Lush New recenze a zkušenosti

Šampony Lush New
Šampony Lush New - obrázek 1
Šampony Lush New - obrázek 2
Šampony Lush New - obrázek 3
5 4 10
  • Průměrné hodnocení 4
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 230 - 265 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Lush

Recenze produktu
Lush New

Další recenze od 26.2.2017 18:34:59

Koupila jsem náhodou, když už mi nic na padání vlasů nezabíralo.. Změna nastala hned po prvním použití, vlasy padat přestaly. Od té doby kupuji opakovaně, sem tam prostřídám s jiným, ale vždy se k němu vrátím.. Že nemá obal, to mi nevadí. V případě cesty použiju kovovou krabičku od Lush. Vůně celkem ok, zvykla jsem si. :-)

  • Přestaly mi po něm padat vlasy.
  • Větší objem vlasů.
  • Lehce se rozmočí, potřeba skladovat tak, aby se vysušil z každé strany.


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Šampon mi doporučili přímo na prodejně LUSH v Praze. Cena je sice vyšší než u obyčejných běžně dostupných šamponů, ale rozhodně koupě nelituji, stojí za to! Vlasy mi při používání začaly mnohem méně padat, po 5. použití už nepadají žádné. Co se padání vlasů týče, tak je pro mě jako zázrak, jelikož mi vlasy padaly hodně - už jsem nevěděla, co s tím. Vlasy mám hustší, méně vypadávají, roste jich více nových. Všem vřele doporučuji.

  • pomáhá proti padání vlasů
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Šampuk mi přišel jako super nápad. Nedovedla jsem si představit manipulaci s ním, ale ta je fakt snadná. Přejedete s ním pětkrát po hlavě a šampuk vytvoří nádhernou pěnu. Vlasy dost odmašťuje, ale to je na moje mastné vlasy jedině plus. Mám ho od Vánoc a při používání cca 2x týdně mi ho skoro neubylo. Je fakt bezedný. Snad nemá nějakou expirační dobu :-D K šampuku si musíte koupit krabičku (nebo ho dát do nějaký svý), jinak se rozpadá. Co mi vadí je šíleně ostrá mentolová vůně, která se nedá vydržet jak je násilná. Taky jsem nějak nezaznamenala menší padání vlasů, ale to mi nevadí, protože se mi celkem ustálilo časem. Určitě doporučuji vyzkoušet. Já u šampuků Lush asi nějakou dobu zůstanu a vyzkouším jeho kolegy.

  • skoro vůbec neubývá
  • odmašťuje vlasy
  • super pěnivost
  • násilná vůně
  • bez balení se rozpadá
  • nezamezuje padání vlasů
  • dostupnost jen přes eshop nebo v Praze


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 22.3.2015 15:05:57

Mám ráda vůně Lush produktů a ani tento není výjimkou. Jeho kořeněné aroma je mi příjemné, i když ho už po uschnutí necítím. New ale používám jen sem tam, protože mám suché vlasy a šampuky vysušují. Ale co se objemu týče, je to naprostá jednička. To je jasný důvod, proč mu dávám čtyři hvězdičky! Jako klobouk dolů, umí parádně vlasy nadýchat a pozvednout. Na občasné použití je moc fajn.

  • objem
  • vůně
  • vysušuje
  • není zrovna nejlevnější


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 5.11.2013 18:07:27

Ne, ne, ne!! Byl to můj první a poslední šampon (šampuk) od Lush. Šíleně mi vysušil pokožku hlavy! Nikdy jsem neměla problémy s lupy, ale po tomto šampuku se mi začala loupat pokožka hlavy nehoráným způsobem, že jsem se toho ještě do teď nezbavila (použila jsem ho asi před 5 lety!). I vlasy jsem po něm měla hrozné, rozlítané, elektrizující. Tenhle výrobek byl pro mě hodně velký omyl, lituju, že jsem si to dala na vlasy.

  • žádná
  • šíleně vysušuje
  • jsou po něm rozlítané, elektrizující vlasy
  • balení sice pěkné na oko, ale nepraktické


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 29.6.2013 13:06:04

New byl první šampuk, který jsem si v Lush koupila, vzhledem k padajícím vlasům mého přítele to byla jasná volba. Šampuk předčil naše očekávání - vydrží extrémně dlouho (téměř denní používání dvou osob čtyři měsíce a pořád máme snad polovinu), krásně pění, vlasy výborně umyje a co se týče přítele, stav jeho vlasů je po New opravdu znatelně lepší. Co se týče mých dojmů, šampuk zajistí větší objem, než na který jsem zvyklá, a vlasy vypadají déle jako čerstvě umyté. Jediná nevýhoda je pro mne vůně, hodně silně kořeněná, ale po umytí je cítit jen lehce a to je docela příjemné. A ze začátku jsme museli vyndat kousky skořice, které na povrchu šampuku jsou - hodně mě tahaly za vlasy, jejich účel jsem nějak nepochopila. Já u něj asi nezůstanu, jsem v šamponech dost přelétavá, ale příteli ho koupím znovu, až nám za tu dlouhou dobu dojde:)

  • Vydrí extrémně dlouho
  • Poměr cena-výkon(-výdrž:))
  • Přítelovým vlasům pomohl
  • Objem vlasů po uschnutí
  • Vůně a kousky skořice


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 24.2.2013 16:31:54

S tímto šampukem jsem byla velice spokojená. Dobře pění a po vyfoukání mám neuvěřitelný objem. Trochu vysušuje, takže je potřeba použít větší množství kondicionéru. Poprvé jsem kupovala,když mi padaly vlasy, nemůžu říct, jestli mi zabral zrovna on, ale spolu s mou ostatní léčbou (vitamíny apod.) mi vlasy opravdu padat přestaly. Po druhé jsem koupila jen tak, protože mi příjde fajn. Vůni mám taky ráda, je taková kořeněná a to mi vůbec nevadí. Mohly by vylepšit obal, papírový sáček je nic moc.

  • dobře pění
  • po umytí mám nadýchané vlasy
  • podílel se na mé léčbě při padání vlasů
  • hezky mi voní
  • obal
  • trochu vysušuje


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 12.8.2012 11:11:06

I mě tenhle jako jediný, pokud nepočítám ten asfaltový na lupy, nevoní. Skořici moc necítím, to by byla totiž výhra, spíše nějaké dřevo a slabě. Jinak je to klasika puk - hodně pění + vlasy vysušuje (díky sulfátu, fuj), ale přítelovým mastným puky vyhovují. Zacuchávají se, musí se u delších použít kondicionér. Absence obalu mi nevadí, naopak mě těší. Puk uchováváme ve sprše zeshora na mlhovací rampě v polovině plechovky Lush a jen pro něj vždy sáhneme (tedy přítel, já se s ním nemyji). Rozpadá se až ke konci, oproti Godivě výhoda. Výdrž je u mytí obden více než 4 měsíce, což je taky super. Dobře se s ním cestuje.

  • ekologické - bez obalu
  • dlouhá životnost
  • vůně
  • vyšší pořizovací cena
  • sulfáty ! - může dráždit, vysušuje vlasy


Další recenze od 12.8.2012 09:42:51

Tohle byl můj první šampuk, koupila jsem si ho na doporučení, že zesvětlí barvu vlasů - což fungovalo, měla jsem tmavý přeliv, který byl opravdu rychle pryč. Teď, když jsem vyzkoušela i jiné šampuky, je pro mě jeden z nejlepších, co se týče kvality pro vlasy (vyrovná se s Godivou a Squeaky Green), ale co se týče vůně, tak je jediný, který mi voní (možná je to tím že ani moc nevoní). Jako jediný má jemnou skořicovou vůni a ne silně parfémovanou(Godiva) nebo jako prací prášek (Sqeaky Green, Seanik). (Ne)obal jako u všech šampuku od Lush je u mě plus, aspoň se šetří přírody a pokuď šampuk položíte někde kde nedocákne sprcha, určitě se nerozteče, a pokuď si pořídite i krabičku (kt. se dá taky koupit), můžete ho brát všude sebou, na cesty ideální.

  • obal
  • netestováno na zvířatech
  • vůně
  • vlasy jemné a vzdušné
  • přírodní látky až na SLS
  • vydrží dlouho
  • SODIUM LAURYL SULFATE
  • Nechci ho přechválit, Lush má i lepší zázraky


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 11.8.2012 21:39:29

Tento šampuk jsem si koupila s velkým očekáváním, protože sliboval omezení vypadávání vlasů, což jsem tenkrát dost potřebovala. Při prvním používání byl super, stačilo párkrát přejet vlasy a krásně je napěnil, dostaly pak větší objem. Hezky a dlouho po umytí i voněly - dost po skořici, což jde změnit, pokud si ji vydloubnete. Musím ale říci, že vlasy mi opravdu téměř přestat padaly! Jediné, co bych šamponu vytkla je "balení". Skladuji ho v krabičce, ale už se mi s tím hrozně špatně pracuje.

  • vůně
  • vlasy opravdu přestat padaly
  • objem vlasů
  • nepraktické "balení" šampuku - za chvíli se "rozteče"


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Lush Godiva

3.8 70% 5 recenzí