Sally Hansen Insta-Dri Top Coat recenze a zkušenosti

Top/base coats Sally Hansen Insta-Dri Top Coat
Top/base coats Sally Hansen Insta-Dri Top Coat - obrázek 1
Top/base coats Sally Hansen Insta-Dri Top Coat - obrázek 2
Top/base coats Sally Hansen Insta-Dri Top Coat - obrázek 3
5 4.7 15
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 94% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 130 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Sally Hansen

Recenze produktu
Sally Hansen Insta-Dri Top Coat

věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 21.1.2018 08:09:03

Tak, bohužel, po několika vyzkoušeních musím říct, že mě tento výrobek hodně zklamal. Lak sice vytvrdí, ne tedy rychleji, než můj dosavadní FS, ale ty bublinky, které na povrchu udělá, nemůžu odpustit :(. A to jsem zkoušela různé postupy (nanést až po dvou minutách, nanést později, nanést hned...), bublinky jsou vždy :(. Nechápu proč, ale barevný lak s tím vypadá hrozně :(. Velké zklamání po těch všech super recenzích. Využiju leda tak na vytvrzení bezbarvého laku a spíše jen na nohou. Jelikož byl dražší, než FS, čekala jsem něco MNOHEM víc.

  • Hezká lahvička
  • Velké balení
  • Nevytvrdí rychleji než vytvrzovač od FS
  • Vytváří bublinky
  • Cena


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 20.2.2017 11:22:04

Nechápu, jak to, že jsem na tento top coat nepřišla dříve! Je senzační ve všech směrech! Bleskurychle zasychá, vydrží dlouho a na to, že má takové vlastnosti, tak i má vysoký lesk. Překvapil mě velice. Zkoušela jsem spousty top coatů, hlavně kvůli razítkovací metodě, kdy se mi po každém top coatu razítko na nehtu totálně rozpilo, po tomto vůbec! Za mě ANO, doporučuji! Cena odpovídá kvalitě i obsahu (13,3 ml). Lahvička se fajn drží, štěteček je tak akorát, hustota je taky fajn, ani tekutá, ani příliš hustá. Pracuje se mi s ním dobře.

  • Rychle zasychá
  • Vydrží i 5 dní (pracuji manuálně)
  • Vysoký lesk
  • Nerozpíjí lak pro razítkování
  • Žádné


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Můj oblíbený výrobek na nehty- vysoušeč laku na nehty. Kupuji ho stále dokola, nedám na něj dopustit. Používám ho po dvou vstvách barevného laku na nehty, nechá je rychleji zaschnout. Nehty jsou pak lesklejší a výdrž laku je delší. Párkrát se mi ale stalo, že nebyl dlouho nikde k sehnání, když jsem ho potřebovala. A jednou mi v lahvičce zatvrdl, ale to může být i moje chyba, že jsem ho špatně zavřela.

  • Dodává lesk
  • Cena
  • Prodlužuje výdrž barevného laku
  • Funguje
  • Dlouhá výdrž balení
  • Občas horší dostupnost
  • Může v lahvičce zatvrdnout


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 24.9.2016 10:45:50

Dlouho jsem si chtěla lakovat nehty, ale s množstvím domácích prací a neustálého máčení rukou mi většinou nevydržel ani do druhého dne. Pak jsem zjistila, že existuje top coat lak a podle recenzí tady jsem koupila tenhle. A najednou mi lak vydrží cca 5 dní úplně bez viditelné újmy, spíš musím přelakovat, protože mi odrostou nehty, než že by se zničil. Na nohou to je taky báječné. Můžu říct, že u tmavších barev je víc vidět, že se při běžném provozu brzy oťukají a odřou úplně špičky nehtů, tak čtvrt milimetru, ale nebude to chyba laku, spíš to na té špičce prostě nemůže dežet nikdy. Je to vidět zblízka, jinak běžně ne. U světlého laku si toho nevšimnete. Používám pod něj ty nejlevnější barevné laky a jsem spokojená. Taky se krásně leskne. Balení je možná zbytečně velké. Asi po roce začal být moc hustý a špatně se lakoval dohladka, dělal moc velkou vrstvu, pod kterou se dělaly bublinky. Takže chce cca po roce koupit nový, i když ho ještě většina v lahvičce je. Ale myslím, že k tomu je ta cena rozumná, tak mi to nevadí. A dobře se s ním pracuje.

  • lak opravdu drží klidně 4-6 dní
  • krásně lesklý a vyhlazený povrch
  • vzhledem k funkčnosti rozumná cena
  • dobře se natírá i odlakuje
  • příliš velké balení, dříve začne zasychat než se spotřebuje


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 23.9.2016 10:55:48

Tak tohle je rozhodně nejlepší Top Coat, který se dá sehnat v drogerii. Mohu srovnávat se spousty drogerkovými značkami. Nehty lakuji jednou vrstvou base coatu také od Sally Hansen, konkrétně Hard as Nail, na který taky nedám dopustit, dále dvě vrstvy barevného laku, většinou používám levný Miss Sporty a po 2-5 minutách jednu vrstvu Insta-Dri Top Coatu. za minutku už mam nehty na dotek suché. Samozřejmě jsou ještě náchylné na rýhy a podobně. Když jdu spát třeba hodinu po nalakování tak se nemusím bát, že budu mít ráno obtištěnou peřinu. Navíc mi nehty vydrží 3-5 dní krásné! Což je pro mě malý zázrak. A ten lesk, co TC na barevném laku vytvoří! Ach! Nádhera. Nehty pak vypadají trochu jako gelovky, ale přirozenější. Zeptalo se mě na to už pár lidí, jestli jsou to moje nehty nebo ne. Štěteček je malinko užší, ale manipuluje se s ním skvěle. Lahvička je plastová, takže není těžká. TC nerozmazává barevné laky a zdobící laky. Jediné malinké negativum shledávám v konzistenci laku. Je na mě trochu tekutější. Rozhodně ho koupím znovu (už teď mám druhé balení, první vydrželo cca 5 měsíců při lakování 2x týdně) a budu ho kupovat pořád. Už nechci jiný.

  • Ihned zaschne
  • Prefektrně vytvrdí i více vrstev laku
  • Vytvoří překrásný lesk
  • Zvýší výdrž barevného laku až na 5 dní
  • Balení
  • Cena
  • Těkutější konzistence


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 8.4.2016 13:13:56

Hledala jsem nějaký super top coat na nehty a v recenzích vycházel dobře tento od Sally Hansen. Po vyzkoušení musím chválit. Schne rychle, udělá nádherný lesk na povrchu barevného laku a prodlouží výdrž manikúry, takže splňuje vše, co od takového laku potřebuju. Dobré je také, že je to červená lahvička a ne průhledná, protože pak není vidět, jestli se nezbarvuje štěteček do barvy při nanášení na barevné laky, což mi zatím dělaly všechny top coaty v průhledných lahvičkách. Není to sice na závadu, ale pěkně to nevypadá, takže tady je to vyřešeno vskutku šalamounsky ;-) Jediné mínus vidím v úzkém štětečku, s kterým se mi manipuluje hůř než se širokým, ale to se dá omluvit.

  • prodlouží výdrž laku
  • rychle schne
  • krásný lesk
  • úzký štěteček


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 18.7.2015 10:16:42

Top Coat Sally Hansen jsem si zakoupila na základě velmi pozitivních recenzí a rozhodně koupě nelituji. Po aplikaci obyčejného barevného laku chvilinku počkáte a aplikujete v jedné vrstvě tento. Výsledný efekt je naprosto úžasný. Funguje jako ochrana barevného laku, takže se nemusíte bát jeho okamžitého poškození, nehet je díky němu také o něco pevnější. Dále dodává nalakovaným nehtům opravdu zajímavě zářivý efekt, který dokáže upoutat pozornost, jelikož i obyčejné přírodní nehty s barevným lakem a tímto top coatem vzbuzují dojem nehtů umělých. Další pozitivum je velké balení a dostupnost v drogérii.Osobně ho kupuji v síti prodejen DM.

  • Krásný výsledný efekt
  • Dokáže prodloužit životnost barevného laku
  • Žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 8.7.2014 12:05:17

Opravdu vynikající topcoat. Cenově přijatelný nadlak, lahvička je celkem velká, takže vydrží dlouho. Lak usuší bleskurychle, opravdu se mi s ním snad nestalo, aby se mi lak otlačil. Dodá i krásný lesk. Výdrž laku také určitě o něco prodlouží, se štětečkem se dobře pracuje. Nemám námitek, co se týče drogerie tak si myslím, že s tímto topcoatem nikdo nesáhne vedle.

  • cenově přijatelný
  • lak rychle usuší
  • dodá krásný lesk
  • mírně prodlouží výdrž laku
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 2.6.2014 22:52:52

Pokud hledáte dostupný a kvalitní rychleschnoucí topcoat z drogerie, tento výrobek Vás určitě nezklame. Největší předností je rychlé schnutí opravdu do minuty máte lak zaschlý a ani se nehne! Navíc je tento topcoat hodně lesklý, dobře se lakuje - je tekutější, ale zase nijak závratně neubývá. Jediné, co bych mu možná vytkla, je, že moc neprodlužuje výdrž laku na nehty...Ale upřímně, zatím jsem ani žádný takový nenašla (a to mám doma i OPI)

  • rychlé schnutí
  • vysoký lesk
  • snadná aplikace
  • cena
  • nijak závratně neprodlužuje výdrž laku


věk
55-64

nehty
slabé

Nejlepší nadlak, který jsem kdy měla. Nejenže velmi rychle schne, ale také rychle vytrvrdí i několik vrstev laku. Navíc dává každému laku úžasný lesk. Vždy si nanáším na nehty 2 vrstvy zpevňovače nehtů, pak 2 vrstvy laku a nakonec tento nadlak, kterým nešetřím, dám klidně větší množství. Za několik minut je vše suché. Lak se tak nepoškrábe, na nehtech vydrží delčí dobu, navíc tento nadlak nestahuje špičky, je prostě super. Je sice dražší, ale ušetří mi čas a nervy. Rozhodně vřele doporučuju. V každém případě měnit nebudu a zůstanu věrná tomuto výrobku, lepší jsem nikde nenašla. Navíc oceňuji celkem velké balení....

  • rychle schne
  • nestahuje špičky laku na nehtech
  • dává nehtům vysoký lesk
  • rychle vytrvrdí lak
  • dobře se aplikuje
  • větší balení
  • snad jen cena-ale vyplatí se


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 25.3.2014 21:58:00

Lak jsem si koupila na základě recenzí zde a jsem nadšená. Se štětečkem se dobře pracuje, lak zaschne opravdu v řádu vteřin a nehty mi vydrží déle v perfektním stavu. Na rozdíl od jiných top coatů se neošoupe, takže nehty mají do odlakování hladký a lesklý povrch. A ten lesk, to je něco úžasného. Několik lidí se mě ptalo, jestli mám gelové nehty. Rozhodně doporučuji.

  • vysoký lesk
  • prodlužuje výdrž laku
  • cena
  • žádné


Další recenze od 15.3.2014 09:50:41

Opravdu perfektní ochranný lak! Velmi rychle po nanesení schne, takže nemusím čekat čtvrt hodiny než zaschne. Vytváří na nehtech hladkou strukturu, vyhlazuje všechny nedokonalosti. Líbí se mi také vysoký lesk. Takový jsem snad ještě nezažila :-) Se štětečkem je radost pracovat. Nevýhodou je vyšší cena, ale na druhou stranu má větší obsah a proto i déle vydrží. Rozhodně koupím znouv!

  • rychlost schnutí
  • vysoký lesk
  • cena


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 20.12.2013 19:35:33

Za mě výborný top coat, díky němuž nehty vypadají o třídu lépe než bez něj. Vyhlazuje nedokonalosti barevného laku způsobené při jeho nanášení a dodává nehtům zářivý lesk. Zasychá opravdu bleskurychle a prodlužuje výdrž laku tak o den až dva (u mých lámavých nehtů). Balení je skutečně obří a ubývá velmi pomalu. Mohu jen doporučit.

  • zasychá velmi rychle
  • dodává nehtům lesk
  • prodlužuje výdrž laku
  • velké balení
  • nic


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 23.9.2013 12:50:40

Perfektní vychytávka, která vaše nehty nejen že krásně rozzáří díky vysokému lesku, ale také zaručí, že se po nalakování neotřou nebo se neponičí vrstva laku. Na nehtu vypadá velmi dobře a schne opravdu velice rychle. Myslím, že i cenově je docela přijatelný. Rozhodně stojí za to ho vyzkoušet. Můžu jen doporučit.

  • ochrana laku
  • rychle zasychá
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Naozaj výborný produkt. Kupovala som ho v akcii, tak neviem koľko môže stáť normálne. Funguje tak, že po nalakovaní nechtov farebným lakom počkáte 2-3 minúty a potom nanesiete tento . Nechty mi uschnú na dotyk okamžite , ale nejakú minútku trvá aby ste si nespravili ryhu. Objem je 13,3 ml , čo vám vydrží naozaj dlho. Odporúčam vyskúšať

  • pekné balenie
  • nechty sú do pár minút suché
  • žiadne


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené