L'Oréal Paris Perfect Clear Pure Zone Hloubkově čistící gel recenze a zkušenosti

Čištění pleti L'Oréal Paris Perfect Clear Pure Zone Hloubkově čistící gel
Čištění pleti L'Oréal Paris Perfect Clear Pure Zone Hloubkově čistící gel - obrázek 1
Čištění pleti L'Oréal Paris Perfect Clear Pure Zone Hloubkově čistící gel - obrázek 2
5 3.1 11
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 46% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Perfect Clear Pure Zone Hloubkově čistící gel

věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.10.2012 16:40:23

U produktu je inzerováno, že zmatňuje pokožku a působí proti černým tečkám a pupínkům. V obou bodech se jedná o velké zklamání. Bohužel jsem nezaznamenala jediný pozitivní účinek. Jak jsem se později dozvěděla, přiložený kartáček je na pleť rozhodně nevhodný - spíše ji poškozuje.

  • zajímavý obal
  • vše na co si jen vzpomenete


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento produkt jsem si zakoupila hned, jak na něj byla reklama v tv. Zaujala mě, že má zmatnit pleť, působit proti černým tečkám a proti pupínkům. Přiložený kartáček jsem zavrhla po týdnu používání. Je sice měkký a na pleti příjemný, ale zapochybovala jsem o jeho zdravotní nezávadnosti, když je gumový a díky mnohým výstupkům se velmi špatně po použití suší (a můj strach z plísní a všelijakých bakterií je ohromný). Bála jsem se, že si na pleť kartáčkem nanesu plíseň, bakterie apod. Gel jako takový čistil velice dobře, pleť po použití byla taková matná a jakoby mírně stažená, měla jsem pocit opravdové čistoty. Pozor na oči - fakt hodně štípe. Po delším používání mi ale začala být velice silně nepříjemná jeho vůně. Cítím v ní něco chemického a alkoholového. Zpočátku mi vůně nevadila. Černé tečky se mi po dobu používání vyhýbaly, problém s pupínky jsem v té době nemívala.

  • zmatňuje
  • působí proti černým tečkám a pupínkům
  • kartáček - špatně se čistí
  • vůně


Další recenze od 22.8.2013 10:49:58

S tímto výrobkem jsem maximálně spokojená. Pleť díky kartáčku krásně vyčistí. Ale i gel sám o sobě je kvalitní. Pleť je po použití zmatněná a proti pupinkům taky trochu pomáhá. Já sama Jsem si myslela, že s černými tečkami nic nedělá, ale kamarádka mi řekla že nám černých teček méně - ale nevím jestli je to po tomto produktu nebo po mé nové masce na černé tečky. Každopádně tento čistící gel Vám můžu doporučit a taky Vám chci poradit, aby jste si kartáček i po do potřebování čistícího gelu nechali a nevyhazovali jej - poslouží i při používání jiných čistících produktů.

  • nevysušuje
  • zmatní pleť
  • proti černým tečkám
  • proti pupínkům
  • svěží pleť po použití
  • kartáček
  • dostupnost
  • žádné podstatné


Tento čistící gel mě velmi zaujal řešením obalu, víčko má dole, což usnadní manipulaci a dobrání gelu až do poslední kapky. Líbí se mi taky přidaná gumová houbička, která napomáhá lepšímu vyčištení pleti. Gel se dobře nanáší a pění. Houbička se dá vyčistit čímkoliv, pokud má někdo strach z plísní atd. postačí na to alkohol nebo i dezinfekce. Výsledek je znát po týdnu používání, ale péče o pleť není jen o dobrém čistícím gelu. Pleť nijak extrémně nevysušil, ale velmi dobře vyčistil. Já jsem s tímto výrobkem spokojená byla, černých teček mě sice úplně nezbavil, ale to je běh na dlouhou dráhu, tak jako s celulitidou.

  • pleť je svěží
  • matnější
  • čistší
  • vůně se dá překonat


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.10.2013 21:37:25

Přiznávám se, že jsem si tento hloubkově čistící gel koupila hlavně ze zvědavosti. Mám smíšenou až suchou pleť. Pleť byla po aplikaci hodně citlivá a napnutá. Nicméně vyčištěná dokonale. Revoluční "kartáček" je naprosto jedinečný. Mě osobně tedy velmi vyhovoval i když jsem četla, že není zrovna ideální a je spíše nevhodný. Přípravek bych doporučila někomu s mastnou pleti. Pro něj bude ideální.

  • dobře vyčistí pleť
  • není vhodný na suchou a citlivou pleť


Další recenze od 6.6.2014 21:54:13

Tento výrobek mě velice zaujal asi díky té hubce. Výrobek mi vyhovuje s přiloženým kartáčkem se pohodlně zachází a krásně čistí . Mě osobně docela voní ( trochu jak nějaká pánská vůně) Jediná věc kterou bych vytkla je zavírání . To je děsně nekvalitní , jednou mi spadl na koberec a víčko se rozlámlo :( Ale jinak spokojenost :) jo a je dobré používat i nějaký výživný krém

  • kartáček
  • balení
  • účinky
  • nekvalitní víčko
  • možná trošku vysušuje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.6.2014 10:36:49

Tenhle gel jsem koupila ve slevě a rozhodně jsem neprohloupila. Je fakt super, krásně vyčistí, zmatní, líbí se mi peelingově částečky v něm. Konzistence je hustá, neštípe, nepálí, obsahuje kyselinu salicylovou což je pro moji pleť fakt zázrak. Hezky osvěží a zchladí pleť. Ale někdy mi pleť vůbec nevyčistí, což nechápu. A taky mi dost vadí ten kartáček.

  • Krásně čistí
  • Konzistence
  • Kyselina salicylová
  • Chladí a osvěží
  • Peelingové částice jsou super!:)
  • Kartáček
  • Někdy nečistí


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.8.2014 19:41:53

Není to propadák, ale spíš slabší průměr. To už je asi lepší podobný čistič od garnieru. Tento pleť celkem pěkně vydrhne, póry trošičku stáhne, nevysušuje moc, ale na např.roční používání bych ho určitě nebrala. je hodně chemický. Ale na střídačku s jinými jemnějšími čističi se hodí. tento pleť víc vypeelinguje,) A přiložený gumový čistič jsem si ponechala používám na nanášení a čištění s jinými produkty:). (výstupky jsou malé a celá plocha je ohebná, tak se to dobře vymývá)

  • nijak extra nevysušuje
  • celkem agresivní (složení není žádná přírodní lahoda)


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

S tímto čistícím gelem jsem byla zpočátku spokojená. Velmi dobře pleť vyčistí a stahuje póry. Myslím si, že i působí proti pupínkům. Přiložený kartáček byl příjemný, ale neměla jsem pocit, že je to zrovna hygienické, pouze vodou se důkladně neomyje. Po delší době používání se mi pleť začala příliš vysušovat, i když jsem po té použila hydratační krém. Je poměrně chemický a pleť mě občas i pálila. Pokud má někdo velmi mastnou pleť, tak by mohl být s tímto čistícím gelem spokojený.

  • dobře čistí pleť
  • stahuje póry
  • vysušuje pleť
  • nepůsobí proti černým tečkám
  • dráždí pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.11.2014 11:50:47

Gel mi vůbec nesednul, mám sice mastnou pleť, ale pořádně mi ji vysušil a podráždil. Sice dobře odstrání make-up, ale s černými tečkami ani nehnul. Nelíbí se mi, že neobsahuje peelingové částečky, neměla jsem z něj pocit jemné pleti. Přiložený kartáček je jemný, příjemně se s ním čistí, ale nějaký extra přínos v něm nevidím. Navíc mi to přišlo dost nehygienické, takže jsem ho ani moc nepoužívala. Gel voní strašně chemicky.

  • vyčistí
  • vysušuje
  • kartáček je nanic


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.8.2015 23:51:04

Absolutně nechápu smysl tohoto produktu. Koupila jsem si ho, vyzkoušela a ihned letěl do koše. Nejen že pleť nečistí, ale naopak docela výrazně vysušuje. Při nanesení na pleti sice cítíte, že gel trošičku chladí, jakoby vážně účinkoval, ale po umytí pleť není hezká. A ani nemluvě o tom, že proti černým tečkám neúčinkuje. Co se kartáčku týče, tak tenhle pleť v žádném případě nevyčistí. Byl to nápad, že bych pleť hloubkově čistila šetrněji než peelingem, ale spletla jsem se, a k peelingům se opět ráda vracím.

  • žádné plus jsem nenašla
  • nečistí
  • vysušuje
  • neúčinkuje proti černým tečkám
  • hodně chemický