Maybelline Dream Nude Airfoam Foundation recenze a zkušenosti

Pěnový makeup Maybelline Dream Nude Airfoam Foundation
Pěnový makeup Maybelline Dream Nude Airfoam Foundation - obrázek 1
Pěnový makeup Maybelline Dream Nude Airfoam Foundation - obrázek 2
Pěnový makeup Maybelline Dream Nude Airfoam Foundation - obrázek 3
5 3.1 11
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 55% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 169 - 319 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Dream Nude Airfoam Foundation

Další recenze od 12.3.2012 10:44:06

Nadšená z reklamy jsem ho zakoupila, velmi mne však zklamal. Špatně se roztírá, nijak zvlášť nekryje. Hodně mi nevyhovuje pumpička, i když ono by to asi nešlo jinak, většinou mám mastné ruce od podkladového krému a pumpička se špatně mačký, takže si musím jít ruce umýt. Je třeba aspoň u mne hodně před aplikací namastit pleť, neboť jinak síky tomu, že je makeup hodně suchý, pleť mi šupinkuje.

  • hezké barvy
  • špatná pumpička


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.3.2012 11:37:15

Odradilo mě už to, jk vypadaly testery v drogérii, všude ve víčkách make- up, špinavé lahvičk. U kamarádky jsem zkusila a velké zklamání. Můj oblíbený Dream to nikdy nemůže nahradit.

  • reklama
  • špatná aplikace
  • konzistence


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.5.2012 15:13:56

Tenhle make-up mě moc mile překvapil, make-upy od Maybelline mi všeobecně přijdou hrozné, tenhle je fajn. Myslím, že na léto je skvělý, má SPF 16, je lehoučký, není problém z obalu dostat malé množství, jde jen o šikovnost. Mohl by mít i světlejší odstíny, mám 010 Ivory a je na mě maličko tmavší, ale když se rozetře tak je v klidu nositelný, ostatní odstíny jsou dost oranžové, ale to je u Maybelline zdá se mi normální. Výdrž je dobrá, na mé smíšené pleti 8-10 hodin úplně v pohodě, nelesknu se po něm tolik jako po jiných, neucpává pleť. Krytí je tak střední řekla bych, nezakryje větší pupínky, ale sjednotí moc hezky. Semi-matný finiš.

  • lehoučký
  • nemastí ani neucpává pleť
  • zanechává zdravě vypadající pleť
  • SPF 16
  • vhodný na léto
  • pěnová konzistence
  • vhodný pro všechny typy pleti
  • tmavší odstíny - některé jsou hodně oranžové


Další recenze od 30.5.2012 21:06:39

Tenhle make up mě zaujal protože ho měla kamarádka a tak jsem si ho taky koupila.Mám opravdu zničenou plet z puberty a tenhle make up mi zakryje všechny dírky,které jinak ostatní make upy nezakryjí proto bych ho určitě doporučila těm,co mají taky takový problém.A i když barvy vypadají tmavě,po pár minutách se přizpůsobí pleti

  • kryje zničenou plet
  • dobře se roztírá
  • hezky voní
  • nekryje moc dobře pupínky
  • výběr mála odstínů hlavně pro hodně světlou pleť


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.6.2012 17:02:02

Tento make-up od Maybelline Dream Nude Airfoam Foundation je můj oblíbený. Trošku mi sice vadí ta pumpička, u které nevíte kolik toho najednou vyletí, ale jinak je opravdu super.. Mám odstín 010, myslím, že je nejsvětlejší a mé pleti se přispůsobuje dokonale. Nemá nějaké velké krycí schopnosti (což je vlastně +, nepůsobí jako maska). Všem ho doporučuji ke zkoušce!

  • SPF 16
  • vhodný pro všechny typy pleti
  • lehký
  • neucpává póry
  • ve formě pěny
  • nedá se korigovat množství


věk
15-24

pleť
smíšená
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.8.2012 19:11:53

Je krásný, lehoučký, lehce se roztírá. Perfektní do školy nebo, když prostě spěchám :]] Moc nevoní. Dlouho vydrží a zdá se mi, že zmatňuje. Zakryje drobné nedostatky. Po aplikaci ani nevím, že mám nějaký make up. Konzistence opravdu pěnová. Moc se mi líbí.

  • Lehký
  • zmatňuje
  • kryje drobné nedostatky
  • oživí pleť
  • vypadá přirozeně
  • Vůně
  • 'šejkování'


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Tento make up mi doporučila kamarádka.Mám docela problém s výběrem odstínů,mám pleť hodně dožluta a takových make-upů je málo.Odstín Nude mi přišel aspoň ne vyloženě růžový,takový neutrální,navíc byl trochu světlejší,než je moje pleť,tak jsem si říkala,že to snad bude v pohodě.Pěnová konzistence mě nejdřív nadchla,jen je nevýhodou,že make-upu většinou z pumpičky vymáčknete moc.Je lepší počkat,než na ruce pěna "splaskne" a promění se v tekutý make-up,lépe se pak nanáší.Dá se vrstvit a vypadá celkem přirozeně.Pleť je po něm matná,sjednocená,ale skoro nekryje ani při druhé vrstvě.Takže bych ho nedoporučila na problematickou pleť.Jinak ale není vůbec špatný.Výdrž je také dobrá.

  • vypadá přirozeně
  • dobře matuje
  • slabé krytí
  • pumpička


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Od tohoto make-upu jsem příliš neočekávala, jeho konzistence mi přišla divná, ale přesto mě příjemně překvapil. Na pleti není skoro vidět, vypadá velmi přirozeně, odstín se přizpůsobí pleti. Krytí je střední, větší nedostatky určitě nezakryje, takže ho používám ve svých "světlejších chvilkách". Bezprostředně po nanesení na pleť mě zpočátku trochu pálil a pokožka je trochu ulepená, ale jinak jsem s ním spokojená. .

  • dobře se roztírá
  • praktické balení
  • přirozený
  • menší schopnost krytí
  • po nanesení může pálit


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.9.2013 16:47:13

Tento make-up mě velmi zklamal. Chtěla jsem si koupit nějaký jiný pěnový místo Maybelline mouse, který často používám. Tento se s ním nedá vůbec srovnat. Lahvičku mám vždy celou upatlanou, takže po aplikaci ji musím ještě otřít aby se mi od ní neušpinili další věci v kosmetické taštičce. Navíc pleť hodně vysušuje a přijde mi, že ani nevypadá na pleti moc přirozeně. Mám ho v odstínu Ivory. Rozmýšlím se, jestli jej vůbec budu dál používat.

  • žádné
  • nevypadá na pleti moc přirozeně


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.7.2014 15:32:02

Reklama slibuje lehký neviditelný make-up a realita je téměř opačná. Tento make-up se velmi špatně roztírá, zanechává na kůži lepivý povlak a vypadá dost nepřirozeně. To, co by měl zakrýt, naopak zvýrazňuje. U nedokonalostí se dělají šupinky a pleť obecně vypadá velmi hrubě, vynikne každá nerovnost. Problematické je i balení - nikdy nevíte, kolik pěny vyletí, i když zmáčknete jen lehce a kromě toho to občas prská, takže zašpiněné oblečení nebo okolní prostor jsou dost pravděpodobné. Jediné plus - odstíny vypadají všechny dost oranžově, ale po nanesení na obličej se záhadně barevně přizpůsobí. Ani jsem ho nedopoužívala.

  • odstín se přizpůsobí pleti
  • vypadá nepřirozeně
  • špatně se roztírá
  • zvýrazňuje nedokonalosti


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.11.2014 19:46:49

Tento pěnový make-up mi moc vyhovuje, je lehoučký, pleť hezky sjednotí a rozzáří. Pěnová konzistence je fajn, ale třeba si na ni zvyknout. Dobře se rozetírá a nedělá mapy, pleť je sametově jemná a matná. Docela dlouho vydrží. Před použitím třeba protřepat a zmáčknout jenom lehce, jinak stříká na všechny strany. Dávkování je tedy trochu nešťastné, ale dá se to vychytat. Vím, že na netu se make-up sehnat dá, ale v drogérií jsem ho už dlouho neviděla.

  • lehký
  • sjednotí pleť
  • výdrž
  • dávkování
  • dostupnost


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené