Palette Deluxe recenze a zkušenosti

Barvy na vlasy Palette Deluxe
Barvy na vlasy Palette Deluxe - obrázek 1
Barvy na vlasy Palette Deluxe - obrázek 2
5 3.5 16
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 159 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Palette

Recenze produktu
Palette Deluxe

věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 19.4.2012 21:26:29

Hodnotím odstín UIL - Ultra intenzivní zesvětlovač, který má vlasy zesvětlit o 5 - 7 odstínů. Mé přírodní vlasy jsou tmavě blond, takže tento zesvětlovač je opravdu zesvětlil až do krásné platiny. Dobře a pohodlně se nanáší a to díky přiložené plastové lahvičce, kde se smíchají všechny potřebné ingredience (vyvíjecí emulze, zesvětlující aktivátor a barvicí krém). Ale na můj vkus je příšerně agresivní, o tom jsem se přesvědčila doslova na vlastní kůži, protože jsem na ní měla parádní alergickou reakci - byla jsem celá oteklá a zarudllá :-( Takže z tohoto důvodu si jí už nikdy nekoupím a nedoporučuji jí ani slečnám se slabými a poškozenými vlasy - může je ještě více poškodit.

  • cena
  • pohodlná aplikace
  • tmavě blond vlasy zesvětlí do krásné platiny
  • velmi agresivní - možnost alergické reakce
  • nedoporučuji slečnám se slabými a poškozenými vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 28.4.2012 07:57:33

Stříbřitě plavý 218: Z téhle barvy mám trochu rozporuplné pocity. Ze začátku mě totiž pálila jako čert, opravdu nedoporučuji nikomu s citlivou pokožkou hlavy. Po 5 minutách pálení naštěstí ustalo. Barva je opravdu krásná platinová se stříbrnými (ne šedivými) odlesky. Vlasy nejblíže ke kořínkům mají odstín trochu do béžova, ale to se tak za dva dny vymyje. Další koupi si rozmyslím, odstín je krásný, ale barva je hodně agresivní.

  • dobrá závěrečná péče
  • žádný žlutý nádech
  • stříbrné odlesky
  • krásný plavý odstín
  • cena(najdete levnější barvy v drogérii)
  • nevhodná pro citlivou pokožku
  • hodně agresivní barva
  • příliš intenzivní parfemace


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Jsem docela překvapená, že tuhle barvičku moc v oblibě nemáte, já tedy ano. Používám odstí 880, což by měla být fialová- pravda je, že fialová jako na obrázku nikdy nebyla a nikdy nebude, je přirozenější.- taková filaovo- červeno- hnědá. Zkoušela jsem strašnou spostu barev, ale tuhle mám už asi pošesté. Vymývá se hodně, ostatně jako všechny barvy v modních odstínech, ale i tak- řekla bych, že nemění tolik odstín jako jiné barvičky, jen se vymívá a světlá, každopádně ne tak, abych z ní měla rudou, nebo hnědou, co mi dělají jiné barvy.

  • na modní odstíny barevná stálost,
  • lesk vlasů
  • vlasy jsou po použití takové uhlazené, kvalitněji vypadají :)
  • vymývá se- ale určitě ne víc než jiné barvy v tomhle odstínu


Další recenze od 7.6.2012 09:48:35

Táto farba blond UIL bola najhoršia, akú som mala. A to som si v akcii kúpila 2 krabičky. Nikdy viac! Vlasy som mala žlté ako čerstvo vyliahnuté kurča, no hrôza. Moje vlasy sú pritom tmavá blond až slabo plavé. Dcéra mi musela kúpiť inú a musela som to okamžite pretrieť, pretože tak by som sa nemohla ukázať na ulici. Farba veľmi páli pokožku, vydržať odporúčanú dobu aspoň 30 minút je utrpenie. Okrem toho som mala po aplikácii na hlave mokvavé chrasty, ktoré sa mi dosť dlho liečili. Takže ja v žiadnom prípade neodporúčam!

  • žiadne
  • namiesto blond neprirodzene žltá
  • pri aplikácii pokožka hlavy veľmi páli
  • na hlave mi ostali mokvavé chrasty


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
zrzavé

Další recenze od 2.8.2012 21:48:21

Hodnotím odstín 667 Měděná. Tato barva pro mě byla absolutně největším zklamáním ze všech barev co jsem kdy měla. Na obale je to neskutečně krásná barva, samozřejmě jsem si nemyslela, že mi tedy chytne přesně tak, ale aby se to tomu alespoň podobalo!

  • naštěstí se po měsíci úplně vymyla
  • vůbec neodpovídá barvě na obale
  • nechytla mi vůbec do zrz ale do tmavě hnědočervené
  • suché konečky


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
černé

Tuto barvu si kupuju už poněkolikáté a zůstanu u ní..Používám Modročernou a jsem spokojená..Nevýhodou u této barvy je,že má hodně tekutou konzistenci a teče,takže nanášení nic moc...Ale jinak barva dlouho vydrží a je nádherně lesklá! přiložený balzám na vlasy krásně voní a vyživuje vlasy...nevyměním!

  • lesklá barva
  • dlouho vydrží
  • nanášení


Další recenze od 25.2.2013 19:13:30

Měla jsem možnost vyzkoušet odstín 345 zářivě zlatá blond a jsem absolutně spokojená!Barevný výsledek byl přesně, jak na obalu. Vlasy jsou teď pěkně lesklé a jemné,výborná je závěrečná péče. Barva mě na hlavě vůbec nepálila (měla jsem jí pro jistotu 50 min) a vůbec nesmrděla. Koupila jsem si v akci 2 krabičky a nakonec mi stačila pouze 1, tak mám už i do zásoby. U této barvy určitě nějakou dobu zůstanu, značka palette mě mile překvapila. Našla jsem konečně odstín, který mi vyhovuje.

  • Závěrečná péše s oleji
  • Účinek
  • Odstín
  • Cena (v akci)
  • Barva trošku stékala


Další recenze od 3.3.2013 17:25:48

Odstín Zářivě zlatá mandle 204: jsem spokojená. Chytá pěkně rovnoměrně, do zlatavé blond podobné jako na obrázku. Na vlasy tmavší než na vzorníku ale nedoporučuji dávat - chytá pak do zrzava. Lepší je předem odbavit odbarvovačem. Barva mi nepřišla příliš agresivní, ale ani příliš nevoní.

  • barva odpovídá té na obrázku
  • není příliš agresivní
  • nejsou


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

318 Diamantově plavý Na tuhle barvičku jsem nemohla v žádné drogerii narazit a ani jsem nevěděla, že něco takového existuje. Sáhla jsem po ní v drogerii Teta. Barvu jsem nanesla přesně tak, jak jsem zvyklá, tedy 30 minut na odrosty a 20 minut na zbytek vlasů. Na odrostech jsem ji ovšem mohla nechat ještě trochu déle, neříkám, že mi odrosty neodbarvila, ale myslím, že ta barva není tolik agresivní, takže odrosty mám trochu tmavší než zbytek hlavy, ale to už se trochu vymylo. Barvička je krásná, se šedivým nádechem (doupraveno Silver šamponem od Schaumy - cca 2 minuty na hlavě). Aplikace je příjemná, barva voní jako vůně Miss Dior od Diora. :-) Kupovala jsem v akci, za 99 korun. Přidaný balzám vlasy vyživí a dodá jim lesk. Barvu rozhodně doporučuji a znovu koupím.

  • krásná vůně
  • cena v akci
  • krásný výsledný odstín bez předchozího odbarvení
  • barva je hodně "vodová" takže trochu stéká


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
zrzavé

Další recenze od 2.9.2013 15:36:20

667 Měděný: Barvila jsem na chemicky barvené světle rezavé vlasy (Syoss světle lávová červená). Po pročtení několika recenzí na Palette barvy jsem provedla test na kůži, vše ok. Aplikace celkem bez problému, aplikátor je jednoduchý na použití, barva má tekutější konzistenci, ALE - ten smrad x_x i přes odsávání jsem s barvou vydržela jen 20 minut, pálily a slzely mi oči, no děs. Výsledná barva byla dle očekávání středně hnědá s odlesky do zrz, ale je to jednolitá barva, hezky lesklá, odrosty mám stejné jako délky. Barva se ani moc nevymývá a neničí vlasy, kvůli tomu smradu si ji ale znovu nekoupím.

  • krásná jednolitá barva
  • neničí vlasy
  • málo se vymývá
  • barva šíleně smrdí
  • chytá tmavší odstín než na krabičce


věk
25-34

Další recenze od 28.6.2014 20:52:52

Měděná 667 - Původně jsem měla světle zrzavé vlasy a barva na ně chytla spíše do mahagonově než měděně a to jsem jí měla na hlavě jen 10 minut. Barva ze začátku trošku štípala a potom nešla z vlasů vymýt (trvalo mi to strašně dlouho než začala téct aspoň trošku čistá voda) a měla jsem je jako levná barbie, ale po masce se to trošku zlepšilo. Vlasy následně nešly rozčesat a to je mam jenom po ramena. Jinak vlasy jsou hezky lesklé.

  • Lesklé vlasy
  • Barva
  • Kvalita vlasů po barvení
  • Štípe a zapáchá
  • Vlasy nejsou rozčesat
  • Blbě se vymývá


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 21.11.2014 17:09:20

odstín 370-NOBLESNÍ SVĚTLE MĚDĚNÝ. Své vlasy mám tmavě hnědé, takže jsem zvyklá, že barva mi nikdy pořádně nechytne a nečekala jsem ani u této, že by chytla tak jako na krabičce když jsem se předtím neodbarvila. Čekala jsem třeba decentní zesvětlení o odstín-dva nebo alespoň nějaké měděné odlesky. Prvních 10min barva štípala a smrděla tak, jako ani odbarvovač nesmrděl, naštěstí pak toho nechala. Nechala jsem si působit ještě o 5min déle jak je psané v návodu, už před umytím jsem viděla, že zesvětlení jsem se nedočkala, tak jsem čekala alespoň nějaký odlesk, ale nedočkala jsem se zdaleka ani toho-prostě nic. Za mě tato barva už nikdy.

  • ještěže není drahá
  • balzám po barvení
  • pálí
  • vůbec mi nechytla!


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 21.11.2014 18:47:12

Před rokem jsem si koupila 880 - Tmavě fialová, moc se mi tato barva líbí a i skvěle chytla na mé tmavé blond vlasy. Vymývá se, ale ne tolik jako jiné tmavé barvy. Při použití šamponu a balzamu na barvené vlasy to jde. Teď po roce kdy už jí nepoužívám mám vlasy stále takové ohnivé a stále se barva drží, i když ne ve fialové samozřejmě. Barvu si zase určitě koupím, až budu mít barvící náladu a doporučuji. Jediné mínus je, že docela smrdí, což bych očekávala spíše u zesvětlovačů.

  • výdrž
  • barva
  • cena
  • smrdí


Další recenze od 5.1.2015 08:53:38

odstín 562 intenzivní zářivě měděný Původně jsem měla vlasy hnědé, barvené, ale už hodně odrostlé. S touhle barvou jsem měla pár problémů, které vedly k tomu, že už ji víckrát nepořídím i přes její nízkou cenu. 1. balení je menší než obvykle barvy mají, mám vlasy kousek pod bradu, ale hodně husté a musela jsem se hodně snažit, abych vůbec nabarvila i druhou půlku hlavy. 2. Zápachu jsem si nevšimla a to máme uzavřenou koupelnu. 3. Po obarvení měly vlasy krásnou opravdu intenzivní barvu. 4. Barva se udržela jenom cca 2 týdny, teď už jsem zase na hnědé s nazrlými odlesky. 5. Nevím jestli je to barvou, ale zdá se mi, že mám teď sušší a vůbec ošklivější vlasy než dříve. Shrnutí: nekupovat, barva vydrží jen velice krátce a znatelně vysuší vlasy. + to jejich serum se sedmi oleji je pořád stokrát horší, než když si koupíte jakýkoliv jiný olejíček na vlasy z drogerky.

  • Nezapáchá a nedráždí
  • cena
  • velice rychle se vymývá
  • malé balení
  • hodně vysuší vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 30.4.2015 14:29:57

Kúpila som na skúšku túto farbu,aj keď uprednostňujem skôr Loreal alebo Kallos,ktoré mám radšej,ale na vyskúšanie prečo nie.Mala som odtieň 760 oslnivo hnedý,čo podla obrázka bol krásne čokoládovo hnedá.Som síce brunetka,ale vlasy mám svetlejšie,tak farbím už dlho na tmavo hnedú,ktorá sa mi pozdáva viac.Je pravda,že je troška vodovejšia a jemne vlasy aj vysuší,ale to mi spravilo veľa iných farieb,aj keď v dnešnej dobe pokrokov ma to troška prekvapuje.Každopádne,farba chytila o troška tmavšie,ale to je normálne,stáva sa mi to vždy.2-3krát umyjem vlasy a farba je akurát.Takže to vôbec nerieším :o) Je pravda,že napr taký Loreal alebo Olia od Garnier voňajú teda jemnejšie,ale nie je to nič strašné. Farbím si vlasy zhruba každé 2-3 mesiace,skôr nepotrebujem a pri tejto to nebolo inak,teda výdrž ako pri ostatných farbách.Pekne chytila,sýta farba...Mám citlivú pokožku ale nejak viac ako bežné farby nedráždila,Dobrá farba,ale už asi nekúpim.Taký lepší priemer

  • sýta farba
  • leskli sa
  • záverečná kúra
  • vodovejšia
  • môže troška vysušiť


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 2.1.2017 20:37:38

Vždy kupuji odstín Ledová blond, který je naprosto ideální pro odbarvené blondýnky, kterým odbarvení chytá do žluta. Žlutou to vždy krásně stáhlo, pár dní byly vlasy úplně šedo-stříbrné, odstín moc zajímavý a moc mě bavil. Po pár umytích se šedá ztratí a zůstane hezká blond barvička. Naopak na přírodní, světle hnědou/myší šeď chytá špatně a nikdy není výsledek tak jako udávají. Mně chytá do zrzava.

  • odstín šedé
  • super na žluté odlesky
  • neničí tolik vlasy
  • nechytá (špatně chytá) na přírodní vlasy


Lépe hodnocené

Syoss Gloss Sensation

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Syoss Mixing Colors

3.5 63% 6 recenzí

Hůře hodnocené

Syoss Oleo Intense

3.2 55% 11 recenzí

Garnier Olia

3.2 55% 34 recenzí