Garnier Olia recenze a zkušenosti

Barvy na vlasy Garnier Olia
Barvy na vlasy Garnier Olia - obrázek 1
Barvy na vlasy Garnier Olia - obrázek 2
5 3.1 34
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 53% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 79 - 170 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 34 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Olia

věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 12.7.2017 17:01:22

Možná jsem tu barvu přecenila. Měla jsem světlé blonďaté vlasy s velmi světlými melíry a černé odrosty. Doufala jsem, že ty barvy nějakým způsobem sjednotím, i když jsem věděla, že samozřejmě odrosty budou tmavší. To co mi na hlavě tahle barva vykouzlila nebylo sjednocení spíš naopak. Melíry se staly fialovou, černá hnědou a blonďatá zůstala netknuta (aspoň že tak). Naštěstí se mi povedlo vymýt fialovou a hnědá se nějak překousne. Není to ovšem to, v co jsem doufala.

  • vůně
  • jemnější a kvalitnější vlasy po použití
  • krémová konzistence
  • barva velmi špatně zesvětluje


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 2.1.2017 17:17:00

Normálně používám barvy od Lorealu, ale jednou jsem chytla tuto barvu v akci, tak jsem zkusila odstín Iced Chocolate. Na mých vlasech to chytlo tmavěji než na obrázku, což je normální, to dělá u mně každá barva. Ale u Lorealu se ten odstín po chvilce trochu vymyje do požadovaného odstínu, zatímco tady to furt byla taková tmavě hnědá a na slunci až červená. Vlasy navíc po tom oleji byly mastnější a splihlejší. Takže žádná sláva.

  • Vyživuje vlasy
  • Cena
  • Žádný zázrak


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 28.5.2016 23:50:35

Tuto barvu hodnotím spíše neutrálně. Nebyla vyloženě špatná z toho pohledu, že by třeba špatně chytala nebo nějak extrémně vysušovala vlasy... Ale na druhou stranu, také mě ani nijak nenadchla. Strašně mě z ní svědila pokožka, což bylo dost nepříjemné. Za ty peníze by asi byla lepší nějaká jiná barva. Odstín si už nevzpomínám, ale byla to nějaká tmavě hnědá.

  • Vůně
  • Neničí vlasy
  • Barva dobře chytá
  • Svědění
  • Cena


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
blond

Další recenze od 20.5.2016 11:55:11

Odstín 7.13: Odstín jsem si vybrala dle vzorníku v drogerii a až pak se podívala na recenze. Takže jsem byla opravdu vyděšená, že budu mít černé vlasy a chvíli se jej bála použít. Nakonec jsem se ale odhodlala. Nanášela jsem to na polodlouhé vlasy (cca 10cm pod ramena) a barva vystačila. Na posledních 20cm jsem měla svojí hnědou/myší barvu s hodně hustými blond melíry a u hlavy různé pokusy od kadeřnic v odstínu 8. Můj požadavek u kadeřnic byl vždy na přirozenou barvu trochu světlejší než mám (aby ten šok z původních světlých melírovaných vlasů nebyl tak patrný) a hlavně ne zrz. Takže mi vždy (3x i od profi drahé kadeřnice) vyšla taková ta nepěkná slámově zrz barva. Naopak tato barvička z drogerie splnila přesně to, co jsem čekala - nejsem zrz. Vlasy mají studený odstín. Melírované konce mají teď takovou hezkou světle hnědou barvičku, odbarvené vršky jsou světlejší, ale hezky studeně tmavě blond - hodně podobné jako na krabičce. Mírně mi to zesvětlilo moje téměř hnědé odrosty, takže pokud se nebude příliš rychle smývat (po 14 dnech, mytí 3x týdne ještě drží), tak ji asi budu používat nadále a nechám si vlasy úplně odrůst na sjednocenou barvu. Líbí se mi, že vlasy vypadají zdravě a leskle, zdá se mi, že to trochu zacelilo i moje chemlonové melírované konce, které předtím vypadaly opravdu příšerně.

  • vlasy vypadají zdravější
  • super kondicionér
  • odstranila zrzavé odlesky
  • barva vypadá přirozeně
  • balení neobsahuje mističku ani štěteček
  • trochu jiná barva než na obrázku, ale pěkná
  • cena


Další recenze od 3.10.2015 13:20:05

Prvýkrát som použila výrobok Garnier Olia, konkrétne odtieň 9.3 Golden Light Blonde. Predtým som mala odfarbené vlasy pomocou Schwarzkopf Color Mask - 1016 Šampanská blond. Hoci som s touto farbou spokojná, chcela som vyskúšať niečo nové. Pristupovala som k používaniu Garnier Olia najprv s malou dušičkou. Veľa recenzií na tento odtieň tvrdili, že nechytá na vlasoch tak, ako výrobcovia prezentujú na krabičke. Opak bol však pravdou. To, čo som chcela dosiahnuť, mi Garnier Olia aj splnil. Určite ho odporúčam a budem ho využívať aj naďalej!

  • cena zodpovedá kvalite
  • príjemná vôňa
  • dosiahnutie požadovaného odtieňa
  • ľahká aplikácia
  • zmenila by som aplikátor


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 28.6.2015 12:02:11

Odstín č. 10.0 velmi doporučuju. Pro mě je to ta moje blond, která mě ještě nikdy nezklamala a mnohokrát zachránila. Pořád se tak nějak bokem snažím zkoušet jiné blond barvy a občasně skončím s tak špatným výsledkem, že pak rychle běžím pro Oliu. Chytá krásně až skoro do bíla, může mít lehce žlutý nádech, ale s tím se dá pracovat. Moc se nevymývá a vlasy neničí + velmi příjemná vůně.

  • Krásně voní
  • Neničí vlasy
  • Nevymývá se
  • Velmi zesvětluje
  • Může jít lehce do žluta


Další recenze od 5.5.2015 22:31:11

Odstín 7.13 - barvu jsem si koupila, jelikož na krabičce vypadala přesně jako odstín, který jsem hledala. Když jsem barvu přinesla domu, tak jsem ještě radši zapátrala v recenzích, kde slečny často zmiňovaly, že barva chytla hodně tmavě. Tak jsem pro jistotu zkusila obarvit pouze jeden pramínek vlasů a naprosto strašný. Barva chytla úplně tmavě hnědá!! Mám přírodní středně hnědé vlasy s ombré. A celé se mi to sjednotilo na úplně tmavou barvu. Jsem opravdu ráda, že jsem to zkusila jen na pramínku, zbytek barvy jsem hned vyhodila. Představa, že si to dám na celou hlavu , tak bych byla asi hodně naštvaná! Nechápu jak to mohou vůbec inzerovat jako tento odstín. Soucítím se všemi co naletěli;(

  • olejová konzistence
  • odstín naprosto neodpovídá!!!


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 16.3.2015 21:35:25

Pro mě jednoznačně nejlepší barva jakou jsem kdy měla :) jsem jí věrná už víc než rok a neměnila bych... nevysušuje vlasy, pěkně voní, velký výběr z odstínů a je snadno dostupná.. Navíc se dá opravdu sehnat za dobrou cenu (79 kč) a je jí hodně :) tubička s výživným balzámem, která je k barvě mi vydrží i na 6krát.. A barvu mi chytá přesně takovou jakou chci, chce to jenom vybrat ten správný odstín :))

  • příjemná vůně
  • výběr z odstínů
  • bez amoniaku
  • složení
  • žádné :)


Další recenze od 26.2.2015 12:39:22

Koupila jsem si po dlouhém váhání odstín 9.3. A bohužel jak už je tu v předešlých recenzích, chytá opravdu cca o dva odstíny tmavší, než na krabičce. Navíc mám dojem, že vlasy jsou po použití hrubé a o výživě taky nemůže být moc řeč. Vzhledem k mojí druhé negativní zkušenosti s barvami Garnier příště určitě budu vybírat jinou značku.

  • voňavý kondicionér po barvení
  • barva o dva odstíny tmavší


věk
15-24

Další recenze od 18.1.2015 20:21:03

Farbu som si kúpila v nemecku hlavne kvôli oveľa nižšej cene ako u nás. Mala som odtieň ryšavej. Balenie obsahovalo aplikátor že je plusom. Farba nesmrdí ani nedráždi a neničí vlasy, dokonca sa mi zdali vyživené. Výsledná farba bola taká akú sľubuje krabička, na vlasoch veľmi dlho vyržala a vôbec sa nezmývala.

  • sľubovaný odtieň
  • sýtosť
  • nevymýva sa
  • ziadne


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 26.12.2014 17:55:42

Chtěla jsem vyzkoušet nějakou šetrnější barvu na vlasy, po špatné zkušenosti s Soyss Olia jsem vyzkoušela Garnier Olia a musím říct, že super. Barva se výborně nanáší, nezapáchá, je jí v balení docela dost. Na vlasy pod ramena vystačí, na delší je nutno koupit dvě. Barva výborně chytla. Mám myšší barvu vlasů a vlasy chytly krásně středně blond. Použila jsem odstín 8.13. Barva neštípě na hlavě.

  • vynikající barevný výsledek
  • aplikace
  • šetrné barvení
  • vůně
  • nedostupnost odstínu 8.13


Další recenze od 15.10.2014 18:22:22

Určitě ne.Nedoporucuji.Měla jsem hodně odrostlý melír svoji barvu mám plavou a chtěla sjednotit barvu,zakoupila jsem Olia světlý blond.Po nabarvení jsem měla odrosty měděné,takže do žlutorezava a zbytek vlasů jako před barvením.Navíc se barva opravdu špatně nanáší,je jako lepidlo,takže nemáte šanci barvu před spláchnutím pročesat.Určitě již nikdy tento produkt nezakoupím!

  • vůně
  • jiná barva než na obalu


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 8.10.2014 09:35:54

Použila jsem odstín 9.3 zlatá světlá blond, barvu jsem aplikovala z dávkovače od Castingu, štětec a misku používám nerada, barva se nanáší dobře, barvila jsem odrosty, takže vyšla akorát. Odstín vůbec neodpovídá krabičce a slibované zlaté blond. Barva je popelavá, obyčejná, přírodní myší blond, se zlatou nemá bohužel nic společného. Vlasy po barvení jsou splihlejší, ale to mívám pokaždé. Spokojená nejsem a už nekoupím.

  • balzám po barvení
  • neštípe
  • neodpovídá odstín
  • nemá lahvičku na aplikaci


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od 25.8.2014 13:39:43

Za mne opravdu velké NE! Měla jsem světlé vlasy, chtěla jsem trochu změnu koupila jsem si tedy světle hnědou, barva vypadala na mých vlasech zajímavě, ale stále světle. Světlé pramínky mi přebarvila na takovou tmavší blond, ostatní na světle hnědou s velmi nepěknými odlesky. Musím podotknout, že barva se mi vymyla za 2 týdny. Takže jsem poté zkusila už hnědou, no a opět odlesky, tentokrát do takové nepěkné zelené barvy. Vlasy mám vysušené a špatně se mi rozčesávají. Pro mne tedy velké zklamání!

  • vůně
  • cena
  • Barva neodpovídá obalu
  • dostatečně nepřekrývá - skvrny
  • vlasy mi vysušila
  • vydrží krátce
  • nesplňuje to co slibuje


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 30.6.2014 17:29:13

Koupila jsem si odstín 4.3 na mé tmavě hnědé vlasy chytla barva krásně - skoro jako na obrzázku (na odbarvené tmavěji, na odrosty světleji). Díky olejům se dobře nanášela i oplachovala, nezdála se mi být vůbec agresivní :) nic na pokožce neštípalo, nepálilo a velmi příjemně barva voněla. Za mě palec hore :) myslím, že ji ještě někdy vyzkouším

  • výsledná kvalita i barva vlasů
  • vůně
  • žádné


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 23.6.2014 20:56:54

Barvy od Garnieru jsem chtěla vyzkoušet a tak jsem si koupila Garnier Olia 6.3 (zlatá světle hnědá). Hezky se nanáší, příjemně voní, neštípe. Bála jsem se výsledku protože jsem měla ombre takové nepovedené a bála jsem se aby jsem to neměla do zrz, ombré už nejde vydět je to jednotná barva. S výsledkem jsem byla mile překvapena. Barva vlasů je taková světle hnědá a když výjdu ven tak se zlatým odleky.

  • Příjemně voní
  • Dobře se nanáší
  • Neštípe
  • Nic


Další recenze od 18.6.2014 13:40:28

tak jsem nadšeně vybrala nový odstín na své vlasy (intezivní měděná) balení se mi líbilo. Na krabičce napsáno bez amoniaku. Barva mě štípala, jako, když jsem se barvila na blond, což jsem i očekávala. Směs byla příjemně, poměrně i voněla. Ale výsledek mě zklamal. Místo slibované měděné mi na vlasech vznikla takova nepopsatelná vybledlo zrzavá do červena. ŠOk!! Na pohled vlasy lesklejší, ale barva bez života. Jakoby do balení zapomněli přidat tu slibovanou sytost. S barvami problémy nemívám, chytají podle slíbeného odstínu. Už bych si ji nekoupila (odstín do zrzava, nevím jak je to u blond) ale ten jejich kondicionér byl boží. Chci ho koupit - asponň 1l rodinné balení!!! :-)

  • barva stačí na dlouhé vlasy po prsa
  • bez amoniaku
  • krásné balení
  • chybí slibovaná sytost


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 6.6.2014 14:52:39

Odstín 9.3 Zlatá světlá blond Ke koupi jsem přistoupila po té, co mi přestali vyrábět mou oblíbenou N9 od Palette, i když to byla obyčejná barva, vlasy jsem po ní měla lesklé, zdravé a hezky zlatavě blond, bohužel po Olie působí poměrně matně, s našedlým odleskem, navíc barva chytla o hodně tmavší než na krabičce (minimálně o dva odstíny), nějak extra vyživené mi taky nepřijdou, čerstvě po nabarvení jsem zvyklá na až "umělý" lesk a po Olie mi přijdou matnější než před použitím... Balení barvy je klasické - oxidační činidlo, barva, rukavice a kondicionér. Činidlo a barva se míchají jako u obyčejných barev v misce, ne jako například u Castingu jedna tuba s druhou, což by člověk vzhlede k ceně čekal i u této.

  • asi moc neničí vlasy
  • cena
  • chytá tmavší
  • minimální lesk
  • nijak zvláštní vyživení


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 3.6.2014 22:37:44

Odstín č. 713 - neni to vůbec blond, ale středně hnědá. Neodbarvi, spíše tmave odrosty změní v teplejší hnědou. Po barveni mírně vic padají vlasy cca dva týdny. Barva se rychle naštěstí vymyva. Odstin je pak takový, jak na krabičce, ale na mých původních odbarvenych vlasech. Na korinkach je jina hnědá. Aplikace dobra, ale je bez aplikacni lahvicky, takze za tu cenu radši loreal, kde již vše je a vite ,že mate dražší barvu.

  • nejsou zničené vlasy
  • nesmrdi
  • vysoka cena
  • odstín neodpovídá


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 9.4.2014 16:20:03

Sama som túto farbu nepoužila,mám iné značky,ktoré uprednostňujem radšej a som ako s efektom tak cenou spokojná.Farbila som ale touto farbou vlasy kamarátkam a mame niekoľkokrát.Kamarátky brali skôr tmavšie odtiene,hnedá,čierna,tmavo červená a pod.Vraj sa vymývali celkom rýchlo.Mame som farbila odtieňom blond(svetlá blond alebo niečo také) a drží jej pekne do teraz,má ju už pomaly mesiac a to aj rýchlo šedivie,no farba je ešte naozaj pekná.Zhodli sa ale,že nijak pokožku nedráždi a vlasy nevysušuje.práve naopak,mali ich vraj krajšie.Sama za seba hovorím:zafarbí pekne,je to pekná sýta farba,vôňa sa mi páčila,nijak farba nesmrdí práve naopak pekne voní,z kože išla pekne umyť.Ako veľké mínus beriem,že sa musí miešať v miske,čo ja osobne nemám rada,pripadá mi to nepraktické.Samo o sebe je to ale jedna z tých lepších farieb,s ktorými som pracovala a to som ich vyskúšala veľa.Rozmýšlala som medzi 4 alebo 5,nakoniec na všeobecný ohlas dávam 5 a určite stojí za vyskúšanie

  • pekne voní
  • nedráždi pokožku
  • vlasy neboli vysušené naopak jemnejšie
  • skvelá farba
  • farba sa mieša v miske čo považujem za nepraktické a ja to nemám rada
  • tmavé odtiene sa rýchlejšie vymývali na svetlé sťažnosť nebola
  • cena


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 9.4.2014 15:06:52

Pořídila jsem si barvu 4.0 - tmavě hnědá. Moje přirozená barva vlasů je také hodně tmavě hnědá, ale jelikož jsem asi tak před půl rokem barvila vlasy červenou, teď už se mi hodně vymyla a zůstala po ní jen taková světlá oranžová, tmavší zrzavá - prostě taková barva, která vzniká po vymytí červené. A chtěla jsem ji překrýt. Zvolila jsem tedy tuto barvu... v aplikaci mi trochu scházela šikovná tuba, do které vymačkáte obsah té druhé a nemusíte nic rozmíchávat v nějaké mističce. Ale jinak barva krásně voněla, žádné agresivní pachy a hlavně mi přišlo, že vlasy nijak nezatěžuje, neničí je, nevysušuje je jako většina barev na vlasy. A velkým plusem taky je, že se barva z pokožky hlavy, z čela atd. krásně a snadno umyla a nedržela tam třeba i několik dnů,jak se občas stává.. Vlasy po nabarvení a při použití přibaleného malého kondicionéru byly lesklé, hebké, nevysušené :) Akorát se barva vcelku rychle vymývá a překrýt světlejší barvu (v mém případě půl ročně nošené nabarvené vlasy červenou-vymyté) moc nedokáže, téměř vůbec.

  • vůně
  • z pokožky hlavy se snadno umyje
  • neničí vlasy
  • nevysušuje
  • přišlo mi že vlasy byly o něco víc oživené-vyživené
  • barva se docela rychle vymývá
  • v aplikaci chybí šikovná tuba
  • pořádně nepřekryje světlejší barvu


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 3.1.2014 22:28:03

farby od garnieru som este nemala a Olia je na trhu pomerne nova.Nasla som odtien ktory som dlho hladala tusim zlata stredne hneda.Bola som zvyknuta ze balenie bude obsahovat nadobku do ktorej to zmiesam tak ako to ma napriklad schwarzkopf,ale nemalo.Farba mi nesmrdela a nedrazdila oci ani pokozku.Trocha som sa zlakla lebo po chvili mi spravila na hlave ako keby dredy..tak som pridavala stale vodu,odtien mi chytil ako na obrazku tak pohode.Cena fajn aj vsetko len mam pocit ze mi donicila viacej vlasy ako som cakala ale kupim znova uz len koli odtienom.

  • cena
  • pekne odtiene
  • dobry konecny vysledok
  • nepohodlna aplikacia
  • poskodene vlasy


věk
25-34

Další recenze od 15.10.2013 09:32:23

S barvou jsem celkově spokojená, barvička moc hezká (odstín 5.0 brown) - přesně taková jakou jsem si představovala, žádné odlesky do zrzava nebo červena, prostě hezká hnědá ani ne moc světlá ani ne moc tmavá :) Mám vlasy dlouhé do půlky zad a vyšlo mi to na jedno a půl balení (ještě mi barvy zbyla na příště na odrosty - samozřejmě nesmíchaná). Akorát je potřeba si hlavu po barvení umít 2x, já jsem myla jen jednou a vlasy jsem měla trošk mastnější, ale po dalším mytí už bylo vše ok.

  • hezká barva
  • hezky voní
  • kvůli olejovému složení je potřeba si umýt vlasy po barvení 2x


Další recenze od 19.8.2013 20:01:23

Použila som odtieň 10.00. Túto farbu som si kúpila po svedomitom študovaní na rôznych fórach a neľutujem. Výsledok je skvelý aj po vyše 5 týždňoch od farbenia. Spočiatku som mala na vlasoch modrý nádych,ale to len na tých najslabších vlasoch vpredu a ten sa po dvoch umytiach vymyl a teraz mám pekné biele vlasy, nie úplne platinové,ale biele, prirodzené. Určite zatiaľ najlepšia farba všeobecne čo sa týka blond farieb. Množstvo mi vystačilo takmer na celé vlasy a to ich mám husté, dlhé pod plecia,ale zo zvyku som mala kúpené 2balenia, takže bohato som si to na hlavu nacapkala. Konzistencia mi prišla príjemná ako puding, tak to nazvala aj mama, ktorá ma farbila:) Nič nestekalo a tá vôňa, nedala mi spať celú noc po farbení,taká bola prenikavá, možno až moc. Odrasty som mala hnedé tmavšie, zvyšný podklad už bol blond,ale taký slamenej farby a prekrylo ich veľmi kvalitne, teraz cez leto mi vlasy ešte vyťahalo, takže očakávam, že najbližšie farbenie dopadne ešte lepšie. Výsledná farba bola veľmi podobná obrázku. Jedným slovom odporúčam, aj ja si ju budem kupovať, krásne vyživila vlasy, leskli sa a boli jemné a hladké.

  • skvelý balzam po farbení
  • jednoliata prirodzená blond
  • výsledný odtieň ako na krabičke
  • lesklé a jemné vlasy na dotyk
  • vyživuje
  • nevymýva sa tak rýchlo ako iné farby
  • možno až silná ovocná vôňa, no lepšie ako cítiť amoniak


Další recenze od 17.8.2013 09:16:17

Garnier 7.13 - sliboval hnědou obarvit skoro na blond. Potřebovala jsem jen maličko zesvětlit svou světlejší hnědou a nakonec mam na hlavě skoro černou barvu. Na druhou stranu je to velmi kvalitní barva, ze všech značek a typů mám po této barvě nádherné lesklé a zdravé vlasy. Nádherně voní a i balení je větší než klasická, na husté dlouhé vlasy stačila dvě balení.

  • přítomnost oleje dodá vlasům lesk
  • vůně
  • cena
  • jiná výsledná barva než na obrázku


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Intenzivní červená 6.6 - zklamání, těšila jsem se na intenzivní červenou z krabičky, ale barva ve skutečnosti spíše mahagon, tedy nijak zvlášť červená. Je pravda, že asi méně zatěžuje vlasy, na jejich lesk a zdravý vzhled neměla negativní dopad. Barva při nanášení voní, přiložený kondicionér k použití po obarvení vlasy zjemnil, dodal jim super lesk. Za měsíc se ale barva velmi vymyla či vybledla, nevím, vypadalo to, jako bych nebarvila tak 3 měsíce. Nekoupím znovu.

  • vlasy nezatěžuje
  • voní
  • vlasy vypadají zdravé
  • jiný výsledek barvení než na krabičce
  • rychle se vymývá


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 5.8.2013 13:33:08

Kupuji si dlouho garnier naturals 8.1 a Olia 8.13 je ten samý odstín, ale nádherně voní a vlasy opravdu vyživuje :) barva je krémová, dobře se nanáší (jako byste si dávali masku na vlasy) a odbarví i nabarví v jednom kroku. Nosím popelavou blond a odrosty mívám hnědé. Tahle odbarví odrosty a zárověň sjednotí již vymytou barvu z konců. Rozhodně ale 8.13 spíše odpovídá krabičce 7.13 takže si vždy berte světlejší než chcete ve výsledku, ale to je skoro u každé takové barvy (tmavé blond)

  • vyživené vlasy
  • vůně
  • konzistence výživné masky
  • velké množství již v 1 balení
  • kondicionér vystačí až na 3x
  • cena


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 30.7.2013 20:03:28

Tak za mě teda obrovský zklamání. Koupila jsem si odstín 7.13 oslnivá tmavá blond. Jenže odstín se měl jmenovat spíše oslnivá tmavá hnědá. Měla jsem světle hnědé až blond vlasy. Nyní mám místo své původní světle barvy, tak v lepším případě středně hnědou. Na vzorníku je přitom uvedeno, že z hnědé udělá pomalu světlou blond :-( A to jsem barvu nechala působit jenom 15 minut. Opravdu doufám, že se velmi rychle barva vymyje. Zítra plánuji, že asi nevylezu z chlorovaného bazénu. Barvu si již samozřejmě nikdy více nekoupím. Jediné plus asi je, že vlasy nevypadají zničeně.

  • Hezky voní a nepoškozuje vlasy
  • Vlasy mám místo uvedené tmavé blond barvy, tak středně hnědou.


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
zrzavé

Další recenze od 26.7.2013 14:41:16

Barvila jsem barvou 6.60 - intenzivní červená. Stejný odstín jsem vyhledávala už i u barev předtím, červenou si držím už nějaký ten měsíc. Barva příjemně voní, ne chemicky jako všechny ostatní barvy, ze kterých by se člověk udusil, když k nim přiblíží nos. A je jí hodně, bohatě stačila (dříve jsem kupovala většinou dvě balení jiných barev, ale teď ještě vespod vlasů mám dredy, které nebarvím). Co jsem to tu tak pročítala s tímhle odstínem spíše špatné zkušenosti, ale já jsem spokojená, vlasy jsem předtím měla barvené jinou barvou, také intenzivní červená, už byla ale vymytá a od sluníčka vyšisovaná. Tohle chytlo pěkně červeně. Po skončení nanášení barvy jsem jí tam nechala asi 20 minut. Drobný šok pro mě nastal, když při vymývání barvy ze mě tekla oranžová voda místo klasické krvavé, jak jsem byla zvyklá :D Bála jsem se tedy, aby mi to nechytlo do zrz, ale vlasy mám pěkně červené. A rozhodně nevypadají poničené. Takže za mě spokojenost :) (Zatím tedy nevím, jak rychle se bude vymývat.)

  • vlasy jsou příjemnější na dotek
  • množství barvy
  • přijatelná cena
  • vůně
  • výsledek, který jsem chtěla
  • příjemný balzám součástí balení
  • zatím nevím (bude se vymývat?)


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
zrzavé

Barvila jsem se odstínem ledový kaštan. Velice krásná hnědá barva. Chytla mi přesně tak jako na krabičce, aspoň na vlasech, které jsem neměla nabarvené ombré barvou. Na to bohužel Garnier Olia nestačila. Barva nesmrdí chemicky a dobře se nanáší. Balzám po barvení je příjemný. Vlasy po barvení nejsou vysušené a hezky se lesknou. Zdá se mi, že je neničí tak jako jiné barvy. Vyhovuje mi balení v tubě, které vymáčknu do misky a smíchám.

  • Nesmrdí po chemikáliích
  • Dobře se nanáší
  • Vlasy po barvení nejsou zničené a jsou hebké
  • Vyhovuje mi balení
  • Nekryje dostatečně odbarvené vlasy


Další recenze od 22.7.2013 11:20:27

Koupila jsem si odstín 10.0 k sjednocení odrostu a melíru,na tmavě hnědé chytá barva do medových odstínů nikoliv rezavé.U kořínků více do blond.Barva je vhodná spíš pro špinavý až tmavý blond.Barva pěkně voní není agresivní.Doporučuji použít dvě balení na husté vlasy a prodloužit dobu barvení alespoň na 40min.

  • neničí vlasy
  • některé prameny neodbarvila vůbec.


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
zrzavé

Další recenze od 13.7.2013 20:23:58

tuto barvu jsem chtěla vyzkoušet, když je všude tak propagovaná... měla jsem světlou zrzavou a koupila jsem si intenzivní červenou... barva se dobře nanášela, nesmrděla chemicky po celém bytě jako jiné barvy... ale bohužel intenzivní červená je prakticky černá, takže za mě velké zklamání... jen doufám že se bude rychle vymývat...

  • nesmrdí
  • cena
  • je jí hodně
  • úplně jiný výsledek barvy než je na krabičce


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 30.6.2013 14:29:42

Garnier 5.0 - Barvila jsem na světle hnědé vlasy (vymytý přeliv). Barva má příjemnou vůni i konzistenci, lehce se odstraní z kůže. Nechala jsem působit doporučených 30 minut. Po umytí jsem použila přiložený balzám, který má příjmenou vůni. Vlasy jsou hebké a zářivé, jak slibují výrobci. Na mé hodně husté a dlouhé vlasy stačila jedna krabička. První tři dny je barva krásně hnědá, postupem času se ale vymývá.

  • příjemná vůně
  • přiložený balzám
  • po použití zářivé a lesklé vlasy
  • nechytá do černa
  • lehce se odstraní z kůže
  • postupem času se vymývá


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 24.6.2013 19:25:05

Barvila jsem odstínem 10.0 a mám to hodně světlý, místama až do bíla. Barva příjemně voní, neštípe, jen mě při tom nanášení trochu svědila hlava. Nechávala jsem to na hlavě 30 minut, pak jsem si dala pro jistotu ještě silver šampon a nakonec kondicionér, který byl součástí balení (nádherně voní). Nevím jak to bude chytat vám, já měla vlasy blonďatý (který jsou ted zesvětlený) a odrosty jsem měla takovou tmavou blond a to je ted krásná světlá blond... vlasy nejsou nikde naštěstí žlutý. Jinak po umytí jsou vlasy krásně lesklý, hebký a nevypadají vůbec poškozeně... takže já tuhle barvu doporučuju.

  • vůně
  • nepoškozuje vlasy
  • vlasy jsou lesklé a hebké
  • hezká barva
  • cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Syoss Gloss Sensation

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Syoss Oleo Intense

3.2 55% 11 recenzí

Hůře hodnocené