Lush Big recenze a zkušenosti

Šampony Lush Big
Šampony Lush Big - obrázek 1
Šampony Lush Big - obrázek 2
Šampony Lush Big - obrázek 3
5 4.1 12
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 400 - 525 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Lush

Recenze produktu
Lush Big

věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Šampon jsem si pořídila, abych prodloužila interval mytí svých mastných vlasů, což bylo doopravdy splněno. Dříve jsem si vlasy myla každý den, dnes mi stačí každé 2-3 dny, během kterých mé vlasy vypadají stále dobře. I přes menší balení vydrží šampon doopravdy dlouho, jelikož ho stačí doopravdy málo. Cena potom v porovnání s množstvím není až tak vysoká. Zaujala mě rovněž příjemná vůně. Používám v kombinaci s kondicionérem American Cream téže značky a výsledkem jsou hebké, objemné a vyživené vlasy. Jediné mínus vidím v jeho tendenci vysušovat pokožku hlavy. Střídám ho tudíž ještě s jiným, vyživujícím šamponem. Šampon bych doporučila všem, které trápí mastné vlasy bez objemu, a rozhodně si ho koupím znovu (pokud mi vůbec někdy v dohledné době dojde).

  • zvýší interval mytí vlasů
  • příjemná vůně
  • výdrž
  • hodně pění
  • objem
  • vysušuje


Nejlepší šampon, jaký jsem kdy měla. Má malinko nepraktický obal. Krystalky soli se zadrhávají v závitu zavírání, ale v jiném balením by ani být nemohl. Jinak je naprosto úžasný. Vlasy jsou po něm vzdušné a lehké, jsou opravdu čisté. Nádherně voní. Připomíná mi mojito nebo margaritu. Sůl není ve vlasech vubec cítit, hned se rozpustí. Stačí ho opravdu malinko a opravdu hoodně napění. Po umytí opláchnutí vlasy nejsou drsné. Té vůně se nemůžu nabažit, ikdyž mi zezačátku nebyla příjemná.

  • krásně balení
  • vydrží dloooouho
  • zajímavá konzistence
  • perfektně umyje vlasy
  • Úžasná vůně
  • malinko nepraktické ač krásné balení
  • cena


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 22.3.2015 14:01:18

Sice mám suché vlasy, ne moc zrovna ideální předpoklad pro koupi tohoto šamponu, ale přesto jsem ho chtěla zkusit. Vůně mi na první dojem připadala nepříjemná, ale časem jsem si ji hodně oblíbila a chodila jsem ji často "nasávat" do koupelny! Mýt si vlasy tímto šamponem je docela zážitek (v dobrém slova smyslu). Neotřelá a výrazná vůně, krystalky soli, originální balení, navíc příjemně osvěží. Prostě je to něco jiného. A to se mi na tom líbí. Vlasy pak neskutečně dlouho voní (klidně i dva dny, provoní to celý dům), hodně se lesknou a získají objem. Ale jak už jsem zmínila na začátku, mám suché vlasy, a tento šampon docela vysušuje. Cena je dost vysoká. Na sváteční mytí jednou za čas je ale vítanou změnou.

  • vůně
  • lesk a objem vlasů
  • originalita výrobku
  • přírodní kosmetika
  • vysušuje
  • cena


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 4.1.2015 22:00:18

Tak mně konzistence v kelímku vyhovuje maximálně. Vůně je také super, osvěžující a nevtíravá. Horší je to s těmi krystalky soli, které mi padají všude možně, narážejí do vany a do dlaždiček, dělají rámus a bordel. :D Jinak samotné účinky šamponu jsou takové protichudné. Má svoje plusy i mínusy. Plus je, že skvěle odmastí, stačí s ním šamponovat jen jednou a vlasy jsou po něm lehké a lesklé. Mínus je, že může při dlouhodobém používání vysušovat a moje dlouhé husté vlasy dost zacuchává. Navíc taky stahuje chemickou barvu ve vlasech. Nevím jak je to s Hennou, tu jsem ještě neměla. Každopádně nevím, jestli si ho pořídím znovu, zatím ho mám půl roku a furt je kelímek skoro plný. :)

  • Vůně
  • Kelímek
  • Skvěle odmastí
  • Vydrží na dlouho
  • Padající krystalky
  • Zacuchává vlasy


věk
45-54

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 21.7.2014 08:11:16

Šampon jsem si koupila, že teda zkusím zase něco jiného. Je bezvadný, právě jsem dodělala druhé balení a koupím znovu. Šampon nádherně voní, stačí ho jen malinko a pěkně napění. V rámci šetření si ale vlasy předmyju obyčejným šamponem, tento dávám až na druhé mytí a nechám chvíli působit. Přestala mě svědět pokožka hlavy, snížila se intenzita mytí vlasů. V kombinaci s Jungle kondicionerem - skvělá dvojka, nemá chybu.

  • vůně
  • odmastí
  • krystalky soli
  • cena
  • dostupnost


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 24.2.2013 16:26:06

Výborný šampon a v kombinaci s kondicionérem American cream nemá chybu. Vůně je úžásná. Vlasy zanechá čisté, hedvábné, vyživené a obzvláště lesklé. Po vyfénování jsem vlasy neměla ani tak rozlítané. Možná mi tolik nenadýchal vlasy, měla jsem je spíš bez objemu, ale to je asi tak jediné co bych mu vyčetla. Vydrží dlouho.

  • hedvábně jemné vlasy
  • voňavý
  • vlasy jsou po použití lesklé
  • vlasy jsou po použití vyživené
  • nezanechal mi takový objem jako jiné šampony


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
černé

Jeden z mých nejoblíbenějších šampónů. Nesmí se ale používat až příliš často, protože pak vlasy dost vysuší. Každopádně na objem funguje a nejvíce se mi líbí jeho vůně. Balení mi nijak nevadí, na kelímky jsem u Lush zvyklá. Šampónu stačí maličko, takže opravdu vydrží dlouho. Kupuji pravidelně. Akorát by mohl být levnější, ale to bych už chtěla moc :)

  • vůně
  • účinky
  • cena
  • při pravidelném používání vysušuje


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 27.6.2012 15:37:29

Voní mi jako Mojito, už kvůli tomu jsme si ho pořídila. Objemu jsem si nevšimla, vlasy důkladně umyl (a taky docela vysušil). Krystalky mohou poškrábat pokožku, takže to chce opatrně a nepoužívat ho moc často. Déle se vyplachuje a z vlasů už bohužel vůbec nevoní.

  • vůně
  • krystalky mohou poškrábat
  • hůře se vyplachuje


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Vůně tohoto šampónu je pro mě synonymem čistoty. Nádherně svěže voní, nejspíš díky mořské soli v něm obsažené prostě voní mořem a prázdninami. Navíc po něm moje jemné, zplihlé vlasy získaly nádherný objem. Jedinou nevýhodou tohoto šamponu je jeho cena (hlavně v českém Lushi - v britském stojí v přepočtu o 100 Kč míň).

  • nádherná vůně
  • dodá objem
  • skvěle čistí
  • cena


věk
45-54

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 24.3.2012 18:53:43

Měla jsem po něm příliš jemné vlasy jako chmýří,které něšlo upravit.Při sebemenším větru účes vůbec nedržel.Pro mě je kosmetika Lush velké zklamámí,předražená a neúčinná i když krásně voní a má dobrou reklamu.

  • žádná
  • cena
  • jemné vlasy jako chmýří
  • opačný efekt
  • obal


Další recenze od 21.3.2012 10:05:06

První vzorek byl úžasný, koupila jsem si tedy celé balení. Nevím čím to bylo /možná jiná šarže?/ ale absolutně mi nesedl. Vlasy mám spíše mastnější, ale tento šampon vysušuje neskutečně, sítko po umytí je navíc plné vlasů.. Nechápu ten rozdíl vzorek /úžasné nadýchané vlasy/ x normální balení /rozlítané hnízdo vlasů, po použití kondicionéru i tak nic moc/ ale každopádně tenhle šampon ode mne poputoval dále, jiné šampony od Lush mi sedí výrazně více.

  • hezky voní
  • vysušuje
  • padají mi po něm vlasy
  • vlasová pokožka je podrážděná


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 12.3.2012 10:43:25

Big od Lush jsem si koupila na základě doporučení uživatelek z Omlazení a dobře jsem udělala. Někomu nemusí vyhovovat, že je šampon v kelímku, ale já s tím problém nemám. Šampon je hustý a plný krystalek soli, které příjemně masírují pokožku hlavy. Úplně nádherně voní. Vlasy jsou po něm vzdušné, lesklé a objemné.

  • příjemná vůně
  • vlasy jsou vzdušné
  • objem
  • vlasy jsou lesklé
  • cena
  • nedostupnost v obchodech


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené