Manufaktura Čistící obličejový peeling s panthenolem a mandlovým olejem pro citlivou pokožku recenze a zkušenosti

Peelingy Manufaktura Čistící obličejový peeling s panthenolem a mandlovým olejem pro citlivou pokožku
Peelingy Manufaktura Čistící obličejový peeling s panthenolem a mandlovým olejem pro citlivou pokožku - obrázek 1
5 4.8 16
  • Průměrné hodnocení 4.8
  • 94% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 120 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Manufaktura

Recenze produktu
Manufaktura Čistící obličejový peeling s panthenolem a mandlovým olejem pro citlivou pokožku

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.4.2012 11:46:17

Po dlouhé době jsem objevila peeling, který mi vyhovuje. Je určený pro citlivou pleť a obsahuje narozdíl od spousty jiných peeligů jen jemné částečky, které pokožku krásně vyhladí, ale přitom nepodráždí a použití je velmi příjemné. Má lehkou a hezkou vůni, pro mě je důležité, že neobsahuje alkohol, ropné produkty a parabeny.

  • vyhladí pokožku
  • je jemný a šetrný
  • příjemně voní
  • bez alkoholu, parabenů a ropných produktů
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.10.2012 13:53:50

Jeden z nejlepších peelingů vůbec co znám. Je jmenoulinký, přitom účinný! Né jako u těch z drogérie, kde je gel, gel, pak nějaká perlička, pak zas jen gel.. :) Tohle je vyložině konzitence.. přirovnám ho k čistícímu prostředu CIF písek :D ale jen konzistencí. Ty mikro částečky je namletý bambus a je i na suchou citlivou plet, já mam mastnou a vyhovol mi taky maximálně. Velmi doporučuji!

  • není převoněný
  • nevysušuje
  • extra jemné částečky mletého bambusu
  • pro všchny typy pleti
  • horší dostupnost


Další recenze od 26.11.2012 17:39:37

Tento peeling považuji za velice kvalitní produkt a je to takový můj malý (velký) zázrak. Mám velice citlivou pleť a málo který přípravek má pleť snese, ale tento mi velice vyhovuje. Je úžasně jemný k pleti a po aplikaci mám pocit neuvěřitelné lehkosti na obličeji. Super je také jeho složení, protože je bez parabenů, barviv, alkoholu, barviv atd.... jediný mínus je jeho vůně, která mi moc nesedí.

  • složení
  • cena
  • jemnost
  • lehce nepříjemná vůně


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.3.2013 10:47:08

V poslední době je Manufaktura jednou z mých nejoblíbenějších značek, takže jsem musela vyzkoušet i tento peeling. Peeling je opravdu velice jemňoučký, částečky jsou opravdu malé, pleť rozhodně nepodráždí. Pleť obrousí jemně, ale velmi účinně. Jenom má trochu nezvyklou vůni, která mi úplně nesedí, ale zvykla jsem si.

  • složení
  • jemné částečky
  • nedráždí
  • nezvyklá vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.3.2013 20:30:37

Velmi jemný peeling s jemnými částečkami. Pokožka je po něm vyhlazená a není začervenalá protože není příliš drastický. Vůně je velmi příjemná má květinový podtón ale je to opravdu velmi jemná vůně, ale je spoecifická a někomu nemusí vyhovovat. neobsahuje alkohol ani jiné nežádoucí látky. Obal je kvalitní.

  • jemné částečky
  • složení
  • vůně
  • cena
  • i na suchou pleť
  • dostupnost většinou pouze v prodejně Manufaktura


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Na základe týchto recenzií som si ho kúpila. Naozaj je jemný a tie zrniečka sú ako piesok z detského pieskoviska ale o trošku jemnejšie. Vôňa je jemná a nevtieravá. Obal veľmi pekný ako všetky výrobky od tejto značky.Objem je 160 ml. Pleť mi krásne vyčistí bez toho aby mi ju podráždil a vydrží mi čistá zvyšok týždňa. Pleť mám normálnu. Myslím, že aj cena je primeraná veľkosti balenia takže sa určite oplatí, čo mi ale prekáža je, že produkt treba spotrebovať do 6 mesiacov od otvorenia.

  • nevtieravá vôňa
  • cena / objem
  • pekné balenie
  • Problém s dostupnosťou na Slovensku


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Je to můj první peeling a je naprosto úžasný.. Skvěle mi sedne a určitě koupím znovu, až mi dojde. Je jemňoučký pro citlivou pleť. Mně krásně vonní a po aplikaci je pokožka hladká, vyčištěná a jemná. Mám pleť smíšenou a skvěle mi sedl. Určitě velké plus je jeho složení bez jakýchkoliv parabenů, ropných produktů a alkoholu.. Určitě doporučuji koupit.:)

  • složení
  • vůně
  • jemné částečky
  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.10.2013 23:42:52

Skvělý peeling! Po použití mám pleť trochu napnutou, ale po namazání krému je to potom v pohodě a netvoří se mi na obličeji fleky a prostě je to fajn použít ho jednou za týden pro pocit dobře vyčištěné pleti. Balení a vůně je mi hrozně sympatický a za tu cenu do ní klidně ještě někdy půjdu. Se značkou Manufakturou mám zatím jen samé dobré zkušenosti.

  • Jemňoučký
  • nedráždí
  • Příjemná vůně
  • plní svojí funkci
  • balení
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.3.2014 12:27:12

K Vánocům jsem dostala od mamky velký balíček s kosmetikou Manufaktura a tento výrobek byl mezi nimi. Musím říci, že jsem od něj nečekala bůh ví co, protože od této značky jsem předtím až na pár výrobků nic nevyzkoušela, avšak jsem byla velmi mile překvapena jeho kvalitou. Peeling obsahuje jemné částečky, které ale perfektně obrousí starou kůži a zanechá pokožku jemnou jak dětskou prdelku. Peeling je určený přímo na citlivou pokožku, takže jí vůbec nijak nedráždí, což mi vyhovuje i když citlivou pokožku nemám. Peeling má jemnou vůni, což se mi celkem líbí a navíc má i dobré složení, neobsahuje vůbec žádné parabeny, alkohol ani barviva. Balení má 160ml a vydrží opravu dlouho. Až ho vypotřebuji určitě si koupím další balení, je opravdu skvělý.

  • cena
  • dostupnost
  • jemná vůně
  • vhodný pro citlivou pokožku
  • neobsahuje parabeny
  • neobsahuje alkohol
  • neobsahuje barviva
  • žádné


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2014 18:58:43

Tento peeling má mnoho velmi jemných částeček, které však dostatečně pleť obrousí a zbaví ji odumřelých buněk,..Koupila jsem si jej na doporučení prodejní konzultantky v Manufaktuře, která mě ujistila, že je vhodný na citlivou pleť. Určitě vyzkouším i jiné produkty z této řady, jelikož mi velmi vyhovuje.

  • jemná zrníčka
  • funkčnost
  • vhodné pro citlivou pleť
  • víčko


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tohle byl první produkt Manufaktura, který jsem vyzkoušela a přesvědčil mě o koupi dalších. Po většině peelingů jsem byla rudá jak rak, takže jsem nemohla téměř používat. Mám celkem citlivou pleť (atopický ekzém, periorální dermatitida) ale tenhle peeling mi pleť nedráždí ani nevysušuje. Pleť je po použití příjemná a ne stažená. Cena je taky rozumná.Mám ráda i ostatní produkty z této řady.

  • Nedráždí pleť
  • Cena je rozumná
  • Složení
  • žádné


Další recenze od 9.11.2014 17:01:36

Tento peeling je najlepší aký som kedy mala: Má pekné balenie ako všetky výrobky od manufaktury krásne vonia samozrejme vôňa je úplne nenápadná. Konzistencia je úplne úžasná ako nejaký jemnučký piesok z detského ihriska naozaj dokonala konzistencia, vôbec pleť nepodráždi ani nevysuší to vám garantujem kedže som majiteľka večne dehydrovanej a citlivej pleti... pleť jednoducho zostane krásne hladká jemná a zjednotená

  • vôňa
  • nič


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.2.2015 11:15:00

Peeling od manufaktury je velmi prijemny, ma jemne zrniecka ktore setrne cistia plet , pekne ju vyhladzuju a vypinaju. Plet je po pouziti hodvabne jemna a hlavne nie je vysusena. Pouzivam dva krat do tyzdna na vycistenu plet, cez leto menej aby mi nezislo opalenie. Urcite si peeling znova kupim ked tento miniem (co nebude asi potrebne este najblizsie dva roky kedze je ho v baleni vela a takmer neubuda), lepsi peeling som este nemala.

  • setrny s jemnymi zrnieckami
  • viditelny ucinok
  • nema


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.8.2015 19:04:00

Značku Manufaktura mám hodně ráda, ale tento peeling mě bohužel nijak nenadchl. Má opravdu velmi jemné čásečky a já bych uvítala o něco drsnější peeling. S tímto ani při pravidelném používání není znát rozdíl, takže musím stejně používat jiný. Jinak pleť nedráždí, je určen pro citlivou pokožku. Znovu nekoupím

  • nedráždí
  • příliš jemné částice
  • málo částic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 14.9.2015 21:51:32

Peeling som kúpila na základe recenzií na tejto stránke a kúpa výrobku ma nesklamala. Možem len súhlasiť so všetkým, čo sa napísalo predo mnou. Peeling j veľmi jemný, ale účinný zároveň. Po použití mám pocit vyčistnej pleti, ale bez pnutia alebo vysušenia. Vyhovuje aj mojej hypersenzitívnej pleti so sklonom k začervenaniu. Zo začiatku používania som síce pozorovala začrvenanie pleti, ale po pár použitiach sa už neobjavuje.

  • Pleť vyčistí
  • Nevysušuje
  • Bez pocitu pnutia
  • Možno pre niekoho dostupnosť


Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Lush Ocean Salt

4.6 89% 9 recenzí