Maybelline Expression Kajal Eyeliner recenze a zkušenosti

Tužky Maybelline Expression Kajal Eyeliner
Tužky Maybelline Expression Kajal Eyeliner - obrázek 1
Tužky Maybelline Expression Kajal Eyeliner - obrázek 2
Tužky Maybelline Expression Kajal Eyeliner - obrázek 3
5 3.3 8
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 119 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 8 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Expression Kajal Eyeliner

věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 25.6.2012 12:35:51

Expression Kajal eyeliner od Maybelline je moje nejoblíbenější obyčejná tužka na oči. Sice mám radši vysouvací, ale tahle je super. Je krásně černá, měkká, nerozmazává se příliš, jako ostatní tužky. Největší minus je, že se musí ořezávat :D Koupím si ji určitě znovu.

  • Pěkně černá
  • Jednoduchá aplikace
  • Měkká
  • Nerozmazává se
  • Není vysouvací


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 25.6.2012 18:03:08

Super klasika. Maybelline Expression Kajal Eyeliner používám moc ráda protože se s ní moc dobře "pracuje". Má krásné odstíny a tak nikdy nezůstanu u jedné barvičky. Určitě doporučuji, Cena je super, protože je tužka fakt kvalitní. Dostupnost je taky za jedna, určitě doporučuji.

  • Více odstínů
  • Cana a dostupnost


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.6.2012 18:25:30

Tyto tužky jsou používala dlouhá léta. Jsou to určitě jedny z nejlepších tužek na oči z drogerky. Jsou krásně pigmentované, dobře kreslí a výdrž je průměrná. Po zkušenostech s jinými drogerkovými tužkami to byl docela skok k lepšímu, když jsem vyzkoušela tyto tužky. Nicméně dnes používám mnohem lepší tužky za srovnatelnou cenu, proto hodnotím pouze trojkou.

  • dostupnost
  • dobrá pigmentace
  • dobře kreslí
  • výdrž průměrná


Další recenze od 9.12.2012 09:11:02

Tužku mám v šedém odstínu, který je naprosto nádherný, má v sobě takové třpytky nebo shimmer a na oku vypadá nádherně. Bohužel tužka je dost tvrdá. Výdrž je fajn, nevydrží celý den, ale tak 7 hodin ano. Pigmentaci neůžu moc posoudit, protože tím jak je tužka tvrdá na ní musím vždycky hrozně tlačit. Ale ta barva je krásná, takže jí tu tvrdost kolikrát ráda odpouštím.

  • cena
  • krásná neobvyklá šedivá
  • dobrá výdrž
  • je tvrdá


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 26.3.2013 21:39:06

Na tuhle tužku jsem narazila náhodou, když jsem ji dostala jako "dárek" k řasence. Její kvalita mne velmi příjemně překvapila, a tak se k ní ráda vracím. Dokonce bych řekla, že je to jeden z nejlepších drogerkových produktů z hlediska poměru cena/výkon. Z tužkou se dobře pracuje, má poměrně dobrou pigmentaci a docela vydrží, i když v průběhu odpoledne občas linku opravuji, protože jakoby zesvětlá. Používám ji téměř každý den a vydrží mi skoro celý rok. Pro mě je to klasika, kterou mohu doporučit a ke které se vždy ráda vrátím.

  • dobře se s tužkou pracuje
  • často bývá v akci
  • docela dobrá pigmentace
  • v průběhu dne jakoby zesvětlá


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 6.6.2013 23:09:31

Vlastním modrou a tužka tedy nic moc. Odstín není pro mě úplně to pravé ořechové, je prostě "moc modrá", mám radši mnohem tmavší modré odstíny. Ale to je subjektivní věc samozřejmě, barva to hezká je a určitě bych si takovouto modrou linku jednou za čas ráda namalovala, kdyby tužka jako taková byla kvalitnější. Bohužel čerstvá linka se mi na horním víčku hned obtiskává, barva nevydrží sytá moc dlouho, rozmazává se, spodní linka nedrží už vůbec. Jinak se s ní maluje dobře, není tvrdá, pigmentace taky fajn. Bohužel výdrž špatná, alespoň u modrého odstínu, jiné jsem nezkoušela.

  • tužka není tvrdá
  • dobře se s ní maluje
  • celkem dobrá pigmentace
  • slabá výdrž - rozmazává se a barva se ztrácí


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 22.6.2013 10:47:18

Tuto tužku na oči mám zatím jen v tmavě modrém odstínu, ale plánuji koupit další. Má moc hezkou sytou barvu, která na očích i dlouho vydrží, sice ne úplně celý den, ale i přesto je výdrž nadprůměrná. Tužka je sice ořezávací, ale nikdy jsem nenarazila na problém, že by se lámala. Jen je trochu tvrdší, a proto při aplikaci musím víc přitlačit.

  • pigmentace
  • výdrž
  • je tvrdší


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 4.7.2014 17:09:23

Tato tužka mě docela zklamala, připadá mi až moc měkká a při vykreslování linky zanechává hrudky. Navíc se musí pořád ořezávat, protože má poměrně úzkou tuhu, žádnou jinou tužku neořezávám tak často jako tuhle. Příště si koupím zase nějakou tvrdší, která déle vydrží. Barva je ale ok, zvládnu ji vypotřebovat, ale nad další koupí neuvažuju.

  • černá barva
  • úzká tuha, která se musí často ořezávat
  • příliš měkká


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené