Maybelline Dream Fresh BB Cream recenze a zkušenosti

BB krémy Maybelline Dream Fresh BB Cream
BB krémy Maybelline Dream Fresh BB Cream - obrázek 1
5 3.8 15
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 54% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 220 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Dream Fresh BB Cream

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.12.2018 21:21:40

Maybelline vyšla na trh so svojím úplne prvým BB krémom a ja som bola samozrejme zvedavá, tak som si ho hneď bežala kúpiť. Sľubuje 8 benefitov, z ktorých ma najviac zaujali SPF 30, nemastná gélová textúra a to, že nevytvára efekt masky. Naozaj splynul s pleťou, rozžiaril ju, zjednotil tón pleti. Keďže mám zmiešanú pleť, tak sa mi T-zóna zmenila z rozžiarenej na žiarivú mastnotou už približne po 2 hodinách. Ale postačilo trochu prepúdrovať. Uvítala by som viac odtieňov, vybrala som si svetlejší a je na mňa trochu tmavý a oranžový. Vôňa tiež nie je moc lichotivá. Celkovo hodnotím produkt ako ,,za málo peňazí veľa muziky,, a určite odporúčam vyskúšať v lete.

  • hydratácia
  • SPF 30
  • hydratácia
  • balenie
  • pomer cena kvalita
  • málo farebných odtieňov
  • vôňa


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.2.2016 21:11:52

Pro mě tedy velké překvapení! Koupila jsem náhodou, ale výsledek více než uspokojivý. Je to jeden z mála drogerkových BB krémů, který mi vyhovuje. Líbí se mi jeho konzistence - je takový příjemný, dobře se mi nanáší. Plusem je u mě to, že líčení s tímto produktem je opravdu rychlovka, přišlo mi to skoro jako bych si nanášela obyčejný krém, zkrátka raz dva hotovo, žádné dlouhé "malování". Ve výsledku je po jeho použití pleť pěkně hebká, což je ale podle mě způsobeno silikonem, který, ať je prý špatný jak je špatný, prostě hezkou pleť umí udělat. :) Jinak ještě k obalu - celkově mám radši pumpičky, ale to už bych u BB chtěla moc.

  • příjemná konzistence
  • u mě je předností i krycí schopnost (a to zdaleka nemám ideální pleť)
  • dá se vrstvit
  • cena
  • nedráždí
  • myslím, že obsahuje dost silikonu
  • poslední dobou ho nemohu sehnat, již se neprodává (?)


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 9.11.2014 15:32:23

BB je lehký, pleť sjednotí, ale moc toho nezakryje (co jsem ani nečekala). Póry neucpává a přijde mi, že docela dobře hydratuje. Bohužel na mou pleť je příliš mastný, nevpije se a po přepudrování dělá mapy. Nelíbí se mi vůně a ani balení v tubě, radši mám s pumpičkou (i když asi všechny BB jsou v tubě). Moc mě zklamal i výběr odstínů - tmvší jdou všechny do oranžova a působí dost nepřirozeně.

  • nevím
  • odstíny
  • nevhodný na mastnou pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.2.2014 20:51:08

Jeden z mála drogerkových makeupů a tónováků bez silikonů, což chválím. Jinak ale složení moc hezké není, samozřejmě a proto ho používám výjimečně. Toto "BB" kryje jen jemně, skoro ani nesjednotí, ale výsledek je přirozený a s korektorem to pak jde dotáhnout. Odstíny jsou pro mě osobně dobré, světlejší mi padne skvěle. Znovu bych si ho nekoupila, jen jsem chtěla vyzkoušet něco bezsilikonového. Ani nevím, zda doporučit, komu nevadí složení, najde určitě i lepší sjednocovač, než tento.

  • složení neobsahuje silikony
  • minimální krytí
  • pouze dva odstíny do béžova


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.10.2013 19:19:27

Za celkem vysokou (pro mě) cenu málo slávy. I když hydratuje po celý den, má SPF 30 a dalších 6 výhod, tak se mi zdá, že málo kryje. Asi je pro mou pleť vhodnější nějaký jiný krém, co více zakryje nedostatky pleti. Jinak se mi moc líbí design obalu, i že je "fresh". Dobře se nanáší a roztírá, pleť se je po namazání krémem taková jiná, ale brala bych větší krytí no.

  • hydratace
  • "fresh"
  • SPF 30
  • obal
  • jen 30 ml
  • cena
  • málo kryje


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.8.2013 11:05:20

Tak z toho BB krému neboli spíše tónovacího makeupu jsem poměrně nadšená. Rozhodovala jsem mezi tímto a mezi jeho ''sestrou'' Dream Pure, ale jakmile jsem viděla na druhém místě silikon (který mi ucpává póry) rozhodla jsem pro tento. Zprvu musím podotknout, že kdo hledá krytí tak zde tvrdě narazí. Ale to mi vůbec nevadí, není to makeup. Pleť krásně sjednotí a oživí. Byl mi velkým pomocníkem v horkých letních dnech, kdy jsem na sebe nechtěla patlat makeupy. A pozor! SPF 30 opravdu funguje! S opalovacím krémem na obličeji jsem si spálila trochu nos, ale s tímto BB krémem nikdy. Normálně jsem ho používala i na koupání a v pohodě. Neucpává póry, nevysušuje a nezvýrazňuje suchá místa. Pokud ho chci použít místo makeupu, zapudruji a pokud jen tak na lítačku, nechám bez pudru. Mám odstín LIGHT a musím říct, že se skvěle přizpůsobí. Mám žlutý podtón a neopálitelnou (nikdy neztmavne) světlou pokožku, takže se mažu samoopalovacíma přípravkama - dost mi kolísá tón pleti a vždy se tento krém přirozeně přizpůsobil. To že nevoní nijak skvěle už opomenu. Navíc ho často můžete sehnat v nějakých akcích za mnohem menší cenu. Palec nahoru a určitě koupě nelituji.

  • nevysušuje
  • neucpává póry
  • SPF 30 opravdu funguje
  • skvěle splyne s mým odstínem pleti
  • sjednotí pleť
  • vůně


věk
15-24


dehydratace
střední

Další recenze od 24.8.2013 19:44:06

Tenhle BB cream si vychvalovalo hrozně moc lidí moje očekávání,ale nesplnil.Obal mají opravdu pěkně udělaný myslím že zaujme aspoň polovinu z nás.Koupila jsem si nejsvětlejší odstín a to odstín FAIR teď je na moji opálenou pleť trošku světlejší,ale není to žádná tragédie.Co mě sklamalo je parfumace,je to něco děsného mohli tomu dát nějakou vůni pro mě je to otřesná chemická vůně.Zklamalo mě,ale i krytí příjde mi že skoro nekryje.Výdrž je taky podstatně dost malá.Se sjednocením pleti je na tom líp,ale taky to není žádný boom.Kdybych ho měla známkovat jako ve škole dostal by trojku.

  • Krásné balení
  • SPF 30
  • Celkem obstojně sjednotí
  • Hydratuje
  • Vytvoří přirozený vzhled
  • Výdrž
  • Krytí
  • Parfumace


Další recenze od 26.5.2013 17:03:38

Aj ja som prednedávnom podľahla stále pretrvávajúcej BB mánií a na základe recenzií aj od zahraničných blogeriek som zvolila práve ten od Maybelline. Obal mi príde veľmi svieži. Krém sľubuje až 8 účinkov v 1, čo je podľa mňa dosť prehnané, nehovoriac o tom, že na výber je málo odtieňov. Ja som si vybrala ten najsvetlejší- Light. Farbí troška do oranžova, no nie je to vyslovene katastrofa. Oceňujem aj SPF 30. BB sa príjemne nanáša, tvár pekne rozžiari. Je veľmi tekutý a žiaľ nezakryje nedokonalosti ako sú čierne bodky, preto používam aj korektor. Tiež nie som spokojná s výdržou, ktorá nie je ani 5 hodín.

  • krásny obal
  • prijateľná cena
  • SPF 30
  • nanášanie
  • BB je nehorázne riedky a tak vyteká z tuby
  • výdrž
  • odtiene
  • slabá krycia schopnosť


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Můj první BB a jsem moc ráda, že jsem se rozhodla právě pro tento! Vše začíná hezkým designem obalu, bezpečným uzavřením produktu, pokračuje velmi přirozeným vzhledem na obličeji a končí velmi hebkou pletí, která vypadá svěžeji jako s make-upem. Nejvíce oceňuji, že netvoří na obličeji mapy a že je tak přirozený. Bohužel pokud se objeví akné, skvěle ho nezakryje, na druhou stranu - není to makeup. Mám světlý odstín a rozhodně není nějaký oranžový. Dávám 5, ale to krytí mě lehce trápí. Pokud se rozhodujete jaký BB si poprvé koupit, tento vám naprosto doporučuji.

  • přirozený vzhled
  • hydratovaná hebká pleť
  • příliš nekryje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.2.2013 15:38:40

BB krém se snadno roztírá, sjednocuje tón pleti a nezanechává ji lesklou, naopak pleť je po něm sametové hebká a matná a stačí ji jen lehce přepudrovat. Oceňuju nabídku z několika barevných odstítnů, které jsou všechny přirozené a i když si vyberete náhodou o něco tmavší, nevadí, lze ho rozetřít doztracena (jakoby se přizpůsobí pletí).

  • sjednotí pleť
  • přirozené barvy
  • nevtíravá velmi nenápadní vůně
  • víčko by mohlo být šroubovací


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.1.2013 21:15:29

Mám velmi suchou bledou pleť a obecně s jakýmikoliv make-upy mám problém. Nepotřebuji silné krytí, ale jen sjednocení barvy pleti. Tento BB krém je pro mě naprosto ideální, lehce kryje - perfektne sjednotí barvu pleti (drobné nedokonalosti zakryje, ale jinak je nutné použít korektor), ale hlavně nedělá šupinky, pleť hydratuje, takže pro mě jako dělaný. Odstín se mi nejdřív zdál tmavý, ale přizpůsobí se a dodá mi takový zdravý tón. Nanáším ho štětcem na podkladovou bázi od Dermacolu, poté přepudruju a vydrží mi bez problémů celý den. Určitě koupím znovu

  • sjednocení barvy pleti
  • hydratuje
  • nedělá šupinky
  • vydrží
  • žádné


Další recenze od 12.1.2013 20:40:49

Tak s tímto "BB" moc spokojená nejsem..nanesu ráno a odpoledne už na tampónku vůbec nic není..a to ani když nanesu 2 vrstvy..s tímhle jsou "BB" od Garnieru mnohem líp! Takže když potřebuju na pár minut na návštvěvy sjednotit pleť tak dobrý, ale na použití ven nedostačující.. Příště si ho už nekoupím, těch 200 korun co bych dala za tohle, radši ušetří na pravý BB cream:)

  • Obal
  • Nevydrží na pleti


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.1.2013 19:11:20

Celkem příjemné překvapení. Zakoupila jsem na základě kladných recenzí hlavně ze zahraničí. Koupě rozhodně nelituji. Obstojně kryje rozšířené póry a celkově to krytí tam nějaké je. Největším překvapením je ovšem hydratace. Mám suchou pleť, takže toto kritérium - hydratace - je u mě na prvním místě. No a tu splňuje na jedničku. Výdrž taky dobrá, večer je rozhodně co odličovat. Nedělá mapy, nazalézá do vrásek, prostě za málo peněz hodně muziky. Kdo hledá lehký hydratační tónovací krém, bude spokojen. Rozhodně bych mu ale vytkla balení. Na první pohled sice pěkné a "roztomilé" ale z tuby samovolně krém vytéká, takže neskladovat ve svislé poloze. Konzistence je opravdu hodně řídká, mám radši tužší konzistence, tato se spíš podobá makeupu Affinitone. Co se týče parfumace, tak ta je nijaká, což je podle mě škoda. Doporučuji pro sušší pleť bez výraznějších nedokonalostí, ty totiž nezakryje.

  • hydratace
  • opravdu sjednotí tón pleti
  • něco málo zakryje (např. rozšířené póry)
  • výdrž
  • dostupnost v každé drogerii
  • konzistence
  • obal
  • parfumace


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 4.1.2013 21:35:50

Dream Fresh BB cream od Maybelline jsem si kupovala v létě v DM za 150,- s kuponem, jinak stál víc. V létě mi celkem vyvohoval - je to takový krém, který po pravdě řečeno podle mě nemá skoro žádné krytí.. Je hrozně příjemný na obličeji, ale krytí bídné a doporučuji jen na léto. Nekoupila bych si ho z důvodu lepších BB na trhu.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Množství odstínů
  • Nezalézá do vrásek
  • Lehký
  • Slabé (prakticky žádné) krytí


Co si budeme povídat, opravdový BB cream to není, ale to skoro žádný drogerkový. Tento BB/tónující krém mě opravdu příjemně překvapil. Lehce se roztírá, má příjemnou konzistenci, na obličeji nedělá mapy, splyne s pletí, ta se po něm neleskne, SPF 30. Mám smíšenou pleť s mastící se T-zónou a vyhovuje mi naprosto. Líbí se mi i obal. Cenu si přesně nepamatuji, je srovnatelná s podobnými produkty jiných značek. Brzy si půjdu pro další.

  • vhodné i na mastnější pleť
  • skvěle se roztírá
  • nevím :-)


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Essenté BB Cream

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Max Factor CC Cream

3.8 70% 5 recenzí

Hůře hodnocené