Labello Balzám na rty Extreme Alpin recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Labello Balzám na rty Extreme Alpin
Balzámy na rty Labello Balzám na rty Extreme Alpin - obrázek 1
Balzámy na rty Labello Balzám na rty Extreme Alpin - obrázek 2
5 1.9 11
  • Průměrné hodnocení 1.9
  • 19% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 45 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Labello

Recenze produktu
Labello Balzám na rty Extreme Alpin

věk
25-34

Další recenze od 23.7.2012 23:36:08

Jediná fajn věc na tomhle balzámu je UV faktor 30. Zbytek je děs a hrůza, když vás na svahu někdo uvidí s tímhle na rtech, bude se bát, že máte omrzlou pusu. Je opavdu perleťově bílý a nejde rozmazat. Skoro jak barva v tuhé formě. Je jakoby voskový, takže příliš nehydratuje, jen rty potáhne vrstvou tmelu. Doma nám ležel asi 10 let, než jsem ho nekompromisně vyhodila.

  • OF 30
  • bílá barva
  • konzistence je tuhá
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 25.7.2012 23:42:24

Nejhorší balzám na rty, který snad existuje. Nebyla jsem ho schopná používat ani na noc, jak byl nepříjemný. Měla jsem pocit, jak kdybych na rtech měla vosk než balzám. Špatně se aplikuje na rty, nevsakuje se a nehydratuje. Vadila mi i podivná parfemace.

  • žádná
  • všechno


věk
15-24

Další recenze od 14.8.2012 13:22:53

Když jsem si ho kupovala, hledala jsem nějaký lůj, který mé rty ochrání v mrazu. K mému hrůznému zjištění jsou rty po nanesení tohoto balzámu úplně bílé! Je to opravdu hrozné, i ostatní lidé se mě občas ptali, co to mám na rtech bílého. Navíc mám pocit upatlaných rtů.

  • UV faktor
  • upatlanost
  • bílá barva na rtech


Další recenze od 9.1.2013 20:45:32

Tento balzám si zaslouží ocenění nejhorší balzám, který jsem zkusila a že jich nebylo málo. Co je fajn je, že má spf 30 a poměrně hezky, nevtíravě voní. Nehydratuje, naopak mi přijde že vysušuje. Co je ale nejhorší je, že udělá na rtech BÍLÝ POVLAK. Máte potom úplně bílé rty, žádný lehký bílý nádech. Ta bílá navíc není rovnoměrně, takže vypadáte ještě hůř a ještě k tomu vám to zaleze do rýh rtů. Navíc má strašně divnou tvrdou konzistenci a když je zima, tak úplně ztvrdne (takže je úplně na nic, protože jediné využití by se mohlo najít na horách, kde s tímto bílým labellem vidím víc lidí, takže byste asi nevypadali až tak divně). Ten povlak je na rtech nepříjemný. Cena není až tak úplně nízká, takže za mě fakt NE!

  • spf 30
  • pěkná vůně
  • bílé rty
  • vysušuje
  • divný pocit na rtech
  • bílá barva na rtech není rovnoměrná a zaleze do rýh rtů
  • v zimě ztvrdne a za normálního počasí je tuhý
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 10.1.2013 10:33:25

Nejhorší balzám na rty, který jsem kdy měla. Na rtech velmi nepříjemný, ale co je nejdůležitější - zanechává extrémně viditelný bílý povlak, který nejde rozmazat. Vyhozené peníze! Za mně už nikdy.

  • vůně
  • zanechává bílý povlak


věk
15-24

Je pravda, že rty jsou po něm skoro bílé a konzistence je tuhá a trošku hůř se roztírá, ale, ale po stránce ochrany před mrazem smekám. Na lyžování v mrazu je to bomba, ale je dobrý i pro normálním chození v mrazu. Možná, že tu bílou by překryl lesk, nebo rtěnka...

  • ochrana
  • tuhý
  • bílý


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2013 22:10:23

Já si myslím, že tento balzám zas taková tragédie není. Je pravda, že není moc hydratační. Na druhou stranu rty chrání před mrazem a větrem jako snad žádný jiný balzám. Vytvoří na rtech ochrannou vrstvu, která navíc opravdu dlouho vydrží. Rty barví do bíla, ale já mám velmi pigmentované rty, takže s tímto balzámem dohromady tvoří pěknou růžovou. Balzám používám i pod světlé rtěnky místo korektoru. Je super, že má SPF 30.

  • chrání rty před mrazem
  • SPF 30
  • dlouhá výdrž
  • nehydratuje


věk
25-34

Nevím, proč většina balzámů s vysokým UV faktorem musí dělat rty alá mrtvola. Copak nejde vyrobit lůj, který by chránil rty před sluníčkem a zároveň dělal zdravější barvu rtů? Tenhle balzám byla pro mě jedna velká tragédie. Měla jsem ho v Alpách na lyžích a je pravda, že jsem měla rty po dovolené fajn - žádné rozpraskání ani nic podobného. Bohužel mi rty docela vysušoval a ten mrtvolný vzhled mi na kráse moc nepřidal. Hvězdičku navíc dávám díky SP faktoru.

  • UV faktor
  • mrtvolný vzhled


věk
25-34

Další recenze od 24.3.2014 17:28:29

Jelikož moje rty v zimě příšerně trpí a jsou věčně popraskané a vysušené, tak jsem hledala něco, co je opravdu ochrání. Ale v tomto případě to byl obrovský krok vedle. Pozitivum? Žádné nevidím. Tento balzám neskutečně na rtech lepí - ta konzistence je opravdu prazvláštní. Namazat si ho můžu tak max. na noc, protože mezi lidi se mi s bílým povlakem na rtech vážně chodit nechce, ani na horách to nepřekousnu. A jestli má nějaký SPF30 také nevím, píšou to na obalu, ale nemůžeme věřit všemu. Nedoporučuji, vyhozené peníze.

  • žádné
  • sněhově bílý povlak na rtech
  • lepí
  • zvláštní konzistence balzámu
  • žádná ochrana či hydratace rtů


věk
25-34

Další recenze od 13.5.2014 16:21:59

Po přečtení recenzí si říkám dobrý, neměla jsem vadný produkt, on se vadný vyrábí. Za mě také nejhorší balzám, co jsem kdy vyzkoušela. Který debil tohleto vpustil na trh. Proti mrazu jsou mnohem lepší balzámy, jak takhleta sněhobílá tragédie, která nejde ani pořádně rozetřit do ztracena. No prostě vyhozené peníze do luftu.

  • Absolutně žádné
  • Naprosto všechno


věk
25-34

Bílá barva, kterou na rtech toto Labello zanechá, zůstane docela dlouho, takže tyčinku používám jenom nadoma, když se opaluji na balkóně, ven bych s tímto tedy nevyšla :-D Má vysoký ochranný faktor, takže je to docela škoda, že z nás dělá mrtvoly. Znovu již nekoupím a asi ani nevypotřebuji. Nebýt té šílené barvy, byl by fajn.

  • rty pěkně ochrání
  • ta bílá barva na rtech no


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené