L'Oréal Paris Nude Magique Eau De Teint recenze a zkušenosti

Tekutý makeup L'Oréal Paris Nude Magique Eau De Teint
Tekutý makeup L'Oréal Paris Nude Magique Eau De Teint - obrázek 1
Tekutý makeup L'Oréal Paris Nude Magique Eau De Teint - obrázek 2
Tekutý makeup L'Oréal Paris Nude Magique Eau De Teint - obrázek 3
5 3.6 11
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 46% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 399 Kč
  • Kvalita obalu 3.3
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Nude Magique Eau De Teint

věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.6.2014 19:28:58

Konečně se do ČR dostal tento světově vychvalovaný Makeup. (v USA se prodává pod názvem Liquid Powder) Co mě ovšem zaráží je to, že v USA se prodává ve 12 odstínech, mezitím co k nám dorazily pouze 4. + USA balení obsahuje 27 ml a naše pouze 20 ml. Ale teď k makeupu, který je v drogeriích nyní něco převratného. Jedná se totiž o velmi tekutý makeup, který na pleti po rozmazání (stačí ho tak jednou přejet) vytvoří takový pudrový saténový povrch. Kouzlo je také v tom, že tento makeup je určený k vrstvení. Tudíž někdo si dá jednu vrstvu, někdo tři. Tak jako tak však vypadá na pleti velmi přirozeně a nedělá efekt masky. Výdrž je pro mě dostačující. Jediné co bych vytkla je to, že i nejsvětlejší odstín Porcelain je na mě velmi žlutý.

  • textura
  • přirozený vzhled
  • vrstvitelnost
  • pouze 4 odstíny


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Dlouho očekávaný makeup, který konečně dorazil i k nám. Já si ho samozřejmě musela ihned, co jsem ho uviděla v drogérii přihodit do košíku. Zakoupila jsem ho se slevou, takže mě nakonec vyšel na krásných 250 Kč. Lahvička není s pumpičkou, kterou bych u tak tekutého makeupu očekávala, takže za tohle má jedno první velké mínus. Makeup je opravdu velmi tekutý, takže si musíte dávat dobrý pozor, aby vám nezašpinil oblečení a všechno další okolo :D.. Na pleti se ovšem díky tak tekuté konzistenci krásně roztírá a je velmi příjemný. Po rozetření není na pleti vůbec cítit a dodá sametově matný finish. Krytí je nižší a na problematickou pleť rozhodně nedoporučuji, ovšem na pouhé sjednocení pleti bude skvělý. Pleť s ním vypadá zdravě, svěže, velmi přirozeně a matně (matně pouze chvíli). Vy, které máte mastnější pleť jako já, bude přepudrování přes den nutností. Na mé pleti bohužel nevydrží celý den a pomalu se z pleti v průběhu dne vytrácí. Pleť nezatěžuje a nechává jí dýchat, takže jako makeup na léto je perfektní. Pro majitelky krásné, normální až sušší pleti bez pupínků bude naprosto ideální, bohužel pro majitelky mastnější a problematičtější pleti, jako mám já, to zase takový zázrak nebude. Přes léto jsem si ho však celkem oblíbila a určitě ho přes toto období hojně a s radostí využiji. :)

  • Neskutečně lehoučký
  • Ideální na letní období
  • Na pleti není vůbec cítit
  • Přirozený vzhled
  • Sametový matný finish
  • Pěkně se roztírá
  • Slabší krytí
  • Až moc tekutý
  • Velmi nepraktické balení
  • Horší výdrž


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento make up je teraz naozaj veľký hit, ako u nás tak aj za veľkou mlákou. A nie nadarmo! Jeho čaro spočíva najmä v odlišnosti. Prvé čo zaregistrujete keď zatrepete fľaštičkou, je, že tento make up je ako voda. Kvôli tomu nie je odporúčané nanášať ho s hubkou alebo štetcom. Nanáša sa teda prstami. Rozotiera sa veľmi ľahučko, na pleti je ako Satin Base od Dermacolu, čiže už tu je každému jasné, že je plný silikónov. Celkový finish je však veľmi krásny, sametový a prirodzený. Krytie mierne ale nie najhoršie. Aj napriek tomuto pozitívnemu hodnoteniu ho už nekúpim a to práve kvôli vyššie spomínaným silikónom, ktorých je v zložení neúrekom . Po používaní tohto make upu sa mi zhoršila pleť.

  • krásny finish
  • vyhladenie pleti
  • prirodzenosť
  • obsahuje silikóny
  • zhoršenie pleti
  • cena-množstvo(20ml)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.8.2014 16:45:18

Na začátek musím říct, že jsem si po tom, co jsem viděla konzistenci tohoto make-upu docela rozmýšlela, jestli ho vůbec koupit. Nakonec jsem se rozhodla pro a musím říct, že je to nejlepší make-up co jsem kdy měla. Při prvním použití mi teda pár kapek vyteklo i do umyvadla, takže na tohle je lepší si dávat pozor, ale na to každý přijde. I když mám sem tam nějaký ten pupínek, úplně mi stačí nanést jednu vrstvu, to se týká i mojí lesklé pleti - vydrží bez problému půl dne, neroztéká se a nedělá mapy. I po nanesení pudru nemáte na pleti efekt masky, takže určitě vřele doporučujuS výběrem odstínu (mám 120 - pure ivory) jsem taky problém neměla, trefila jsem se přesně do odstínu mojí pleti. Tentokrát reklama opravdu nelže :)

  • přirozený efekt
  • snadno se roztírá
  • po nanesení je pleť jemná a sametová
  • cena je relativně přijatelná
  • nezakryje silnější akné
  • při neopatrnosti z lahvičky rychle vyteče


Další recenze od 16.4.2015 22:36:48

Můj nejoblíbenější produkt co je na trhu. Makeup je před použitím třeba protřepat, aby se spojil liquid. Nanáším ho prstem, je velmi přirozený, lehký a výborně se dá vrstvit, aniž by vznikl efekt masky. Má pudrový nádech, matuje, nedělá suché fleky a umí i krýt nedostatky.Na obličeji zůstává kde má, nestírá se. Velmi mi svým složením a efektivitou připomíná liquid od Esteé Lauder, cenově je však L´oreal výhodnější. Obsah vydrží opravdu dlouho. Jelikož pěkně "sedí" na pleti a má UV faktor, výborně se hodí na léto, kdy je pokožka obličeje víc mastnější. Díky těmto vlastnostem ho používám na dovolené u moře. Určitě patří do každé kosmetické taštičky.

  • jednoduché nanášení
  • obsah dlouho vydrží
  • lze výborně vrstvit
  • kryje drobné nedostatky
  • na pleti není těžký
  • nesmazává se samovolně potem či vlhkostí
  • UV faktor
  • na léto ideální
  • tekutá konzistence která může při neopatrném nánosu ušpinit oblečení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.11.2015 16:37:46

Tak tento makeup rozhodne nie, zas som sa nechala ovplyvniť kladnými recenziami. Mám najsvetlejší odtieň a aj tak na zimu je na mňa tmavý čo je prvá nevýhoda. Cena dosť prevyšuje kvalitu. balenie je naozaj krásne a ani by mi nevadilo, že ho musíte vylievať na ruku ale uzáver dobre netesní a makeup vyteká a uzáver je celý zapatlaný. Takže ho pretrepete a nanášate na pleť. Pri rozotieraní mi zvýrazňuje šupiny na čele, nose a to aj po nanesení krému. Mám zmiešanú pleť čiže neviem čo tu bude robiť so suchou.

  • balenie
  • cena
  • zvýrazňuje suché miesta
  • málo odtieňov


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Stručně řečeno: make-upový průser... lahvička bez ničeho, make-up musíte vylít = pro mě hodně špatně. Pumpička by docela bodla. Hustota? Řídká vodička. Taky špatně. Odstíny snad jen 3 či 4, taky špatně. A jako bonus: vodová část make-upu se odděluje od make-upu samotného, takže musíte neustále s lahvičkou štěrchat. A když si zaštěrcháte a otevřete víčko, máte make-up naprosto všude. Ne, ne a ne... Dle mého: kosmetický průser roku 2014.

  • bohužel žádné
  • velmi mnoho (viz. recenze)


Další recenze od 7.4.2016 15:11:58

Můj velmi oblíbený makeup který jsem si koupila už 2x. Pro mě je prostě dokonalý. Když si ho nanáším, mám pocit že si na obličej dávám nějaký příjemný olejíček, hydratuje pleť takže je vhodný pro suchou pleť. Pro někoho kdo chce pleť hlavně sjednotit, vyhladit a dodat zdravou barvu a mít lehké krytí, bez toho aby pleť zatěžoval, bude tento makeup ideální. Nedoporučuju na problémovou pleť s akné.

  • Hydratace
  • Balení
  • Výdrž
  • Pleť je po něm jemná a sametová
  • Na ruku dám víc než bych chtěla, ale to je o zvyku


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.8.2016 10:39:56

Povodne som si isla kupit uplne iny make up a dala som prednost tomu lebo ma zaujala cena aj konzistencia. Mam odtien 100 Porcelain, kedze bledsi nemali v ponuke. Na tvari mi sedi ale cakala som ze bude o nieco bledsi. Rozotieranie je najlepsie ake moze byt lahunke a jemne. Vydrž je stredna, krytie slabe ale kto pouziva korektor nema sa coho bat. Najvacsie sklamanie ale je že mi odhalil aj suche miesta na tvari ktore bez make upu ani vidno neboli. Dalsia vec je ze musim mat velmi hydratovanu a peknu pokozku aj bez make upu aby bol vysledok po naneseni super. Takze skor pouzivam make up ked viem ze mi nezvyrazni nedokonalosti. Voňa nieje moc prijemna , pripominalo mi to alkohol alebo nejaku alpu. Na tvari to nieje citit nastastie. Znova si nekupim.

  • Rozotieratelnost
  • Vrstvenie
  • Vyzera prirodzene
  • Nevonia moc prijemne
  • Zvyraznuje suche miesta
  • Pomer kvalita / cena


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 19.7.2017 11:10:54

Koupeno ve slevě, tento výrobek už z obchodů zmizel, ale já si jej pořídím přes internet znovu, pokud budu mít možnost. Není to makeupový průšvih, má prostě svoje jasné určení - na léto, kdy nepotřebujete moc krytí, ale jen zmatnit a sjednotit pleť. Jeho nejúžasnější vlastností je okamžité splynutí s pletí, žádná potřeba pečlivého roztírání a možnost opakovaného vrstvení se stále tímž dokonalým výsledkem. Problémem je balení - z lahvičky (ačkoliv je rozkošná) se vylévá, je lehčí než voda, jedná se o směs olejů. Vyřešila jsem to tím, že jsem si ho přelila do prázdného obalu od korektoru (takového klasického se štětičkou ve víčku, jako mají třeba lesky na rty) a to je neuvěřitelně praktické balení kamkoliv na cesty či do kabelky, odpadá problém se strachem s vytečení, obal je lehoučký a makeup se do něj díky unikátní konzistenci dobře přelévá. Komukoliv s sušší jemnou pletí bez větších kožních problémů na léto tento makeup vřele doporučuji.

  • konzistence
  • okamžité vstřebání
  • snadné vrstvení bez šmouh
  • originální ale nepraktický obal


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.12.2017 23:58:11

Tento make-up som kupovala ako novinku. Jeho konzistenciu je príliš tekutá až vodová, aplikuje sa pretrepaním a prstom nanášate na pleť. Krytie je takmer žiadne, neprekryje ani drobné nedostatky, preto je vhodný len pre dokonalú pleť. Vzhľadom na to pôsobí prirodzene a dá sa vrstviť. Nie je zlý, ale nie je to zrovna nič pre mňa, preto som ho nedopoužívala.

  • - pôsobí prirodzene
  • - dá sa vrstviť
  • - žiadne krytie
  • - vodová konzistencia
  • - aplikácia


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené