Lily Lolo Mineral Foundation SPF 15 recenze a zkušenosti

Minerální makeup Lily Lolo Mineral Foundation SPF 15
Minerální makeup Lily Lolo Mineral Foundation SPF 15 - obrázek 1
Minerální makeup Lily Lolo Mineral Foundation SPF 15 - obrázek 2
Minerální makeup Lily Lolo Mineral Foundation SPF 15 - obrázek 3
5 4.5 17
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 89% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 375 - 580 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Lily Lolo

Recenze produktu
Lily Lolo Mineral Foundation SPF 15

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 21:08:57

Má - narozdíl od většiny ostatních značek MMU - nejjednodušší a nejšetrnější složení (neobsahuje bismuth, dimethicone - silikon, kukuřičný škrob aj.). Neucpává póry ani nevysušuje. Dokonce mojí pleti prospívá, je po něm vždy opravdu hezčí :), pravděpodobně díky obsaženému oxidu zinku. Aplikuju ho kabuki štětcem buď jen malinko na sjednocení pleti nebo několik vrstev pro větší krytí - ani k němu už nepoužívám korektor, jen na určitá místa nanesu víc make-upu, vypadá to přirozeně a krytí je skvělé. Minus jedna kytička, protože mi malinko zvýrazňuje póry a nevydrží matný celý den ani s Flawless Matte nebo jiným pudrem (v T-zóně) - to je asi indviduální. Kvalita obalu 100%, konečně mají uzavíratelné dávkování a moc hezké retro krabičky :). Používám odstín China Doll, na léto zkusím Blondie nebo Warm Peach - má navíc přirozené SPF 15.

  • nedělá masku- přirozený
  • SPF 15
  • regulovatelné krytí
  • 100% přírodní složení
  • neucpává póry
  • nevydrží matný celý den


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 7.6.2012 17:57:34

Souhlasím s předešlou recenzí, že make-up nevydrží matný celý den a to ani s pudrem. Zdravý lesk pleti mi nevadí, naopak, ale v T-zoně jsem po celém dni umaštěná trochu víc. Takže je nutné přes den několikrát přepudrovat. Pleť mám smíšenou, klasicky mastné téčko. To je ovšem jediné mínus, jinak make-up chválím. Hezky pleť sjednotí, je lehoučký a přitom krytí je velice dobré. Na problematická místa vezmu speciálně malý štětec a vklepu make-up podobně jako korektor. Takže mi vlastně slouží jako 2v1. Výběr odstínů je skvělý, vyberu si i já - bledule. Sedí mi odstín Porcelain a když nejsem tak brutálně vybledlá, tak China Doll.

  • složení
  • krytí
  • přirozenost
  • SPF 15
  • pleť nevydrží pěkná celý den, více se mastí


Další recenze od 1.10.2012 13:38:24

Po vyzkoušení tohoto make-upu už nemám chuť se vrátit ke klasickému tekutému. Mám mastnější problematickou pleť. Je naprosto lehoučký, přirozený, velmi slušné krytí, neucpává póry. Dokonce se mi po něm pleť i zlepšila. Cítím se v něm opravdu skvěle a mohu jen doporučit.

  • přirozený
  • neucpává póry
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 7.12.2012 12:13:32

Vždy jsem si myslela, že mám světlou plěť, ale i na zimu používám odstín tohoto makeupu Cookie. Makeupy jsou opravdu hodně světlé takže je potřeba na to myslet při nakupování přes ehop. Já nakupuji v kameném obchodě ceny jsou stejné.Udělá nádhenou sjednocenou pleť, používám ho kolem poledne a do večera mi vždy vydrži. Mám hodně suchou pleť takže pod nej vždy používám krém a nikdy se mi ani neudělaly šupinky.

  • Nedráždí citlivou pleť
  • 100% přírodní
  • Nedělá fleky
  • Štětcem je aplikace opravdu rychlá a precizní
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.5.2013 02:05:01

Z make-upu Lily Lolo jsem nadšená! Mám citlivou smíšenou pleť s akné a dermatitidou - hledání líčidel, které mi sednou, tedy není nic jednoduchého... Dala jsem na radu Adky, místní odbornice na přírodní kosmetiku:) a zvolila tento produkt. Make-up obsahují zinek, který se používá i v léčbě akné a pokožku hojí, takže se líčím s klidným svědomím. Přípravek se nanáší štětcem, má konzistenci sypkého pudru, pleť je po nanesení matná a hebká, barevně sjednocená a působí zdravě a pěstěně. Make-up kryje dobře, zároveň je to jemný poprašek, takže rozhodně neudělá vrstvu, a přitom podobně hezkého efektu bych docílila až s bází, make-upem a pudrem, jen by vše působilo hutněji... Dále musím vyzdvihnout jeho výdrž - tedy, přepudrování v polovině dne je pro mne samozřejmostí, ale Lily Lolo vydržel i náročné cvičení, což se u mě zatím žádnému make-upu nepovedlo. Skvělý je i faktor SPF 15, praktické balení a jeho výdrž - jsem na začátku prvního balení, ale opravdu jej stačí málo a tak neubývá. Dávám tedy 5 bodů a kdyby to šlo, dám více - moje pleť je s ním zdravější, vypadá přirozeně a krásně a přesně o to v kosmetice jde:)

  • přírodní produkt se skvělými výsledky
  • žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Mám problematickú a mastnú pleť a doteraz som používala fluidné makeupy ktoré boli určené na zmiešanú/ mastnú pleť. Napriek tomu sa mi neustále upchávali póry kvôli zloženiu fluidných makeupov (samý silikón) a keďže som prešla na prírodnú kozmetiku hľadala som aj nejaký zložením prírodnejší a lahší makeup. Rozhodla som sa pre minerálny makeup Lily Lolo lebo je najšetrnejší zložením a neobsahuje talc ani silikóny. Odkedy ho používam upcháva sa mi pleť oveľa menej, spolu s fixačným púdrom od Dermacolu mi matuje aj 8 hodín, čo je u mňa rekord. Jediné na čo si asi nezvyknem je dlhšia aplikácia nakoľko mám jazvičky a rôzne diskolorácie od akné na tvári, takže musím ho použiť viac na väčšie krytie čo aj dlhšie trvá. Avšak za zlepšenie pleti mi to určite stojí. Objednala som si odtieň Porcelain, ktorý je síce na mňa trochu ružovejší a bledší ale krásne sa prispôsobí ale nabudúce určite vyskúšam odtieň China Doll. Pre mňa skvelý produkt.

  • prírodné zloženie
  • udržiava moju pleť matnú väčšinu dňa
  • široká škála odtieňov
  • dlhšia aplikácia


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Naprostá dokonalost!!! Po změně složení mého milovaného Revlon Colorstay jsem byla na honu za novým dokonalým makeupem, který by seděl mojí smíšené pleti, tedy nestékal po půl hodince, ale ani ji nevysušoval. Po zkoumání různých možností jsem sáhla po Lily Lolo. Odstín mám Blondie (u RC jsem Buff) a sedí dokonale. Kupovala jsem v Brně ve studiu SlimFox (potřebovala jsem si okoukat odstíny, nechat poradit a také zkusit na obličej jak mi bude vyhovovat, no samozřejmě jsem odcházela rovnou s ním :) ). Za mě rozhodně ano!

  • kryje výborně
  • nevypadá jako makeup/dělá dokonalou pleť
  • přirozené odstíny a velký výběr
  • "zdravé" složení bez chemikálií a dalších dobrot..
  • velké balení (10g)
  • uzavíratelné sypátko!! -> už žádný vysypaný pudr v kabelce :)
  • rychlá a "blbuvzdorná :) aplikace
  • odstíny i pro bledule bledulovaté
  • možná jen vyšší cena
  • a horší dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.9.2014 17:58:59

Od doby co se kdysi na trhu objevil minerální make up Loreál, jsem tomuto druhu make upu propadla a poté, co ten od Loreálu přestali vyrábět jsem sáhla po Bare Minerals. Ten je ale dost drahý a proto jsem po přečtení kladných recenzí dala šanci i tomuto od Lily Lolo. Za mě ale celkem zklamání. Kladně určitě hodnotím přírodní šetrné složení, díky čemuž se líčím bez výčitek a bez pocitu, že své smíšení pleti škodím. Plusem je i balení, které je poměrně velké (10g) a praktické. Výborný je i výběr odstínů - i pro bledule a řazení do kategorií podle potdónů, díky čemuž je skoro nemožné šlápnout při výběru vedle. Ovšem tím pro mě pozitiva vcelku končí. Krytí mi přijde spíše lehké, make up se s pletí moc nezžije a je na ní znát - na mě působí příliš přepudrovaně. Pokud nanesu trochu větší množství, zanechává nerovnoměrné nánosy bez šance je zapracovat...Ale dle ostatních nadšených recenzí jsem asi spíše výjimka :-) Já se pokorně vrátím k Bare Minerals, který je pro mě TOP ve všech směrech, ale to už sem nepatří :-)

  • složení
  • cena
  • odstíny
  • praktické balení
  • nic moc krytí
  • nesplyne s pletí


Další recenze od 18.12.2014 21:28:08

Jedním slovem = DOKONALOST !!! Roky jsem hledala svůj make-upový svatý gral, něco co mi by mi dokázalo vykouzlit krásnou sjednocenou plet, ALE BEZ EFEKTU VIDITELNÉHO MAKE-UPU a NAŠLA JSEM HO ! A hlavně, nedělají se po něm žádné pupínky, což byl můj zatím celoživotní problém u všech tekutých makeupů. Jak říkám, DOKONALOST ! Krásná plet, přirozený dojem, neucpává pory. rychlá aplikace, výdrž. Prostě láska tohle. Doporučuji všema deseti !!! :)

  • VŠE !
  • ŽÁDNÉ !


Nejlepší make-up, který se mi zatím podařilo najít. Je přirozený, nedělá masku, kryje dobře a neoxiduje. Mám dva odstíny - China Doll (používám v zimě) a Warm Peach (má pro mě ideální žlutý podtón, používám po zbytek roku). Balení vydrží dlouho. Matná pleť mi nevydrží celý den, někdy je to horší, jindy lepší, ale to mi nevydržela s žádným make-upem. Skvělý je výběr odstínů, najdete několik odstínů pro světlou pleť i s ohledem na podtón pleti. Balení je praktické.

  • výběr odstínů
  • přirozenost
  • přírodní složení
  • balení
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.3.2015 15:31:44

MMU od Lily Lolo je naprosto famózní věc. Na mou smíšenou pleť je to opravdová jednička. Make-up nezanáší póry, nedělají se mi po něm pupínky a pleť je krásně jemná, čistá a hlavně může pod tímto make-upem dýchat. Nejdříve vždy použiji pleťový olejíček, který nechám vsáknout a poté až nanáším make-up. Díky tomu není moje pleť vysušená a nepne. Make-up taky krásně kryje již v první vrstvě a moc hezky pleť zmatní. Já jsem z něj opravdu nadšená.

  • lehké přírodní složení
  • neucpává póry
  • nevysušuje
  • krásně kryje
  • je velice přirozený
  • možná jen špatná dostupnost v kamenných obchodech


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.4.2015 07:28:38

Kosmetiku Lily Lolo jsem si velice oblíbila. Konkrétně tento MMU je velmi příjemný na pleti, pleť dýchá, vhodné i pro citlivou pleť. Mám odstín Barely Buff, který dobře sedí mé světlé pleti, ale nevypadám s ním moc bledě. Nanášení je jednoduché a rychlé, dobře splyne s pletí, na větší nedostatky buď vrstvím (jde v pohodě) nebo použiji korektor (také značky lily lolo). Když se na sebe po nalíčení podívám, je to paráda. Jen škoda, že to takhle nevydrží celý den - proto jen čtyři body. Už během dopoledne jde trochu vidět, že to MMU celý den neustojí (nejvíc kolem nosu, hlavně když se vysmrkáte a na tvářích). Odpoledne už jsem prostě flekatá a ani po přepudrování to není ono. Ani když použiju podkladovou bázi a MMU po nanesení zafixuju (třeba sprejem od Urban Decay), tak prostě pleť nevypadá odpoledne tak jak bych chtěla. Jinak krásný obal (který občas nejde úplně nejlíp zavřít, ale čert to vem), přírodní složení. Asi bych pořídila znovu, ale pokud najdu lepší přírodní make-up, tak se tohoto klidně vzdám.

  • přírodní složení
  • střední krytí
  • vhodné i pro citlivou pleť
  • lze dobře vrstvit
  • velký výběr odstínů (i pro bledulky)
  • nevydrží pěkný celý den


Další recenze od 11.6.2015 23:30:54

Koupila jsem si kvůli přírodnímu složení, po tom co jsem si používáním chemických šmejdů způsobila lehkou dermatitidu. Je skvělý, protože mi na něj nijak nereaguje pleť. Mají obrovský výběr odstínů pro bledulky, za což jsem hrozně ráda, protože mám světlou pleť se silně žlutým podtónem a není jednoduché takový makeup sehnat. Jediná nevýhoda je to, že nevydrží matný dlouho dobu, ale to mi zas tak nevadí protože pak vypadá přirozeněji.

  • Složení
  • Výběř odstínů
  • Rychlé nanášení
  • Krásný obal
  • Nevydrží matný celý den


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.10.2015 16:03:57

Tento make-up jsem nejdřív vyzkoušela ze vzorečků (koupila jsem si 5 odstínů). Mám světlejší pleť se žlutým podtónem, váhala jsem nakonec mezi odstínem Butterscotch a Popcorn. Butterscotch po nanesení vyhovoval lépe, avšak během dne na pleti ještě o něco více zežloutl, proto jsem se nakonec rozhodla pro Popcorn a objednala plné balení. U mé mastné pleti je samozřejmostí se několikrát za den přepudrovat, jinak se velmi lesknu a to s jakýmkoli make-upem. Avšak tento minerální hodnotím velmi kladně. Dá se vrstvit, tím vytvořit vyšší krytí a co mě nejvíce těší, že narozdíl od tekutých make upů mi nezalejzá do pórů a nezvýrazňuje občasná suchá místa. Na pleti je příjemný, nezatěžuje a hlavně vůbec nevysušuje. Nedělá efekt masky, je přirozený. Skvělý výrobek.

  • nevysušuje
  • nedělá efekt masky je přirozený
  • nezalejzlá do pórů
  • nezvýrazňuje suchá místa
  • nic mě nenapadá


Další recenze od 7.11.2015 13:36:38

Tak jsem chtěla přispět svými poznatky s MMU Lily Lolo, ale ono už je vše napsáno, vysvětleno a oznámkováno. Tak se jen přidávám k ostatním, že je to absolutní špička v dekorativní kosmetice, a vytváří absolutně nejpřirozenější dojem nahé čisté pleti, jaký si umíte představit. Nákup doporučuji všem ženám, s jakýmkoliv typem pleti, pro uhrovitou a mastnou je tento MMU učiněným požehnáním.

  • dokonalý nude vzhled
  • nemá nedostatky, je bez chyby


Další recenze od 2.9.2017 20:27:09

Ideální makeup pro problematickou pleť, kterým totálně nezacpete celý obličej, ale stačí ho opravdu maličko. Na občasné nošení pak lze vrstvit a vytvořit ještě lepší efekt. Po asi dvou letech používání jsem zjistila, že mi vlastně sedí mnohem lépe úplně jiný odstín. Takže můžu doporučit tu startovací sadu, kde zjistíte, jaký odstín vám vlastně sedí. Já to v obchodě absolutně nepoznám, celou dobu jsem měla makeup, který byl do růžova a pak jsem vyzkoušela jiný a panečku to byl rozdíl :) Ty malé kalíšky nakonec také využijete na cesty. Jinak souhlasím s tím, co už bylo psáno, je potřeba přes den přepudrovat, ale to mi nevadí. Jsem ráda, že je na trhu složením tak příjemný makeup, který snad pleti i trochu prospívá :)

  • nevysušuje
  • složení bez chemikálií
  • velký výběr odstínů
  • vypadá přirozeně
  • lze vrstvit pro lepší efekt
  • příjemný na obličeji
  • málo dostupný v kamenných obchodech
  • vyšší cena
  • je nutné přes den přepudrovat


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.11.2017 14:26:34

Doteraz som pouzivala len tekute make upy, takze som sa rozhodla skusit aj mineralny.Objednala som si vzorku v odtieni warm peach. Popravde potrebovala by som este odtien ktory by bol viac do zlta. Ale to by nebol az taky problem. Myslim si ze make up je vhodny len na normalnu prip.velmi mastnu plet.Na mojej zmiesanej pleti mi zvyrazni kazde suche miesto aj napriek pouzitiu kremu pred nanasanim. Nevyzera to dobre. A to nehovorim o pocite totalne napnutej a suchej pleti. Krytie je skor lahke, vrstvenim sa to lepsi ale zase uz je vidiet akoby ste mali na sebe vela pudru. Takze za mna sklamanie napriek kladnym recenziam.Plusom je prirodne zlozenie a dobra cena. Ale mne nevyhovoval, co je skoda.

  • prirodne zlozenie
  • celkom dobry vyber odtienov
  • moznost zakupit si vzorku a neinvestovat do celeho balenia ak vam nesadne
  • zvyraznuje suche miesta
  • pocit napnutej a suchej pokozky
  • krytie skor na bezproblemovu plet


Lépe hodnocené

Gosh Mineral Powder

5 100% 1 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené