La Roche-Posay Tolériane Teint Fluidní korektivní make-up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup La Roche-Posay Tolériane Teint Fluidní korektivní make-up
Tekutý makeup La Roche-Posay Tolériane Teint Fluidní korektivní make-up  - obrázek 2
5 3.3 23
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 35% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 380 - 543 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce La Roche-Posay

Recenze produktu
La Roche-Posay Tolériane Teint Fluidní korektivní make-up

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2012 23:14:38

Opravdu výborný krycí make-up vhodný pro citlivou i problematickou pleť. Zakryje nedokonalosti pleti a krásně sjednotí její barvu, přitom ale netvoří na pleti masku a krásně s ní splyne. Nezanáší pleť a netvoří se po něm pupínky. Naopak mám pocit, že čím více ho používám, tím mám pleť lepší.

  • výborně kryje
  • nedělá masku
  • neucpává póry
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2012 14:18:00

Strašně těžký na problematickou pleť, na který je určený, vadila mi vůně, přišlo mi, že pleť špatně dýchala během dne. Navíc barvy jsou úplně mimo, cena taky není nejpříznivější.

  • hodně krycí
  • cena
  • silná vůně
  • těžký


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.3.2012 10:53:46

Tolerainu jsem v době nejhoršího akné vypoužívala několik a i po vyléčení jsem se k němu poměrně ráda vracela. kryje opravdu hodně a je mírně maskoidní. i když méně, než byste vzhledem k jeho kryvosti čekali. nezanáší póry a pleť nedráždí, což je obrovské plus. co mě osobně vadilo, je prapodivně "mastný" lesk, který tenhle make up způsobí. nepomohlo ani přepudrování, byla jsem prostě mastná jako kobliha. a ty odstíny! to si asi v LRP dělají srnadu. "nejsvětleší" odstín má barvu pomerančového džusu. pro mě toto není make up na den, je opravdu hodně vidět. na večerní akce je v pohodě, ale už se k němu vracet nehodlám.

  • opravdu vysoké krytí
  • neucpává póry
  • maskovitý efekt
  • oranžové odstíny
  • mastný lesk okamžitě po nanesení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.4.2012 13:28:37

Na mě nebyl moc vhodný, po nanesení byl na pleti vidět a výdrž nebyla moc dlouhá. Nevýhodou je balení bez pumpičky, pokud vymáčknete moc, nejde vracet. Na druhou stranu kryl uspokojivě i kruhy a pigmentové jizvičky. Snáší ho skvěle i přecitlivělá pleť.

  • vhodné pro citlivou pleť
  • střední krytí
  • dělá masku
  • balení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.4.2012 17:11:44

Toto byl pro mě odstrašující případ make-upu. Texturou byl ok, dobře se s ním pracovalo, byl na obličeji příjemný, doporučila bych ho i na citlivou pleť. Ale poté make -up zvýraznil na obličeji šupiny, chloupky, pory, vrásky. Stíral se. Byl na obličeji hodně vidět.

  • příjemná textura
  • zvýraznuil šupinky
  • pory
  • chloupky
  • vrásky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.5.2012 09:00:19

La Roche-Posay Toleriane jako krycí make-up výbornej zakryje mi veškere pupínky. na druhou stranu mne ale hodne vysušuje plet hlavne na čele a kolem nosu a taky mi dela šupinky . mam problematicou plet a docela mastnou možna neni vhodnej na mou plet?

  • výborně kryje
  • vysušuje pleť
  • dělá šupinky


Další recenze od 14.7.2012 19:43:09

Snad nejhorší make-up co jsem si kdy koupila. Výhodou by mohla být snad jedině textura a příjemná vůně. Velice nespokojena jsem byla s odstíny, které jsou velice omezené a odstín 10 který jsem vybrala má silný oranžový nádech. Ultra-workable tedy rozhodně není, je velký problém ho rovnoměrně rozestřít. Další nevýhodou je to, že nevydrží, již po pár hodinách mám po něm šupinky, zdá se mi že dost vysušuje a velice zvýrazní všechny nedokonalosti pleti. Rovněž nevypadá přirozeně. Tento make-up už nikdy více.

  • textura
  • vůně
  • omezené odstíny
  • oranžový nádech
  • efekt masky
  • šupinky
  • zvýraznění nedokonalostí
  • nevypadá přirozeně
  • vysušuje
  • vysoká cena v porovnání s nízkou kvalitou


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tento make up je hodně podobný make upu Vichy dermablend.Má ale o něco menší výdrž a pokud Vám nesedne odstím, budete vypadat nepřirozeně jako maska.Za tuto cenu se dají pořídit daleko kvalitnější make upy např. Clinique, je ale důlěžité vědět jaký pro Váš typ pleti, jinak ani tak spokojeni nebudete.

  • kryje
  • pro citlivou pleť
  • malá výdrž
  • cena
  • efekt masky


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.11.2012 14:49:18

Podle mě dost nevhodný makeup na problematickou pleť, i když je na ni přímo určený. Jeden čas jsem ho používala, ale zhoršovala se mi pleť. Makeup je dost těžký, ucpávaly se mi póry, pleť se mi dost leskla, vůbec nematoval. Navíc odstínů je strašně málo a jsou úplně mimo. Už bych to nechtěla.

  • žádné
  • ucpává póry a mastí pleť
  • žádný výběr v odstínech


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.12.2012 23:18:20

Výborně kryje, ale musí se dobře rozetřít - nejlépe rozehřát prsty, jinak vytváří masku (což je ale u silně krycích make-upů pochopitelné). Při občasném přepudrování vydrží celý den. Největší plus mu dávám za to že neucpává póry a nezhoršuje aknetické projevy ani záněty. Žádný jiný make-up jsem během léčby akné nemohla používat protože právě velmi zhoršoval, tento naopak dobře zakryl i bez korektoru a tak jsem mohla na akné úplně zapomenout :-)

  • Vhodný pro problematickou pleť
  • Nezhoršuje akné
  • Dobrá krycí schopnost
  • Dlouho vydrží
  • Neucpává póry
  • Malý výběr odstínů
  • Nutno velmi dobře rozetřít


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.1.2013 13:34:50

Tento make-up se mi nelíbil a to z jednoho důvodu. Nejsvětlejší odstín byl odporně žlutý, druhý nejsvětlejší je takový tmavší broskvový ale na obličeji to vypadá jako kdyby byl člověk popatlaný kdo ví čím. Alespoň já mám tuto zkušenost. Jinak kryje dobře. Ale ty odstíny mi přišly nepřirozené...

  • Dobře kryje
  • Nepřirozené odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.2.2013 15:03:10

Výborný makeup, který budu kupovat pořád a pořád. Makeup má hustší konzistenci, takže výborně kryje nedostatky pleti. Při použití menšího množství však v žádném případě nepůsobí jako maska. Na tomto produktu oceňuji, že mi nedráždí mou citlivou pleť ani neucpává póry. Trochu by však mohli vylepšit barevné odstíny. Přes zimní období, kdy je člověk více bledý, mi pak odstíny příjdou trochu více do oranžova. Ale když člověk používá jen malé množství tohoto makeupu, tak to není znát. Používám již léta a nehodlám od něho opustit.

  • vhodný pro citlivou pleť
  • dobře kryje
  • i po pár hodinách vypadá na pleti perfektně
  • odstíny


Make-up Toleriane od La Roche-Posay je můj nejoblíbenější make-up ze všech! Používám jej už několik let. Střídám odstíny č. 10 s č. 11. Je to vynikající krycí make-up, vhodný i pro citlivou pokožku, dokonale zakryje veškeré nedokonalosti a nedostatky na pleti. Nemusím už používat žádný korektor, tento make-up vše zvládne! Sjednotí barvu pleti, aniž by votvořil tzv. "masku". Dokonale splyne s pletí. Odstíny 10 a 11 jsou skvělé! Doporučuji!

  • výborně kryje veškeré nedokonalosti
  • nemusím už používat žádný korektor
  • sjednocuje barvu pleti
  • nevytváří tzv. "masku"
  • dokonale splyne s pletí
  • skvělé odstíny
  • cena by mohla být nižší


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.5.2013 01:40:48

Super krycí make up pro problematickou pleť, i když mám bezproblémovou pleť tak jsem se do něj zamilovala, jelikož má pleť je po něm hezčí a hezčí, skvěle drží, nedělá masku jako většina krycích make-upů, dobře se s nim pracuje a navíc pleť je krásně sjednocena, na něj nanesu už pouze rozjasňující perly na tvář,pak tvářenku nebo bronzer a nic se mi nestírá

  • sjednocuje
  • kryje
  • pro citlivou pleť
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 16.6.2013 21:34:20

No tento make-up ma fakt dosť sklamal, po prvé jeho odtiene sú veľmi oranžové, čo nemám rada. A stav akné sa mi pri jeho používaní dokonca mám pocit zhoršil, po odlíčení som mala na pleti viac vyrážok než pred nalíčením, takže myslím, že upcháva póry a na mastnú pleť nie je veľmi vhodný. Inak ale kryje vážne super, zakryje dokonca aj akné, len škoda tých ostatných nedostatkov. Aj jeho cena je vcelku vysoká. Do budúcnosti už o ňom neuvažujem

  • vysoké krytie
  • ľahko sa rozotiera
  • cena
  • oranžové odtiene
  • upcháva póry


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.12.2013 10:45:39

Makeup jsem si koupila v období, kdy se mi zhoršila pleť a z počátku mi poměrně vyhovoval, až na to, že jsem vypadala hrozně mastně a to úplně všude na obličeji. Aktuálně se mi pleť zhoršila ještě víc, a kdybych za makeup nedala tolik peněz, asi bych si koupila jiný, už totiž ke korekci nedostačuje. Hlavní mínus spatřuji ve výběru odstínů, mám hodně světlou pleť a i nejnižší odstín na mně nevypadá přirozeně.

  • neucpává póry
  • vytváří efekt velice mastné pleti
  • výběr odstínů
  • nemá na obličeji dlouhou výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.12.2013 14:33:50

Make up mi odporučila kamarátka, ktorá je s ním veľmi spokojná. Ja ho hodnotím tiež vcelku dobre, ale znova by som si ho už nekúpila. Moja pleť je bledšia ale odtieň 11 mi sadne. Make upu si nedávam veľa, pekne sa rozotiera a je dosť krycí. Dobre sa aj dá vrstviť, ale musí vám sadnúť odtieň. Nie je parfumovaný a má SPF 25. Nanášala som ho štetcom, ale lepšie by to mohlo ísť hubičkou. Na pleti dobre sadne a nefľakatí ale moje čelo sa o chvíľu hneď leskne a musím behom dňa aj 4 krát prepudrovať a to mám zmiešanú pleť.. Inak je to fajn make up v trochu vyššej cene. Kúpiť sa dá v každej lekárni.

  • pekne sa prispôsobí
  • výdrž
  • dostupnosť
  • neparfemovaný
  • cena je vyššia
  • nič pre mastnú pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.3.2014 15:28:26

Velmi kvalitní make up. Krásně kryje nedokonalosti a přitom na vypadá přirozeně, oceňuji i jeho výdrž a malou spotřebu. Pleť s jeho použitím vypadá opravdu moc hezky a přirozeně. Při pravidelném používání jsem poznala zlepšení pleti oproti jiným makeupům. Vyzkoušela jsem i jeho kompaktní verzi a tu mohu také doporučit, rychlá aplikace a není třeba pudru vytváří krásnou pleť jen rychleji dochází, ale do kabelky je praktičtější.

  • přirozená pleť bez nedokonalostí
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Já jsem si tento make up pořídila, když jsem měla svoje akné asi v tom nejhorším stadiu. Bohužel mi pleť ještě zhoršoval :-(. Líbilo se mi krytí, ale jsem velká bledule a nejsvětlejší odstín alá oranžáda byl moc tmavý i po důkladném rozetření. Obal se mi docela líbí, takový lékárenský :-). A ještě musím říct, že jsem se leskla jak zrcadlo. Už si ho neplánuji koupit.

  • krytí
  • odstíny
  • zhoršení pleti


Další recenze od 5.12.2015 20:14:11

Mám smíšenou pleť, občas pupínek, tvoří se mi komedony na nose. Tento make up mi akné nezhoršuje, naopak, drží mi pleť matnou, vše zakryje. Drží na něm pudr i tvářenka. Pro můj typ pleti si myslím je naprosto ideální. Trošku mi vadí jeho vůně. To ale nezhoršuje jeho kvalitu. Stojí sice více, ale zase vím, že si na obličej dávám kvalitní produkt.

  • dobře kryje
  • matuje
  • nevysušuje
  • pleť po něm není více mastná
  • vůně


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.12.2016 19:22:57

Makeup jsem koupila kvůli ekzému v obličeji. Bohužel nezůstanu u něj... Kryje středně, krásně se nanáší, ale bohužel mi na pleti nevydrží ani chvíli. Stačí se vysmrkat a makeup je v místech, kde se dotýkal kapesník pryč. Také hodně zalézá do rýh pod okem a tam se hromadí. Mé pleti bohužel nesedí a pleť mě po něm svědí :( Škoda :(

  • lehce se nanáší
  • matuje
  • neutrální vůně
  • zvýrazňuje nedostatky pleti
  • zalézá v rýhách a tam se i hromadí
  • setře ho i kapesník při smrkání
  • vydrží možná chvíli po nanesení
  • zvýrazňuje suché šupinky v obličeji
  • cena


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.1.2017 14:51:16

Rozhodovala jsem se mezi tímto make-upem a Vichy,nakonec zvítězil tento a byla to velká chyba!Vůbec si nemyslím,že je to make-up vhodný na mastnou,citlivou,aknózní pleť.Vybrala jsem si odstín č.11,který je sice o něco světlejší,než moje pleť,ale krásně sjednotí a splyne.Dobře se s ním pracuje,dobře se roztírá,je příjemný ,dobře kryje.Ovšem po nalíčení jsem čekala,kdy mi jeho mastný finiš zmizí a zmatní!Tak toho jsem se opravdu nedočkala,neskutečně se leskne,nevydrží,stírá se.Musím souhlasit s negativními recenzemi!Já jsem hodně zklamaná.Nyní jsem si koupila VICHY DERMABLEND 3D a jsem s ním maximálně spokojená!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • dobře se roztírá
  • odstín
  • jemný
  • příjemný
  • nevydrží
  • mastí se
  • stírá se


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento makeup jsem měla možnost vyzkoušet, zakoupila jsem jej z důvodu, že zrovna neměli v lékárně můj oblíbený Vichy Dermablend a nechtělo se mi čekat na objednávku, proto mi doporučili tento, že by měl být obdobný. Tato koupě byl velká chyba. Mají velmi špatný výběr odstínů do příliš oranžova, to se jim opravdu nepovedlo. Konzistence je suprová a opravdu podobná dermablend Vichy, je velmi příjemná a krásně se roztírá, nedělá mapy, ale tady vše končí. Nevydrží jako makeupy od Vichy, opravdu se s nimi nedá srovnat a taktéž velmi málo kryje. Sice nevytváří efekt masky a lze vrstvit, ale choďte s nánosem 3 oranžových vrstev, že. Za ty peníze je opravdu příšerný, stačilo by hlavně změnit ty odstíny a byl by o něco lepší než makeupy drogérkové.

  • velmi lehce kryje
  • nedělá mapy
  • příjemná konzistence
  • nekryje dostatečně jak bych si představovala
  • odstíny do oranžova


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Astor Mattitude 16h make-up

3.1 54% 21 recenzí

NYC All Day Long Make up

3.1 54% 14 recenzí