Lactacyd Femina emulze pro intimní hygienu recenze a zkušenosti

Intimní hygiena Lactacyd Femina emulze pro intimní hygienu
Intimní hygiena Lactacyd Femina emulze pro intimní hygienu - obrázek 1
Intimní hygiena Lactacyd Femina emulze pro intimní hygienu - obrázek 2
5 4.4 37
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 84% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 37 recenzí
  • Výrobce Lactacyd

Recenze produktu
Lactacyd Femina emulze pro intimní hygienu

věk
25-34

Další recenze od 23.9.2015 19:32:27

Klasický Lactacyd. Intim gel s jemnou vůní (mně příjemná). Jemný, docela hustý gelík, mléčné barvy. Nepodráždil ani nic podobného. Ale neudělal jinou službu než ostatní intim gely. Mám vyzkoušeny i takové co mi více voní, taky nedráždí a stojí jen zlomek ceny Lactacydu, takže já už nekoupím. Špatný není, ale za značku zbytečně platit nechci :). Za mně neurazí, nenadchne. Obal je OK. Balení 250ml. Cena přes stovku (v akci 99,-) mi nevyhovuje.

  • docela příjemná jemná vůně
  • nedráždí
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 11.6.2015 21:37:10

Oblíbený intimní gel, který kupuji pravidelně a pokud zkusím jiný produkt, vždy se k němu stejně vrátím. Má jemnou vůni, vůbec nedráždí, neštípe, jemně myje, nevysušuje. Navíc ho mají v každém obchodě ve varientě 200ml, která je fajn na cestování a velké balení 400ml, které je zase super na doma. Jsem naprosto spokojená a nemám v plánu měnit.

  • balení 200 a 400 ml
  • jemně myje
  • příjemná vůně
  • snad jen cena pokud není v akci


věk
35-44

Další recenze od 14.10.2014 18:06:21

Nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka.Tuto Mycí emulzi jsem používala jako první, byla jsem s ní spokojená. Ale ve složení např. Sodium Laureth Sulfate a to na prvních "příčkách" pro intimní hygienu? Ne děkuji. Raději se již nějaký ten rok myji pouze teplou vodou, toto doporučil kamarádce gynekolog a jsem takto spokojená a ušetřím nemalý peníz.

  • ...
  • Celkově složení.


věk
25-34

Další recenze od 3.9.2014 23:04:08

Výborná emulze pro intimní hygienu. Nijak nedráždí. Vůně je normální. Balení se mi líbí, vybrala jsem si s pumpičkou. Je lehce svěží a mám po umytí dobrý pocit. Zánět mi nezpůsobila. Jediné mínus je u mě vyšší cena. Dostupnost je dobrá (v každé drogerii či drogérkovém koutku v ochoďácích). Jsem spokojená a když bude v akci, koupím znovu.

  • Svěžest
  • Umytí
  • Nedráždí
  • Vůně
  • Konzistence
  • Cena


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2014 22:13:35

Nejlepší mýdlo pro intimní hygienu, které znám a popravdě už ani jiné zkoušet nechci, protože jsem nadmíru spokojená. Cena je ok. Značka je prověřená na trhu. Je velmi šetrné, nedráždí ani nevysušuje. Pro někoho, kdo je citilivější a nemůže používat běžný sprchový gel, je toto super volba a alternativa. Vůně je jemná. Doporučuji.

  • přiměřená cena
  • jemná vůně
  • nevysušuje a nedráždí
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 12.2.2014 15:35:18

Tento intímny gél je pre mňa jeden z najlepších, ktoré som doposiaľ vyskúšala a je dostupný v každej drogérii. Odporúčala by som ho používať každý deň, pretože pomáha predchádzať gynekologickým zápalom a infekciám. Má príjemnú jemnú vôňu, nedráždi a nevysušuje. Určite sa k nemu budem aj naďalej rada vracať.

  • balenie vydrží dlho
  • príjemná vôňa
  • nedráždi
  • nevysušuje
  • prevencia zápalov
  • nič


věk
25-34

Gél na intímnu hygienu, ktorý mne osobne vyhovuje, som s ním spokojná. Používam ho pravidelne, a neštípe, nedráždi, nevysušuje. Stačí ho použiť iba trochu, takže balenie aj dlho vydrží. Možno by som viac uvítala balenie s pumpičkou, ale to je len taký detail. Trochu mi vadí jeho vôňa, ale je jemná, takže ani to nie je nič hrozné. Kúpim znovu, opakovane.

  • jemný
  • nedráždi
  • neštípe
  • nevysušuje
  • možno vôňa


věk
25-34

Další recenze od 10.12.2013 16:40:25

Musím se přidat k pochvalným recenzím, Lactacyd je na trhu dlouho, přesto si stále drží svůj standard. Intimní partie nedráždí, zklidní a nevysouší. Použití je velmi příjemné, vůně je decentní a nevadí mi. Je skvělý při potížích, při podráždění, svědění. Balení do koupelny je sice trochu nepraktické, ale uzávěr je zase vhodný na cesty. Vřele doporučuji.

  • nedráždí
  • zklidní
  • decentní vůně
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 24.9.2013 18:55:19

V koupelně každé ženy by rozhodně neměl chybět přípravek pro intimní hygienu. Já si nejčastěji kupuji tuto emulzi a jsem nadmíru spokojená. Nádherně něžně voní, je ultrajemná, a co je nejdůležitější, skvěle účinkuje. V případě podráždení okamžitě zklidní, funguje i jako skvělá prevence častých onemocnění, jako jsou záněty nebo mykózy. Doporučuji vyzkoušet.

  • nejlepší intimní emulze
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2013 13:32:15

Výborný gel pro intimní hygieno, střídám ho s gelem či mýdlem od Avonu. Nikdy jsem po něm nepocítila žádné štípání nebo snad pálení, naopak mi pomohl, když jsem měla v létě mykózu, zmírnil štípání a svědění. Vůně je celkem příjemná, občas mám akorát dojem, že by mohl být častěji v akci, protože se jinak djaí koupit i levnější intimní mýdla v poměru cena a objem výrobku.

  • neštípe a nepálí
  • vůně
  • někdy cena


věk
25-34

Emulze umyje a zbaví zápachu, navíc je široce dostupná v téměř každé drogerii. Kupuji ji většinou když je ve slevě. Používám raději jiné intimgely než tento, a to hned z několika důvodů. Balení nemá pumpičku, což mi velmi vadí, musela jsem tedy produkt přelít do obalu od tekutého mýdla. Emulze je příliš tekutá, docela mi vadí i vůně, je to taková vůně nevůně. Je jasné, že tento typ přípravků by neměl obsahovat parfém, ale stejně. Podle mě mohli vůni upravit líp.

  • dostupnost
  • vůně
  • balení nemá pumpičku
  • hodně tekutý


věk
15-24

Další recenze od 6.6.2013 13:25:00

Lactacyd Femina mi mamka koupila asi před rokem. Pro intimní hygienu ženy bych řekla tak nejlepší přípravek co je na trhu a ještě 100% nedráždivý a zklidňující přípravek na pokožku ženského pohlaví. Také krásně voní a pomáhá při obtížích, například při zápachu nebo svědění. Pro mě zatím nejlepší přípravek tohoto typu na trhu.

  • pro každodenní použití
  • krásná vůně
  • lahvička vydrží dlouho
  • žádné


Další recenze od 2.6.2013 23:34:11

Udivilo mně, že zde chybí recenze na klasický Lactacyd. Byl to první gel tohohle druhu, co jsem měla, a tehdy jsem z toho získala dojem, bůhví co to není zdravého a tam dole prospěšného - evokoval mi to jak ten název Lactacyd, tak i jeho specifická vůně. Jak nemile jsem byla překvapena, když jsem se v gynekologické ordinaci dozvěděla, že možná spíš pravý opak je pravdou, a že Lactacyd mi nedoporučuje. Nicméně jsem ho po dlouhé době opět koupila a to hlavně proto, že balením 400 ml, za cenu ani ne 80 Kč mi připadalo levné a žádný problém mi nikdy nezpůsobil, ani jsem ho jakkoliv jinak nepocítila při aplikaci. Mytí s ním je možná příjemnější než pouze vodou (ta taky může sama o sobě dráždit) a určitě tisíckrát lepší než obyčejné mýdlo či sprchový gel. Mohl by být možná malinko méně tekutý, ale zažila jsem již v tomto směru daleko horší

  • vydrží opravdu dlouho (i menší balení)
  • velké balení 400ml za nízkou cenu
  • nedoporučen gynekoložkou
  • balení nemá pumpičku
  • z balení nejde poznat, kolik ho zbývá


věk
25-34

Další recenze od 5.5.2013 05:16:13

Lactacyd Femina emulze mi vyhovuje, že ji mohu používat každý den a vše je naprosto v pořádku - nedráždí, neštípe. Jedině ta vůně - je taková jemné s divným nádech, samozřejmě si nepředstavuji nějakou výraznou vůni, ale na tomhle by se ještě dalo zapracovat. Cena je také poměrně vyšší. Ale zase je super, že Lactacyd dělá více výrobků(nnapř. ubrousky atd.), takže vše mohu mít od jedné znáčky.

  • Nedráždí
  • Neštípe
  • Denní použití
  • Vůně


věk
25-34

Lactacyd jsem si ihned oblíbila a jsem mu věrná již několik let, měnit ho tedy rozhodně nehodlám. Balení vydrží několik měsíců i při každodenním používání, což uvítá peněženka :) Nedráždí, nevysušuje a je po něm příjemný pocit čistoty. Trošku mi ovšem vadí vůně, na mě je celkem vtíravá, takže bych uvítala změnu nebo rovnou bez parfemace. Jinak si nemůžu stěžovat a doporučuji.

  • nedráždí
  • je příjemný
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2013 13:57:17

Osobně není úplně moje jednička na trhu přípravků pro ženskou hygienu. Zpočátku mi trochu vadila zvláštní vůně, ale na tu jsem si časem zvykla. Mýdlo je hodně tekuté, takže pokud nemáte dávkovač s pumpičkou, může se stát, že vám vyteče víc než potřebné množství. Co se týká péče o intimní místa, je skvěly, nepálí, nevysušuje, vyrovnává pH, ale prostě mi stejně nějak nesedí. Používám jen při lehkých zánětech, kdy je svělý pomocník.

  • nepálí
  • vhodný pro citlivky
  • balení s pumpičkou
  • zvláštní parfemace


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2013 13:09:23

Asi jeden z nejrozšířenějších mycích gelů na intimní hygienu. I já se přidávám k velmi spokojeným uživatelkám a jsem tomuto gelu věrná už několik let. Gel se může bez obav používat každý den, protože vůbec nevysušuje a nedráždí. Navíc příjemně voní, což je dobré plus. Když mám nějaký problém nebo zánět, přijde mi,že tento gel urychlí jeho vyléčení a zmírňuje příznaky.

  • dlouho vydrží
  • nedráždí a nevysušuje
  • obal
  • pomáhá léčit
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2013 22:27:00

Pro mne intim mýdlo číslo 1. Používám roky a nozhodně nebudu měnit. Nedráždí, zklidňuje, je lehounké. Používám i na holení. Jednou, když jsem si na služebku zapomněla doma odličovací mýdlo, umyla jsem si s ním i obličej :-). Několik let nevím, co je to zánět.

  • Nedráždivé
  • Lehká vůně
  • Příjemná konzistence
  • Dlouho vydrží
  • Nízká cena
  • Žádný


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2013 22:24:26

Mně tahle emulze tedy k srdci nějak nepřirostla a její popularitu moc nechápu. Je hodně tekutá, takže se rychle vypotřebuje, vůně mi nevadí, je taková jemná, mýdlová, balení bych uvítala s pumpičkou. Co mi na ní vadí ale hodně je, že mě občas dost pálí a dráždí, což se mi s žádným jiným gelem zatím nestalo. Pro příště zůstanu u Nivei, toto už ne.

  • žádné výrazné
  • mě osobně pálí
  • příliš tekutá


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2013 18:05:53

Narozdíl od zelené "svěží" verze má tento gel neprůhledný obal, takže nevidíte, kolik ho zbývá, což považuju za nevýhodu. Tím asi negativa končí. Gel má takovou neutrální nakyslou vůni, perlovou barvu a přiměřeně tekutou konzistenci. Nedráždí a nevysušuje. Za mě ověřená klasika.

  • nedráždí
  • nevysušuje
  • neprůhledný obal


věk
25-34

Stálice v mý koupelně! Narozdíl od jiných mýdel (např. Chilly Intima) vám neudělá nepříjemný vítr mezi nohama nebo nepříjemnou vyrážku. Je bez parfemace, nedráždí, je zkrátka super. Dá se často koupit v Rossmáči v akci 1+1, ale nedělá mi problém ho koupit za plnou cenu, protože je výbornej.

  • bez parfemace
  • nedráždí
  • nic


věk
35-44

Lactacyd je ta nejlepší emulze na intimní hygienu, zkoušela jsem více emulzí a vyhrává na plné čáře Lactacyd, nedráždí, málo parfemovaná, prevence zánětů. Používám ji již několik let a trochu mě omrzela už vůně, ale jinak je to super přípravek, který budu kupovat dále.

  • nedráždí
  • prevence zánětů
  • nepálí


Další recenze od 1.10.2012 15:43:09

Môj najobľúbenejší gél na intímnu hygienu. Vyskúšala som už predtým napríklad Saforelle, Feminelle, ale najlepšií je podľa mňa tento. Už odjakživa mám problémy s mykózou, výtokmi a pod. Ale po použití tohto gélu nemám žiadne problémy. Nemám ani pocit napnutia pokožky, či vysušenia, ako pri tých predošlých. Nič ma nesvrbí, nepáli, nemám výtoky. Proste užasný je. Veľmi dobre pení, čiže je podľa mňa vhodný aj na holenie. Vôňa sa mi tiež páči. Vyhovuje mi aj obal. Mám 200 ml balenie bez pumpičky a veľmi dobre sa mi s ním manipuluje a dávkuje. Som rada, že som ho vyskúšala a myslím, že pri ňom už ostanem.

  • upokojuje
  • nevysusušuje a nenapína pokožku
  • dobre čistí
  • úžasne pení
  • fajn vôňa
  • pomáha pri mykóze a pri iných gyn. problémoch
  • balenie
  • absolútne žiadne


věk
25-34

Produkt používám každodenně, ve srovnání s jinými běžně dostupnými značkami mi vyhovoval nejvíce. Byla bych raději, kdyby byl produkt bez parfemace, ale ta současná mi nevadí, připomíná mi šeřík. V případě počátku zánětu pomáhá ulevit od nepříjemných pocitů při zánětu.

  • pomáhá i při projevech zánětu
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 2.8.2012 12:35:42

Pro mě nejlepší z emuzlí na intimní hygienu, které jsou tu k dostání. V porovnání s jinými je pro mě nejšetrnější. Jediné negativum je, že je dost tekutá, ale to člověk v porovnání s kvalitou produktu rád promine :-) Příště určitě a ráda koupím zase.

  • šetrnost
  • cená
  • tekutost


věk
35-44

Další recenze od 2.8.2012 09:05:44

Lactacyd jsem dříve používala, protože byl většinou u nás doma v koupelně. Je to určitě kvalitní výrobek, je jemný, nedráždí, nevysušuje, v tomto směru jsem s ním vždy měla jen dobré zkušenosti. Sama si ho už ale nekupuji, protože úplně nemusím jeho vůni. Že by mi vyloženě smrděl, to ne, ale pro tyto účely jsem si více oblíbila jiné výrobky, nejlépe úplně neparfémované.

  • jemný a šetrný
  • nevysušuje a nedráždí
  • nemusím jeho vůni


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2012 21:07:21

Tolik chvály na tuto emulzi nechápu. Měla jsem za ty roky spoustu balení, ale pořád mi hrozně smrdí a není mi příjemné potom jít za přítelem, s vědomím že jsem použila tenhle smrad. I když je pravda, že před 2 lety se parfemace výrazně zlepšila, pořád to není ono. Ještě horší je složení, SLES, které vysouší. Dráždí sliznice a vůbec mi není příjemný. Za sebe nedoporučuji.

  • balení s pumpičkou
  • vůně
  • dráždí sliznice
  • složení


věk
25-34

Další recenze od 23.6.2012 23:14:57

Tak já tedy jako první přidám i negativní hodnocení. Nechápu proč, ale Lactacyd je jediný přípravek, který mě tam dole pálí. Vlastně celý život používám jen sprchové gely, nikdy mi ani v nejmenším nevadily, i to nejobyčejnější tekuté mýdlo snáším lépe než Lactacyd. Pak jsem koupila pár druhů intimních gelů a Lactacyd byl jediný, který mi vadil. Navíc mi přijde dost tekutý, a tak mám pocit, že s ním musím více plýtvat.

  • 99% žen vyhovuje :-)
  • Mně osobně pálil
  • Je moc tekutý
  • Vůně nic moc


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 21:30:57

Tak tahle emulze je pro mě součást povinné výbavy v koupelně! Jemně čístí a taky jemně a příjemně voní. Nedráždí, nemám po něm žádné nepříjemné reakce a dokonce léčí nějaké problémy. Navíc je bezvadný, že ikdyž ho používám denně, strašně dlouho vydrží! Jedno balení mi vydrží několik měsíců!!

  • balení dlouho vydrží
  • příjemná nevtíravá vůně
  • skvělé účinky
  • pro mě žádný nedostatek


věk
25-34

Další recenze od 15.6.2012 00:54:08

Lactacyd je pro mě velmi kvalitní mycí gel na intimní partie. Má jemnou a nevtíravou vůni. Jeho největší předností je to, že nepálí a nedráždí. Nevysušuje pokožku, přitom dobře plní svou funkci. Balení je praktické a cena vzhledem ke kvalitě a výdrži balení velmi dobrá. Nemám co vytknout.

  • nedráždí
  • nevysušuje
  • příjemně voní
  • žádné


Další recenze od 22.5.2012 21:22:11

Lactacyd už používám nějakou dobu a je perfektní. Zmírňuje projevy začínajících infekcí, má příjemnou vůni. Perfektní je i balení - preferuju tedy spíš klasické - bez pumpičky. Je vhodný i na každodenní používání, nikdy jsem neměla problém s tím, že by mi nevyhovoval i při delším používání. Rozhodně koupím znova.

  • Vzhledem k velikosti balení vcelku nízká cena
  • Vhodný pro každodenní používání
  • Příjemná vůně
  • Pomáhá při různých gyn. obtížích
  • žádné


S touto mycí emulzí jsem maximálně spokojená a jsem jí věrná několik let. Zmírňovala příznaky častých zánětů, které jsem mívala. Řekla bych, že je i účinnou prevencí proti nim, už na záněty netrpím. Používám jí denně. Přestože je parfemovaná, nedráždí, je příjemná.

  • příjemná parfemace
  • neagresivní
  • zmírňuje příznaky zánětů
  • prevence zánětů
  • balení vydrží opravdu dlouho
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2012 15:48:08

U mě číslo jedna už pár let. Dle mého názoru nejlepší z dostupných intimních gelů. Nevysušuje, nedráždí, příjemně voní. Velmi dobré je používat ho po styku, kdy je největší riziko přenosu bakterií do močového měchýře. Určitě mu zůstanu napořád věrná.

  • příjemná nevlezlá parfemace
  • nedráždí
  • nevysušuje
  • předchází zánětům
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 11.4.2012 09:10:31

Patří mezi mé stálice již několik let. Sice jsem zkoušela i jiné přípravky, ale s ničím jiným jsem nebyla tolik spokojena. Líbí se mi jemná pěnová konzistence a nevtíravá vůně. Absolutně nedráždí ani nepálí. Používám každý den a i lékařka říkala, že denní použití není vůbec na škodu. Balení mi vydrží docela dlouho a když nemám po ruce pěnu na holení, oholím se i s lactacydem. :-)

  • dlouho vydrží
  • pěnová konzistence
  • praktické pumpičkové balení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 11.4.2012 08:31:27

tomuhle intimnímu gelu jsem věrná už spoustu let a neměnila bych. miluju tu jemnou vůni a svěží pocit. je vhodný i při gynekologických obtížích, zklidňuje. gynekolog mi doporučil nechat emulzi chvíli působit, nesmývat hned po nanesení. nejdřív jsem měla trochu obavy z parfemace, ale nikdy se u mě neobjevil ani náznak podráždění

  • zklidňuje při obtížích
  • krásně čistě voní
  • nedráždí


věk
25-34

Je opravdu skvělý, vhodný na každodenní použití - nedráždí, neštípe a zenachává příjemný svěží pocit. Má velmi jemnou a příjemnou vůni. Kupuji balení s pumpičkou, protože je o dost praktičtější.

  • nedráží a neštípe
  • zanechává příjemný svěží pocit
  • jemná vůně
  • praktické balení s pumpičkou
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 3.4.2012 16:32:54

Tento gel pro intimní hygienu je dle mého názoru nejlepší na trhu. Hodí se pro každodenní použití, vůbec nedráždí, neštípe, nevysušuje. Má příjemnou jemnou vůni. V případě zánětu jsem po použití měla pocit zklidnění příznaků. Prodává se v balení s klasickým uzávěrem nebo s pumpičkou, oboje použití je bezproblémové.

  • zklidní
  • nevysušuje
  • příjemná jemná vůně
  • o žádném nevím


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené