Lactacyd Ocean gel pro intimní hygienu recenze a zkušenosti

Intimní hygiena Lactacyd Ocean gel pro intimní hygienu
Intimní hygiena Lactacyd Ocean gel pro intimní hygienu - obrázek 1
Intimní hygiena Lactacyd Ocean gel pro intimní hygienu - obrázek 2
5 4 11
  • Průměrné hodnocení 4
  • 64% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 140 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Lactacyd

Recenze produktu
Lactacyd Ocean gel pro intimní hygienu

věk
25-34

Další recenze od 8.5.2012 12:29:34

Tento gel pro intimní hygienu jsem vyzkoušela náhodou, jekoliž jsem dostala vzoreček a od té doby si ho kupuji stále. Lactacyd Ocean je mycí gel vyvinutý speciálně na ochranu proti bakteriím, které způsobují zápach. Je vhodný zejména v létě do teplého počasí, po sportovních výkonech, po návštěvě bazénů, koupališť, sauny apod., kdy vysoké teploty a vlhkost mohou podporovat růst bakterií. Vyhovuje mi i lehká příjemná vůně. Opravdu dodává pocit svěžestí a čistoty. Balení vydrží poměrně dlouho a mám pocit, že pomáhá i při mírnějších obtižích.

  • Vyhovující složení.
  • Vůně.
  • Uvítala bych balení s pumpičkou.


věk
25-34

Další recenze od 8.5.2012 14:18:29

Běžné používám "klasický" Lactacyd, ale zatoužila jsem po něčem novém a tak jsem si jednou koupila tuto variantu Ocean. V porovnání s klasickým Lactacydem je o dost tekutější a celkově mě vůbec nenadchl. Znovu nekoupím, vrátila jsem se ke staré osvědčené klasice.

  • žádné
  • příliš tekutý


věk
25-34

Klasický Lactacyd mi příjde o dost lepší. Ne, že by tento byl špatný, ale není to prostě ono. Konzisence mi příjde poněkud tekutější a vzhledem k tomu, že nemá pumpičku, tak se i rychleji spotřebuje. Vůně je fajn, taková jemná a svěží. Znovu si ho ale už nekoupím.

  • jemná a svěží vůně
  • tekutější konzistence
  • balení bez pumpičky


věk
25-34

Další recenze od 4.8.2012 19:51:57

Opakovaně si jej kupuji, protože mám hodně ráda jeho vůni, která vydrží a pro ten svěží a čistý pocit. Je sice poněkud tekutější, ale to nevidím jako negativum. Spíše bych také uvítala pumpičku pro lepší dávkování, protože takto často neodhadnete množství a rychleji se spotřebovává. Neštípe, nepálí, nezanechává žádné částečky atd. Je to můj favorit co se týče intimní hygieny.

  • vůně
  • svěží pocit
  • tekutější konzistence
  • chybí mi pumpička


věk
15-24

Další recenze od 6.11.2012 21:13:35

Když porovnám tento mycí gel s tím od Dove, který jsem používala dosud, tenhle je mnohem lepší. Vůni má střízlivou, svěží. Nedráždí, neštípe ani při použití vícekrát za den. Jediné, co bych možná změnila, je dost tekutá konzistence - rychle ubývá. Obal je praktický a hezký.

  • vůně
  • pocit čistoty
  • nedráždí pokožku
  • tekutost


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2013 17:59:52

U tohoto mycího gelu mi vyhovuje jeho svěží neagresivní a nementolová vůně. Gel nedráždí a nevysušuje. Jedinou jeho nevýhodou je příliš tekutá konzistence, rychle proto vyteče mezi prsty. Obal je průhledný, takže narozdíl od klasického Lactacytu vidíte, kolik gelu vám zbývá.

  • svěžest
  • vůně
  • příliš tekutá konzistence
  • cena


věk
25-34

Proč jsem si tento výrobek koupila? Zkrátka jsem chtěla vyzkoušet něco nového a tento produkt mě zaujal nejen rozkošným průhledným obalem modrozelené barvy, ale i slíbenou "osvěžující" vůní. Jedná se o tekutější emulzi s antibakteriálním účinkem, voní jako čisté, právě vyžehlené prádlo. Voní podobně jako Chilly intima fresh formula (zelený gel pro intimní hygienu). Balení vydrží poměrně na dlouho, ale s "klasickým" Lactacydem u mě nemůže soupeřit, ten je mi mnohem příjemnější a víc mi voní. Znovu už si jej nekoupím...

  • vůně
  • hezký obal
  • krátká účinnost
  • tekutý


věk
25-34

Další recenze od 2.11.2014 12:07:22

Můj nejoblíbenější gel pro intimní hygienu, vyhovuje mi mnohem více než klasický Lactacyd. Hlavním důvodem je příjemná, svěží vůně a pocit čistoty, který vydrží i dlouho po použití. Jak už psaly holky, je víc tekutý a někdy to neodhadnu s množstvím, takže se rychlej spotřebuje. Líbí se mi průhledný obal díky kterému vím, kolik produktu ještě zbývá. Uvítala bych balení s pumpičkou, ale to už je jenom taký detail.

  • vůně
  • pocit čistoty
  • tekutý


věk
15-24

Další recenze od 9.11.2014 18:11:58

Tento druh intimného gélu od značky Lactacyd sa perfektne hodí na horúce dni leta, keď je človek celý prepotený...príjemne umyje, osvieži a zanechá tento svieži, čistý pocit dlho po umytí, narozdiel od iných intimných gélov. Jedinou malou nevýhodou tohto gélu je jeho príliš riedka konzistencia, čím je vyššia spotreba a z produktu sa rýchlejšie uberá. V tomto prípade by to chcelo balenie s pumpičkou.

  • zanecháva dlhodobo pocit sviežosti a čistoty
  • je antibakteriálny
  • riedka konzistencia
  • balenie bez pumpičky


věk
15-24

Další recenze od 11.6.2015 21:29:05

Po této variantě jsem sáhla ze zvědavosti, byl v akci a napadlo mě zkusit změnu oproti klasickému Lactacydu. Tato varianta slibuje odstranění zápachu a svěží pocit. Tyto problémy mě netrápí, takže nemůžu posoudit. Oproti variantě femina jsem však neměla pocit takové čistoty. Vadila mi vodová konzistence díky které rychleji ubýval a měla jsem pocit vysušení. Znovu nekoupím a zůstanu raději u klasického Laktacydu.

  • cena
  • jemná vůně
  • vysušuje
  • tekutá konzistence - rychle ubývá
  • nenahradí variantu femina


věk
15-24

Další recenze od 23.9.2015 19:41:02

Antibakteriální intim gel, k pokožce je jemný, nijak mně nedráždil. Je doporučovaný třeba při sportu apod. Je čirý a mnohem více tekutý než Lactacyd Femina nebo Femina Plus. Je příjemný, mám po něm tak nějak víc pocit čistoty, než po dvou jmenovaných, asi proto, že mírně chladí. Obal je v pohodě, cena mi přijde přemrštěná jako u všech Lactacydů, protože mi nepřijde, že by dělal něco víc než jiné gely. Běžně přes stovku za 250ml, ale já koupila v akci za nějakých 79,-. Moc se mi líbí vůně, v lahvičce nic moc, ale když se rozline po koupelně, tak je perfektní, něco mezi květinama a oceánovou svěží vůní, nevím :D. Je moc hezká. Ale službu dělá stejnou jako levné gely, takže pokud koupím znovu bude to jen v případě že bude v nějaké mega akci a já se budu chtít rozmazlit tou krásnou vůní, jinak ne :).

  • nedráždí
  • trošinku chladí = lepší pocit
  • cena


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené