodnocené