Maybelline Color Sensational rtěnka recenze a zkušenosti

Rtěnky Maybelline Color Sensational rtěnka
Rtěnky Maybelline Color Sensational rtěnka - obrázek 1
Rtěnky Maybelline Color Sensational rtěnka - obrázek 2
Rtěnky Maybelline Color Sensational rtěnka - obrázek 3
5 4.6 26
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 93% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 170 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 26 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Color Sensational rtěnka

věk
25-34

Další recenze od 6.3.2012 19:01:30

Rtěnky Maybelline považuji za své stálice mezi rtěnkami. Vím, že to není žádná extra kvalitní značka, ale mě ve všech ohledech vyhovuje. Doma mám mnoho odstínů a se všemi jsem spokojená. Rtěnky Maybelline mají krásné barvy, jsou hydratační a dlouho vydrží.

  • krásné odstíny
  • dobrá dostupnost
  • hydratace
  • výdrž
  • žádné


Tato rtěnka mi plně vyhovuje. Odstíny jsou krásné, rtěnka dobře hydratuje, takže pod ní nemusím dát balzám jako u jiných. Cenově je dostupná.

  • Hydratace
  • Výdrž
  • Odstíny
  • Balení
  • Dostupnost
  • Cena
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2012 21:05:38

Vlastním zatím 4 rtěnky, ale plánuji si koupit ještě pár exemplářů ,protože jsem maximálně spokojená. Rtěnky pěkně hydratuje a zvláční , dobře kryje a barvy jsou krásně pigmentované, takže stačí rty slabě přetřít a na pár hodin máte intenzivní rty. Není potřeba pod ně dávat balzám a nevysušují.

  • intenzivní barvy
  • zvláčňuje a vyživuje
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2012 18:23:35

Krásné intenzivní barvy. Jak se třpytem tak matné. Sama vlastním dvě a s oběma jsem spokojená. Pigmentace výborná vydrží dlouho. Co se týče konzistence je krásně krémová nanáší se opravdu výborně. Obal je pěkný,praktický, co se mi líbí je to že na zadní straně je znázorněná barva rtěnky a velký popis.

  • krémová
  • hydratuje
  • dlouho vydrží
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 10.5.2012 16:19:06

Tuto rtěnku jsem si koupila na základě videa na youtube.com, kdy odstín 108 Pink Pearl používala jedna slečna k dokončení kouřového líčení, zalíbila se mi a tak jsem si jí zašla koupit. Musím říct, že je cena přijatelná, její konzistence je výborná, na rtech vydrží dlouho.

  • Cena
  • Kvalita
  • Výdrž
  • Úžasné barvy
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 25.10.2012 21:42:44

Mám odstín 630 Velvet Beige, koupila jsem si ho již podruhé, je to krásná přirozená tmavší barva, bez třpytek. Měla jsem ještě jeden odstín, ten mi nesedl. Každopádně je to skvělá rtěnka, na rtech barva vydrží dlouho, je krémová a hodně hydratační, s touto rtěnkou nemívám vysušené rty. Mám ji nyní už 9 měsíců, používám téměř každý den několikrát a pořád je jí ještě tak třetina.

  • Hydratační
  • Krémová
  • Krásné odstíny
  • Pěkný obal
  • Klidně by mohli mít ještě víc odstínů


Další recenze od 4.1.2013 16:00:48

Nová řada rtěnek v několika nových odstínech. Koupila jsem si odstín 109 Rosy dream. Barva je velmi světle pastelově růžova. Velmi dobře kryje ve dvou vrstvách. Velice příjemná na rtech. Spíše jako bylzám než rtěnka. Dobře hydratuje, ale dlouho nevydrží. Ale to snad žádná rtěnka takto krémové konzistence. Má velmi dobrou pigmentaci. I ostatní odstíny nejsou špatné, určitě vyzkouším i jiný.

  • Velmi dobrý pigment
  • obal působí velice levně a nekvalitně


věk
25-34

Další recenze od 11.2.2013 23:32:03

Mám odstín 278 - rose diamonds. Růžová rtěnka s drobounkými stříbrnými třpytkami není příliš krycí, dodá barvu a hlavně lesk. Pro mě významné plus, že nevysušuje rty. Mám ji však ani ne půl roku a už teď není tak krásně krémová jako na začátku. Balení působí velmi lacině a barva z víčka se na rozích brzy ošoupala.

  • nevysušuje
  • průměrná výdrž
  • laciné balení
  • po necelém půl roce už není krémová


věk
25-34

Další recenze od 6.3.2013 18:27:53

Za tu cenu opravdu parádní rtěnky. Mám několik odstínů a jsem nad míru spokojená. Oceňuji širokou škálu všemožných odstínů a barev. Všechny rtěnky jsou krásně pigmentované, mají slušnou výdrž, a co je pro mě hlavní - jsou krémové, takže rty nevysušují. Učitě budu kupovat i nadále a za mě dostávají palec nahoru a doporučuji všem :)

  • Cena
  • Odstíny
  • Pigmentace
  • Nevysušují
  • Krémové složení
  • NIC


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2013 10:08:25

Koupila jsem si odstín 910 - Shocking coral. Bohužel jsme chtěla odstín Coral Crush, ale asi se pravděpodobně v ČR vůbec neprodává :(. Každopádně, jsem velice spokojená, a to hlavně s výdrží rtěnky. V obchodě jsem si ji zkoušela na ruku a nesmylo se mi to ani po dvou sprchách :D. Na rtech opravdu vydrží víceméně celý den, vážně spokojenost.

  • výdrž
  • vůně
  • líbí se mi obal
  • trochu vyšší cena


věk
25-34

Nejdou mi do hlavy komentáře typu: laciné balení. Důležitý je snad obsah, ale budiž. Mně rtěnka naprosto vyhovuje svou pigmentací a výdrží. Cena je taky docela uspokojivá. Srovnatelná je třeba s rtěnkami Esté Lauder, které jsou ale o poznání dražší. Jediným mínusem je pro mě nulová hydratace, ale to jsem u rtěnek čekala. Dostala jsem ji jako dárek, ale klidně bych si ji koupila i sama.

  • výdrž
  • pigmentace
  • nulová hydratace


věk
25-34

Další recenze od 21.7.2013 10:35:14

První rtěnkou z této řady, kterou jsem si zakoupila, byl odstín Velvet Beige 630. Jde o neskutečně krásný starorůžovo hnědý odstín, který doplní přirozenou barvu rtů a není příliš křiklavý, což mám na rtěnkách nejradši. Co se textury týče, je hladká a jemná, nezalézá do záhybů a vrásek na rtech, ale růszává na svém místě, takže vypadá přirozeně dlouho, neděůá ani žmolky. Cenově jde o velmi dostupnou rtěnku a zároveň o péči o rty, vůbec nevysušuje, anopak hodně hydratuje. Má krásný obal a moc příjemnou vůni, určitě pořídím znovu.

  • cena
  • textura
  • vůně
  • krásné odstíny
  • hydratace
  • obal
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 13.9.2013 23:14:35

Tuto rtěnku jsem vlastnila pouze 1x. Nějak jsem se ale netrefila do odstínu (v obchodě vypadají ty odstíny vždycky nějak líp) a tak jsem ji ani nespotřebovala celou a vyměnila zase za jinou. Jinak ale kdybych trefila odstín, který by mi seděl, tak bych byla spokojená. Rtěnka je za dobrou cenu a barva na rtech, taky chvilku vydržela. Vyloženě extra držák to tedy nebyl a chvíli na rtech "pobyla" :-) Docela příjemně voní a obal má vzhledem k ceně taky krásný.

  • výdrž
  • nelíbí se mi odstíny


věk
15-24

Další recenze od 28.11.2013 19:11:22

Rtěnky od Maybelline mám moc ráda. Mají velký výběr odstínů a design obalu je moc krásný. Navíc rtěnky moc hezky voní, je to taková jemná vůně, rozhodně ne nic chemického. Mám asi 3 odstíny a se všemi jsem velmi spokojená. Jediným mínusem je u této rtěnky výdrž na rtech, mohla by být ještě lepší, ale i tak je to nadprůměrná rtěnka z drogerie.

  • cena
  • dostupnost
  • velký výběr odstínů
  • výdrž by mohla být lepší


věk
15-24

Další recenze od 28.1.2014 21:00:16

Tato rtěnka je velmi kvalitní, mám pro ni je samé plus - hydratuje rty, zjemňuje je, celkem dlouho vydrží na rtech a je k dostání v mnoha pěkných odstínech. Tím, že jsou různé odstíny lesklé také zvětšuje objem rtů. Jsem s ní moc spokojená a určitě si ji koupím znovu. Maybelline je kvalitní a moje oblíbená značka a na tétot rtěnce mi to ještě potvrdila.

  • hydratuje
  • mnoho pěkných lesklých odstínů
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 20.2.2014 22:55:44

Tento rúž je jeden s najlepších ,aké sa dajú v drogériach kúpiť. Má krásnu pigmentáciu, v ponuke sú nádherné odtiene, na perách je príjemný, trochu aj zhydratuje pery, kedže je krémový ,tak jeho výdrž nieje taká veľká ,ale v porovnaní s inými krémovými rúžmi vydrží dlho. Po 2-3 hodinách sa začne rozpíjať. Sklamal ma obal, ten pôsobí dosť lacno.

  • výdrž
  • pigmentácia
  • hydratácia
  • cena
  • výber farieb
  • zloženie na obale
  • rozpíja sa
  • obal


Koupila jsem si tuto rtěnku v odstínu 910 shocking coral (jasně růžová barva). Barva rtěnky je velmi sytá, na rtech vydrží několik hodin bez hnutí, ve slušném stavu přežije i jídlo, dokonce mám problém ji potom odlíčit. Mírně vysušuje. Oceňuji dostupnost v běžné drogerii, ale věřím, že v cizině najdeme více odstínů.

  • dobrá pigmentce
  • výdrž
  • cena
  • trochu vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2014 12:12:56

Tak z těchto rtěnek jsem unešená! V akci jsem sáhla po odstínu 910 Shiocking Coral a 527 Lady Red. Odstín 910 bych popsala jako velmi zářivou růžovou s kapkou broskvové oranžové (:-D), je opravdu velmi výrazná, takže ji asi tak často neunosím, je ale moc pěkná :-) Odstín 527 je krásná tmavší červená, zdá se mi neutrální a rozhodně není teplá. Je to má první červená - po dlouhééém vybírání jsem spontáně sáhla po této od Maybelline a jsem spokojená. Výdrž je docela dobrá i když jsou rtěnky pěkně krémové a nevysušují (trochu pozoruji i hydrataci). 3 hodinky dají s přehledem a přežijí i menší pití a opatrné jídlo :-D Jen ta korálová trochu leze do vrásek a zvýrazňuje nedokonalosti, takže bych doporučila peeling :-) Určitě skočím ještě pro další odstíny! Za mě Thumb Up!

  • vše super
  • nevysušují - lehce hydratují
  • barvy jsou pěkně syté a krémové
  • 3 hoďky dají s přehledem
  • na výběr jsou moc pěkné odstíny
  • odstín 910 trochu leze do vrásek


věk
25-34

Tento rúž ma veľmi prekvapil. Kupovala som ho v akcii s Dm kupónom. Vybrala som si odtieň 620 pink brown čo je prirodzená farbička alá moje pery ale lepšia. Obsahuje aj trblietky, avšak na perách po nanesení nie sú vidieť. Zvýraznia sa až keď sa vám rúž z pier stráca. Vôňa mi nie je moc príjemná, neviem či takto voňajú všetky alebo sa to odlišuje odtieňmi. Rozhodne výdrž je veľmi dobrá a nevysušuje pery čo tiež veľmi oceňujem. Rozhodne odporúčam vyskúšať.

  • výber odtieňov
  • vôňa


věk
25-34

Další recenze od 8.11.2014 18:59:16

Rtěnku jsem dostala v odstínu 413 Delicate Coral, což je moc hezká barvička, bohužel ale obsahuje třpytky, které v rtěnkách moc neoblibuji. Jinak je na rtech moc příjemná, nevysušuje, nezvýrazňuje případné nedokonalosti (i když nevím, jak by to bylo u matné verze) a má docela slušnou výdrž. Navíc příjemně voní. Použila jsem jen párkrát a posunula dál (kvůli těm třpytkám), ale hodlám si ji koupit ve vhodnějším odstínu.

  • hezké barvy
  • nevysušuje
  • vůně
  • nevím


věk
15-24

Další recenze od 6.4.2015 18:19:47

Nahodou som nan natrafila v obchode. Mam odtien 185. Pekna ružova farba , mne stači jedna vrstva. Naozaj vydrži dlho, nerozmazava sa po perach, cena je primerana, pekny obal, možnosť vybrať si z množstva odtienov. Dokonca som ho v kamennom tescu videla často v akcii. Určite si kupim znova, nosim ho vsade so sebou a chvalia mi ho :-)

  • primerana cena
  • nezvyraznuje šupinky ako color whisper
  • kvalita
  • množstvo variant
  • obal
  • vydrž
  • nic


věk
25-34

Konečně jsem se odvážila jít do odstínu 906 Hot Plum. Předtím jsem kdysi dávno z téhle řady rtěnek něco vlastnila, ale to už si moc nevzpomínám. Tuhle krásku jsem si koupila kvůli řvavé, výrazné barvě - něco mezi fialkovou a neonově růžovou, je to krásná studená barva, která sluší i bledší, i opálenější pleti. Co musím vychválit nejvíc, je výdrž. Obvykle mi rtěnky na puse moc nedrží, tahle dá v pohodě i několik hodin. Asi je to tím, že není až tak moc krémová, spíš tužší, hodně pigmentovaná. Z toho vyplývá, že dost vysušuje, ale s tím se asi moc nedá dělat. Trochu mi vadí zvláštní "vůně", na můj vkus moc chemická. Obal působí trochu lacině, ale to mě tolik neuráží, přeci jen je to rtěnka z drogerie. Líbí se mi, že je na výběr z mnoha krásných odstínů, asi půjdu i do dalších.

  • Výběr barev
  • Dobrá pigmentace
  • Skvělá výdrž
  • Dostupnostn a cena
  • Lehce vysušuje
  • Zvláštní vůně
  • Rozmazává se


věk
25-34

Další recenze od 10.6.2015 12:02:56

Jedna z mála rtěnek z drogerie, která mě nadchla - především pestrým výběrem odstínů, takže jsem si koupila hned 3 barvičky do sbírky. Jsou to hezké, syté, ale přesto přirozené odstíny barev. Rty nevysušuje, hezky voní a cena je také příznivá. Co mě ale bohužel moc nenadchlo, je výdrž rtěnky - musím zhruba každou hodinu domalovávat. Obal rtěnky se mi také moc nelíbí, je plastový a takový dost chatrný, působí trochu lacině. Ale jinak celkově hodnotím spíš nadprůměrně.

  • cena
  • výběr odstínů
  • nevysušuje rty
  • vůně
  • laciný plastový obal
  • nic moc výdrž


věk
15-24

Další recenze od 30.8.2016 21:55:29

Velmi dobrá rtěnka, mám ji v krásném odstínu 365 Plum Passion, což je fialovo fuchsiová. Je krémová a hodně pigmentovaná, stačí 1 vrstva. Nevysušuje, je na rtech příjemná, ani není potřeba pod ni dávat balzám. S balením nemám problém, je pevné a líbí se mi, i když mám radši kulatá černá balení. Jediné menší negativum je, že se malinko rozpíjí, pokud k ní nepoužiju konturku, ale to je asi za cenu toho, že je krémová a vůbec nevysušuje.

  • pigmentace
  • výběr odstínů
  • nevysušuje
  • bez konturovací tužky se rozpíjí


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

NYX Soft Matte Lip Cream

4.4 86% 5 recenzí