Sephora Rouge Shine Lipstick recenze a zkušenosti

Rtěnky Sephora Rouge Shine Lipstick
Rtěnky Sephora Rouge Shine Lipstick - obrázek 1
Rtěnky Sephora Rouge Shine Lipstick - obrázek 2
Sephora (96)
4.6 z 5 5 4.6 17
Celkem 17 recenzí


5 hvězd
73%
4 hvězdy
20%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
7%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
95 %

Recenze produktu
Sephora Rouge Shine Lipstick

věk
35-44

Jedna z mých oblíbených rtěnek, mám ji moc ráda, dobře se nosí, mám odstín 25. je na rtech příjemná, nerozpíjí se, hydratuje velmi dobře, a odstín je velmi příjemný. Má dobré balení, v kabelce se sama neotervírá. Vůbec jak tak zjiš´tuju, tak produkty zn. Sephora jsou velmi dobré. A rtěnka k tomu patří, je moje oblíbená.

  • příjemná na rtech
  • nerozpíjí se
  • vydrží poměrně slušně
  • není co vytknout


věk
25-34

Další recenze od 18.9.2015 10:51:17

Já mám rtěnky od Sephory moc ráda. Mají skvělý výběr odstínů, výbornou výdrž, dobrou pigmentaci... Navíc mají větší gramáž než většina rtěnek z drogerie... Co se výdrže týká, je to samozřejmě jen rtěnka, ale oproti většině jiných vážně dost vydrží... Ale musím se přiznat, že poslední dobou je již nepoužívám, protože jsem přešla na jiné produkty na rty... Pokud se ale ke rtěnkám někdy budu vracet, určitě to budou ty od Sephory.

  • barvy
  • výdrž
  • pigmentace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 17.9.2015 15:55:18

Musím se opakovat, prostě opravdu dokonalá rtěnka! Už výběr těch odstínů mně fascinuje, protože u většiny rtěnek máte třeba 8 odstínů na výběr a ani jeden z nich vám pořádně nesedne, takže buď si žádný nekoupíte a nebo to zkusíte, ale pak jí stejně zasunete hluboko do kosmetického kufříku ,,co kdyby se náhodou hodila". Ale u rtěnek ze Sephory tomu tak není. Na výběr máte ze stovky různých odstínů, pro všechny typy pleti, všechny příležitosti i věkové kategorie a kdyby náhodou jste se nemohly rozhodnout, tak vám poradí milé slečny v Sephoře, jaký odstín se k vám hodí. Mně doporučily N 39, takovou vyjimečnou hnědou barvu s nádechem do vínové, která mi absolutně sedla a nosím ji teď všude s sebou. Výdrž je kupodivu velmi dobrá, vydrží 3 hodiny, když aktivně pijete a jíte a nebo třeba i 6 hodin, když teda zrovna nic nekonzumujete. Myslím že ta cena 290 je zcela přiměřená kvalitě a budu kupovat nadále.

  • Výběr odstínů
  • Intenzivní krásná barva
  • Dobrá výdrž
  • Nevysušuje rty
  • Žádné


věk
25-34

Fialovou Rouge Shine odstín číslo 2170B jsem tuším kupovala v akci 2+1 a na cenu si již nevzpomínám. Nicméně, co se výdrže týče, tak ta je mizerná a pigmentace taktéž. Použít se dá spíše jen jako barevný balzám, protože má příjemnou konzistenci a docela hydratuje rty. K rtěnce má ale velice daleko, řekla bych, že se to dá považovat za lesk bez třpytek (aspoň tedy tento odstín je bez třpytek), který nijak zvlášť rty nezabarví. Ani vrstvením sílu barvy nepodpoříte. Čekala jsem od toho více.

  • Konzistence
  • Obal
  • Vůně
  • Cena
  • Výdrž
  • Pigmentace


věk
25-34

Další recenze od 22.9.2013 23:01:27

Tuto rtěnku také vlastním, doslova mne nalákalo si ji v Sephoře koupit, mají spoustu odstínů a navíc v této parfumerii se jedná o cenově dostupnější produkt.. Rtěnka mě překvapila po stránce hydratace. Je velice krémová, takže se snadno nanáší, doporučuji štětcem na rty.. Obal je taky povedený, jen by mohla déle vydržet na rtech..

  • Hydratace
  • Obal
  • Krémová konzistence
  • Na rtech vydrží krátce


Další recenze od 28.8.2013 22:13:26

Tak tato rtenka je hvezda mezi vsemi Podle me nejlepsi ze vsec opravdu mam odne rtenek,ale tuto mam nejradsi. Vydrzela mi 5 hodin,ikdyz jsem pila kavu,jedla,sportovala, atd... bez jedine upravy. Ktomu vsemu je skvele pigmentovana aza tu cenu? sporovnanim s ostanimi rtenkami vas vyjde i plna cena vlastne levneji... (npar rtenka za 100Kc-po hodine ji musite opravit a to si jeste k tomu nesmite dovolit jist,natoz pit. Takze to mame za 5 hodin 5x-10x vice. to vas takova rtenka v pomeru s touto vyjde na nejakyc 500Kc-vlepsim pripade.) Takze pro me tato rtenka ROZHODNE NEJ!!!

  • Obrovska Pigmentace
  • Na rtenku neskutecne dlouho drzi
  • Cena VS Kvalita
  • Podle me rtenka bez chyby!
  • Ja jsem si koupila dve,a bohuzel jsou absolutne stejny odstin,takze vlastne vyhzenych 200Kc,ale to neni jeji cyba,ja jsem blba... :D


věk
25-34

Další recenze od 12.8.2013 00:35:22

Rtěnku jsem koupila při akci v Sephoře s 40% slevou a byla jsem tak nadšená, že jsem hned další den běžela pro další dva odstíny. Mám tedy tři odstíny, všechny lehce tónující do růžova nebo do hněda. Rtěnka nevysušuje, rty jsou hladké a vypadají přirozeně. Pokud pijete a jíte, na rtech moc dlouho nevydrží, ale setře se všude, takže nebudete mít flekaté rty jako po některých dlouhotrvajících rtěnkách. A navíc krásně voní :)

  • nevysušuje
  • spousta odstínů
  • žádné


Další recenze od 26.4.2013 15:24:41

Tak tuto rtěnku naprosto miluju, určitě si koupím další odstíny. Škála barev je opravdu veliká, vybere si každý. Je dobře hydratační, nevysušuje, nedělá šupinky, krásné barvy dobře barví a obal je také luxusní. I když je dražší určitě se koupě vyplatí, obzvášť když mají v Sephoře akce ( př. 2+1 zdarma) už se těším na další odstíny.

  • obal
  • velký výběr barev
  • nevysušuje
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2013 20:40:30

K této rtěnce se neustále vracím, vždy když má Sephora svoje 20% slevy. Je krásně pigmentovaná (takže stačí 1 vrstva) a jak se píše i v jiných recenzích, nezvýrazňuje šupinky na rtech jako jiné rtěnky, což je pro věčně suché rty výhoda. Rtěnka má hydratovat, to podle mě splňuje tak na 70 %. Co mi trošku vadí je výdrž - nevydrží totiž moc dlouho na rtech, dýl mi vydrží i rtěnky za stovku z Avonu. Stejně ale musím dát 5 bodů, protože tu rtěnku miluju:))

  • krásné barvy na výběr
  • hodně pigmentované
  • nezvýrazňuje šupinky na rtech
  • nevydrží moc dlouho na rtech
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2013 22:06:51

Úžasně hydratační rtěnka, která na rtech vypadá velmi dobře a nedělá na nich žádnou neplechu. Trpím dost na suché rty a rtěnka tento stav nijak nezhoršuje ani nezvýrazňuje. Oceňuji širokou škálu barev, barvy odpovídají tomu, co je na víčku, tudíž se lze trefit do odstínu ihned, aniž by se rtěnky musely otvírat. Kupovala jsem v akci 1+1 a cena byla proto velmi příznivá.

  • hydratace
  • výběr odstínů
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 16.2.2013 18:25:55

Mám v odstínu 03 a naprosto jí miluju. Nádherně voní a barvička je překrásná, je pěkně krémová a hydratační. Na rtech sice nevydrží moc dlouho, ale i tak patří mezi moje kosmetické oblíbence, jen si jí snažím šetřit, protože není úplně levná :( doporučuji

  • vůně
  • odstíny
  • krémovost
  • cena


Další recenze od 24.1.2013 20:33:06

Tuto rtěnku jsem si zakoupila ve španělsku jako nouzovku. Nadchl mne odstín S23, rtěnka je dobře pigmentovaná, perfektně hydratuje rty a nádherně voní. Obal je kvalitní zatím všechny pády vydržel.Rtěnka je vhodá pro ty koho trápí suché rty.Výdrž je výborná.

  • hydratuje rty
  • pigmentace
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 24.7.2012 12:41:20

Úžasné barvy, velký výběr a krásně hydratují. Jen mě mrzí, že jsou dostupné pouze v Sephoře. Rtěnky jsou pěkně pigmentované a krásně se třpýtí. Moje rty jsou háklivé a musím říct, že mi každá rtěnka nesedí a tato je mi přímo dělaná na míru. Doporučuji!

  • velký výběr odstínů
  • pěkný obal
  • dlouho mi na rtech nevydrží


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 21:34:51

Naprosto perfektní rtěnky, mám dva odstíny - oba přirozené a blízké barvě rtů. Hydratují perfektně, voní a jelikož jsem je kupovala s 50% slevou v akci za starý výrobek, i cena byla příznivá. Na výběr je z asi 60 odstínů. Mínusem je výdrž, což u leskortěnky ale není nutný bod dolů - výdrž očekávám u sušších long-lasting rtěnek a také se lehce roztékají a lámou. Pokud narazím na hezký odstín, klidně si zase koupím.

  • výběr odstínů
  • hydratace
  • cena
  • roztékají a lámou se



Další recenze od 11.5.2012 19:43:11

Láska na první pohled, krásné barvy, syté a přitom jemné, lehce aplikovatelné a hydratující. Výběr z mnoha desítek odstínl, které odpovídající barvě na víčku tudíž nemusíte hodinu hledat jestli to je přesně ta co chcete. Lze dobře aplikovat přímo z balení, není tuhá.

  • hydratace
  • barvy
  • konzistence
  • cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené