Rimmel Stay Matte Pressed Powder recenze a zkušenosti

Pudry tuhé Rimmel Stay Matte Pressed Powder
Pudry tuhé Rimmel Stay Matte Pressed Powder - obrázek 1
Pudry tuhé Rimmel Stay Matte Pressed Powder - obrázek 2
Pudry tuhé Rimmel Stay Matte Pressed Powder - obrázek 3
5 4.2 110
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 76% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 55 - 163 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 110 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Stay Matte Pressed Powder

věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Lehký pudr se světlými odstíny, který přemění pleť na příjemně sametovou. Slibuje matný efekt, který v určité míře funguje. Jediný problém, který s ním mám, je kvůli tzv. šupinkám, které už po druhém přepudrování po cca 4 hodinách bohužel na svém obličeji registruji. Ale možná to není chyba pudru.

  • Sametová pleť
  • Výskyt šupinek


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.3.2012 00:16:18

Můj zatím nejoblíbenější pudr. Na pleti vypadá přirozeně, sametově, krásně matuje. Je k dostání i ve velmi světlých odstínech. Jediným mínusem je, že vydrží matovat asi ,,jen" 5 hodin, ale já jsem zvyklá se během dne přepudrovat, ještě jsem nenašla pudr, který by vydržel matovat déle. Balení je taková klasika pro levnější pudry. Mě se obal sám neotevírá, ale preferovala bych odklápěcí víčko se zrcátkem.

  • přirozený na pleti
  • matuje
  • výběr odstínů
  • cena
  • slabší výdrž matujícího efektu
  • balení


Další recenze od 22.3.2012 09:50:45

Za mě je to jeden z nejlepších pudrů, které jsem vyzkoušela. Perfektně se nanáší a není to takový ten tuhý pudr, na který musíte štětečkem tlačit, aby se na něj nanesl. Hlavně hodně matuje a vydrží! Má super odstíny (přirozené barvy) a pěkně voní. Takže za mě jedině ano!

  • dobře kryje matuje voní
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.4.2012 21:50:16

Po nanesení je pleť krásně sametová, neleskne se vydrží opravdu dlouho. Pěkné jsou i odstíny. Hezky se nanáší, nepráší. Balení je velmi praktické. Dlouho vydrží. Pudr vydrží celý den a nemusí se nanášet každou hodinu znovu a znovu. krycí schopnost je dobrá

  • matuje
  • krycí schopnost
  • barevná škála odstínů
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.5.2012 18:26:57

Nejlepší pudr, co jsem kdy měla. Nedám na něj dopustit. Pleť krásně sjednotí a vydrží opravdu dlouho. Příjemně voní, je lehký a pleť nezatěžuje. Neměla jsem nikdy problém s tím, že by se mi třeba v kabelce sám otevřel, víčko dobře drží. Navíc za málo peněz hodně dobrá kvalita.

  • široký výběr odstínů
  • kryje
  • žádné


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.5.2012 10:52:09

Rozhodně bych tento pudr nenazvala matujícím.Nedostatky nepřikryje a ještě více zvýrazní bílou pleť do takové porcelánové barvy. Vůbec bych nepoznala že jsem si nanášela na obličej pudr,kromě toho se hrzoně drolí. Mohu pochválit jen kvalitu obalu a cenu,znovu určitě nekoupím.

  • Obal a cena
  • Nematuje a pleť přivede do porcelánové barvy navíc se sype


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.5.2012 12:51:37

Tak tento pudr není žádný zázrak, je to obyčejný pudr, který překryje jen "co chce" určitě spíše doporučuji pro ženy a slečny s neproblemovou pletí! Zdá se mi, že jsou taky odstíny moc světlé. O obalu ani nemluvím, protože se "protáčí" a nejde ani zavřít, nemluvím ani o houbičce... nevím, jestli to je nějaký nový trend, ale málo kde se prodává už pudr s houbičkou.

  • Obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.5.2012 13:40:02

Jeden z mých oblíbených drogérkových pudrů. Mám smíšenou pleť mastící se v T - zoně, takže od pudru potřebuji hlaně matovat. Tento můj požadavek splňuje poměrně dobře, vydrží matný tak 2 - 3 hodiny, což je u mé pleti zázrak :) Mohl by asi vydržet víc, ale jsem zvyklá se během dne občas přepudrovat, takže mi to nevadí. Měla jsem i jiné, dražší pudry, ale byly horší, nebo srovnatelné s tímto. Vyhovuje mi i výběr odstínů a dostupnost běžně v drogériích. Navíc nedráždí mojí citlivou pleť a neucpává póry. Nevýhou vydím v křehkém obalu, který se snadno poničí a jeho obsahem není houbička na nanášení pudru.

  • zmatňuje pleť
  • nedělá efekt masky
  • výběr odstínů
  • dobrá dostupnost
  • cena
  • nedráždí pokožku
  • balení se snadno zničí


Další recenze od 30.7.2012 16:48:04

Tento pudr splňuje vše, co nabízí. Skvělý matující efekt, dobře se nanáší, zakryje nedostatky a je lehký. Naprosto mi vyhovuje a kupuju si jej pravidelně. Nejsvětlejší odstín je vhodný pro mou bledou pleť a vypadá přirozeně. A také příjemně voní. Rozhodně nejlepší drogérkový pudr.

  • přirozený vzhled
  • výběr odstínů
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 31.7.2012 09:28:12

Nejprve bych začala obalem, který je docela nepraktický a otevírá se velice lehce, což může způsobit otevření v kabelce. Na pleti je lehký, docela dobře kryje ale na mé pleti matuje jen chvíli. Po nanesení je pleť sametová ale po pár hodinách se lesknu. Znovu už ho nekoupím.

  • Cena
  • Krytí
  • Nezmatňuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.10.2012 18:27:00

Ráda si připlácím za dekorativku, ale v případě pudru jsem udělala výjimku a jsem ráda. Za 80Kč udělá tenhle pudr službu jako jiný za 600, je krásně jemně namletý a efekt zmatnění mi vydrží celý den. Používám odstín 005 na zimu a mé snědé pleti stačí. Malinko mě štve křehké víčko, ale nenosím ho s sebou a tak snad vydrží.

  • jemně mletý
  • zmatní
  • cena
  • křehké víčko


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.10.2012 14:45:46

Pro mně nejlepší pudr, jaký jsem kdy měla. Řekla bych, že je malinko lepší než Affinitone od MB, na druhou stranu má ale méně kvalitní balení, do kabelky do práce celkem nedostačující, na druhou stranu ráno doma s použitím kvalitního štětce na pudr dělá zázraky. Používám ho dohromady s make upem ze stejné řady a jsem naprosto spokojená, super barva, výborně matuje a pleť je hebká a na dotek moc příjemná. A celkem rychle splyne s pletí, takže se neotírá např do oblečení nebo kapesníku.

  • matuje
  • barva
  • příjemná konzistence
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 22.10.2012 11:04:47

Pudr je všude hrozně chválený, proto když jsem se rozmýšlela, jaký vyzkouším kompaktní pudr, padl mi do oka tento. Chtěla jsem ho už dlouho vyzkoušet po přečtení mnoha kladných recenzí. Nadšení z mé strany se ale příliš nekonalo. Pudr mi připadá průměrný. Balení je hrozné, jak už bylo řečeno. Do kabelky se opravdu nehodí, za chvíli se víčko rozbije. Co se samotného pudru týče, je fajn. Poslouží dobře, make-up zafixuje a zmatní. Nicméně tento efekt nevydrží na mé smíšené pleti příliš dlouho a to mě trochu zklamalo. Také by mohl být trochu méně vidět. I když je pravda, že to není transparentní pudr, že. Jinak je jemně namletý, ani příliš nepráší. Ale příště zase vyzkouším jiný pudr, tento si už znovu nekoupím.

  • matuje
  • fixuje make-up
  • cena
  • k dostání i světlé odstíny
  • jemně mletý
  • hrozné balení
  • matný vzhled nevydrží příliš dlouho


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 22.10.2012 17:19:20

Rimmel Stay Matte Pressed Powder je asi můj nejoblíbenější pudr, jaký jsem kdy měla. Používám odstín 04Sandstorm a ikdyž jsem hodně světlá, tak mi vyhovuje. Krásně matuje, nedělá na obličeji typické šupinky ani mapy. Jen mi vadí jeho ,,chabé'' balení, které se snadno otevře např. v kabelce.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Matuje
  • Výdrž
  • Netvoří šupiny
  • Obal


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.11.2012 15:33:49

Tento pudr jsem si zakoupila v akci již po druhé v odstínu Peach Glow (003) a jsem s ním velice spokojená. Vytvoří krásnou matnou pleť, která je u tohoto pudru cílem. I jeho výdrž je fajn. Na diskotéky s sebou nenosím kosmetickou taštičku, ani pudr a s tímto pudrem mi opravdu stačí namalovat se doma a i během večera vypadá pudr dobře. Jediným mínusem u něj je, že se mi na nose po přepudrování udělají šupinky a při nabírání pudru na štětec se z něj docela práší, čímž dochází k zbytečnému plýtvaní :/..

  • Matný vzhled
  • Výdrž
  • Cena
  • Vysoká prašnost
  • Šupinky na nose


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 4.11.2012 20:13:08

Rimmel zase jednou zklamal, pudr Stay Matte Pressed si podruhé už určitě nekoupím. Odstíny jsou zbytečně světlé, takže možná bylo ideální použití na halloweenskou party, ale normálně jedině pro extra bledulky. Navíc dělá šupinky a působí na mě nepřirozeně.

  • žádné
  • příliš světlé odstíny
  • dělá šupinky


Další recenze od 8.11.2012 15:40:29

Tento pudr jsem si kdysi koupila na zkoušku, vzhledem k tomu, že můj tehdejší byl zrovna vyprodaný. Od té doby se k němu ráda vracím a po zkušenostech s dalšími pudry u něj nejspíš zůstanu. Jeden z mála nabízí i velmi světlé odstíny na zimu, pudry nejsvětlejších odstínů jiných značek jsou na mě i tak moc tmavé. Za mě tedy rozhodně ano, jeden z mých nej pudrů.

  • cena
  • odstíny
  • možná by mohlo být jinak řešeno balení, ale to je jen drobnost
  • sypký


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.11.2012 19:06:58

Mám už asi 5-6 balení stay matte pudru a pokaždé se k němu vracím, protože jiný zatím zkoušet nechci :). Vyhovuje mi na mou suchou a citlivou pleť. Nedávám si ho moc, ale přesto mi netvoří šupinky na obličeji, jelikož používám hydratační tekutý make-up. Dá se sehnat v rossmannu i v akci za 69.- :). Párkrát už mi spadl i na zem a kupodivu se hned nerozsypal ani jednou :D. Poměr cena a kvalita je výborná! Takže za mě spokojenost.

  • cena
  • krycí schopnost - střední
  • matnější pleť
  • příjemná lehká parfemace
  • přirozené a světlé odstíny
  • mohl by být lepší obal


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.12.2012 16:55:51

Můj první pudr vůbec, ale pochybuju, že najdu někde lepší. Mají krásný výběr odstínů, kde si každý "tón pleti" musí vybrat. Pleť je po něm krásně sametová. Svůj účel plní skvěle, matný efekt je evidentní. Výdrž taky dobrá. Nemám moc co bych mu vytkla. Mám suchou kůži, takže se bohužel šupinkám nevyhnu, ale není to chyba tohoto konkrétního pudru. Nosím ho s sebou v kabelce a používám na přepudrování během dne.

  • matný efekt
  • cena
  • sametová pleť
  • přirozené odstíny
  • obal
  • dělá šupinky


Další recenze od 1.1.2013 23:01:19

Tento pudr jsem si jeden čas kupovala pořád dokola, vyhovoval mi, ale teď se mi trošku více začala mastit pleť (mám smíšenou), a zjišťuju že mi nestačí..chvilku co chvilku se musím pudrovat.. takže ho nejspíš vyměním za jiný. Jinak mám dva nejsvětlejší odstíny (01 - Transparent a 02 - Pink Blossom), 02 je do růžova, a 01 transparentní, ale má žlutý podtón. Osobně jsem spíše spokojená s 01, ten druhý mi příjde, že mi moc nesedí, je moc růžový. Tento pudr si možná někdy v budoucnu koupím zas, není špatný - za cenu 69Kč v akci je super, ale cítím že už potřebuju vyšší level :)

  • Velké 14g balení
  • Výběr i velmi světlých odstínů
  • Cena - především v akci
  • Více mastnější pleti nestačí
  • Písmo na obale se rychle ošoupe


Další recenze od 8.1.2013 22:59:37

Skvělý, velmi dobře matuje a hezky sedí na tváři, balení vydrží relativně dlouhou dobu a vůně je taky příjemná. Měla jsem už 2 balení a jsem s ním úplně spokojená, nemám k němu žádné výhrady. Poslední jsem koupila v akci za 70,- takže na 15g pudru velmi výhodné :)

  • matuje
  • vydrží
  • vůně
  • žádný


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.1.2013 10:07:26

Za tuhle cenu to bylo opravdu překvapení, co se týče kvality. Světlé odstíny mi nevadily, protože jsem si ho kupovala na zimu, kdy jsem už bledulka docela, takže pak líčení vypadá přirozeně. Nijak extra nepráší, nedělá nánosy, nevytváří masku, navysušuje a ani mi nedělal nehezké šupinky. Za tuto enu je to opravdu skvělý pudr a určitě bych si ho ještě někdy pořídila.

  • cena
  • nepráší a nešupinkuje
  • nevysušuje
  • nevím


Další recenze od 15.1.2013 17:11:51

Nejlepší pudr,který jsem vyzkoušela.Cena je velmi dobrá a dá se koupit v každé dorgerii.Mám ho hlavně ráda i díky tomu,že má velmi světlé odstíny-jsem bledule a i přes to mám odstín 003-peach glow.Když se ráno v 7 namaluji a vrátím se odpoledne ze školy(kolem 2) tak mám pořád matnou plet.Skvělý produkt-doporučuji.

  • světlé odstíny
  • dostupnost
  • cena
  • voní
  • balení


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.1.2013 20:28:13

Tenhle pudr se mi ze začátku zdál hodně dobrý, protože zmatnil pleť klidně na 8 hodin a nebyl na pleti moc vidět, ale zároveň trochu kryl. Ale asi po týdnu užívání se mi začali všude na obličeji tvořit šupinky a pudr je ještě více zvýrazňoval. Další nevýhodou je, že strašně rychle ubývá.

  • zmatní
  • cena
  • trochu kryje
  • pro suchou pleť nevhodný
  • rychle ubývá
  • zvýrazní šupinky


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.1.2013 20:02:28

Tento pudr jsem kupovala když mi bylo 20 což už je nějakou dobu za mnou :). Výhoda pudru je dostupnost v široké škále barev, pudr hezky matoval, dlouho vydržel a překvapivě zakryl i menší nedokonalosti bez toho ,aby tvořil masku takže určitě mohu doporučit. Ráda však zkouším nové výrobky tak jsem se k němu od té doby nevratila.

  • cena
  • odstíny
  • poměrně dlouho matuje
  • zakryje lehčí nedokonalosti
  • nevzpomínám si


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Za ty peníze skvělý pudr. Je velmi jemný, odstínů je na výběr taky dost, nepráší, hezky zmatní, pokud se aplikuje velkým štětcem, udělá jemnou vrstvičku. Balení celkem dlouho vydrží, jen je obal takový křehký, kolikrát praskne (hlavně víčko). Mám jich několik po kabelkách, za ty peníze fakt super.

  • Cena
  • Jemný
  • Dost odstínů
  • Všude dostupný
  • Zmatní
  • Nedělá vrstvy
  • Možná jen křehký obal


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Tenhle pudr jsem si moc oblíbila. Podle mě je perfektní. Dokonale kryje a matuje. Nelesknu se po něm a vydrží hodně dlouho. Trochu jsem se bála nosit ho v kabelce, kvůli křehce vypadajícímu obalu, ale riskla jsem to a ještě nikdy se mi neotevřel, takže v pohodě. Za mě 100% kvality. Doporučuji :)

  • Odstíny
  • Matuje
  • Cena
  • Krytí
  • Vydrží
  • Křehce vypadající obal


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.2.2013 18:01:46

Tento pudr jsem dostala jako dárek od mamky a hodně mě překvapil.Plet udělá krásnou sametovou a ihned zmatní. Na pleti vydrží i poměrně dlouho. Mám odstín 005 silky beige a jsem naprosto spokojená. Velice příjemně voní a dobře se nanáší,je takový jemný. Až mi dojde rozhodně si ho zase koupím.Mohu jen doporučit:)

  • dobře zmatnuje
  • sametová plet
  • vůně
  • nic


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 14.2.2013 19:29:06

Tento pudřík kupuji už pravidelně poněkolikáté. Mám víc odstínů - střídám zima - léto podle opálení a všechny jsou super. Vydrží mi dlouho, pěkně zmatní. Navíc se mi zdá že i trošku kryje a sjednotí barvu pleti. No jsem spokojená - v tomto případě platí za málo peněz hodně muziky.

  • výdrž
  • cena
  • žádný


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.2.2013 09:22:50

Tento pudr mi vyhovuje. Název pudru odpovídá účinkům, pleť opravdu zmatní a to na dlouhou dobu. Přijde mi, že i trochu kryje. Jemně voní, připomíná mi to nějaké ovoce- asi broskev :D. Měla jsem v odstínu 03 Peach Glow a 05 Silky beige, který mi odstínem vyhovoval víc. Bohužel jsem ho někde zatratila, takže používám ten světlý. Ale i tak je to za tu cenu určitě nadprůměrný make up.

  • matuje
  • dlouho vydrží
  • cena
  • jemná vůně
  • výběr odstínů
  • lehké krytí
  • nemá


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.2.2013 10:15:08

Pudr jsem koupila na doporučení kamarádky, která se díky němu jako jediná na fotkách nikdy neleskla. Mně ovšem nesednul. Zvýrazní na pleti šupinky a ačkoliv mám pleť spíše smíšenou, než mastnou, tak nějaké zmatnění tam bylo jen asi na 30 %. Navíc po pár dnech užívání mi prasklo víčko a při aplikaci štětcem se z pudru dost práší.

  • velký výběr odstínů
  • cena
  • velmi křehký obal
  • při aplikaci dost práší
  • nezmatňuje tolik jak uvádí výrobce
  • zvýrazňuje šupinky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.2.2013 15:22:31

Pudr částečně splývá s pokožkou, takže nevytváří masky. Na pleti je příjemný, nestahuje, nezvýrazňuje póry, v nabídce jsou přirozené odstíny. Poměr cena/výkon je více než dobrý. Je škoda, že k tak dobrému obsahu není o něco lepší obal - víčko je zvlášť a je nasazovací - osobně bych raději uvítala zaklapávací se zrcátkem, toto mi přijde nepraktické.

  • skvělý poměr cena/výkon
  • nezvýrazňuje póry
  • přirozený vzhled
  • uvítala bych zacvakávací víčko a zrcátko


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.2.2013 22:58:37

Stay Matte je jeden z nejvychvalovanějších pudrů na internetu, proto jsem ho taky musela vyzkoušet. Mám odstín 01 transpatent, ale úplně transparentní není, lehce tónuje. Na celý obličej ho stačí malé množství, vypadá přirozeně, a i mou rychle se mastící pleť zmatní na skoro celý den. Dřív jsem před přepudrováním musela použít matující papírek, s tímto pudrem ale nemá cenu papírek ani vytahovat, protože se mi po celém dni leskne maximálně nos (s jinými pudry bych se leskla až na tváře celá). Ta výdrž je neuvěřitelná, opravdu mě překvapil a budu si ho kupovat opakovaně. Jen obal by mohl být hezčí - s labutěnkou a zrcátkem.

  • perfektně matuje na téměř celý den
  • vypadá přirozeně
  • příznivá cena
  • obyčejný obal bez zrcátka a labutěnky


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.2.2013 22:10:22

mám najsvetlejší odtien a teraz na zimu mi vohovuje. plať zmatní ale samozrejme že nič netrvá večne. ked som sa namalovala ráno o osmej tak poobede o jednej sa mi leskol "iba" nos, inak ostatné časti tváre v pohode.neskôr v priebehu dna aj čelo a brada. líca ktoré sa mi tolko nemastia boli matné celý den. určite kupim znova. ale na leto už asi inú farbu. ocenujem super cenu. a krásne vonia. no balenie by mohli lepšiy vyšpekulovať. puder mi nepráši. ja som spokojná

  • cena
  • dobre zmatnuje
  • krásne vonia
  • nepráši
  • nešikovné balenie
  • mohlo by byť so zrkadlom


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.3.2013 09:42:38

Tohle je klasika, s přestávkami kupuji tento pudr od Rimmelu už několik let a pořád jsem moc spokojená. Pudr je jemně namletý, dobře se nanáší a zbytečně moc nepráší. Sedí mi dobře nejsvětlejší odstín. Pleť hezky zmatní, i když zmatnění nevydrží celý den (což mi ale nevydrží s žádným pudrem).

  • cena
  • světlé odstíny
  • matující efekt
  • jemně mletý
  • žádné


Další recenze od 29.3.2013 11:45:55

Tento pudr je skvělý v odstínu. Vydrží dlouho a pěkně drží na make- up. Ale pokud máte opravdu mastnou pleť s akné a nebo se lesknete, tak tento pudr není nic pro vás. Po půl hodině po nanesení už se zase lesknu a pleť vypadá mastná. Balení mi vyhovuje!

  • cena
  • odstín
  • dobře chytá na make-up
  • nevydží
  • nezakryje mastnotu pleti


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Výborný pudr za bezkonkurenční cenu pro nenáročné. Já tomuto pudru nemám co vytknout - odstíny má perfektní, každá si tak vybere ten svůj, krásně zmatňuje pleť (nedělá ale přílišnou nepřirozenou vrstvu) a je snadno k sehnání. Můj obllíbený pudr je momentálně MF Creme Puff, protože také skvěle matuje a navíc pěkně voní, ale jinak bych řekla, že Stay Matte je s ním skutečně srovnatelný, co se týče výsledku. Jediným mínusem pro mě je chybějící labutěnka či houbička k nanesení, protože pudr používám i během dne k zmatnění pleti.

  • zmatňuje pleť na dlouhou dobu
  • existuje i velmi světlý odstín pro bledulky :-)
  • v kombinaci s make-upem stejného názvu vytvoří velmi pěknou pleť
  • obsahuje minerály
  • chybí aplikátor/houbička/labutěnka


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2013 11:35:36

Tenhle pudr od Rimmelu mi maximálně vyhovuje a jiné pudry už vůbec nepoužívám a nekupuju. Pleť zmatní, vypadá přirozeně a vydrží celý den. Většinou nemusím vůbec během dne vůbec přepudrovávat a když, tak jenom nos. Většina pudrů mi na obličeji zvýraznila jemné chloupky, což se mi s tímhle nestalo. Cena je taky svělá.

  • zmatní
  • působí přirozeně
  • nezvýrazňuje jemné chloupky v obličeji
  • cena
  • žádné


pudr mě nijak nenadchl...kdysi jsem ho puživala i se stejným make upem a stejnak se mi obličej mastil....pudr zmatní plet jenom na chvíli,ale jinak pudru nemam co vytknout,prijemne voni,vydrzi dlouho.i kdyz mam svetlou plet a make upy teto znacky pouzivam vzdy v odstínu 001,u tohoto pudru si můžu koupit i odstín 003 a nevypadam blbě :)

  • vůně
  • dlouho vydrží balení
  • vysoká cena
  • nepatrné třpytky
  • zmatní jen na pár hodin


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Veľmi kvalitný púder. Mám ho v odtieni Transparent a krásne zmatňuje. Pleť vydrží byť zmatnená až 8 hodín. Púder ma viacero odtieňov, stačí si vybrať ten správny. Trošku horšie je na tom balenie pretože poriadne nedrží. V kabelke sa mi viac krát stalo že sa mi otvorilo. Je bez výraznej parfemácie. Nápis na obale sa rýchlo ošúcha a zmaže.

  • cena a kvalita
  • odtiene aj pre bledulky
  • obal


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.4.2013 15:58:15

No nechala jsem se zlákat reklamou.Už nikdy tento pudr! Nechápu co je na něm dobrého. Nezmatní, nevydrží, vysušuje sušší pleť, dělá žmolky a později i mapy. Nepraktické balení, práší s z něho, Příšerný stejně jako jeho make up. Nekupovat a radši si trochu připlatit.

  • nic
  • obal
  • vysušuje
  • dělá mapy
  • nezmatnuje


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.4.2013 17:43:57

Už jsem měla 2 balení tohoto pudru. Krásně voní, i slepý by poznal, že je to kosmetický pudr. Matuje velmi dobře, výdrž bych řekla tak 8 - 10 hodin, potom je někdy nutné přepudrovat některé části obličeje, make up dobře zafixuje, ale když pudru dáte hodně, dělá nehezké nánosy. Doporučuji na mastnější či smíšenou pleť, normální by také mohl vyhovovat (matuje dobře a dobře redukuje tvorbu mazu), ale na mou suchou je "až moc účinný". Suchotám totiž dělá šupinky a přesouší ji, čemuž se do určité míry dá předejít, když ho použijete trochu a pod make up použijete silně hydratační krém. Nelíbí se mi snadno otevíratelné balení, pudr se kdykoliv např. v kabelce otevře a může se rozsypat. Na druhou stranu jsem ale nevyzkoušela pudr, který by tak krásně matoval a vydržel.

  • skvěle matný efekt
  • nedomyšlené balení


Další recenze od 26.4.2013 21:31:28

Tento pudr mám již asi po třetí. Není to sice ten uplne nějlepěší, ale za ty peníze si myslím že to je paráda :) skvěle matní, výdrž je taková střední.. krycí schopnost.. ujde!:).. jediné co mi vadí je, že trochu vysušuje (mám suchou pleť) takže je asi lepší pro smíšenou a mastnou pleť.. nicméně i tak si ho za ty peníze koupím znovu. A doporučuji ho :)

  • cena
  • skvěle zmatní
  • dostupnost
  • středně krycí
  • pěkné odstíny
  • obal
  • trochu vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.4.2013 12:50:58

S tímto pudrem jsem začínala, pak jsem přešla na Essence, který ale nedávno zrušili, tak jsem se vrátila zase k tomuto. Má pěknou škálu odstínů. Je jemně namletý, nepráší. Pleť hezky zmatní a zafixuje make-up. Jsou na něj často akce, takže se dá koupit za příjemnou cenu. Doufám, že ho nepřestanou vyrábět, jak už to u oblíbené dekorativní kosmetiky bývá.

  • jemně namletý a nepráší
  • hezky zmatní a zafixuje make-up
  • velký výběr přirozených odstínů
  • trochu chatrnější balení


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.4.2013 21:36:14

Tento pudr je skvělý! Zmatňuje, má na výběr super odstíny, na pleti vydrží celkem dlouho. Cena je taky dobrá, není drahý. Zkusila jsem už různé odstíny a všechny mi padly. Koupila jsem ho už několikrát a budu ho kupovat i nadále. Všem ho doporučuji :-) už nevím, co sem napsat a jak ho více vychválit, je prostě dobrý narozdíl od některých ostatních výrobkům Rimmel

  • Cena
  • Dobře zmatňuje a vydrží
  • Dobré odstíny
  • Nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 14.5.2013 23:20:01

Tento tuhý pudr od Rimmel je jeden z mých nejoblíbenějších. Mám odstín 003 Peach Glow - světlý. Skvěle zafixuje make-up, zmatuje, dobře se nanáší (bohužel při nanášení celkem práší) a navíc mi vydrží celý den, takže se nemusím přepudrovávat :) Navíc je po něm pleť krásně hebká. Když se podívám na obal, mohl by být lepší - tento je do kabelky nevhodný už z důvodu nechtěného samovolného otevření.

  • zafixuje make-up
  • matuje
  • vydrží celý den
  • hebkost pleti
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.6.2013 14:54:35

Matující pudr od RImmelu jsem vyzkoušela v nejsvětlejším odstínu, který naprosto sedl mé velmi bledé pleti, struktura pudru je velmi příjemná. Pudr nanáším štětečkem, není to příliš prášivý pudr, přirozeně splyne s pletí a na nějakou hodinu zamezí tvorbě mastné pleti, ale pro mě nevydrží dostatečně dlouho.

  • odstíny
  • nematuje na dlouho


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Tento věhlasný pudr jsem si koupila jednou z nouze, jelikož jsem doma zrovna žádný neměla. Pudr krásně fixuje makeup aniž by příliš kryl či na obličeji vytvářel masku, mapy. Bohužel mi připadá, že pudr příliš vysušuje mou pleť. Nejhorším záporem je asi jeho balení, špatně se otevírá a připadá mi snadno zničitelné.

  • Cena
  • Zmatnění
  • Ostíny
  • Vysušuje
  • Balení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.6.2013 14:26:21

Hodně slečen o tomto pudru mluví jako o nejlepším, jaký kdy poznaly a zkusily. Také kamarádky si jej docela vychvalují, proto jsem se tedy nebránila zkušenosti s tímto pudrem a koupila jsem si jej. Zpočátku se mi zdál opravdu dobrý, ale postupem času jsem přišla na to, že až tak super není, začaly se mi po nanesení objevovat šupinky. Další si asi nekoupím.

  • cena
  • dostupnost
  • výběr odstínů
  • obal
  • výskyt šupinek


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.6.2013 20:09:46

Pudr jsem si koupila náhodou a při výběru mě spíše zlákala akční cena, než přednosti které slibuje. Nicméně si pudr nemůžu vynachválit. Hezky tvář zjemní, nedělá nepřirozený odstín, dobře se nanáší ( a to ať štětcem nebo labutěnkou) a pleť je po něm krásně hladká. Nejsem majitelka lesknoucí se pleti, tudíž matující schopnosti neposoudím, ale určitě ráda koupím znovu

  • odstíny
  • kvalita
  • cena
  • mohlo by být lépe řešené otevírání


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.6.2013 16:38:45

Pro mě zatím nejlepší pudr, co jsem kdy měla. Používám ho dennodenně. Dobře kryje, pleť je po něm hebká, vypadá přirozeně, skvěle se nanáší, vydrží dlouho udržuje pleť matnou,. K tomuhle pudru nemám žádná negativa ;). Za mě určitě pět hvězdiček. Pro mě jsou jeho světlé odstíny spíše pozitivum, protože mám velmi světlou pleť.

  • Kryje
  • Zanechává pleť hebkou
  • Vypadá přirozeně
  • Skvěle se nanáší
  • Dlouhodobá výdrž
  • Udržuje pleť matnou
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.6.2013 17:06:32

Můj oblíbený pudr, je cenově dostupný a líbí se mi, že kryje. Používám stětec od Elf na celou tvář a v kombinaci stímto pudrem udělám "airbruch" efekt :) a to i bez makeupu! je to výborný "makeup" na léto, když chcete být matná, sjednocená, bez nánosu a přirozená. Pěkně voní, jen možná rychleji ubývá. Na výběr je z široké škály odstínů.

  • cena/kvalita
  • kryje
  • různé odtsíny (teplé/studené)
  • ubývá celkem rychle


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.8.2013 21:44:33

Tento pudr jsem si zakoupila především kvůli zmatnění a krycím schopnostem ve chvílích, kdy na sebe nechci patlat make-up ale zároveň se nechci lesknout. Zmatní opravdu hezky, i ve vedrech má pleť nebyla mastná a vypadala přirozeně. Pudr je veliký a za tu cenu perfektní. Jediné co mě trochu mrzí je, že se lehce v obalu drolí, práší a obal je tedy celkově příšerný.

  • matuje
  • kryje
  • cena
  • velké balení
  • obal
  • lehce se drolí a práší


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.9.2013 11:53:02

Tento pudr používám již několik let. Je velice lehký, má příjemnou vůni i konzistenci. Pleť zmatní na několik hodin, přepudrovat je potřeba až odpoledne. Balení je praktické, vydrží několik měsíců. Odstínů je na výběr velké množství, vyberou si i nejsvětlejší bledulky. Osobně vřele doporučuji, kupuji stále dokola.

  • Konzistence
  • Výdrž
  • Matující schopnost
  • Vůně
  • Obal
  • Žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.9.2013 09:22:24

Tenhle pudr jsem si koupila tak nějak bez rozvážení. Chtěla jsem pudr, tak jsem sáhla po své oblíbené značce Rimmel. Musím říct, že všechny výrobky této firmy mi hodně vyhovují a u tohoto pudru to není jinak. Pracuje se sním výborně. Vše co má pudr splňovat, splňuje. Pouze bych ocenila jiné balení. Připadá mi, že víko po pár použití už držet nebude.

  • Na pleti drží
  • Hezký odstín
  • Matuje
  • Fixuje make up
  • Dobře se nanáší
  • Mohl by mít přiložený aplikátor
  • Chatrné balení


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.9.2013 11:42:21

Tento pudr jsem si koupila, když zrovna neměli odstín pudru, který pravidelně kupuji. Mile mě překvapil. Dobře se nanáší a pleť krásně zmatní. Koupila jsem si ho v odstínu transparent, protože mám hodně světlou pleť a vypadal přirozeně. Jediné co mi na něm vadí je obal a jeho nepraktické zavírání, které se může nechtěně otevřít. Ale vzhledem k jeho ceně to chápu. Také bych přivítala, kdyby měl přiloženou houbičku kvůli možnosti přepudrování během dne. Já to řešila tak, že jsem si do něj dávala svou ale zase mi šlo kvůli tomu víčko hůře zavírat.

  • dobrá cena
  • víčko a obal pudru


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.9.2013 13:42:06

Pudr Rimmel Stay Matte jsem zkusila jednou, používám ho nyní a musím říct, že jsem s ním velice spokojená. V podstatě, už název napovídá jaký účel má pudr splňovat v mém případě ho perfektně plní. Jelikož mám i makup od rimmel stay matte, tak ve spojení s tímto pudrem dělá co má. Samozřejmě pokud někdo používá jiný makeup nějaký hutnější či více krycí nebo pro mastnou pleť, pudr může reagovat i jinak a nemusí podle mého názoru dělat to co má. Záleží také na typu pleti pro suchou pleť moc vhodný nebude. Avšak já jsem z tohoto výrobku byla mile překvapená, odstínů má také na výběr dost, takže si myslím, že si každý příjde na tu svoji barvičku.

  • matte effect
  • lehký jemný pudr
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.9.2013 19:35:58

Tento púder som si veľmi obľúbila. Splnil moje očakávania, pôsobí prirodzene a pleť zmatní na dlhšiu dobu. Okrem toho ma potešil naozaj prirodzenými odtienmi, z ktorých si vyberie aj bledulka. Kto očakáva od púdru aj nejakú kryciu schopnosť môže byť sklamaný, pretože tento púder naozaj kryje málo. Osobne za jediný mínus považujem obal, ktorý sa neustále otvára.

  • zmatňuje
  • prirodzené odtiene
  • nepraktický obal


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.10.2013 16:56:36

Všude jsem na něj slyšela samou chválu, a tak bych to nebyla já, kdybych to nevyzkoušela.. To balení je příšerné. V tašce se s klidem otevře. Takže ten obal je totálně naprd. :( Pudr jako samotný je v super odstínu, ale po nanesení slaboučké vrstvy vypadám jako bych vyšla ze mlýna. Strašně zvýrazňuje chloupky na obličeji, a ani na delší dobu nezmatní.. Práší. Nechápu co s ním všichni mají ;)

  • cena
  • dostupnost
  • barva
  • balení
  • práší
  • nezmatní na delší dobu (max. 1h)
  • zvýrazňuje chloupky


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.11.2013 07:25:08

Pudr, který už si asi rok kupuji stále dokola. Pro mě to je nejlepší pudr, jaký jsem vyzkoušela. Líbí se mi, že skoro nebarví, je příjemný a pleť mi po něm vydrží opravdu matná a makeup drží na svém místě. Teď v novém balení má i vytlačený pěkný vzor Rimmel loga a docela i hezky voní :) Jinak už k němu asi nemám co říct, já ho prostě doporučuji :)

  • všechno
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.11.2013 11:30:15

Za celkem směšnou cenu máte dost dobrý výrobek. Matuje a vydrží dost dlouho. Zároveň obsahuje miniaturní třpytky, které jsou skoro neviditelné,ale díky nim pleť nevypadá mrtvě, ale jenom přirozeně matná. Mám už asi třetí balení. Taky vydrží docela dlouho, jedno balení skoro půl roku. Jediné co mi vadí je šroubovací zavírání bez zrcátka

  • vše
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.11.2013 14:11:09

Nejlepší matující pudr, který jsem kdy vyzkoušela. Trumfne i mnohonásobně dražší pudry od luxusních značek. Je to zkrátka poklad. Pokožku krásně zmatní a i moje mastná T-zóna zůstane zmatněná úplně celý den a stačí přepudrovat ráno, přes den přepudrovávat nemusím. Mám transparentní verzi 01, která ale trošku barví a používám jí jen přes zimu protože můj odstín je tmavší, takže přes jaro/léto/podzim si kupuji jiné odstíny, která jsou ale stejně skvělé jako ten transparentní. Cena vzhledem ke kvalitě je naprosto směšná. Byla bych ochotná za něj zaplatit o dost více než stojí.

  • cena
  • celodenní zmatnění
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.12.2013 09:37:54

Nejlepší pudr, co jsem kdy měla. Kupuju ho vždy v akci do zásoby. Je lehký, skvěle matuje, příjemně voní, balení mi vydrží tak na čtvrt roku, což je za tu cenu super. Nevýhodou je, že pleť po něm matná moc dlouho nevydrží, ale to bych přičítala i tomu, že si na obličej pořád sahám a asi tak i stírám tu vrstvu pudru. A jako jeden z mála pudrů je v odstínu, který mi přesně padne.

  • Cena
  • Vůně
  • Konzistence
  • Odstín
  • Matující efekt moc dlouho nevydrží
  • Víčko balení mi často praskne nebo nejde zavřít úplně


věk
15-24


dehydratace
nízká

Další recenze od 12.12.2013 20:10:41

Skvělá věc! Líbí se mi škála odstínů...vybere si každá. Já osobně mám odstín 004 a jsem nadmíru spokojená. Skvěle zmatňuje, dlouho vydrží a skvěle kryje. Akorát mi tam chybí aplikační houbička..sice používám štětec, ale měla by být součástí balení. Hodně lidí zde píše, že mají jen světle odstíny..konečně! aspoň vypadají přirozeněji než ty oranžové hnusy. Opravdu skvělý produkt, který si určitě koupím znovu a znovu. Nepotřebujete pod něj žádné krémy, báze nebo makeup úplně stačí např. BB (od Garnieru). Jsem s ním opravdu MOC spokojená. Doporučuju:-) (mimochodem kupte si, ať už máte jakýkoliv pudr, štětec..houbička je nanic a hromadí se v ní bakterie) :-)

  • kryje
  • zmatňuje
  • nevysušuje pleť
  • poměr cena "výkon"
  • škála SVĚTLÝCH odstínů
  • dobrá pigmentace
  • vydrží poměrně dlouho
  • opravdu se po něm dlouho nelesknete
  • chybí aplikátor, jinak nic


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento púder mám v odtieni ,,Transparent" avšak transparentný nie je. Sice názov napovedá to že matuje, ale to spĺňa približne tri hodiny. Pre mňa je to priemerný púder. Ak ho použijem na fluidný makeup tak behom troch hodín som lesklá, ak ho použijem na púdrový minerálny mejkap, vytvorí mi z mejkapu na tvári mapy (čo by môj druhý púder nerobí) a zalezie mi do pórov. Najhoršie je že je doporučovaný pre mastnú pleť, ktorá je náchylnejšia na akné a ucphávanie pórov, avšak svojim zložením na takúto pleť nie je vhodný. Vlastne na suchej a normálnej pleti spôsobuje šupinky a mastnú a problémovú upcháva, čiže púder asi nevhodný pre žiadny typ pleti. Čo sa týka zloženia nevyhovuje mi v tom že obsahuje Dimethicone, čo už v púdri nechcem mať kedže väčšina krémov a makeupov obsahuje dimethicone a ešte to zapúdrovať dalším silikónom je nič moc pre pleť. Ďalšia komedónna látka ktorú by púder pre mastnú pleť nemal obsahovať je kokosový olej a minerálny olej. Kým som ho používala každý deň kým som prišla domov sa mi objavil nejaký bolák. Ten nedržiaci obal je len čerešničkou na torte tomuto púdru prečo ho znova nekúpim. Radšej si priplatím za lepší a taký čo plní aj svoj účel a nezhoršuje pleť.

  • škála odtieňov
  • nematuje
  • nevhodný na mastnú pleť na ktorú je určený
  • zloženie nevhodné na mastnú pleť
  • upcháva póry
  • zhoršuje pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.12.2013 14:30:54

Moje pleť je smíšená až mastná, občas i citlivá. Mým velikým nepřítelem je lesk a tak občas zkouším různé pudry, který bude pro mě nejlepší. Nejlépe matující pudr v kompaktním balení je tenhle pudr od Rimmelu. ze sypkých mi zatím nejvíc vyhovuje od Essence. Používám jen transparentní pudry - nepochopila jsem význam barvených pudrů, když si pod to dávám ještě make-up. Pudr matuje jen nějakých pět hodin, ale asi žádný jiný pudr nedokáže dlouho matovat a mě to nevadí - stejně se chodím pravidelně přepudrovávat a domalovávat rty. Normální pleti dobře zmatní, akorát nevím, jestli je na vině pudr nebo make-up, ale umí bohužel zvýrazňovat vrásky, hlavně kolem úst a očí. No a mému mastnému čelu, nosu a bradě se klasicky začnu po těch pár hodinách lesknout, ale když se znova přepudruju, tak jsem zase dokonale matná. Co musím vytknout je balení. Raději bych byla za balení se zrcátkem, ale pokud pudr funguje jak má, tak to přežiju. Stejně už nosím sebou všude v malé kos. taštičce zrcátko, kabuki štětec, rtěnku a pudr. A snadno rupne plastové průhledné víčko, velice rychle pudr ubývá při častém používáním a nápis se taky rychle smazal. Nicméně pro mě zatím nejlepší matující prostředek, co je.

  • Matuje!
  • fixuje make-up
  • rychle ubývá
  • balení
  • zvýrazní vrásky


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.12.2013 12:15:23

Ačkoli se značkou Rimmel nejsme zrovna velcí přátelé a v drogeriích se stojanům s touto kosmetikou vyhýbám, tento pudr mě velmi mile překvapil. Byla to taková nouzová koupě, navíc jsem měla slevový kuponek a tak jsem se rozhodla ho zkusit. Jak jsem již řekla, byla jsem mile překvapena. Zanechává pleť opravdu krásně matnou a sametovou. Nezvýrazňuje suchá místa. Výdrž je tak akorát, řekla bych. Občas je třeba pleť přepudrovat, ale za tu cenu udělá hodně muziky za málo peněz. Jediné co trochu postrádám je houbička na nanášení.

  • Cena
  • Zmatnění pleti
  • Výdrž
  • Chybějící houbička na nanášení


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.1.2014 15:02:35

Mám pudr v odstínu 02 a je jednoduše skvělý. Vytváří sametovou pokožku. Krásně zmatňuje a dlouho vydrží. Dobré je, že vytvářejí světlé odstíny, používám ho hlavně v zimě, kdy nejsem opálená. Dobře se nanáší, nemusí se na něj tlačit jako na jiné pudry. Velké plus je určitě vůně. Nosím ho v kabelce, abych se mohla během dne přepudrovat.

  • -vůně
  • -odstíny
  • -cena
  • -výdrž
  • -nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.1.2014 22:59:05

Můj nejoblíbenější ze všech pudrů. Pleti dodává hezkou přirozenou barvu, netvoří obrovské nánosy na obličeji a člověk ani se světlejším odstínem nevypadá jak mrtvola či figurína. Vzhledem k tomu, že pudr nemá nějakou extrémně výraznou barvu, sedne si perfektně i s každým make-upem. Co se týče ceny, myslím, že je rozumná vzhledem ke kvalitě a velikosti. Navíc často bývá ve slevách v DM či Tetě. Co bych viděla jako nevýhodu, je menší výdrž. Pokud máte mastnější obličej, je třeba ho tak jednou za 3-4 hodiny přepudrovat.

  • Pleť vypadá přirozeně
  • Netvoří obrovské nepřirozené nánosy
  • Zmatňuje
  • Poměrně velké balení
  • Sedne každému typu pleti
  • Krytí
  • Výdrž -> tak 4hodiny


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Ten to pudr vlastním v odstínu Transparent 001. Používám ho roky. krásně voní, pleť mám vždy sametově hladkou. Slibuje zmatnění, u mně asi tak na 4-5 hodin. Nemám, co bych mu vytkla. Snad jenom obal. Dřív mi hodně vypadávalo víčko, teď už ne. Líbí se mi cena, když chytnu slevy sežunu ho i za méně než 75 korun, což je super :) !

  • Cena
  • Krásný světlý
  • přirozený odstín
  • Vůně
  • Možná jen obal a ani ten mi extra nevadí


Když jsem si pudr od Rimmelu koupila nic jsem o něm do té doby nevěděla a nikdy jsem tani žádný pudr od Rimmel London neměla a už vím že si jiný kupovat nebudu.Tento pudr mi úžasně matuje pleť zakrývá i nějaké nedokonalosti a úžasně se nanáší.Má celkem dobrý výběr odstínů.Krabička se neotvírá a perfektně drží.Co bych akorát u tohoto pudru ocenila by byl nanášeč a zrcátko by taky špatné nebylo.Jinak jsem s ním 100% spokojená a jiný si kupovat nebudu !

  • skvěle se nanáší a matuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.2.2014 22:08:44

Mám pudr v odstínu transparent. řekla bych, že je vhodný spíše pro smíšenou nebo i mastnou pleť. Vyhovoval mi velmi v létě. Nedělá žádný efekt masky, je velmi jemný a dobře matuje. Problém mám spíše přes zimu, kdy mám pleť suchou a pudr mě ještě více vysušuje. Koupila jsem ho v akci, ale ani jeho plná cena není nijak vysoká. Ve výběru z grogistické nabídce hodnotím jako tento pudr velmi dobrý. Balení je plastové, obyčejné šroubovací víčko ale zatím drží.

  • jemný
  • nedělá masku
  • matuje
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.2.2014 21:40:22

Jediný pudr co jsem kdy měla ..proč kupovat jiný, když jsem s tímto spokojená, že? :-) Nevím, kolik je odstínu, každopádně mám jeden ze světlejších a mně se světlou pletí vyhovuje. Jako podklad používám niveu, nevím, jestli je to mojí pletí, nebo to prostě pudr udělá, ale je poznat, že pudr mám, takové moučnaté na tom obličeji, nebo jak to říct. Ale strašně hezky voní. Akorát teda obal nejde zavřít tak, aby nehrozilo, že se otevře, ale tak to je maličkost...

  • odstín
  • příjemná vůně
  • obal


Další recenze od 19.3.2014 16:31:47

Tenhle pudr je pro mě jedním z nejlepších z drogérie. Cena je opravdu nízká a na výběr je i spousta světlých odstínů. Na pleti je velmi příjemný, je opravdu jemný. Zanechává pleť matnou a hebkou. Pleť se po něm dlouhou dobu vydrží nelesknout. Docela dobře také kryje a má docela příjemnou vůni. Doporučila bych ho ale spíše pro normální až mastnou pleť. Suchou pleť totiž může vysušovat.

  • cena
  • světlé odstíny
  • matuje
  • pleť je po něm jemná
  • není moc vhodný pro suchou pleť


Tento pudr jsem zakoupili jen proto že můj pudr od Dermacolu mi došel.Tak jsem hledala něco cenově dobrého.Zakoupila jsem ho v DM s akcí Maku-up a dáreček pudr k tomu tak jsem potom šáhla.Tento pudr mi docela dobře vyhovuje.Krásně zmatní a s tim mejkapem krásně splívá.Ráda si ho ráda koupím znova.S pozdravem Adéla:)

  • kryje
  • krásné barvy
  • nic zatím nemám


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

pudr slibuje zmatnění na několik hodin. Nematuje o nic víc než např. pudr od Maybelline - Afinitone, který matovat ani nemá. Navíc při delším používání pleť vysušuje, neobsahuje zrcátko ani houbičku. Má hodně měkkou strukturu, při nanášení štětcem se z balení drolí zbytečně moc. Oceňuji i velmi světlé odstíny, neutrální vůni a cenu. Ale ani tak bych ho nedoporučila.

  • cena
  • světlé odstíny
  • dostupnost
  • bez jakéhokoliv aplikátoru
  • bez zrcátka
  • pleť nevydrží zmatněná


Další recenze od 4.5.2014 20:23:50

Nejlepší pudr, který jsem kdy měla. Spotřebu pudru mám docela vysokou a potřebuji pudr s matujícím efektem, tudíž je pro mě tento produkt ideální. Je levný, ale efekt je velice dobrý. Používám ho po aplikaci makeupu a pak v průběhu dne. V balení je produktu docela dost, mám ho už poměrně dlouhou dobu a na to, jak často ho používám, moc neubývá. Doporučuji všemi deseti.

  • cena
  • matuje
  • nekvalitní balení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tohle je můj úplně první pudr (hmmm, trochu se stydím, protože mi je 25), protože jsem se pudrům vyhýbala kvůli suché pleti. Ale po vysazení HA se mi začala lehce mastit, tak jsem si ho koupila. Značku Rimmel mám ráda a s pudrem jsem spokojená. Na můj světlý odstín pleti je perfektní. Vypadá opravdu přirozeně a přitom pleť nádherně sjednotí. Má u sebe polštářek na aplikaci, což je dost praktické. Taky mi přijde, že efekt na obličeji vydrží dlouho. Stačí se za den 2x přepudrovat a z práce můžete jít rovnou na večírek. Mínusem je pro mě akorát lehké vysušování, jinak mi přijde super.

  • sjednotí odstín pleti
  • vypadá přirozeně
  • obsahuje polštářek na aplikaci
  • cenově je příznivý
  • dlouho vydrží na obličeji
  • vysušuje


věk
15-24

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.6.2014 18:51:10

Dlouho jsem váhala nad koupi toho pudru, ale nakonec jsem ráda že jsem ho koupila. Příjemně voní, dobře kryje, sjednocuje pleť, dlouho vydrží, nepráší, má pevný obal a dlouho vydrží. =) Pro mou alabastrovou pleť je i ten největlejší odstín tmavý, ale ne nějak výrazně. V zimě je přímo skvělý ale v létě mi hrozně oxiduje a po pár hodinách vypadám jak karamel. Mám suchou pleť, ale s šupinkama nemám nějak výrazný problém. Doporučuji nanášet houbičkou.

  • Matuje
  • Kryje
  • Vydrží
  • Sjednocuje
  • Nepráší
  • Má celkem pevný obal
  • Voní
  • Tmavé odstíny pro bledulky
  • V létě oxiduje


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.6.2014 00:18:25

Tento pudr mám v odstínu transparent a používám jej jen velmi jemně na čelo a nos. Tváře už jen tak letmo přejedu štětcem, protože mám ráda spíše efekt rozjasněné "čerstvé" pleti, která přirozeně odráží světlo. Na toto slabé matování mi tento pudr celkem postačí a většinou jej přidávám během dne jenom jednou. Občas s ním také opravuju příliš mnoho tvářenky nebo s ním ztrácím hrany očních stínů, k tomu se hodí výborně. Na pudry jsem osobně hodně nenáročná, ale nevěřím, že by tento pudr vyhovoval někomu s mastnou pletí. Je to takový průměr. Hodně záleží také na volbě krému a make-upu a jejich kombinaci vzhledem k typu pleti - stejný pudr se souběžně s různými produkty může chovat jinak. Tenhle mi to dělá taky, nutno vyzkoušet. Pokud jde o obal, je to hrůza a hned se mi zlámalo víčko. Kdybych ho nosila v kabelce, za chvíli by se určitě rozsypal, takže to je docela mínus.

  • hodí se pro normální až smíšenou pleť
  • v balení je ho hodně
  • výběr odstínů
  • balení je vetché a brzo se rozláme


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2014 17:29:21

Za tu cenu fajn pudr :-) Pleť se po něm tolik neleskne, dobře kryje a hezky zafixuje make-up. Krásně voní, jen by mohl mít lepší otevírání. Ve své cenové kategorii nemá konkurenci. Rozhodně doporučuji. Líbí se mi, jak je po něm plet hezky jemná a hebká.K aplikaci je rozhodně nejvhodnější kosmetický štětec (než houbička).

  • cena - kvalita


Další recenze od 15.8.2014 23:15:22

Tento pudr jsem si koupila na doporučení kamarádky ,které velmi vyhovuje , ale mě ne. Co mě vadí tak jsou šíleně světlý odstíny aji 004 je na mě světlý a to normální pudry používám většinou druhý nejsvětlejší. Další věc co mě vadí je , že se nespojí s makeupem vytvoří takový povlak a nejde zapracovat. Rozhodně není pro mastnou pleť , protože zmatní tak na 30 minut a potom se zase začnu lesknout. Balení mě hned po týdnu křuplo ,takže další zklamání..Věřím ,že může vyhovovat sušší pleti a bledulkám.

  • Vhodné pro bledulky
  • Zmatní na krátkou dobu
  • Vytváří se povlak
  • Balení


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 11.9.2014 10:31:30

Skvělý pudr za skvělou cenu. Používám odstín 001 - transparent. Pudr mi krásně zmatní pleť, lehce kryje a zafixuje make-up na dost dlouhou dobu. Má lehkou vůni. Dobře se nanáší, nepráší se, na nanášení používám štětec. Balení je velké, vydrží opravdu dlouho. Za tak nízkou cenu (bývá často v akci) je to super pudr. Určitě koupím znovu.

  • zmatňuje
  • lehce kryje
  • fixuje make-up
  • cena a dostupnost
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.9.2014 16:10:00

Tento pudr mě příjemně překvapil. Už delší dobu jsem se na něho chystala, čekala jsem jenom až dopoužívám ten svůj starý. První jsem si chtěla koupit známý pudr od NYC, čekala jsem jenom až bude zase ve slevě. Pak jsem ale někde četla, že tento pudr od Rimmelu je lepší na mastnou pleť a tu mám, a proto jsem se rozhodla radši pro tento od Rimmelu. Měla jsem takové štěstí, že ho zrovna měli v Tetě ve slevě, takže mě vyšel na úžasných 75 Kč :) pleť dělá krásnou, vydrží opravdu dlouho :) Určitě si budu kupovat další až ho dopotřebuju :)

  • cena
  • výdrž
  • efekt na pleti
  • žádné


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.9.2014 18:07:07

Tento pudr je můj nejoblíbenější. Používam ho již několik let a jsem naprosto spokojená. Vždy když ho vydím ve slevě kupuji hned několik odstínu. Odstíny mi vyhovují a taky je super, že pudr je krásně jemně namletý, což nedělá pak takovou vrstvu. Když si ho dám ráno, vydrží tak čtyři hodiny a pak předělává, ale jen v T zoně. Jinak má vydrž super. Příjemně voní a příjde mi daleko lepší než třeba Maxfactor. Takže za mě můžu určitě doporučit

  • cena
  • nedělá vrstvu
  • trochu špatné víčko


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.9.2014 13:26:57

Dříve jsem používala Affinitone se kterým jsem byla spokojená, ale chtěla jsem něco levnějšího, tak jsem si na zkoušku koupila tento (poměr cena/gramáž oproti affinitonu). Teď na něj nedám dopustit a kupuji ho dokola. Mám světlou pleť a hned jsem trefila správný odstín (004 Sandstorm). Nedělá žádný "mrtvolný" efekt, naopak s pletí splyne, není vidět, zmatňuje a dělá sametovou pleť. Pleť mi vydrží matná skoro celý den, odpoledne stačí přepudrovat čelo, ale kolikrát ani to není potřeba. Matná pleť mi vydržela i na dovči u moře, a to několik hodin, takže se poprvé na fotkách od moře nelesknu :) Jen balení se mi zdá poněkud nešťastné..

  • matuje
  • vydrží dlouho
  • cena
  • dostatečně velké balení
  • balení
  • chybí zrcátko i houbička


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.10.2014 20:00:36

Tento pudr si kupuji již nějakou dobu a jsem spokojená velmi. Žádný jiný mi nevyhovoval jako tento. Moc dobře se nanáší, stačí troška a velmi dobře kryje. Pudr mi vydrží celý den i když je léto nebo zima. A za tu cenu, si myslím, že je bezkonkurenční. Všem ho vřele doporučuji. Mám jich několik, jeden v práci, jeden doma a další nosím v kabelce :-) Škoda, že nemá zrcátko

  • cena
  • kvalita
  • perfektní krytí
  • snad jen že nemá zrcátko


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Za mne zatím nejlepší pudr, co jsem vyzkoušela, nikdy se ještě nestalo, abych si 3x po sobě koupila stejný pudr. Krásně zjemní pleť, vyhladí a dobře zafixuje make-up. Dlouho vydrží a pleť vypadá po nanešení hezky. Je sametová. Dobré je, že má i šroubovací uzávěr a tudiž se neotevírá sám od sebe. Cena je také přiměřená.

  • hezká pleť
  • šroubovací zavírání
  • dobře fixuje make-up


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.11.2014 20:33:22

Tento pudr jsem si koupila ve slevě, protože jsem chtěla vyzkoušet něco nového. Všude o něm píšou, že je vhodný pro mastnou pleť a slibuje, že se nebudete lesknout. Po nanesení máte krásně sametovou pleť, ale tento efekt nevydrží dlouho. Asi za 2 hodiny se mi leskne celý obličej a musím se přepudrovat. Určitě ho ocení lidé, kteří mají normální pleť, ale mastnou pleť podle mě nezmatní.

  • Veliké balení
  • vůně
  • cena
  • musíte se často přepudrovávat
  • obal


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Nemůžu říct, že by tento pudr byl hodně špatný, ale mě prostě nijak neohromil. Ano, matuje a dělá krásně sametovou pleť, ale ta výdrž mě trošičku zklamala. Na zadní straně pudru sice píšou, že výdrž je 5 hodin, taky to odpovídá, ale já bych potřebovala mnohem větší výdrž. Co ale musím pochválit je výběr odstínů, já jsem bledá, ale vyhovuje mi odstín 003, je krásně světlý, odstín 001 mi připadal do žluta. Balení taky nic moc. Myslím, že v drogérii jsou i lepší pudry:) Znovu koupit se nechystám.

  • matuje
  • pleť je po něm hezky sametová
  • výběr odstínů
  • výdrž
  • nekvalitní balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.12.2014 22:11:18

Tento pudr slibuje zmatnění pleti po celý den.Je mi naprosto jasné že celý den pleť matná nebude..ale mojí pleť zanechá matnou 2-3hodiny..pudr jako takový je super..mám odstín 001 Transparent.bohužel ho u nás v tetě většinou nemají.a musím si ho jezdit kupovat do DM nebo Rossmannu..ale jinak jsem s ním neměla problémy..sem tam byl i v nějaké slevě..nebo se dal koupit s makeup nebo BB creamem..což mi příjde fajn..cena je celkem dobrá..už se mi několikrát rozbil a musela jsem si ho znovu opravovat..určitě si ho koupim znovu.:-)

  • zmatní pleť
  • nejsvětlejší odstín je opravdu pěkně světlounký
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 4.1.2015 16:40:42

Asi bud za černou ovci, protože za mě tento pudr určitě ne ! Nevím čím to je, ale po nanesení mám na pleti takový divný stažený pocit, a krom toho vypadám ,jak když jsem nemocná, má takovou divnou barvu a to se nepudruju nějakou velkou vrstvou,pouze fixuji podklad. Navíc mi připadá ,že je takový hrubý. Mě nevyhovuje.

  • cena
  • dostupnost
  • mě nesedí :)


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.7.2015 01:31:39

Používám již delší dobu, ale to protože mi docela matuje a je krásně barevný. Odstín 003 my stačí i místo make-upu, a to mám extra světlou pleť, někdy dokonce používám odstín nula :D Ovšem, objevují se po něm šupinky a po pár hodinách je nutné přepudrovat, rychle ubývá, a obal je naprosto hrozný, nový jsem ve slevě koupila před dvěma týdny, skoro ho nenosím a už nejde přečíst, co to vlastně je... :D

  • matuje
  • světlé odstíny
  • často ve slevě
  • Obal
  • občas se vyskytnou šupinky
  • výdrž


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tenhle pudr není nejhorší, ale i v drogérii se dají sehnat lepší.Začnu obalem, který se rozpadá/nedá pořádně zavřít, takže nic co si vezmete sebou do kabelky.Líbí se mi ovšem výběr odstínů, jsou i světlé i tmavé, žluté i růžové, tuším, že i transparentní.Pudr mi tvář zmatní, ale T-zóna se během dne začne lesknout, takže musíte pudrování opakovat, několikrát během dne.Pudr je hezky jemný.Má poměrně slušnou gramáž 14 g.

  • cena
  • odstíny a jejich počet
  • jemný
  • balení
  • výdrž


věk
15-24


dehydratace
nízká

Další recenze od 30.7.2015 10:56:07

Tento výrobek jsem si pořídila na základě slušných recenzí, ale velice mě zklamal. Zvýrazňuje nedostatky, na pleti jde vidět a sice pěkně zmatňuje, ale určitě si ho znovu kupovat nebudu. Mnohem spokojenější jsem byla s pudrem, který jsem měla před tímhle, a to od Gabrielly Salvete, ke kterému se určitě vrátím.

  • zmatňuje
  • odstíny
  • zvýrazňuje nedostatky


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.12.2015 23:19:36

Všichni si Stay matte chválili, tak jsem si řekla, že ho zkusím taky. Špatný není, ale tak velkou slávu bych z něj zase nedělala. Sice zafixuje, zbaví pokožku lesku, ale to je vše. Průměrný pudr. Co mi na něm vadí, je nepraktické balení. Nejen, že se mi na boku ulomil, ale nápis se i ošoupal, což mě mrzí, protože designově byl vyřešen pěkně, - ale neprakticky. Za to krásně voní, takže zase nějaké to plus. :D

  • fixace
  • zbavení lesku
  • vůně
  • design
  • obal


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Nejlepší pudr jaký jsem kdy měla. Navíc je to jediný pudr, který si opakovaně kupuju. Je jemně namletý, krásně voní, přirovnala bych ho k dětskému zásypu. Výhodou je, že má mnoho odstínů, takže si každý vybere. Jediné, co mu lze vytknout je obal, který se snadno rozbije, jinak mu ale nemám, co vytknout. Je prostě skvělý.

  • matuje
  • krásně voní
  • cena
  • víčko se snadno rozbije


Další recenze od 11.2.2016 17:40:57

Skvely puder za vybornu cenu. Vlastnim odtien transparent - na pleti vyzera prirodzene, splynie, ziaden neprirodzeny nanos alebo "efekt muky" sa nekona, zmatnuje pekne, na suchu plet opatrne, pretoze ak su na pokozke vysusene supinky, naozaj ich moze zvyraznovat - stalo sa mi to parkrat v zime. Velkym minusom je obal, ktory je neesteticky a velmi labilny - uz po prvom tyzdni viecko prasklo a neda sa dobre zavriet (nespominam si, ze by niekde spadol). Na druhej strane puder je zlysovany dobre, takze nehrozi, ze sa rozflaka, narozdiel od napr. NYC pudru (ktory je tiez skvely) kde je to presne naopak, obal v pohode, ale puder sa rozflaka vzdy :)

  • prirodzený
  • dobre zmatnuje
  • cena
  • obal


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento pudr patří zatím mezi mé nejoblíbenější. Na pleti je přirozený, lehký a skvěle se nanáší. Balení je velmi praktické. Na pleti vydrží hodně hodin a nemusí se tak pořád znovu nanášet. Jelikož mají hodně světlé odstíny, tak na pleti nezanechává nepřirozený odstín. Pudr příjemně, nevtíravě voní. Mám už několikáté balení a určitě si koupím další. Jsem s ním velice spokojená.

  • Kryje
  • Matuje
  • Skvělá cena
  • Světlé odstíny
  • Přirozený vzhled
  • Výdrž
  • Skvěle se nanáší
  • Lehký
  • Přirozený
  • Nevtíravá vůně
  • Praktické balení
  • Nedělá efekt masky
  • Nedráždí pokožku
  • Netvoří šupiny
  • Nepráší
  • Žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.7.2016 19:08:12

Toto je ten najlepší púder, aký som kedy mala. Krásne zjemní a zmatní pokožku, dokonca najtmavší odtieň, ktorý používam, sa krásne odtieňom prispôsobí make upu, že nie je vôbec tmavý, preto aj použivam tento najtmavší, lebo bledé odtiene pôsobia na tvári až príliš bledo. Vydrží na tvári celú noc bez flakov a zotretia sa, aj keď pretancujete celú noc. Vrelo odporúčam.

  • Veľmi dlho vydrží na tvári a aj po celej noci je stále matný
  • Odtieň sa prispôsobí odtieňu make upu
  • Nerobí fľaky
  • Cena
  • Nič


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Pane Bože! Nevím, jak vy holky, ale tento pudr kupuji už pár let a nemohu si na něj stěžovat... Snad jen na cenu, která je trošku vyšší, ale ve slevě jej seženu kolem 80 kč. Líbí se mi, že tento pudr je k dostání i v transparentním provedení, tzn. že jej mohou používat jak bledulky, tak i slečny s tmavší pletí:). Já jej kupovala v transparentním provedení, ale teď přes léto mi vyhovuje 003 peach glow.

  • odstíny
  • transparentní provedení
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 3.10.2016 19:42:11

Až donedávna tento pudr u mě jednoznačně vedl, avšak v poslední době, kdy se mi začala více mastit pleť, s ním už spokojená moc nejsem. Po nanesení vypadá na pleti úžasně, ale jeho matující efekt netrvá dlouho. Myslím, že na normální až lehce mastnou pleť bude vynikající, ale těm, s mastnější pletí, bych doporučila jednoznačně jiný produkt.

  • výběr odstínů
  • vůně
  • nedostatečný matující efekt


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.1.2017 13:23:58

Jelikož mám světlou pleť, tak mně zlákal tento pudr svými světlými odstíny. Odstíny jsou vskutku hezké, ale na mé pleti už tak hezký pudr nebyl. Sice pleť zmatní, ale málo kryje a některé pupínky nebo šupinky ještě víc zvýrazňuje. Doporučuji ho pro pleť bez nedokonalostí a nebo je silně musíte zaplácat makeupem. Znovu nekoupím.

  • Zmatní
  • Světlé odstíny
  • Nekryje
  • Zvýrazní nedokonalosti


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.2.2017 19:49:44

Potýkám se s mastnou pletí - někdy více, někdy méně. Tento pudr jsem měla jak transparentní, tak v odstínu 2. Musím pochválit, že opravdu zmatní, efekt ale moc dlouho nevydrží. Co mi vadí, tak to, že šíleně práší. Děje se to každému pudru, ale u tohoto je to extrémní a to se snažím nanášet jej z balení jemně. Pokud se s ním nepracuje opatrně, je na pleti hodně vidět. Za mě ne, ve stejné cenové kategorii se dají sehnat mnohem lepší.

  • matuje
  • práší
  • je vidět na pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.2.2017 11:50:56

Tenhle pudr patří mezi ty levnější drogerkové a řekla, že bych, že cena je docela adekvátní v poměrnu k tomu, co za to člověk dostane. Pudr sice zmatní, ale po dvou až třech hodinách se obličej zase začíná lesknout. Kolem nosu mi dost zvýraznil šupinky, na to dost trpím, že tam mívám suchou kůži. Ani s obalem jsem nebyla stoprocentně spokojená, víčko obalu se mi rozlomilo a pak byl pudr jen pro domácí použití.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Zvýraznuje šupinky na obličeji
  • Obal moc nevydrží
  • Výdrž matného efektu


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.3.2017 01:45:47

Rimmel Stay Matte je ľahký púder, ktorý dokáže dobre zmatniť pleť na celkom dlhý čas (cca 4 hodiny, čo je pre moju rýchlo sa mastiacu tvár veru dosť). Navyše má výber odtieňov aj pre bledých ľudí (ja používam 003 Peachglow, pričom u iných je aj 1čka pre mňa príliš tmavá), príjemne vonia, zanecháva pleť hebkú a zamatovú, a dobre sa nanáša ako štetcom, tak hubkou (nemusím ho dolovať z krabičky). Nevýhodou je akurát balenie, patrí k tým slabším, ľahko rozbiteľným. Aj keď teraz používam iný púder, určite sa k nemu vrátim, patrí k mojim obľúbeným drogérkovým púdrom :).

  • zmatňuje
  • bledý odtieň
  • cena
  • balenie


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.4.2017 16:26:51

Obsahuje přírodní Shine-Control komplex s bavlnou,heřmánkem,okurkou.Zklidňuje pleť,čistí póry,kontroluje přílišný lesk.....Za mě jeden z nejlepších pudrů,které jsem vyzkoušela.Dobře se nanáší,nepráší.Po nanesení je pleť krásně sametová,neleskne se a vydrží opravdu dlouho.Má velmi dobrou krycí schoponost.Pěkné jsou i odstíny,které jsou v nabídce.Balení je praktické.Doporučuji.

  • dobře kryje
  • matuje
  • nepráší
  • ......................


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.5.2017 08:48:13

Rozhodně a jednoznačně nejlepší pudr ze všech, které jsou v drogerii k dostání. Velmi příznivá cena, pudr dlouho vydrží, dělá sametově hebkou pleť, matuje a dokonce i trochu kryje, což je naprosto skvělé. Všem ho ráda doporučím, protože teto pudr minimálně za vyzkoušení opravdu stojí. Kupuji ho stále dokola :)

  • krycí schopnost
  • sametová pleť
  • matuje
  • nízká cena
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.8.2017 10:08:28

Zatím můj nejoblíbenější pudr. Mám odstín 03 Peach glow, který mi krásně sedl, takže jsem moc spokojená. Pudr slibuje zmatnění pleti, což docela dobře splňuje. Zmatnění vydrží docela dlouho. Po použití pudru nemám fleky na tváři a ani se mi nevytváří šupinky. Stačí použít malé množství, takže se pudr spotřebovává celkem pomalu. Opravdu zatím nejlepší drogerkový pudr a myslím, že už u něj i zůstanu.

  • odstíny
  • matuje
  • dlouho vydrží
  • nedělá fleky
  • nevytváří se šupinky
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.11.2017 17:58:13

Jeden z mojich najobľúbenejších púdrov, ku ktorým sa stále vraciam. Momentálne používam okrem iných aj tento, tento je práve v mojej kozmetickej taštičke a celkovo mám už asi 5. balenie. Mám ho v najsvetlejšom odtieni Transparent, ktorý je veľmi svetlý a vhodný pre moju pleť, po nanesení na pleť okamžite zmatní na niekoľko hodín, jeho farba sa nemení, neoxiduje. Balenie by mohlo byť trochu viac premyslené a tiež by som ocenila zrkadielko, ale to je len vkus, na kvalite to nič nemení.

  • - dlho vydrží
  • - nepráši
  • - svetlé odtiene
  • - zmatní na niekoľko hodín
  • - mohlo by byť lepšie balenie so zrkadielkom :)


Lépe hodnocené

MAC Blot Pressed Powder

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené