Labello Angel Star recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Labello Angel Star
Balzámy na rty Labello Angel Star - obrázek 1
Balzámy na rty Labello Angel Star - obrázek 2
Balzámy na rty Labello Angel Star - obrázek 3
5 2.6 14
  • Průměrné hodnocení 2.6
  • 36% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Labello

Recenze produktu
Labello Angel Star

věk
35-44

Další recenze od 14.1.2015 11:29:21

Balzám jsem si pořídila čistě ze zvědavosti. Jsem ráda, když můžu zkusit nějaký nový. Ale tady jsem šlápla vedle. Co se týče obalu, tak na první pohled nádhera (výrobce ví,co má udělat,aby lidi kupovali), ale to bohužel na mou další koupi tohoto balzámu nestačí. Po nanesení na rty vypadá spíš jako laciná třpytková růžová rtěnka pro malé slečny. Takže to nepřehánět s nanášením.Stačí vážně jen 1x přejet,max.2x. A co mi dál vadilo,byly vystouplé jakoby "drobky" v tom balzámu,asi jsou to ty třpytky.Takže to má efekt obrušujícího peelingu.A to je fakt nepříjemný. Přesušeným rtům určitě nepomůže, protože ve finále máte pak rty ještě víc sušší než před nanesením tohoto balzámu. Třpytky na rtech se mi líbí, ale nesmí jich být zase moc. A tady jich moc je. Ale co se mu musí nechat je krásná malinová vůně. A docela mě překvapilo, jak balzám rychle ubýval, najednou koukám a v tyčince skoro nic. Moc dlouho jsem ho neměla. Tak 3 týdny a byl fuč. Takže já už znovu nekoupím.

  • hezký obal
  • hezká vůně
  • nehydratuje
  • až příliš třpytek
  • obrušující efekt
  • rychle ubývá z obalu


Další recenze od 28.12.2014 17:30:16

Tento balzám jsem dostala od kamarádky, která je nepoužívá. Sama bych si ho ale určitě znovu nekoupila, rozhodně to není žádný hit. Pokud máte suché rty, tak tohle je opravdu nezachrání ze spárů dehydratace. Jediné, co balzám umí je nanést přes rty film třpytivého balzámu, který (alespoň na mně) ani nevypadal dobře. Když jsem v nemocnici potřebovala zvlhčit rty a sestra mi ho přinesla, protože to bylo první, na co doma narazila, tak mi vůbec nepomohl. Za mě nekvalitní balzám s lacinými třpytkami. Obal byl ale bytelný.

  • možná barva ...
  • nehydratuje, jak bych chtěla
  • nepříjemná umělá chuť
  • třpytky nejdou šetrně sundat ze rtů


věk
25-34

Další recenze od 19.4.2014 20:33:28

Jednoznačně nejhorší balzám, co jsem si kdy koupila! Koupila jsem si ho, protože jsem měla z řady Angel star sprchový gel a tělové mléko, obojí strašně krásně vonělo a bylo dost vyhovující, tak jsem si říkala, že balzám určitě bude také super. Opak se stal pravdou. Za 60 korun jsem si koupila "balzám", který vůbec nehydratuje, rty nevyživuje, dokonce bych řekla, že mi rty vysušoval a měla jsem je pak víc popraskané. Po nanesení jsou pak rty takové do bíla, hrubé. Tyčinka se mi roztékala a zlomila. Jediný plus na tomto produktu je vzhledný obal a příjemná vůně. Kvůli tomu bych si ho ale opravdu nekoupila. Za mě jednoznačně ne.

  • vůně
  • hezký obal
  • roztéká se
  • po nanesení rty bílé a hrubé
  • nehydratuje a nevyživuje
  • nesplňuje ostatní funkce pomády


věk
25-34

Další recenze od 31.3.2013 11:00:03

S negativními hodnoceními musím nesouhlasit - mám celkem velké problémy se rty, hodně se mi loupou, mám i stroupky atd, ale labello angel star je jeden z mála balzámu, které mi pomáhají (ještě mi pomáhá labello mléko a med a pak už jen speciální balzámy z lékáren). Rty mám po nanesení krásně jemné a hydratované, balzám má velice příjemnou chuť i vůni a na rtech vypadá skvěle, alespoň na těch mých. Mám od přírody hodně červené rty a po nanesení tohoto balzámu mé rty vypadají opravdu andělsky. Ale nepopírám, že na někom, kdo má průměrné nebo světlé rty může tento balzám vypadat poněkud "mrtvolně" či lacině. Co se týče té hydratace, možná je to hodně o tom, co komu sedne. Celkově ale nedám na tento balzám dopustit, můj přítel také miluje tu chuť a vůni a pokaždé, když si tohle labello nanesu, okamžitě mi ho slíbává ze rtů a říká mi, že chutnám skvěle :). Cena je sice vyšší, ale podle mě se ten kup opravdu vyplatí.

  • hydratace
  • efekt na rtech
  • výdrž
  • vůně
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 21.10.2012 09:27:53

Tento balzám na rty jsem si koupila kvůli obalu a vůbec nelituji. Často mívám vysušené a šupinkovaté rty obzvlášť teď, kdy se ochladilo a toto Labello mé rty zachránilo. Okamžitě rty hydratuje, šupinky mizí jako mávnutím kouzelného proutku. Navíc pěkně rty zbarví do růžova a tak krásně voníí.

  • vůně
  • pěkně zbarví rty do růžova
  • okamžitě hydratuje


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2012 21:07:49

Jediné, co oceňuji je vůně. Na rtech vypadá tento balzám příšerně. Barva vůbec není hezká a navíc dělá efekt žlutých zubů, i když žluté zuby nemám. Co mi hodně vadilo byly třpytky, které jsou "vystouplé", takže škrábou rty. Celkově tento balzám nedoporučuji a příště si ho rozhodně nekoupím!

  • vůně
  • barva
  • třpytky
  • nehydratuje
  • efekt žlutých zubů


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2012 20:56:41

Po sluneční tyčince nejhorší Labello, nedělá tak mrtvolné rty jako to perlové, ale jeho efekt je i tak nehezký a rty vůbec, ale vůbec nehydratuje. Vůně je typický Angel Star - na mě chemický a nepříjemný. Zkoušela jsem i použití na noc, ale ráno byly rty seschlé s dusící růžovou vrstvou nahoře.

  • nevím
  • chemická vůně
  • efekt na rtech
  • nehydratuje


Další recenze od 11.6.2012 15:48:27

Tento balzám je naprosto úžasný !!! Nikdy nechybí v mé kabelce...zaujal mě jeho skvělý, růžový obal...Vůně je krásně ovocná, bohužel hodně dráždí rty, takže před aplikací nanesu obyčejný balzám a poté až tento s perletěmi a krásně mi rtíky osvěží a nepodráždí... Doporučuji :-)

  • Vůně vzhled
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2012 18:54:42

tento "balzám" jsem si koupila omylem, když jsem se v drogerii přehmátla a přestože perleťové věci nesnáším (především na rtech), ze zvědavosti jsem ho zkusila. nechápu, jak výrobce napadlo nazvat tuto věc balzámem na rty. absolutně nehydratuje, jen potáhne rty prapodivnou, stříbřitě-růžovou vrstvou. super pro look a la corpse bride. vůně je celkem pěkná, ale to už výsledný dojem nezlepší. to, že nehydratuje, bych ještě přežila. ale že vysušuje, to už je fakt moc. za mě rozhodně ne.

  • tak nějak...nic
  • cleá tahle záležitost je jeden velký, třpytivý nedostatek


Labello Angel star mi spíše připomíná lesk na rty - což je pro mě mínus (nemám ráda když se mi moc lesknou rty, ale spíše když pomáda udělá na rtech hezký matný film). Hezky voní, moc nehydratuje.Design této " pomády " je pro mě docela přijatelný, ale nemám v plánu si ji kupovat znovu.

  • hezky voní
  • obal
  • třpytky
  • moc nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2012 15:42:52

Krásně voní, ale že by se tomu dalo říkat balzám to nevím, nehydratuje spíše naopak. Jemná růžová barva je hezká, ale třpytky v ní to kazí a na rtech to vypadá jak dětská rtěnka. Takže já jí po pár dnech hodila do šuplíku a raši si pořídila pořádný balzám, který plní to co má.

  • vůně
  • nehydratuje
  • třpytky


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 00:51:42

Já mám tento balzám moc ráda. Ale je pravda, že není extra hydratační jako jiné labelo balzámy. Má ale nádhernou růžovou barvičku se třpytkama a krásně ovocně voní.

  • barva
  • vůně
  • není příliš hydratační


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Labello Care & Gloss

2.7 42% 6 recenzí

Hůře hodnocené