Wella Pro Series Volume Shampoo recenze a zkušenosti

Šampony Wella Pro Series Volume Shampoo
Šampony Wella Pro Series Volume Shampoo - obrázek 1
Šampony Wella Pro Series Volume Shampoo - obrázek 2
5 4 11
  • Průměrné hodnocení 4
  • 91% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Wella

Recenze produktu
Wella Pro Series Volume Shampoo

věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 10.3.2012 19:34:32

Pro mě tento šampon patří do lepšího průměru. Hodně pění, proto ho stačí na mytí docela malé množství. Vlasy umývá relativně šetrně a mám je po něm hezky lesklé (mé vlasy jsou nebarvené). Koupila bych si ho znovu ale hlavně kvůli vůni - připomíná mi dětství. Objem: 500 ml.

  • vůně
  • cena
  • k mytí stačí malé množství
  • méně kvalitní obal


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 11.4.2012 23:24:38

Šampon, který naprosto vyhovuje mým dlouhým zplihlým vlasům, rada se k němu vracím. Získal si mně dokonalou vůní, která dlouho vydrží, bohatým pěněním, což milují. Dodává vlasům jak objem, taky zanechává je po umytí a vysušení fénem lehké, pružné i lesklé. Doporučují!

  • dlouhotrvající vůně
  • bohaté pěnění
  • lesk
  • pružnost
  • lehkost vlasů
  • žádně


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 12.6.2012 22:05:40

Jeden z nejhorších šamponů co jsem kdy měla! Má být na objem, ale o objemu si po umytí můžete jen nechát zdát :D Navíc obsahuje silikony, které v šamponech na objem nemají co dělat!!! Po 2. použití se mi navíc objevily lupy. Šampon jsem darovala bráchovi, kterému se lupy udělaly taky. Takže tento "šampon" už nikdy více....

  • žádné
  • Silikony
  • Žádný objem
  • Lupy


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Můj současně nejoblíbenější šampon, který spolu s kondicionérem vlasy opravdu nadzvedne (a to je mám velmi dlouhé a jemné) a zároveň vlasy dlouho krásně voní, nemastí se, ani nejsou vysušené.

  • dlouhotrvající vůně
  • skutečně přispívá k objemu vlasů
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
zrzavé

Další recenze od 28.7.2012 16:31:45

Šampon voní krásně,pěkně pění, vlasy jsou po něm pevné a i celkem s objemem. Stačí ho málo nanést. Vydrží vážně dlouho,proto je super to velké balení. Asi jen co bych vytkla, že se mi blbě vymývá z vlasů,hlavně v oblasti u hlavy. Určitě tenhle šampon doporučuju.

  • velké balení
  • vůně
  • celkem i objem dělá
  • špatně se mi vymývá z vlasů jinak žádný jiný nedostatek sem nenašla


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 28.7.2012 23:56:28

Už opravdu netuším, za kolik jsem šampón kupovala, ale bylo to u Vietnamců:) a oproti normálnímu obchodu byla cena suprová. Jinak jsem měla poměrně rychle po umytí mastné vlasy. Oceňuji velké balení a vůni. Šampón používáme celá rodina...............

  • cena
  • pěnění
  • měla jsem poměrně rychle mastné vlasy
  • od Welly jsem čekala víc


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 19.10.2012 17:09:52

Pro mě momentálně naprosto úžasný šampon. Mám vlasy velmi dlouhé, nosím většinou rozpuštěné, proto mám problémy s objemem a cucháním. Snažím se kupovat odlehčené šampony, aby mi vlasy neplihly. Zkusila jsem tento jako tip od jedné blogerky. Zatím jsem si s ním myla vlasy dvakrát, vyfoukala (dělám po každém mytí) a nádhera. :) Vlasy sou lehoučké, měkké, neplihnou a nádherně se lesknou. Snad to vydrží.

  • Lehký
  • Lesklé vlasy
  • Objem
  • Příjemná vůně
  • Cena
  • Zatím nic


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Nejskvělejší cenově dostupný šampon. Určitě bych si znovu koupila. Výhodou je veliké balení, které vydrží i mě, která mám dlouhé vlasy. Nádherně voní a vůně vydrží. Mám po něm hebounké a lesklé vlasy. Skvělé je také, jak hodně pění, takže ho stačí poměrně málo. Pro volume efekt doporučuji použít i kondicionér, který se pod stejným názvem prodává.

  • Velké balení
  • Vůně
  • je nejlepší
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 18.12.2013 10:40:06

Zatím můj nejlepší šampon. Skvěle vyhovuje mým dlouhým zplihlým vláskům. Díky němu získají objem, lesk a pružnost. Úžasná je také vůně, která vydrží ve vlasech až do dalšího umytí. 100% ho doporučuji, skvělá je také cena za půl litrové balení. Bohatě pění a balení vydrží velmi dlouho. Obal mi taky vyhovuje. Neuděláte chybu, když si ho koupíte

  • cena
  • vůně
  • lesk
  • objem
  • výdrž
  • nic


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 31.8.2017 13:02:19

Šampón je vynikajúci. Príjemné vonia, bohato pení a k tomu moje vlasy pri používaní vyzerajú skvelo. Vždy mi vlasy rýchlo mastneli, po umytí boli vzdy suché, bez lesku a bez objemu, no odkedy šampón používam tak vlasy sú lesklé nemastneju tak rýchlo a majú aj väčší objem. Moje vlasy celkovo vyzerajú zdravšie a pevnejšie.

  • Väčší objem
  • Zdravšie vlasy
  • Vlásy menej mastnejú
  • Žiadne


věk
35-44

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 19.10.2017 19:29:18

Tento sampon znacky Wella me velice prijemne prekvapil, protoze jsem si myslela, ze kdyz je za cenu kolem 100 korun pri velikosti 500 ml nebude tak kvalitni. Ale vlasy po pouziti samponu vypadaly ozdravene, byly hladke a leskle. Doporucuji jej pouzivat spolecne s kondicionerem stejne rady pro zvyseni ucinku.

  • ucinny
  • nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lush New

4 75% 10 recenzí

Hůře hodnocené

Lush Godiva

3.8 70% 5 recenzí

Alpa Amica suchý šampón

3.8 70% 77 recenzí