Mary Kay Minerální pudrový make-up recenze a zkušenosti

Minerální makeup Mary Kay Minerální pudrový make-up
Minerální makeup Mary Kay Minerální pudrový make-up - obrázek 1
5 4.5 14
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 72% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 350 - 560 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Mary Kay

Recenze produktu
Mary Kay Minerální pudrový make-up

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 19:28:07

Minerální pudrový make-up skvěle zmatní pleť, zakryje drobné nedostatky a pleť vypadá nádherně hebce téměř celý den.Mají 5 odstínů, myslím, že si vybere každý.

  • hebká pleť
  • zakryje nedostatky
  • zmatňuje pleť
  • 5 odstínů
  • žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.3.2012 08:52:26

Pudrový make-up výborně matuje, ale měla jsem problém s vysušováním pokožky. V létě bohužel moc nedrží, znovu bych asi nekoupila, za tu cenu jsou mnohem lepší make-upy. Další nevýhodou pro mě bylo balení - make-up se mi sypal.

  • výborně matuje
  • balení
  • vysušování pokožky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.4.2012 15:41:10

Minerální pudrový make-up MK dobře zmatňuje a na pleti vypadá hodně přirozeně. Není potřeba ho doplnit dalším make-upem nebo pudrem. Kryvost je taková střední - rozhodně to není na zakrytí větších nedokonalostí pleti, ale těch drobných ano. Především dobře sjednocuje tón pleti. Na léto je skvělý, protože je na pleti hodně lehký, netvoří neprodyšnou masku. Nosila jsem ho i v zimě, pokud nebyly mrazy - je to dobrá alternativa klasickému make-upu. Ohledně výdrže - mám pleť mastnější a v dokonalém stavu mi na ní nevydrží celý den prostě nic, takže ani tento výrobek. Perfektní je štětec, který k němu patří (prodává se zvlášť). Moc praktické napak není balení - pudr se vysypává (je potřeba uvnitř zacvaknout) a hůř se dostává z obalu. Pudrový make-up mám ve dvou odstínech, Ivory 2 a Beige 1 (jsem bledule, takže ta beige je pro mě dost tmavá i v létě, ivory používám daleko raději). Celkově ho můžu doporučit.

  • dobře sjednocuje tón pleti
  • vytvoří přrozený vzhled
  • dobře matuje
  • je lehký a nezatěžuje pleť
  • alternativa k make-upu
  • pleť zanechává hladkou
  • nepraktické balení


Další recenze od 15.8.2012 16:34:49

Už nikdy žádný jiný !!! Kupovala si ho moje babička, po vyzkoušení jsem jej musela hned zakoupit. Skvěle mi zakryje nedostaky, plet je sjednocená. Dokonce jsem sivybrala jednu barvu, která mně sedla i na dovolené kde jsem byla dost opálená, ale i poté co opálení sešlo, takže super. Stačí mi malý nános a dlouho vydrží. Už žádné patlání s nekvalitníma makeupama. Tohle už nevyměním. Jen si musím dávat pozor na otáčení pudru, než ho zašroubuji - když zapomenu sype se.

  • VŠE
  • Když se zapomene zacvaknou sype se


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.8.2012 18:21:58

Rozhodla jsem se tento výrobek vyzkoušet, když jsem viděla, že jej doporučuje Asociace vizážistů a stylistů a je hodnocen jako nejoblíbenější přípravek MK. Není špatný, ale mě vůbec nesedl. Podle mě je to výrobek na téměř dokonalou pleť. Slibuje krytí, ale to mi nestačilo. Jinak krásně barevně sjednotí pleť a vypadá dobře. Další nevýhodou je i jeho použití na suchou pleť. Doporučila bych jej těm z nás co mají pěknou, hladkou a čistou pleť.

  • matuje
  • sjednocuje barvu pleti
  • je lehký
  • málo kryje
  • nevhodný na suchou pleť


Další recenze od 21.9.2012 11:11:22

Podle některých recenzí jsem si ho zakoupila, říkala jsem i za tu cenu dobrý. Ale je spousty lepších minerálních, at jsem měla loreal, avon, nebo sephora a další, vyhovovali mi mnohem víc. Je možná dobrý když nanesete tekutý make up a tímto už to jen tak doladíte, "poprášíte". Určitě už si ho nezakoupím, jinak je kosmetika Mary Kay supr.

  • přirozená barva
  • slušná cena
  • pouze pro dokonalou pleť
  • nekryje
  • prašnost


věk
25-34


dehydratace
střední

Další recenze od 11.3.2013 13:37:41

S pudrem jsem spokojená, výborně sjednotí pleť, je lehký a přitom mi vydrží celý den. Nevýhodou je obal, který musí být zacvaknutý, jinak se sype.... a hůř se z něj pudr vyklepává do víčka při použití. Štětec (prodávaný zvlášť) je výborný na nanášení, dobře se s ním pracuje.

  • dobre kryje
  • vydrží celý den
  • lehce se nanáší
  • obal-sype se


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.7.2013 09:17:19

má příjemnou konzistenci, hezky matuje a sjednocuje. I kryvost je dobrá. Mám ho v barvě Ivory2, bála jsem se že bude tmavý, ale krásně se přizpůsobí barvě pleti. Vydrží mi teď v létě skoro celý den. Pleť vypadá svěže a sametově. Je lehký a nedělají se po něm pupínky. Jediné co bych vytkla je balení, mohlo by být řešené lépe. Buď se sype moc, když zapomenete zacvaknout, nebo zase nejde vysypat jak by člověk chtěl...

  • kryvost
  • konzistence
  • pěkně matuje a sjednocuje
  • přizpůsobivý
  • obal


Další recenze od 16.8.2013 15:46:03

Perfektne zmatní pleť, zakryje nedostatky a nerobili sa mi z neho šupiny na tvári. Má veľmi dobrú výdrž - mala som ho prvýkrát na stužkovej, tak som si ho potom kúpila, lebo mi vydržal 24hodín a ani raz som sa nemusela prepudrovať, a používajú ho aj vizážistky pri večerných líčeniach, lebo je ideálny na dni, keď sa ani nezastavíte a nemáte čas sa chodiť každé 2 hodiny prepudrovať. Podľa mňa je však vhodný len na jeseň/zimu, ale kto preferuje zmatňujúce make upy, tak preňho bude ideálny vždy. Jediný nedostatok pre mňa bol, že som sa cítila ako s maskou na tvári a akoby moja pleť vôbec nedýchala, a to som si ho dávala máličko. Je to asi však individuálne.

  • perfektne zmatňuje
  • zakryje nedostatky
  • vydrží aj celý deň
  • nepraktické a takmer neprenosné balenie - vždy sa trochu púdru vysype


Další recenze od 15.9.2013 20:23:02

Tenhle minerální pudrový make-up je super! Má středně krycí schopnost, dobře se nanáší a dobře drží na obličeji. I při každodenním používání se spotřebuje za hodně dlouho dobu :) Rozhodně bych ho doporučila na léto nebo starším dámám, protože se neusazuje do pórů ani vrásek. Jediné mínus, které jsem našla je, že i světlejší odstíny jsou trošičku do oranžova :) Cena se mi nezdá vysoká vzhledem k výdrži balení.

  • výborná krycí schopnost
  • skvělé nanášení
  • hodně dlouhá doba spotřeby
  • super balení
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.5.2014 14:53:32

Mám normální/smíšenou/mastnou pleť, podle ročního období, s černými tečkami a sklonem k akné. Koupila jsem si pudr v odstínu Ivory 2. Sedí pěkně na pleti, přes den se nepohybuje, netvoří mapy, není vidět, je přirozený, lehký, necítíte ho, odstín se přizpůsobí pleti. Stačí nanést trošku na štětec (já používám od stejné značky štětec určený na minerální pudrový make up) a pěkně ho zapracovat do pleti krouživými pohyby. Neucpává pory, pleť dýchá, netvoří akné (naopak mi přijde, že se mi tvoří méně). Vypadá svěže a matně. Zhruba po 5-6ti hodinách lehounce přepudruji T-zonu transparentním pudrem od Dermacolu, ale to jen proto, že se mi pleť v poslední době hodně mastí. Balení je super, nevysypává se. Mám jej už rok a stále mi zbývá půlka. Jakmile dojde, valím si koupit nový. Krytí lehké až střední, záleží na množství které nanesete. Nepotřebuji pod něj make up ani bázi. Máma ho používá také, má sušší pleť s vráskami a je s nim spokojená.

  • Nerozsype se
  • Vydrží dlouho cca 2 roky
  • Pleť přes něj dýchá
  • Neroztéká se, nerozpíjí
  • Matný
  • Odstín pleti sedne
  • Netvoří mapy
  • Netvoří akné
  • Neucpává pory
  • Přirozenost
  • Lehkost
  • Krytí
  • Cena přiměřená ke kvalitě :)
  • Dá se vrstvit ( s mírou )
  • Nevysušuje
  • Žádný :)


Další recenze od 27.5.2014 19:45:59

Jsem pokojená s tímto make-upem, stejně tak jako s veškerou kosmetikou Mary Kay. Je super na léto, mám ten nejtmavší odstín. Nelíbí se mi ten podomní prodej, ale už jsem si tak nějak zvykla na svoji poradkyni, která se mi fakt věnuje a vždycky mi dá výrobky zdarma a penízky jí můžu poslat, až je budu mít ... Mám od nich i tu podkladovou bázi, mikrodermální peeling, time wise čistění atd... nestěžuji si,i když je cena fakt docela vysoká

  • přirozený
  • vydrží dlouho a nedělá nepřirozené mapy
  • žádný


Tento pudr jsem měla již několikrát a nedám na něj dopustit. Během letních dnů používám na svou pleť jen tento pudr a tvářenku. Skvěle zakreje nedostatky a pleť zmatní a sjednotí, ale nevysuší, což je pro mě velmi důležité, protože mám velmi suchou pleť. Je tedy perfektní jak na make up, tak jen na "holý" obličej.

  • skvělě drží
  • když dochází tak se obtížně dostává z krabičky


Lépe hodnocené

Gosh Mineral Powder

5 100% 1 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené