Maybelline Illegal Length Fiber Extensions Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Maybelline Illegal Length Fiber Extensions Mascara
Řasenky Maybelline Illegal Length Fiber Extensions Mascara - obrázek 1
Řasenky Maybelline Illegal Length Fiber Extensions Mascara - obrázek 2
Řasenky Maybelline Illegal Length Fiber Extensions Mascara - obrázek 3
5 2.7 18
  • Průměrné hodnocení 2.7
  • 23% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 68 - 280 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Illegal Length Fiber Extensions Mascara

věk
25-34

oči
modré

Tato řasenka slibuje prodloužení řas pomocí 3mm vláken. Nějaká vlákna jsem sice objevila, ale aby bylo prodloužení viditelné, je třeba dát několik vrstev. Výsledek bohužel připomínal spíš tzv. "muší nožičky". Jsem zastánkyně spíš huňatějších kartáčků, ale s tímto se mi kupodivu pracovalo celkem dobře. Nicméně konzistence řasenky to celé pokazila. Škoda, čekala jsem víc. V kombinaci se zahušťující řasenkou ujde.

  • precizní kartáček
  • konzistence
  • efekt muších nožiček


Další recenze od 25.4.2012 20:01:35

Pro mě jednoznačně jedna z nejhorších řasenek od Maybelline . Jinak jsem s jejimi řasenkami už tak pět let moc spokojená. Pro mě stále favorit- volume express. Tuto už si rozhodně nekoupím. Když zaschne už nenanášet!! úplně řasy žmolkuje a slepuje.. další klamavá reklama, jinak nedám na Maybelline dopustit...

  • výdrž
  • dobře se odličuje
  • neprodlouží
  • slepuje


Ze začátku jsem si řikala, že je super úžasná. Pokud si déle řasy protahujete, tak jsou opravdu delší. Nikdy jsem neměla na nic alergii, ale začali mě po ní strašne štípat oči. Tak jsem jí dala kamarádce, a měla to samé. Nemohla jsem se dočkat až jí odlíčím

  • vzhled
  • špatné složení


věk
15-24

oči
zelené

Opravdu jedna z nejhorších řasenek kterou jsem měla. Příšerně slepuje řasy, když se sebemenší drobeček řasenky dostane do oka opravdu hodně pálí oproti jiným řasenkám a o těch 4mm vláknech ani nemluvím, když už se nějaké na řasy uchytí, tak v jiné délce než-li jsou ostatní. To, že reklama je polovina úspěchu v tomto případě platí dvojnásob. Rozhodně nedoporučuji.

  • Reklama
  • Slepuje řasy
  • Dráždí oči


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 22.5.2012 09:57:35

Řasenku jsem koupila na základě reklamy, ale docela mě zklamala. Sice jsem ji kupovala díky slevám za 129kč, ale ani tu hodnotu nemá. Řasy slepuje, musí se s ní hodně pracovat, aby byl aspoň trošku nějaký efekt prodloužení. Co mě dále zklamalo, bylo to, že hodně dráždí oči.

  • Pěkný obal.
  • Nesplní účel. Dráží oči.


Další recenze od 22.5.2012 16:06:51

Jsem asi jediná která je z této řasenky nadšená. Nadšená jsem z každé nové řasenky, a mě osopbně splní svůj účel jen prvních pár dnů. Ze svých krátkých světlých řas jsem byla už zoufalá a přemýšlela o umělých. Nakonec mi ty "umělé" řasy vykouzlila tato řasenka, jako žádná jiná. Každému sedne něco jiného a já dávám této řasence jedničku s hvězdičkou. Všiml si té změny i přítel který, co si budem povídat, je to chlap a jsou mu takové "maličkosti" šumák :) oči mám citlivé, mě je ale nedráždí..

  • efekt umělých řas splňující
  • žádné drolení
  • mé citlivé oči nepálí
  • pěkný obal
  • po měsíci mám pocit že není náplň ale stále se s ní maluji


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 30.5.2012 10:58:08

Tak pro mě osobně dost velké zklamání. Řasy možná jakž takž prodlouží, ale rozhodně ani trochu nezahustí a pokud se člověk pokusí dát další vrstvu, vykouzlí si výstavní "muší nožičky". Kartáček mi taky vůbec nevyhovuje, mám radší hustší. Znova už si ji rozhodně nepořídím.

  • nehrudkuje
  • vůbec nezahušťuje
  • dělá efekt muších nožiček
  • vlákna se na řasy lepí nepravidelně


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 29.7.2012 16:47:23

Jsem ráda, že jsem si řasenku nepořídila a že jsem ji pouze vyzkoušela u mamky. Řasenka mi absolutně nenatočila řasy. Slepuje se. Pálí mě z ní oči. Na tu cenu je hodně špatná, opravdu mne zklamala... Špatně se aplikuje, prostě je celá nepovedená......

  • Obal?
  • Lepí řasy
  • Nenatočí
  • Cena


Nesplnila očekávání vůbec.Velmi malé skoro neznatelné prodloužení až po 2-3 vrstvách,velmi málo řasenky uvnitř-skoro suchý kartáček,velice nevýrazný efekt,naprosto zklamala,víckrát nekoupím.Jediný klad byl a špička na konci kartáčku k rozdělení slepených řas.

  • špička na konci kartáčku k oddělování řas
  • neprodlužuje


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 2.11.2012 12:30:30

Koupila jsem si ji, jelikož jsem se nechala ovlivnit reklamou. Chyba. Řasy mi možná trošku prodloužila, ale žádný zázrak se nekonal. Vlákna mi nevadila, do oka se mi nedostala, ale ani si "nesedla" na konce řas, takže mi tam přišla úplně zbytečná. Celkem rychle vysychá a nabírá zbytečně moc produktu, takže musíte otírat, což nesnáším. Když k tomu připočtu, že se obtiskává na dolních řasách, šup s ní do koše!

  • na začátku celkem prodloužila
  • slepuje řasy
  • nezahustí je
  • odporné balení
  • vysychá
  • nabere přebytečné množství produktu, musíte otírat
  • obtiskává se


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 27.11.2012 10:14:30

Řasenku jsem nedopatřením měla dvakrát po sobě a už si ji nekoupím! Nedělá vůbec hezké řasy a hlavně nedrží a to ani ta voděodolná, stále jsem musela řasy domalovávat a stejně to nebylo ono. Navíc velice rychle vysichala. Už po měsíci jsem měla pocit, že musím koupit novou.

  • reklama
  • nedrží
  • nedělá hezké řasy
  • rychle vysichá


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 4.7.2013 00:01:13

Překvapily mě negativní názory na tuto řasenku. Zakoupila jsem ji společně s linkami v DM, moc jsem od ní nečekala, ale byla jsem příjemně překvapena! U hodně řasenek se mi stává, že když natočím řasy kleštičkami, po nanešení řasenky mi spadnou do působního stavu, což se mi u této nestávalo. Nádherně prodloužila řasy, u mě snad více než o ty slibované 4 milimetry. Dodala krásný objem a černou barvu. Možná se k ní někdy vrátím, ale ráda zkouším něco nového, tak uvidíme. :)

  • Udrží natočené řasy
  • Vážně černá barva
  • Prodlouží
  • Zahustí
  • Žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 10.7.2013 09:05:52

Řasenka pro prirozené denní líčení. Řasy hezky prodlouží, kartáček nanáší barvu rovnoměrně, barva nežmlokuje a vydrží na řasách celý den, tudíž pod očima nezanechává černé šmouhy. Co mi ale u ní vadí je, že řasy moc nezahustí. Na večer bych určitě volila řasenku s víc dramatickým efektem. Tato mi přijde dobrá na den, na takové přirozenější líčení. Znovu nekoupím proto, že mi lépe vyhovuje Look Out od Astor.

  • prodloužení řas
  • vydrží celý den
  • nedrolí se
  • při nanášení nežmolkuje
  • nezahustí


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 20.9.2013 18:46:32

Tohle že je od Maybelline? Pro mě to bylo teda zklamání na celé čáře.. Řasy vůbec nenatočí kartáček je nějaký řídký.. o nějaké délce nebo hustotě řas po nanesení této řasenky nemůže být řeč.. Nevím kde se stala chyba, ale řasenky od Maybelline byly vždycky úžasné..toto je opravdu propadák.. vyhozené peníze.. Navíc i ta barva mi nepříjde uplně černá spíš do šeda:/

  • žádné
  • všechno špatně bohužel
  • nikdy víc!


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 5.1.2014 22:18:58

Tato řasenka není zas tak špatná. Obal i kartáček má moc hezký, řasy i ty spodní se s ní dají nalíčit hezky. Řasy sice vůbec nezahustí, ale zase je celkem prodlouží aniž by je slepila. Neslepí ani při 3 vrstvách, což velmi oceňuji. Znovu si jí kupovat nebudu, protože mám mnohem lepší řasenky než je tato, ovšem na zkoušku bych jí klidně doporučila. Dalším plusem je, že má velmi hezkou vůni. Odlíčit jde také velmi dobře.

  • neobtiskuje se
  • vůně
  • mírně slepuje řasy
  • nezahustí řasy


věk
15-24

oči
modré

Tuto řasenku jsem si koupila už podruhé a jsem s ní 100% spokojená! Je sice pravda, že po zakoupení tak cca 1-2 týdny není nic moc, ale jakmile trochu " vyschne" tak dělá opravdu nádherné řasy. Krásně prodlouží- sice příliš řasy nezahustí, ale to já ani nepotřebuji. Výdrž řasenky je asi 6-7 hodin, což mi vyhovuje. Odličuje se taky dobře

  • Výdrž
  • Prodlouží
  • Asi nic


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 20.2.2014 23:20:23

Prvá riasenka, ktorá ma od Maybelline sklamala. Na začiatku bola moc riedka, zlepovala mi riasy a otláčala sa, tak som ju nechala trošku vyschnúť. Až po pol roku sa dá ako tak používať. Vydrží celý deň, neopadáva a aj pigmentácia je dobrá, ale nemám pocit že by extra predlžovala mihalnice. Celkom dobre ich oddelí,ale inak za tú cenu nič moc, pretože nerobí tú prácu, ktorú by mala.

  • výdrž
  • oddelí riasy
  • pigmentácia
  • cena
  • nepredlžuje


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 9.5.2014 17:26:56

Tak za sebe musím říct, že já s touto řasenkou jsem maximálně spokojena. Své řasy mám celkem dlouhé a husté, takhle řasenka mi je neslepuje, řasy oddělí a o něco prodlouží. Nezahušťuje, spíš jen prodlužuje. Nemám efekt umělých řas, dá se vrstvit a pořád jsem spokojená. Mně zas nevyhovují ostatní řasenky od maybelline, řasy tak obalí, slepí, kolikrát i žmolkují, že hrůza děs. Jak mrkací pana

  • Neslepuje
  • Prodlužuje
  • Bez efektu umělých řas
  • Za mě nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené