Lush Jungle recenze a zkušenosti

Kondicionéry Lush Jungle
Kondicionéry Lush Jungle - obrázek 1
Kondicionéry Lush Jungle - obrázek 2
Kondicionéry Lush Jungle - obrázek 3
5 3.7 14
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 125 - 265 Kč
  • Kvalita obalu 3.3
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Lush

Recenze produktu
Lush Jungle

věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 22.7.2017 17:16:55

Tento kondicioner byl můj první od LUSH. Bohužel jsem sáhla vedle, vůně je sice příjemná ale to je asi vše. S vlasy mi nic neudělal, mám pocit že byli dokonce více zacuckané než bez použití jakéhokoliv kondicioneru. Tuhá forma mi nevadila ale musela sem si koupit speciální krabičku. K tomuto kondicioneru se už nevrátím

  • bez obalu
  • Vůně
  • Nic nedělá
  • cena


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 23.8.2015 21:07:51

Jungle jsem vyzkoušela teprve nedávno a jsem s ním spokojená. Je pravda, že trochu rychleji ubývá narozdíl od šampuků. Ale za tu nadýchanost vlasů to stojí. Celý svůj život bojuji se zplihlými vlasy a Jungle mi vlasy nezatěžuje! Navíc vlasy jsou krásně rozčesat a vypadají mnohem zdravěji. Pokud někdo používá silikonové šampony nebo cokoli tak mu může připadat, že Jungle moc nepůsobí. Ale jakmile přejde zcela na přírodní kosmetiku uvidí zázrak tak jako já s mými vlasy :).

  • vůně
  • ekologické balení
  • složení
  • vlasy jsou rozčesat
  • jsou vyživené
  • vlasy jsou lesklé
  • dostupnost


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 22.10.2014 23:17:50

Přidávám se spíš k negativům. Sice krásně voní, ale manipulace je celkem o nervy. Zvlášť pokud se s tím nechcete po ránu čtvrt hodiny patlat. I po nahřátí jde celkem ztuha nanést na vlasy. Nepění ani není při nanášení jakoby "fyzicky" cítit pod rukama. Na vlasech jsem neviděla po měsíci používání změnu. Možná se po něm lépe rozčesávají vlasy. Jo, a taky vydrží tisíc let:P. A na cesty je to velepraktické balení:).

  • libá vůně
  • roztomilý design
  • špatně se s ním pracuje
  • nepozorovala jsem žádné změny na vlasech


Další recenze od 31.1.2014 15:00:07

Jungle opravdu krásně a dlouho ve vlasech voněl. Vlasy po něm byly hebké a vyživené a přesto se nezačaly rychle mastit. Bohužel jsem si ho koupila v létě a v teple se roztékal, musela jsem ho uchovávat v lednici a mám pocit, že to mělo špatný vliv na jeho vůni. Ke konci používání jsem z něj musela udělat tekutý kondicionér, přestal "mydlit" (nešel vetřít do vlasů).

  • jemné vlasy
  • počáteční vůně
  • nemastil
  • roztékání


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 29.6.2013 13:12:13

Jungle je miláček. Naučit se s ním manipulovat chvíli trvá, ale stojí to za to. Vlasy jsou krásně rozčesatelné, lesklé, a ta vůně! Cítím ji ještě dva dny, velmi svěží, ovocná. Mám již druhé... no, balení se říci nedá, zkrátka druhou várku:) a myslím, že budou i další. Jako největší nevýhodu vidím skladování, řeším to tak, že vždy odříznu kousek a na vaně ho mám v lusháckém kelímku na vzorečky. Cena je velmi příznivá, vzhledem k tomu, že mi výrobek vydrží něco přes tři měsíce při denním používání. Druhý Jungle jsem objednávala z Anglie a zarazilo mě, že jeho barva není světle mentolová, ale ostře zelená, každopádně vše ostatní je stejné:)

  • Vůně
  • Cena
  • Výdrž
  • Efekt
  • Nevím, možná jen skladování, ale to už mám vyřešené:)


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 19.11.2012 10:27:16

Pro mě skvělý kondicionér, mým vlasům sedl perfektně. Sice to chvilku trvá, než se s ním člověk naučí manipulovat a je to pro mě nezvyk, ale jsem s ním moc spokojená. Vlasy jsou po použití krásně lesklé a dobře rozčesatelné, nejlepší je ale jeho krásná vůně, která se mi ve vlasech drží celý den. Určitě koupím znovu.

  • Vůně
  • Hebké a lesklé vlasy
  • Nanášení


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 11.8.2012 21:46:38

Po přečtených diskuzích o tomto kondicionéru jsem si myslela, jak nebude super. Bohužel mě dost zklamal, protože se mi velmi špatně vnášel do vlasů a moc jsem nepociťovala, že by mi ty vlasy nějak zjemnil a usnadnil vyčesávání. Stejně jako ostatní šampuky se časem rozteče, takže se pak nanáší o to hůře.

  • vůně
  • nanášení
  • konzistence
  • péče o vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Průměrný kondicionér. Mně tedy nijak úžasně nevoněl, spíše naopak, ale to je otázka vkusu. Vadí mi, že je v tuhém stavu, velmi špatně se roztírá do dlouhých vlasů a také rychle ubývá. Čekala jsem od něj víc, ale úplný propadák to zase nebyl, co se týče účinků.

  • funguje jako průměrný kondicionér
  • lehký a skladný při cestování
  • tuhý stav - špatná manipulace
  • rychle ubývá
  • zvláštní vůně


Další recenze od 13.5.2012 20:29:38

Jungle opravdu krásně voní a vůně je z vlasů cítit docela dlouho, to je ale asi tak pro mě vše. Co se týče účinků, tak jsem poměrně zklamaná, moje vlasy (mám jemné, rychle se mastící) po něm nejdou moc dobře rozčesat, jsou i přes jeho použití dost zacuchané a navíc se mi s ním špatně manipuluje. Nějak jsem si k němu nenašla cestu a příště ho určitě oželím.

  • pěkná vůně
  • je bez obalu
  • špatně se s ním manipuluje
  • výkon/cena je nedostačující
  • nesplňuje to co by měl


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 22.3.2012 15:27:36

používám ho už docela dlouho, nádherně voní, je ho dost. a dobře se po něm rozčesávají vlasy. Cena není zas až tak hrozná,ale je lepší ho nakupovat v zahraničí. Vůbec se po něm nemastí vlasy, mám je dlouhé a stačí fakt minimum.

  • vůně
  • nanášení


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 16.3.2012 19:26:59

Naprosto úžasně voní. Na mé tvrdší vlasy však vůbec nefunguje. Zkusila jsem ho použít, jak v tuhé formě, tak v tekuté. Vlasy akorát provoní ale s rozčesáním mi moc nepomohl. Takže znovu si ho už nekoupím ale ta vůně je opravdu nádherná.

  • Vůně
  • Nefunguje


Další recenze od 16.3.2012 10:12:52

Zkusila jsem.. byl naprosto úžasný. Ta vůně je nepopsatelná. Ale znám lepší kondicionéry, nic moc mi s vlasy neudělal. Navíc mi dost vadí ta tuhá forma, zacuchával se mi v konečcích vlasů a nebylo to moc příjemné. Možná bych si jej koupila v tekuté formě, ale takto už ne.

  • neskutečně úžasná vůně
  • tuhá forma


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 16.3.2012 09:59:36

Musím říci, že mějungle mile překvapil!! Je to můj první kondicionér od této značky a jsem z něj docela nadšená. Používám ho cca 2krat za týden, vždy nechám ve vlasech působit asi 5 minut a důkladně opláchnu. Po vysušení vlasů vás čeká naprosto krásná jemná voňavá hlavička, která se krásně leskne :))))

  • vůně, výsledek
  • rychle ubývá


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 15.3.2012 23:02:29

Jungle jsem objevila přesně před rokem a od té doby se k němu ráda vracím. obsahuje kakaové máslo, banány, avokádo a další rostlinné pochoutky. zpočátku pro mě byla manipulace trochu obtížná, nakonec jsem přišla na to, že nejlepší je nechat ho chvilinku pod teplou vodou a pak vlasy "namydlit". osvědčil se mi jako kondicionér i jako zábal po mytí na 30-60 minut.nepoužívám ho kontinuálně, spíš jako něco navíc přibližně 1x za dva týdny. při pravidelném používání po dobu asi dvou měsíců mi na druhý den konce vlasů pramínkovatěly. vlasy mám jemné, křehké a lámavé, délka pod ramena. Jungle miluju, ale vadí mi jeho balení-nebalení, byla bych ráda za plechovou krabičku (kterou bych nemusela dokupovat zvlášť). obrovským plusem je vůně, která na vlasech drží a trvá, a trvá, a trvá (jak by řekla Heidi Klum). voní po banánech, trávě a něčem dalším..prostě krásně!:)

  • vyživuje
  • uhlazuje
  • neobsahuje silikony
  • dlouhotrvající vůně
  • cena (především šílené poštovné)


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené