La Roche-Posay Effaclar Gel Moussant recenze a zkušenosti

Čištění pleti La Roche-Posay Effaclar Gel Moussant
Čištění pleti La Roche-Posay Effaclar Gel Moussant - obrázek 1
Čištění pleti La Roche-Posay Effaclar Gel Moussant - obrázek 2
Čištění pleti La Roche-Posay Effaclar Gel Moussant - obrázek 3
5 4 18
  • Průměrné hodnocení 4
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 500 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce La Roche-Posay

Recenze produktu
La Roche-Posay Effaclar Gel Moussant

Dlouhodobě jsem používala gel od Biodermy, ale přišlo mi, že si na něj pleť již zvykla a nic moc závratného stejně nedělal a tak jsem chtěla vyzkoušet gel od jiné značky. V partnerské lékárně jsem si vybrala tento. Měl 400ml a byl v akci. Lékárnice mi dala 2 vzorečky, které mi vyšly na 4 dny zkoušení, gel nevysušoval a přišlo mi že lépe čistí a tak jsem se rozhodla pro jeho koupi a udělala jsem chybu. Zlatá Bioderma. Po pravidelném používání nadměrně vysušuje i když pravidelně mažu krémém, ale hlavně mi vadí že mi pálí kůži kolem rtů, vždy mám okraje rtů červené jako by spálené.

  • pěnivost
  • svěží vůně
  • poradí si s akné
  • dobře čistí
  • spálil kůži kolem rtů
  • nadměrně vysušuje


Další recenze od 23.9.2014 20:31:11

S tímto gelem mám pouze dobré zkušenosti. Po té, co mě kožní dostala antibiotiky a mastičkami z nejhoršího, mi doporučila produkty La Roche Posay. Zpočátku jsem byla skeptická, hlavně kvůli ceně, ale nakonec jsem si řekla, že to zkusím. A dobře jsem udělala. Používám ho společně s krémem Effaclar DUO+ a je to jediná kombinace volně dostupných prostředků na akné, která mi pomáhá.

  • Dobře čistí
  • Dlouho vydrží (3-4 měsíce)
  • Citlivá pleť ho dobře snáší
  • Cena


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.9.2014 08:11:03

Pro mě zatím nejlepší gel, co jsem vyzkoušela. Pleť mi vyčistí dokonale, včetně černých teček, vůbec nedráždí, i když mám citlivou pleť a nemám pocit pnutí. Zlepšení pleti jsem pociťovala hned po prvním použití. Používám ho vždy večer po odlíčení micelární vodou nebo odličovacím mlékem. I když je primárně určen pro aknózní pleť, kterou nemám, tak mně vyhovuje, protože krásně vyčistí T-zónu.

  • dokonale čistá pleť
  • nevysušuje
  • nedráždí pleť
  • zbavuje černých teček
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.8.2014 19:22:11

Skvělý jemný pěnový gel. Používám na čištění po odlíčení biodermou. Stačí malé množství. Krásně jemně čistí, stahuje póry (dokonce i na nose jsou míň viditelné) a pleť byla cca po 2,5 týdnu viditelně lepší a jasnější:). Menší zarudlé flíčky po akné taky mizí. Na pleti nenechává vysušená místa (mezi těmi mastnými-jak to obvykle bývá). Cena za tento produkt na pohodičku. Vydrží, dobře čistí, je jemný, bez parabenů, atd...Zkusím i jiné, ale myslím, že k tomuto se vrátím.

  • nijak extra nevysušuje
  • vydrží celkem dlouho
  • stahuje póry a zmenšuje i zahlodané černé tečky na nose
  • příjemná úplně obyčejná vůně které si ani nevšimnete
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.8.2014 17:56:47

Tenhle gel mi doporučila moje kožní lékařka a nemůžu si ho vynachválit. Dnes jsem si koupila druhé balení a budu si ho kupovat asi stále , pokud neobjevím něco lepšího. Jelikož jsem v pubertě 12-14 let trpěla na akné fakt hodně , zkoušela jsem vše možné. Potom mi doporučili tento gel a pupínky se mi teď udělají málokdy. Výrazně se to zlepšilo! Krásně vyčistí mastnou pleť a pleť je pak taková svěží - miluju ten pocit:-)

  • Bojuje proti pupínkům
  • Pomůže s akné
  • Svěží pleť
  • Vůně
  • Nevysušuje
  • Krásně čistí
  • Pleť se tolik nemastí
  • Neucpává póry
  • Žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.12.2013 22:25:49

Gel jsem sháněla na doporučení, naštěstí jsem se dostala k testovací sadě za nízkou cenu. Gel mi není vůbec příjemný, pleť je po umytí napjatá a hodně vysušená. Určitě bych nedoporučila na každodenní používání, cca po třech dnech jsem měla po tvářích červené fleky, přestože jsem po čištění nanášela hydratační krém, abych těmto problémům předešla.

  • cena v rámci testovací sady s ohledem na množství produktu
  • výdrž
  • hodně vysušuje
  • příliš agresivní pro citlivější pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.10.2013 14:55:37

Skvělý mycí gel, stejně jako ten od Biodermy, ale tenhle ještě krásně voní po nějakých kytkách jako celá řada na problematickou plet od LRP. Gel nevysušuje jako např Vichy, ale jen pěkně umyje. Nekoupila bych si ho znova jen a pouze kvůli ceně, jelikož jako mycí gel se dá použít i babylove mycí gel za 70 korun z DM, který mě taky nevysušuje a krásně pleť vyčistí. Ale tento LRP nejlépe voní ze všech co jsem kdy zkusila!

  • nevysušuje
  • nádherně voní
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 5.10.2013 23:12:35

tento čistiaci gél som si kúpila na odporúčanie mojej kožnej lekárky. mám aknoznu pleť ktora je zároven aj velmi dehydrovaná a tvoria sa mi na nej šupinky takze musím používaj jemnejšie čistiace gély, a tento gél mi sadol. pleť je po ňom krásne čistá hladká a nemám pociit pnutia. a jeho dalšie plus je príjemná vôna. balenie vydrží dlho.

  • balenie vydrží dlho
  • príjemná vôňa
  • nedráždi pleť
  • pleť je po nom čístá a jemná
  • velmi šetrný k pleti
  • cena


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 16.6.2013 21:29:13

Veľmi dobrý jemný gél na akné. Dobre pení a pleť pekne vyčistí, po umytí je pleť čistá a zmatnená. Čo sa mi veľmi páči na tomto géli je hlavne jeho znášanlivosť s pleťou, žiadne svrbenie či pálenie som si nevšimla. Čiernych bodiek ani vyrážok ma zbaviť nedokázal, ale na gél si myslím, že odvádza peknú prácu. Je skutočne veľmi jemný a vôbec neštípe. Za mňa určite odporúčam

  • dobre pení
  • čistí a zmatňuje pleť
  • pekný obal
  • nevysušuje pleť
  • cena
  • neodstraňuje čierne bodky


Mycí gel z řady Effeclar je standardní mycí gel na obličej, pro mastnou pleť s akné. Jako zbytek řady Effeclar, je tento gel určený opravdu pro ty, kteří mají velký problém, proto pokud máte standardně mastnou a pupínkatou pokožku, bude hodně vysušovat. Ideální je doplnit ho micerální vodou - netvoří se pupínky, ale pleť není ani šupinatá. Přesto ale po umytí obličeje ucítíte pnutí.

  • co slíbí to splní
  • příliš vysušuje
  • lze cítit pnutí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.1.2013 10:55:27

Tento gel mě nijak zvlášť nenadchnul. Spíše naopak. K výrobkům La Roche-Posay mívám velkou důvěru, ale tento gel bych přirovnala klidně i ke drogerkovým čistícím gelům. Sice má velice příjemnou svěží vůni, ale jinak mou pleť vysušuje a po umytí mám pocit nepříjemného stahování. Po delším užívání se mi pleť spíše zhoršila z důvodu přesušení a to i přes následnou hydrataci LRP krémem. Za mě bohužel palec dolů.

  • příjemná svěží vůně
  • hodně vysušuje


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.7.2012 15:30:40

Myslím si, že teno odličovací gel-pěna je spíš pro mladou pleť, protože mě neskutečně vysušoval. Měla jsem obličej celý stažený, proti akné vůbec nepomáhal. Pravděpodobně sedne někomu se super mastnou pletí, ale ne těm, kdo mají kombinací mastné a dehydrované, jako třeba já. Znova už určitě nekoupím.

  • nic
  • hodně vysušuje
  • cena


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.5.2012 17:37:49

Je velmi vhodný pro citlivou pleť, protože neobsahuje nic co by ji mohlo dráždit. Opravdu doporučuji v kombinaci s dalšími produkty stejné značky. Minimálně s hydratačním krémem. Já ho používala několik let. Bohužel si na něj moje pleť zvykla nebo dospěla do jiného stádia a potřebovala změnu. Přešla jsem na levnější Niveu a jsem taky spokojená, ale návrat k La Roche-Posay nevylučuji. Po dlouhodobějším používání může malinko vysušovat.

  • šetrnost
  • nedráždí
  • příjemné složení
  • cena
  • ale dá se to pochopit


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.3.2012 22:31:43

Mám spíše mastnější pleť hlavně v T zoně a tento gel mi velmi vyhovoval. Pleť mi nevysušoval, přitom dobře vyčistil a hlavně zmatnil. Protože mám citlivou pleť, byla jsem ráda, že nedráždí pokožku a že je bez parfemace. Nemám, co bych mu vytkla.

  • nedráždí
  • dobře vyčistí
  • vhodný pro citlivou pleť
  • žádné


Další recenze od 24.3.2012 00:59:42

Tento výrobek jsem dostala jako dárek k nákupu, jinak bych si ho nekoupila. Nemám čistící přípravy na principu gelu, který se musí následně smýt ráda. Párkrát jsem ho použila, ve srovnání s jinými co jsem kdysi měla (např. Vichy, Eucerin atd) mi přišel nejjemnější. Pleť nedráždil, neštípal a příliš ji nevysušoval.

  • dobře snášenlivý citlivou pletí
  • nutné následně důkladně smýt vodou.


Další recenze od 23.3.2012 23:51:52

Moc doporučuji. V kombinaci s krémy effaclar mi pomohl výrazně zlepšit stav pleti. Výsledek sice není vidět druhý den, ale když chvíli vydržíte (min. měsíc) určitě sami uvidíte rozdíl! Stojí sice tošku víc než běžný drogerkový odličovač, ale velmi dlouho vydrží (já už ho mám skoro 4měsíce a to ho používám ráno i večer!) Je po něm třeba používat krém, neboť mírně vysušuje. Narozdíl od jiných effaclar výrobků, jsem si stoprocentně jistá, že jej budu kupovat znova!

  • příjemná konzistence
  • balení vydrží nadlouho
  • pomáhá akné
  • trochu vyšší cena
  • mírně vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.3.2012 19:07:51

Effaclaru jsem spotřebovala několik tub a je to odličovač, ke kterému bych se klidně vrátila. na stav akné sice neměl nijak zásadní vliv, ale odličuje dokonale a nedráždí. odličovala jsem s ním bez potíží i řasenku. moje pleť je mastná, se sklony k ucpávání pórů, citlivá, jizev po akné jako máku. Effaclar mírně vysušuje, po čištění je samozřejmě třeba použít hydratační krém. výraznější vysušení nebo dokonce loupání kůže jsem ale nepozorovala.

  • skvěle odličuje
  • žádný vliv na zlepšení akné
  • mírně vysušuje
  • ve stejné cenové kategorii existují příjemnější mycí gely


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené