L'Oréal Paris Sublime Mousse recenze a zkušenosti

Barvy na vlasy L'Oréal Paris Sublime Mousse
Barvy na vlasy L'Oréal Paris Sublime Mousse - obrázek 1
Barvy na vlasy L'Oréal Paris Sublime Mousse - obrázek 2
Barvy na vlasy L'Oréal Paris Sublime Mousse - obrázek 3
5 3.5 16
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 160 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Sublime Mousse

věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 13.9.2012 10:16:01

Odstín 800 Pravá Blond, moje první pěnová barva. Zpočátku byla trochu tekutá, ale po pár pumpnutí se konzistence zlepšila. V příbalovém letáku psali, že vám ještě barva může zbýt, což se mi nestalo, aplikovala jsem je na obarvené blond vlasy, nádech byl tedy lehce stříbrný, na odrostech barva podobná na krabičce, jen trochu víc do zrz, rychle se vymývá. Vlasy nejsou přesušené, maska je stejná jako u Castingů.

  • nevysušuje
  • maska jako Casting, voní
  • pohodlná aplikace
  • trochu tmavší
  • vymývá se
  • pěna rychle na vlasech opadne
  • nelze odbarvit jen odrosty


Další recenze od 29.9.2012 21:17:59

no, jak začít, no z barev používám hodně loreal a tuhle jsem si koupila poprvé, chtěla jsem nějakou změnu a pěnovka mi přijde šetrnější, a na víc jsem si to nabarvila hezky sama a to mám husté dlouhé vlasy, po nanesení ještě zbylo což mě dost překvapilo, po umytí a vysušení, mam vlasy světlé hnědé s oranžovým odleskem nevím jestli zvolím příště tenhle odstín ale barva není špatná , nijak mě nepřekvapila

  • nanášení zvládnete to i sami
  • docela hezky odstín
  • vlasy nejsou vysušené
  • žadné nevidím


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 12.12.2012 15:20:28

Od doby co byla tato pěnová barva uvedena na trh, tak si už jinou nekupuji :) oproti ostatním pěnovým barvám tak nevysušuje vlasy. Pěkně kryje a je jí dostatek i na dlouhé vlasy takže si nemusím kupovat dvě barvy, jedna mi vystačí na jedno barvení. Mám velmi ráda závěrečné péče od lorealu, u téhle barvy to platí také :) Odstínů mají sice o něco méně na výběr, ale myslím si že každý by si dokázal vybrat.

  • aplikace
  • výdrž
  • nevysušuje
  • závěrečná péče
  • pěna rychle na vlasech zasychá tak občas nejde poznat obarvené místo


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 20.1.2013 11:37:59

Spíš bych ji označila za přeliv, než barvu. Odstín chytl tmavší, ale zas se po 3 týdnech vymyl (na můj vkus až moc). Oceňuji, že jedno balení mi vystačilo pokrýt vlasy po pas. Nepřišlo mi, že by barva vysušovala a maska v něm přiložená je opravdu perfektní.

  • stačí jedna krabička
  • nevysušuje
  • chytá tmavěji


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 12.2.2013 09:45:19

Chtěla jsem vyzkoušet pěnovku... no zjistila jsem, že mi vyhovovat nebudou, nejdou zvlášt odbarvovat odrosty. Měla jsem odstín nejsvětlejší hnědá a musím říct, že teda vůbec neodpovídal.Sama mám sv. hnědou. Chytl o několik odstínů tmavší, takže trošku šok. Navíc u hlavy mám i po několika týdnech odlesky do červena. Takže za mě poprvé a naposled. Chválím závěrečnou péči.

  • záv. péče
  • odstín neodpovídá


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 17.4.2013 17:59:33

Moje uplně první pěnová barva na vlasy. Koupila jsem si jí díky mnoha ohlasům na internetu a doufala jsem ve snadnější aplikaci barvení. Ta celkem snadná je, bohužel nejdou obarvit samotné odrosty tak dokonale jako s barvou a štětcem. Měla jsem nějaký blond odstín, v délkách chytl celkem pěkně u hlavy do tmavé blond. Bohužel se barva začla opravdu rychle vymývat a z blond se stávala rezatá, takže jsem byla hodně nespokojená. Tmavé odtíny ale asi budou lepší, protože barva mi vysušila vlasy méně než ostatní produkty, což beru jako velké plus. Jinak mi barva nevoní, ale dá se to přežít. Příště už ale nekoupím.

  • snadná aplikace
  • nevysušuje tolik vlasy
  • rychle se vymývá
  • odlesky do zrz
  • nejdou obarvit jen odrosty


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 28.7.2013 15:02:59

Toto bola moja prvá penová farba. Skúšala som ju v odtieni 530. Aplikácia je jednoduchšia, vystačíte si s tým, čo je v balení, nepotrebujete žiadne štetce ani nádobky. Používa sa veľmi jednoducho, je šetrnejšia k vlasom. Mám dlhé vlasy a keď aplikujem klasické farby štetcom, tak sa mi zapletajú, veľa ich vytrhám. Pri penových farbách toto nehrozí. Navyše aj na dlhé vlasy vystačí len jedno balenie. Farba mi chytila presne tak ako uvádzajú vzadu na krabičke. Záverečná starostlivosť krásne vonia, ľahko sa po nej rozčesávajú vlasy a keďže je jej veľa, mohla som ju použiť ešte pri ďalších 4 umytiach. Táto farba nefarbí pokožku hlavy ako klasické farby. Iste poznáte tie problémy s nafarbeným čelom a s ostrými líniami, ktoré nie a nie zmyť. Povedala by som, že táto farba nafarbí vlasy tak ako treba a nepošpiní kožu, čo je super. Farba sa mi vôbec nevymýva, vyzerá presne ako po farbení. Ostatné farby mi aj mesiac po farbení dokázali po umytí zašpiniť uterák. Pri tejto farbe sa mi to nestáva. Určite pri nej ostanem. Inú už nechcem :)

  • ľahká aplikácia
  • jedno balenie vystačí aj na dlhé vlasy
  • šetrnejšia k vlasom
  • nie sú


Další recenze od 31.8.2013 13:08:14

Koupila sem si světlou přírodní hnědou.Barva moc nepěnila a pálila,navíc odstín chytl tmavší a trochu teplejší,silná parfemace.Dodnes mám problémy s pokožkou hlavy .Možná sem alergická na amoniak,ale už bych se bála,pouze přeliv.Barva byla sytá a lesklá,hodně se vymyla.Zřejmě nemohu používat barvy,dřív sem barvila a nevadilo to.3

  • lesk
  • cena
  • sytost
  • pálení
  • svědění
  • parfemace
  • vymýva se
  • alergická reakce


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 31.8.2013 14:43:13

Tuto barvu jsem chtěla vyzkoušet, proto jsem po ní sáhla. Koupila jsem si ji v odstínu 700, protože mi bylo řečeno, že barvy chytají tmavěji, tak jsem sáhla po světlejší. No, jak to popsat... Barva nebyla na mých vlasech skoro znát, tak do dvou mytí se i to málo vymylo a co se týče aplikace, tak mi barva přišla taková suchá, mnohem raději mám klasické barvy, které aplikuji "štětcem" z misky. Příště již nekoupím a za sebe nedoporučuji...

  • ?? nic (akorát hezké balení)
  • barva nebyla vidět
  • při aplikaci byla "suchá"


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 31.8.2013 20:28:57

Nikdy víc. Tento produkt jsem vyzkoušela, protože si ho všichni vychvalovali. Mě bohužel překvapil nepříjemně. Koupila jsem si odstín 70, zaujal mě tím, jak přírodně vypadá. Chytlo to o dost tmavší, ale barva se mi i tak. Bohužel hned po prvním mytí hodně vymyla a po druhým už byla úplně celá pryč. Z toho jsem byla opravdu zklamaná a další věc, která mě nenadchla - měla jsem po ní vysušené vlasy. Za mě tedy ne.

  • dobře se nanáší
  • na dlouhé a husté vlasy vystačí jedno balení
  • rychle se vymývá
  • odstín byl o hodně tmavší
  • vysušuje


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 16.9.2013 17:21:52

Tuto barvu jsem si koupila v odstínu č. 70 Pure dark blonde. Ač měl být odstín nejsvětlejší hnědá, tak jsem po aplikaci měla vlasy tmavě hnědé. Naštěstí se brzy vymyla a vlasy jsem měla po několika týdnech světlejší. Použití je snadné. Zvládla jsem ho v pohodě sama, což mi vyhovuje. Příště si ji ale nekoupím, protože slibovaný odstín vůbec ani trošku neodpovídal výslednému odstínu.

  • snadná aplikace
  • odstín neodpovídá


Barva mě příjemně překvapila. Chytila skoro jako na obrázku, vystačí i na delší vlasy. Aplikace mi docela vyhovovala, až na to, že barva nepěnila celou dobu jak je zobrazené v návodu, hned po nanesení zaschla a nebylo vidět, kam jsem ji aplikovala a kam ne. Trochu štípala do očí, ale pouze když jsem se předklonila. V místnosti to při aplikaci nesmrdělo, ale vlasy mi po spláchnutí smrdí strašně, bolí mě z toho hlava.

  • výsledná barva je jako na obrázku
  • moc neštípe do očí
  • vlasy se lesknou
  • hezké balení
  • sytá
  • cena
  • vlasy strašně smrdí
  • závěrečná péče obsahuje silikony
  • po aplikaci barvy na vlasy přestává pěnit
  • vysuší a poškodí vlasy
  • odlesky do zrzava


Další recenze od 20.11.2013 20:52:01

Dneska jsem neodolala a jelikož byla za akční cenu 99 tak jsem si tuto barvu zakoupila. Přesně tedy odstín 50 - pravá hnědá. Moje předchozí barva byla světle hnědá, chtěla jsem tmavší a proto jsem si vybrala právě tento odstín. Původně jsem si chtěla vzít světle hnědou, ale nakonec jsem zvolila tuto. Nanášení je přímo skvělé - pěna se opravdu dostane všude a stejnoměrně do vlasů, pěna je pěkně mokrá (nechápu ty co píší že je suchá to ani náhodou) takže se pěkně vtírá a je fakt, že jí je opravdu hodně, nikdy se mi nestalo aby mi barva ještě zbyla. Barva je příjemná, neštípe jako většina barev. V návodu je uvedeno doba působení 30 minut od ukončení aplikace, ale když jsem se na sebe po cca 20 minutách podívala do zrcadla, docela jsem se lekla - mokrá hlava vypadala skoro černá, takže jsem ji ihned začala smývat a musím říci, že výsledný odstín je spíše tmavě hnědá. Čekala jsem světlejší. Ale jelikož je moje vlastní barva podobná a obočí mám také přírodní tmavé a oči tmavě hnědé tak mi výsledná barva nevadí. Určitě se jako většina barev časem trochu vymyje. Hlavu jsem si každopádně stejně umyla šamponem a až poté jsem nanesla přiloženou závěrečnou péči. Zbyla mi ještě na jedno použití. Vlasy jsou krásně hebké a lesklé, barva je opravdu plná a krásná. Takže si jí určitě koupím znovu (jestli jí tedy nepřestanou vyrábět, jako většinu barev na které jsem si vždycky zvykla) jen příště zkusím tu světle hnědou. :-)

  • - snadné nanášení
  • - příjemná konzistence
  • - nestéká a nesmrdí
  • - vlasy jsou krásně hebké a lesklé
  • - výsledný odstín je o dost tmavší


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 11.2.2014 13:44:28

Koupíte si znovu? Odpovídám ne. Barva není vůbec špatná,aplikace je díky pumpičce, která dělá pěnu, snadnější. Ale dost mi tato barva čpěla do nosu..Koupila jsem ji za 60 v akci, jinak za plnou cenu mě nikdy nelákala. Používám Palette. Tmavě hnědá od Loreal je stejná jako Palette středně hnědá(ta chytá dost tmavší) Byla jsem ráda, že je to v závěru stejné, alespoň nebude vidět změna na osrostech. Bohužel jsem měla po barvení sušší vlasy i po použití přiloženého balzámu. Leskly se, ale to se lesknou po každém čerstvém barvení. Brzy se vymývá. A tak volim variantu ušetřit.

  • dobrá aplikace
  • výběr barev
  • vymývá se
  • čpí


Další recenze od 19.4.2014 12:37:58

Barvu jsem si koupila kvůli kladným recenzím a jsem spokojená. Používám odstín Pravá hnědá, předtím jsem měla Ryzí nejtmavší hnědou a ta chytla úplně do černa. Takže tady také platí pravidlo vzít si světlejší odstín než chcete docílit a bude to ok :) Barva se snadno nanáší, nezapáchá, neničí mi vlasy. V balení je i úžasný balzám na vlasy, který nádherně voní a vlasy ošetří. Barva na vlasech docela dobře drží, nevymývá se tak rychle. Nejspíš si ji zase koupím, jsem spokojená.

  • jemné vlasy po nabarvení
  • úžasný balzám v balení
  • snadné nanášení
  • barva se nevymývá rychle
  • nezapáchá
  • chytá do tmavších odstínů než je uvedeno na krabičce
  • chybí mi větší škála odstínů


Lépe hodnocené

Syoss Gloss Sensation

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Palette Deluxe

3.5 63% 16 recenzí

Syoss Mixing Colors

3.5 63% 6 recenzí

Hůře hodnocené

Syoss Oleo Intense

3.2 55% 11 recenzí

Garnier Olia

3.2 55% 34 recenzí