Essence Soft Touch Mousse make-up recenze a zkušenosti

Pěnový makeup Essence Soft Touch Mousse make-up
Pěnový makeup Essence Soft Touch Mousse make-up - obrázek 1
Pěnový makeup Essence Soft Touch Mousse make-up - obrázek 2
Pěnový makeup Essence Soft Touch Mousse make-up - obrázek 3
5 3.3 45
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 63% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 79 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 45 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Soft Touch Mousse make-up

Další recenze od 12.3.2012 17:14:07

Lehce se nanáší a není potřeba pudr. Po tomto make-upu nejste vůbec lesklá.Při správné volbě odstínů skvěle padne i k pleti. Nejsou vubec videt nepřesnosti. Je v masivní "skleničce" takze se všude nerozmaže, ale co je hlavní nevyteče. Tento make-up používám 3. rok a jsem stále spokojená. Cena je také velice přijatelná. Takže rozhodně doporučuji..

  • Není potřeba pudr
  • Výdrž tak max 6hodin(takže ne na celý den)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.3.2012 19:15:38

Opravdu hodně krycí make-up, dobře kryje nedostatky. Snadno se nanáší, jen pro ty, kteří ještě pěnový make-up nezkoušeli, může být ze začátku jeho nanášení nezvyk. Matuje, nepotřebujete se přepudrovat. Jako nevýhodu, ale vidím, že nevyrábí mnoho odstínů, i nejsvětlejší odstín je na mě v zimě tmavý, používám ho jen,když jsem opálená. Také pokud se mi pleď zrovna mastí, nebo se zpotím zdá se mi, že se make-up začne "slévat".

  • dobře kryje
  • cena
  • snadné nanášení
  • matuje
  • pokud se zpotíte slévá se
  • malý výběr odstínů


Tento make-up používám už 2hým rokem a nevyměnila bych ho. Super balení, které dáte i do nejmenší kabelky, velmi praktické, skleněná doza, takže nikde nic nevyteče. Krásně se roztírá a stačí jen opravdu malinko. Nedělá fleky když se pořádně rostře a vypadá velice přirozeně. Cena je také velice super.

  • praktické balení
  • vůně
  • snadné nanášení
  • matuje
  • cena
  • není mnoho odstínů


Další recenze od 19.3.2012 22:40:38

Zpočátku jsem byla nadšená. Stačí ho trošku, krásně kryje...Jenže taky dost vysušuje, takže jsem se brzy leska na tváři se sléval do ošklivé hmoty. Rapidně se mi po něm zhoršila pleť, na nose jsem měla šupinky a po tvářích jsem měla boláky. Na obličeji vytváří masku a pleť působí zašedle.

  • hezky kryje
  • cena
  • vysušuje
  • nízká výdrž
  • způsobuje šupinky a ucpává póry


věk
15-24

pleť
suchá
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.3.2012 11:55:34

Jedním slovem spokojenost. Dříve jsem s žádným make-upem spokojena nebyla. Obzvlášť s těmi tekutými a krémovými. Nakonec jsme přišla na tento a musím vážně pochválit. Pěnová konzistence usnadňuje rovnoměrné rozetření na pleť. Pudr sice používám, ale jen na nos a problémová místa, protože sám make-up dodá matný vzhled pokožky.

  • pěnová konzsitence
  • matná pleť
  • cena
  • nedostatek odstínů


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.3.2012 14:08:41

S make-upem jsem svého času byla poměrně spokojená. Na drogerkový make-up za tak nízkou cenu je fajn. Nicméně vadil mi malý výběr odstínů, pro mě jako bleduli byl i ten nejsvětlejší docela tmavý. Make-up neměl na pleti moc velkou výdrž, po pár hodinách (cca 3-4 h) se mi začal roztékat, lesknout a mizet z obličeje. Aplikace byla snadná, krytí střední, ale často mi tvořil šupinky, přestože na ně jinak s mojí mastnou pletí téměř vůbec netrpim (jen výjimečně). Nebylo tedy vhodné ho používat, když jsem měla větší problémy s pletí - vysušená místa od akné, stroupky atd. Naštěstí jsem našla mnohem lepší make-upy, už bych se k tomuto nevrátila.

  • matný finish
  • snadná aplikace
  • střední krytí
  • cena
  • může zvýraznit šupinky
  • špatná výdrž na pleti
  • malý výběr odstínů


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2012 14:02:58

Barvy se mi zdají OK,i když není na výběr moc odstínů.Jsem celkem světlá,přesto mi ale sedl.Krásně matuje,vydrží tak kolem 4 hodin bez přepudrování,já pudr ale stejně používám.Mrzí mne,že velice rychle ubývá a to ho dávám velmi málo a střídám s jinými make-upy takže tento používám tak 1-2x do týdne.Celkově ale za tu cenu je výborný :)

  • Cena
  • Skleněná dózička
  • Výdrž
  • Vůně
  • Matování
  • Balení celkem rychle mizí
  • Po nějaké době je určitě potřeba přepudrování


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2012 14:25:44

začla bych balením, někdo z Vás možná ocení láhvičku ve které je, no popravdě slečny s gelovými nehty ani ne, make up se dá nabrat cca prvních 14 dní kdy je nahoře, potom to nabíráte nehtama jak na lopatku, takže .. proslečny s gelovými nehty asi není make up určen. ( mě topřišlo až nechutné to takhle nabírat z té krabičky, ale později jsem to vychytala a dala si tam malinkou lžičku od nutely :D ) Jinak, na druhou stranu za tento peníz, je dobrý, poměrně dobře kryje, problém byl v tom že jsem nikdě nesehnala odstín který by mi vyhovoval buď jsem byla bledá nebo oranžová .. potom mi vysušoval pleť a zvýraznil jakékoliv šupinky na pleti.

  • cena
  • dobře kryje
  • málo odstínů
  • Velice nepraktické balení
  • vysušuje
  • zvýrazní šupinky


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 9.4.2012 21:08:21

K tomuto make-upu se po letech moc ráda vracím.Málokterý mi udělá tak matnou,a přitom sametově vypadající pleť.Mě odstín padne dokonale,ale nemusí padnout všem.Kryje opravdu dobře.Doporučila bych pro mastnější,smíšenou,normální pleť.Akorát mi přijde že po 4-5ti hodinách,musím použít trochu pudru.Ale za tu cenu opravdu skvělý make-up.

  • dobře kryje
  • matuje
  • cena
  • nevysušuje
  • nedělá masku
  • dobře roztíratelný
  • balení
  • bez báze malá výdrž
  • né všem musí padnout odstíny


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Jedním slovem katastrofa. Make-up je hodně krycí a vytváří efekt masky, i když ho dám méně a pečlivě rozetřu. Pokud máte suchou pleť, zvýrazní každou šupinku a vysušuje. Jinak ale drží dobře. Výběr odstínů je žalostný. Kelímkové balení je nepraktické.

  • cena
  • kryje
  • výdrž
  • vytváří efekt masky
  • zvýrazní každou šupinku
  • malý výběr odstínů
  • nepraktické kelímkové balení


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Nejlepší drogérkový make-up, který jsem kdy vyzkoušela a navíc za tu cenu je naprosto super. Make-up se dobře roztírá a navíc už není potřeba dávat pudr, ale já pro svůj lepší pocit dávám. Akorát mi vadí, že se v něm musím dloubat a pak ho mám za nehtama... Jinak určitě doporučuju, pleť dělá hebkou a sametovou.

  • sametová a hebká pleť
  • dobře se roztírá
  • skvělá cena
  • není potřeba pudr
  • musí se v něm dloubat- zůstává za nehtama


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tento makeup používám už více jak 3 roky a jsem naprosto spokojená, zatím nejlepší make-up co jsem z té levnější drogérkové kategorie vyzkoušela. Stačí ho trošku a nádherně vám sjednotí pleť, ale bacha, ať se trefíte do správného odstínu. Používám pod něj normální tekutý make-up a jeho výdrž je skvělá - přežije bez uprovování celý den ve škole + odpoledne - cca 11 hodin. Balení mi vydrží dlouho asi 3 měsíce. Je z hodně tlustého skla, několikrát mi spadlo na kachlovou podlahu a nerozbil se. Bohužel jedinou nevýhodou je že je po stranách zaoblený, takže když už dochází, musíte tam nehtem šťourat pro zbytek. Je spíše na normální pleť, na mastné by se otíral a na suché vytvoří šupinky. V poměru cena/výdrž/kvalita je ale bezkonkurenční.

  • výdrž
  • krytí
  • sjednocení
  • konzistence
  • tvar balení


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.7.2012 20:37:33

Tento make-up jsem měla asi dvakrát. Potom jsem si koupila podobný, ale z jiné řady. Jsem s ním velice spokojená, pleť je po něm matná a jemná. Výběr barev není moc velký, ale já si určitě vyberu. Cena je dosti přijatelná. Pleť nemusím přepudrovávat, ale stejně to trochu chce, pleť pak vydrží déle matná. Matná mi určitě nevydrží celý den. Když ho nanesu ráno, odpoledne přepudruji. Ale to je stále v pořádku. Určitě se k němu vrátím.

  • matuje
  • jemná pleť
  • kryje nedostatky
  • dobrá cena
  • hezké balení a i když se zdá malé, vydrží mi opravdu dlouho
  • nevhodný na suchou pleť (dělá trochu šupinky)
  • nematuje celý den


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.8.2012 18:41:46

Při otebření tohoto make upu mě nejdříve nadchla jeho vůně po kakau a kávé. Ale nanášení mě dostalo do skleničky se musí rýpat prstem což není ideální s dlouhýmy nehty. Po nanešení na tvář jsem byla ještě sklamanější místo make up bych tomu dala název pudr. Make up se změnil v pudrovou konzistenci, která hrozně vysušuje, zvýrazní suché šupinky o kterých jsem ani nevěděla že mám. A skoro nekryje a zároveń dělá suchou masku na obličeji.

  • vůně
  • zůstává za nehty
  • jako pudr
  • nekryje
  • zvýrazní šupinky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tento make up je pro mě katastrofa. Začnu nepraktickým balením, do kterého se musí šahat prsty, což nemám ráda. Dále se mi s tímto make upem velmi špatně pracovalo. Musím mu přiznat poměrně vysokou krycí schopnost. Ale mně zanechával na pleti šupinky. Nenadchla mě ani jeho vůně a už vůbec ne výběr odstínů.

  • kryje
  • vůně a konzistence
  • obal
  • malý výběr odstínů


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.9.2012 23:03:07

Za mě číslo jedno v drogérkových makeupech. Vyzkoušela jsem jich celou řadu, ale tento udělá opravdu za málo peněz hodně muziky. Myslím si, že většina uživatelek dělá chybu v tom, že si ho na obličej nanáší více, než je třeba. Opravdu při větším množství na obličeji vytvoří masku. Mám pleť suchou a žádné šupinky, nebo něco podobného mi na obličeji nevytváří.

  • cena
  • odstíny
  • dobře kryje
  • balení


Další recenze od 29.11.2012 17:27:15

Nedávno jsem vyzkoušela tento make up ale vůbec mi nevyhovoval. Vytváří na obličeji nepěkné šupinky. Řekla bych ale, že dosti záleží na typu pleti, a tento make up bych spíše doporučila na mastnější pleť.Já by jsem si tento make up znovu nekoupila, jsou i lepší make upy :)

  • cena
  • šupinky na obličeji


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.12.2012 15:22:53

Za tu cenu je tento make-up skvělý. Mám po něm sametově jemnou pokožku a vydrží na tváři opravdu dlouho. Bohužel jsem úplně nevychytala barvu, je na mě moc světlá, ale příště sáhnu po tmavší. Make-up nanáším houbičkou takže žádné nepříjemné rýpaní nehty

  • cena
  • matující efekt
  • balení
  • občas dělá na tváři šupinky


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.2.2013 09:06:41

Toto byl můj úplně první make up, a nebyl zrovna nejslavnější. I odstín číslo 2 vypadá tmavě ale když se rozetře není to tak hrozné. Konzistence je cosi podivné a docela mi i smrdí. Na pleti nejde vůbec vidět pokud se to nepřežene, na obličeji vytvoří hodně matný a ne moc hezký někdy i flekatý finish, docela kryje. Přijde mi že i celkem vysušuje. Cena zde odpovídá kvalitě, vůbec mi nevyhovoval i když mám bezproblémovou pleť. Nedoporučuji.

  • cena
  • pěkný obal
  • docela kryje
  • málo odstínů
  • vysušuje
  • nepříjemná konzistence
  • zapáchá
  • umí flekatit na tváři
  • nedělá hezkou pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.2.2013 20:10:17

Tento make-up není špatný, kupovala jsem ho delší dobu. Oceňovala jsem u něj, že nemusím používat pudr, protože opravdu dobře matuje a lehce se roztírá. Řekla bych, že je ale spíše na domácí použití, na rodinné sešlosti apod., kde člověk nepotřebuje perfektní make-up. Nevydrží totiž moc dlouho, ztotožňuji se s názorem, že max. tak 6 hodin, obzvášť, pokud má pleť sklony k maštění. Za tu cenu ale udělá odpovídající službu. Jako nepraktické shledávám balení, s delšími nehty se k obsahu špatně dostává.

  • snadná roztíratelnost
  • cena
  • matuje
  • dlouho nevydrží
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento make-up používám velmi často. Poměrně dost kryje a pleť vypadá pěstěně. Nemusí se už používat pudr. Dobře se roztírá a vrství. Jako velkou nevýhodu vidím obal, do kterého se musí sahat rukou a potíže také dělají delší nehty. Naopak je zase velmi praktický v tom, že se vejde do každé kabelky. Pro mě průměr, ke kterému se však vždy vracím.

  • krytí
  • cena
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.3.2013 13:54:58

Tento make up je taká zlatá stredná cesta. Má výborné krycie chopnosti (mne prekryje jazvy po akné), príjemnú konzistenciu a priemernú výdrž (na mojej mastnej pleti cca 4-5hod). Dalším priaznivým aspektom je jeho nízka cena. Za málo peňazí, veľa muziky. Jediné čo by som mu vytlka je obal, z ktorého sa makeup veľmi zle doluje. V prípade že máte dlhé nechty je to ešte horšie.

  • krycia schopnosť
  • cena
  • nepraktický obal


Fakt dobrý make-up, skvěle se nanáší a stačí opravdu málo, je jemňoučký a nemusím se s ním patlat a dřít jako u tekutých. Sice nevydrží celý den, ale není problém si udělat ve chvilce pár teček po obličeji a v rychlosti rozetřít a nemusím k tomu mít ani zrcátko.

  • Skvěle se nanáší a kryje
  • Nevydrží celý den


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 4.3.2013 15:56:41

Myslím, že za tu cenu slušný make-up. Přijde mi skoro totožný s taktéž pěnovým make-upem od Maybelline-Dream matt mouse. Make-up je v malém praktickém balení. Problém je s nabíráním, zejména pokud už jste v "půlce". Lepší je používat špachtličku a to i z hygienických důvodů. Jinak make-up samotný vypadá na pleti moc hezky. Krásně se roztírá, což mám na pěnových make-up ráda. Výdrž je tak střední, samozřejmě záleží na typu pleti. Není potřeba používat pudr, já přesto přepudrovávala. Je lepší pro pleť s menšími nedokonalostmi, ale na druhou stranu je i hezky krycí. Není přiíliš vhodný na sušší pleť.

  • Cena
  • Balení


Makeup se lehce roztírá a poměrně dobře kryje. Pokud mi nezakryje nějaký ten červený pupínek, stačí použit korektor. Jedinou nevýhodou je, že mi po něm šupinkatí pleť, takže před použitím vždycky obličej nakrémuji. Já osobně docílím skvělého krytí a hezkého, přirozeného vzhledu obličeje když nanesu tento makeup a přes něj ještě Affinitone od Maybelline. Pleť vypadá přirozené a pěkně. Kdyžtak přidám korektor, někdy přepudruji( makeup dobře matuje a někdy to ani není potřeba) a jsem spokojená:)

  • lehce se roztírá
  • kryje
  • zjemňuje pleť
  • matuje
  • tvoří šupinky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tento makeup jsem používala asi 2 týdny a moc nadšená jsem z něj nebyla. Mám docela mastnou pleť a do pár hodin, asi do dvou, jsem se již leskla, a to i s pudrem. Měla jsem ten nejsvětlejší odstín a i tak to na mě bylo tmavší a trochu do oranžova. Nicméně si myslím, že když někdo má sušší pokožku a tmavší pleť, že mu tento makeup od Essence bude vyhovovat. Za tu cenu je kvalita přiměřená.

  • cena
  • vcelku pěkné balení
  • za 2h se už lesknu
  • i nejsvětlejší odstín je na mě tvamší
  • do oranžova


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Tento make-up jsem si koupila na doporučení kamarádek, které z něj byly nadšené, bohužel odstíny jsou příliš tmavé. Navíc po nanesení pleť nevypadá přirozeně-spíše uměle, nepřirozeně. I po použití podkladové báze na obličeji moc dlouho nevydrží. Vytvářejí se mi po něm šupinky na nose, čele a tvářích.

  • Cena
  • Dobře se nanáší
  • Vysušuje
  • Samé tmavé odstíny
  • Pleť nevypadá přirozeně
  • Rychle se spotřebuje


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.4.2013 18:54:09

Tento pěnový make-up hodnotím tak 50% na 50%. Odstíny barev jsou trochu tmavší, ale na opálenou pleť v létě sednou bezva. Ze začátku používání jsem byla nadšená, aplikace byla snadná, make-up je příjemný, přirozený a takový prodyšný. Hezky skryl různobarevnou pleť a celkem dlouho i vydržel. Bohužel hodně zvýrazňuje šupinky a provedení ve skleněném kelímku také není nejlepší. Ke konci make-up nejde skoro nabrat a navíc ho pak máte za nehty. Jinak jsem celkem spokojená. Pleť je sjednocená a má hezkou barvu.

  • nemám pocit masky
  • pěnové lehké složení
  • sjednotí pleť
  • zvýrazní šupinky
  • od poloviny kelímku se špatně nabírá


Další recenze od 28.5.2013 16:32:23

Tento makeup jsem si koupila jako svůj první pěnový a jsem spokojena. Vzhledem k ceně si myslím, že je velice dobrý. Vytváří matný vzhled a dobře kryje, což jsou dvě vlastnosti, které jsou pro mě velice důležité. Nevýhodou je, že zvýrazňuje šupinky. Barvy vypadají v obchodě tmavé, ale po nanesení napleť krásně splynou. Balení ale není moc praktické, sice je masivní a nerozbije se, ale špatně se z něj makeup nabírá obzvlášť, když už ho je méně. Koupím si ho znovu.

  • barva dobře padne
  • kryje
  • matný vzhled
  • cena
  • dělá šupinky
  • balení


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Z tohohle make-upu jsem ze začátku byla strašně nadšena. (koupila jsem ho v zimě) krásně matuje, nejlíp kryje, ale potom když začalo být teplo a podívala jsem se na sebe z blízka tak se mi uplně děsně vytvořili na obličeji mapy. je hold hodně hutný a těžký na obličej takže určitě né nic na léto. bylo mi ho lít vyhodit, tak ho použíám jako korektor na kruhy pod očima, nos a nedostatky..jako korektor je špičkovej!

  • krycí schopnost
  • dobrej jako korektor
  • mapy
  • rozpouští se


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.11.2013 21:42:30

Dobře sjednocuje pleť, na pleti příjemný, osobně make-upy špatně snáším, přijdu si ucpaná a uleptaná, tento je ale výjimečně lehký a vydrží bez slévání a mapování. Je hlavně super na žilky na očních víčkách. Může trochu vysušovat,je třeba napřed nanést krém (to ale u většiny make-upů). Vydrží mi asi tak 12 hodin. Vyhovuje mi mnohem víc než tekuté make-upy.

  • bezvadné krytí drobných žilek
  • matuje
  • kryje
  • nevytváří skvrny
  • neslévá se
  • suchou pleť může přesušit
  • zvýrazní (netvoří!) šupinky


Další recenze od 11.2.2014 13:02:53

Balení není ideální pro delší nehty, špatně se nabírá. Na obličeji je dost vidět, může dělat efekt masky, kor při použití podkladovky. pokud máte sušší pleť, jako já, určitě zvírazní šupinky, takže na to pozor. Výdrž taky není uplně ideální. Ale zase se s ním dobře pracuje, hezky se roztírá, nedělá fleky, ani mapy, Pro začátečníky a při použití malého množství dobrá věc na tréning :)

  • Hezky se roztírá
  • Nedělá mapy
  • Nevydrží
  • Efekt masky


Další recenze od 30.3.2014 16:30:56

Tenhle make up jsem si koupila s tím že hodně kryje. Krycí schopnosti jsou opravdu dobré, ale zbytek ne. Mám spíše mastnou pleť a tenhle make up mi i přesto dělal na pleti šupinky. Já jsem hodně světlý tip a na mě jsou všechny odstíny tmavé nebo oranžové. Matný finish je skvělý, ale z blízky vypadá pleť naprosto nepřirozeně. Tenhle make up bych si rozhodně znovu nekoupila.

  • matnost
  • konzistence
  • krytí
  • cena
  • šupinky i na mastné pleti
  • nepřirozená pleť
  • nezakryje úplně vše
  • výběr odstínů


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.4.2014 22:07:53

Ač jsem se trochu obávala kvality u tohoto make-upu, tak musím uznat, že je poměrně dobrý. Mám moc ráda pěnové make-upy, protože se mi lépe roztírají a přijde mi, že nedělají mapy a efekt masky tolik jako tekuté make-upy. Tento od Essence poměrně dobře kryje ale přitom na pleti vypadá přirozeně. Přijde mi trochu nepraktické balení (nerada sahám do nádobky prsty), spíše bych uvítala kdyby se vytlačoval z tuby. Ale to je jen takový detail. Stojí minimálně za vyzkoušení.

  • nízká cena
  • dobře kryje
  • působí přirozeně
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento make-up používám již několik let, především v letním období a nemůžu si ho vynachválit. Kvalita odpovídá ceně, má střední krytí, obličej nepůsobí, jako kdyby na něm byla maska, make up nedělá "fleky". Jsem s ním maximálně spokojená, jediné, co bych vytkla je to, že na nose, kde mám sušší pleť, se občas dělají šupinky. Ale jinak super, doporučuji

  • cena
  • střední krytí
  • přirozená pleť
  • nedělá mapy
  • víčko se snadno rozbije při menším nárazu či spadnutí


Další recenze od 10.8.2014 21:04:42

Tohle je make up, ke kterému se stále a ráda vracím po nepovedených koupích pravých a nepravých, drahých i levných bb creamů a make-upů. Nikdy mě nezklamal, nemám nějak problematickou pleť, takže mi kryje akorát, nanáším prsty, nedělá fleky, neucpává pory, pleť se mi po něm nehorší, nevysušuje mou pleť, nevytváří mi efekt masky a po napudrování vypadá naprosto přirozeně, dost slušně drží a cena je naprosto skvělá, koupila jsem si ho již několikrát a opět znovu koupím, aby mě zase zachránil :)

  • dobře kryje
  • neucpává pory
  • cena
  • přirozený vzhled
  • žádné


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.11.2014 21:32:00

S velkým nadšení po recenzích jsem si make-up koupila. Krásné balení, super barva. Při začátcích jsem si toho nevšimla, hezky se nanášel a líbil se mi. Jenomže zdání klame. Zalézá do porů a hlavně vrásek, dělá mapy a strašně šupinatí na tváři. Už bych si ho bohužel víckrát nekoupila, ve stejné cenové kategorii jsou rozhodně lepší

  • Cena
  • Balení
  • Rychle ubývá
  • Dělá mapy
  • Šupinatí
  • Zalézá do vrásek


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Super makeup! moc jsem mu nevěřila, ale jsem nadšená. Krásná pěnová lehká konzistence se dle mého názoru nejlépe nanáší prstama. Po použití nejsem ani trochu lesklá, skryje mi nedokonalosti, sjednotí mi pleť, a vůbec ji nezatěžuje - nemám pocit takové té masky. Nevýhodu ale vidím v tom, že když už máte malé množství, tak se to špatně vytírá ze stran kalíšku.

  • lehce se nanáší
  • opravdu matuje
  • kryje nedokonalosti
  • stačí ho málo na celý obličej
  • trošičku mi zvýraznil suchá místa
  • špatně se vytírají okraje kalíšku


Další recenze od 29.1.2015 10:13:13

Líbí se mi praktické balení i přijatelná cena. Hezky kryje nedostatky, ale na druhou stranu zase zvýrazní šupinky. Není po něm potřeba nanášet pudr, pokud si správně zvolíte odstín (já míchám 1 a 7). Z pěnových jsem vyzkoušela i třeba Maybelline, ale zdaleka nevyhovovalo. Pleť je semišová, ale male-up nevydrží moc dlouho. Při šichtě 8 hodin přijdu domů a musím se přemalovat.

  • kombinovatelnost barev
  • kryje
  • přijatelná cena
  • praktické balení
  • dělá semišovou pleť
  • nemusíme nanášet pudr
  • krátká výdrž
  • zvýrazní šupinky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Velké zklamání, ale co bych chtěla za tuto cenu. Má velmi krásný obal i odstín nebyl špatný - do sněda. Při prvotním nanesení krásně kryje, ale hodně vysušuje, dělá mapy a po hodině máte pocit masky, kterou musíte smýt. Velmi zhoršuje pleť, darovala jsem jej kamarádce k vyzkoušení, ale také ji nesedl. Již si tento produkt nezakoupím. Byla to špatná investice, ale alespoň jsem vyzkoušela.

  • nic
  • vysušuje
  • špatná konzistence
  • špatně se roztírá
  • dělá mapy a šupiny
  • velmi zhoršuje pleť


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.11.2015 00:14:38

I když mám dávno své stálice co se make-upů týká,vyzkoušela jsem na doporučení i tento a musím uznat,že i levná značka může překvapit!!!!Zakoupila jsem si nejsvětlejší odstín a sednul mi přesně, i když po otevření nádobky to opravdu nevypadalo.Make-up je pěnový,dobře a lehce se roztírá,stačí velice malé množství na celý obličej.Během dne nedělá fleky,neoxiduje,celkem vydrží.Krásně a dobře kryje,není potřeba přepudrovávat.Jediné z čeho jsem měla šok,že se opravdu slévá!Zkoušela jsem ho několik dnů,když jsem byla doma a během dne jsem si nalíčení moc nekontrolovala.Večer,když jsem se šla odlíčit, jsem si všimla,že mám na nose nějakou čáru.Bohužel,byl to slitý make-up,sice jenom na nose,ale docela mě to zklamalo.Make-upy které používám,mi tohle nikdy neudělaly.Takže buď přepudrovávat během dne nos a nebo nepoužívat.......Jinak ale doporučuji!!!

  • dobře kryje
  • lehce se roztírá
  • neoxiduje
  • slévá se


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 5.1.2016 20:39:06

Tento makeup jsem si koupila na dopručení kamarádky a také mě lákala cena. Na první dojem působil velmi dobře, ale po pár dnech jsem zjistila, že to nebyla ta pravá volba - po pár hodinách se pleť opět leskne, na nose jsou šupinky, krycí efekt je taky pryč a makeup se začne "slévat". A navíc vysušuje pleť. Někdy vytváří "masku".

  • jako "bleduli" mi velmi vyhovovaly odstíny - především 04
  • vysušuje
  • vznik šupinek
  • nemá příliš dobrou výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.2.2017 16:49:53

Nejlepší makeup na světě! Mám mastnou a aknózní pleť, tudíž nějaké vodové hydratační makeupy pro mně nejsou. Ale tento tuhý pěnový makeup bez obsahu oleje je pro mou pokožku darem z nebes. Úžasně zakryje pupínky i kruhy pod očima, úžasně drží na místě celý den a ani se po něm netvoří tolik akné. Líbí se mi balení ve skleněném kalíšku, vypadá elegantně. Kupuji si ho již několik let a stále budu. Vřele doporučuji!

  • Úžasné krytí
  • Sametový finiš
  • Skvělá výdrž
  • Hezké balení
  • Dobrá cena
  • Nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.2.2017 18:52:08

Ťažko ohodnotiť tento makeup. Niekomu sadne a niekomu nie. Mne nesadol. Oceňujem jeho ľahkosť, použitie, krytie. Je pravda, že vôbec netreba použiť púder aj keď výdrž teda nie je nič extra. No čo sa mi nepáčilo, že robí ten dojem masky a celkovo potom tvár vyzerá ako keď nejaká teenegerka čo chodí na základku si toho požehnane natrepe na tvár a vyzerá lacno. Aspoň ja očakávam od makeupu, že splynie s pleťou a vytvorí dojem druhej kože a tento to nesplnil. No ale zas ak nechceme aby sa nás partner doma nezľakol tak na to akurát stačí.

  • krytie
  • zmatní pleť
  • výdrž
  • dojem masky


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.11.2017 17:44:46

Napriek tomu, že make-upi tejto značky nenakupujem, tento ma zaujal už dávnejšie. Mala som ho 2x a bola som v podstate spokojná. Môj odtieň bol najsvetlejší a hoci sa zdal na pohľad či na ruke tmavý a oranžový, na pleti bol takmer dokonalý a pekne sa prispôsobil. Jeho konzistencia je príjemná penová, preto aj nanášanie bolo pre mňa jednoduché. Po nanesení na pleť bola okamžite matná a takto vydržala ešte niekoľko hodín, teda nie je treba ani prepudrovať, ja však pudrujem. Horšie je to s výdržou, nejak extra dlho určite nevydrží a mizne, ale mizne aspoň rovnomerne a netvorí fľaky.

  • - zmatní na niekoľko hodín
  • - konzistencia
  • - odtiene
  • - stredná krycia schopnosť
  • - výdrž