Miss Sporty Check Matte recenze a zkušenosti

Top/base coats Miss Sporty Check Matte
Top/base coats Miss Sporty Check Matte - obrázek 1
Top/base coats Miss Sporty Check Matte - obrázek 2
Top/base coats Miss Sporty Check Matte - obrázek 3
5 4.7 11
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty Check Matte

věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.5.2012 12:23:02

Posuzuji jenom matující účinek a ten je 100%. O výdrži moc nemluvím, jelikož, nevím čím to je, lak mi většinou déle jako 3 dny stejně nevydrží. Lahvička je typicky "misssportyovská", lak je bíle neprůhledný. Matující efekt je skoro okamžitý a velmi rychle i schne.

  • cena
  • 100% účinek
  • dobře schne
  • nevím


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.5.2012 14:44:26

Matující efekt je skvělý. Stačí jedna vrstva tohoto laku na jakýkoli barevný lak a dostanete matnou verzi vašeho oblíbeného laku na nehty. Já jsem s ním moc spokojená. Ani k výdrži nemám žádné výhrady, protože mi vydrží min. 5 dní. Možná by se výdrž dala prodloužit třeba za pomocí dvou vrstev tohoto top coatu. Po těch cca pěti dnech mi totiž začíná na některých místech lehce prosvítat lesklý efekt barevného laku, který je pod ním.

  • perfektní matný efekt
  • velmi dobře se lakuje
  • konzistence akorát (ani řídká, ani hustá)
  • žádné


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 16.5.2012 21:08:09

Super matující efekt, který je téměř okamžitý. Rychle schne a udrží lak pod ním déle neošoupaný na špičkách nehtů. Má klasický plochý štěteček díky kterému se lak dobře nanáší a není ani drahý. Určitě můžu doporučit, já sama jsem kouzlu matných nehtů úplně propadla :)

  • rychle schne
  • dobře se nanáší
  • matný efekt vypadá super
  • nemá


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 31.8.2012 12:41:13

Matovač od Miss Sporty je fajn vychytávka. Líbí se mi, aplikuje se tím způsobem, že nanesete vrstvu na barevný lak. Účinek matování nastoupí téměř okamžitě, výdrž průměrná, tady jde spíše o kvalitu barevného laku. Zajímavé, doporučuji zkoušet hlavně na tmavé odstíny laků.

  • rychlé schnutí
  • nic


Další recenze od 10.9.2012 20:19:07

Tento lak s matujícím efektem mě naprosto uchvátil. Zmatňující efekt je okamžitý a lak rychle schne. Lak je za rozumnou cenu a dostupný běžně v drogerii. Doporučuji všem, kteří rádi experimentují s laky a celkově se zdobenám nehtů. Narozdál od jiných laků, u tohoto oceňuji i malé balení, navíc lak opravdu pomalu ubývá.

  • zajímavý efekt
  • cena
  • dostupnost v drogerii
  • rychle schne
  • nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 20.10.2012 16:50:58

Tento zmatňující top coat funguje opravdu skvěle. Ihned zmatní jakýkoliv lak, zasychá opravdu velmi rychle. Co mi na něm vadí ale nejvíce, již druhý den mi začíná prosvítat lesklý lak, který je pod ním, takže musím nanést další vrstvu. Lak se ale skvěle nanáší, štěteček má dobrý tvar a cena je také vynikající.

  • Okamžité zmatnění
  • Snadné nanášení
  • Cena
  • Rychle schne
  • Brzy začne prosvítat spodní lesklý lak


věk
15-24

nehty
slabé

Další recenze od 22.10.2012 17:27:12

Miss Sporty Check Matte je prostě super.. :) Od té doby, co jsem si ho koupila v dm ho používám snad ke každému barevnému laku a matující sefekt se mi zkrátka hrozně moc líbí :) Oceňuji dobrou cenu a dostupnost laku, negativa jsem nenašla.. :) Za jedna! :)

  • Matuje s úspěchem
  • Cena
  • Dostupnost


věk
25-34

nehty
přírodní

Tento lak dělá přesně to, co má - zmatňuje. Výdrž záleží na podkladovém laku, ale vždycky mi vydržel maximálně 3 dny, potom už je dost vidět, že matující efekt se pomalu ztrácí. Ale za mě super oživení pro obyčejné jednobarvené laky na nehty. Určitě znovu koupím.

  • matuje
  • žádné


Tento lak na nehty mám již delší dobu. Zezačátku jsem z něj byla nadšená. Jenže po nějaké době se mi zdá, že jeho efekt je zvláštní. První nehet, který přelakuju je opravdu matný. Ale na otatních zase až takový rozdíl vidět není. Opravdu nevím, čím to je.

  • dostupnost
  • cena
  • dočasný efekt


věk
15-24

nehty
pevné

Už dlouho jsem si chtěla udělat matné nehty,které jsem viděla na internetu,ale nevěděla jsem jak.Pak jsem se dozvěděla,že existuje vrchní matný lak na nehty.Později jsem ho viděla ve slevě v drogerii Teta a tak jsem si ho koupilaMyslím,že cena je přijatelná.Hned jsem ho vyzkoušela a je fakt super!Pěkně podkladový lak zmatní a docela rychle schne.Štěteče´k má stejný jako ostatní laky miss sporty a dobře se s ním pracuje.

  • zmatní nehty
  • cena
  • asi nic


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 3.3.2014 21:34:50

Matující lak od Miss Sporty je perfektní. Nehty opravdu zmatní perfektně. Poměrně rychle uschne. Hodně mi vyhovuje i štěteček, který teď Miss Sporty k novým lakům dělá. Krátce střižený. Dobře se mi s takovým štětečkem lak aplikuje. Výdrž má poměrně dobrou vzhledem k ceně cca 4-5 dní. Já jsem maximálně spokojená a rozhodně doporučuji vyzkoušet. Matné laky na nehtech vypadají opravdu krásně.

  • výborný na matný efekt laku
  • rychle schne
  • super štěteček
  • nízká cena
  • žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené